perverzsrac hozzászólásai

p
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
11 db
perverzsrac
2019. május 26. 16:28
Történetek: Fantasztikus négyes
Bizss42! Köszönöm h válaszoltál. Nagyon sajnálom h nem tudom végig olvasni a történet amit említettél mert nincs VIP tagságom, de nagyon tetszik, és örülnék ha ilyen jól tudnék írni. A lehetőség alatt tehát arra gondoltál, hogy ebből a történetből többet ki lehetett volna hozni, és utólag én is így gondolom, de a törtenetet még folytatni tervezem. Az előzményeket olvastad?
1
perverzsrac
2019. május 25. 16:52
Történetek: Fantasztikus négyes
Örülök azért van olyan is akinek tetszett. 🙂 Örülök monden kritikának. Annak is ha azt irják h jó, vagy rossz, vagy túl hosszú lett (a folytatását megpróbálom rövidebbre írni), de azzal sajnos nem tudok mit kezdeni h van benne lehetőség.... Az most mégis mit jelent? Ez egy több fejezetből álló történet, és hamarosan feltöltöm a folytatását is 🙂 .
1
perverzsrac
2018. szeptember 8. 22:04
Történetek: Perverzek násza
Köszönöm! Gondoltam, hogy megosztó lesz és érthető is. A címével próbáltam utalni rá, hogy nem egy lightosabb történet, de legközelebb majd még figyelmesebb leszek. Paviov, nem tervezem túl komolyan venni az írogatást ezért nem szükséges de köszönöm! Majd legközelebb megpróbálok figyelmesebb lenni.
1