Macskajaj

Szavazás átlaga: 8.43 pont (84 szavazat)
Megjelenés: 2018. április 1.
Hossz: 17 170 karakter
Elolvasva: 3 743 alkalommal
A leeresztett redőny apró résein beszűrődő napfényre ébredtem, ami pont a szememre irányult. A hátamon feküdtem, és elfordítottam a fejem az ablak irányából, közben szokásomhoz híven a reggeli merevedésem kezdtem el masszírozni, csak hogy jól induljon a napom. Nem volt nehéz hozzáférni mert meztelenül aludtam kitakarózva és álltam mint a cövek. Próbáltam kinyitni a szemem annyira, hogy leolvassam hány óra lehet, és megörültem mert még csak 11 volt. A fejem tompa volt és a gyomrom émelygett, de így jár az aki átbulizza az éjszakát – gondoltam és elkezdtem határozottan húzogatni a bőrt a farkamon, hogy elterelje a figyelmem a másnaposággal járó kellemetlen tünetekről.
Hirtelen erős nyomás keletkezett a mellkasomban, majd a gyomrom is összerándult, ahogy elkezdtek bevillani a tegnap éjszaka emlékfoszlányai. A farkamból is elszállt az élet egy pillanat alatt. Erős szégyenérzetet éreztem ami egyre jobban elhatalmasodott rajtam.
Nem kellett volna annyit innom! Akkor nem történt volna meg. – mormoltam magamban, – pedig emlékszem milyen magabiztosan és jókedvűen indultam el az éjszakába, hogy biztos becsajozok. Végül úgy is lett, de miért érzem magam kellemetlenül? Elkezdtem felidézni mi is történt pontosan.
Már három hete, hogy szakítottam barátnőmmel és azóta nem volt senki, akivel a flörtölésnél tovább jutottam volna. Tegnap este a haverjaimmal indultunk egy szórakozóhelyre, és ott próbáltam meg ismerkedni, de ez nem jött össze, mert intenzív
p
alf
alf
alf
sb
alf
a
fordult az éjszaka, míg a táncparketten észre nem vettem egy figyelő szempárt. A következő emlékem, hogy már a nyelvemmel masszírozom az övét és a kezem a csípőjén van, majd hátul könnyedén becsúztatom a nadrágjába. A kezem a csupasz fenekét markolta és emlékszem milyen kellemesen hűvős volt a bőre a forró nyári éjszakában.
Szorosan összesimulva smároltunk miközben mellei szorosan szétterültek a mellkasomon, és a kezemmel a nadrágjában matattam. Az
a
alf
lk
alf
oh
alf
ol
ellenére nagyon felizgultam, és amikor már alaposabban megnéztem magamnak már az sem zavart, hogy nem egy szépség, és nem volt egy modell alkat. Nem volt kövér, de jó széles volt a csípője. Józanul biztos vagyok benne, hogy nem álltam volna vele szóba, de ott és akkor egy cseppet sem érdekelt.
Ezért érzem magam rosszul? Nem. Ez is zavar, de nem annyira. – Próbáltam magam megnyugtatni és újra elkezdtem játszani a szerszámommal.
Emlékszem, ahogy megfordult és odatolta a nagy fenekét. Éreztettem vele merevedésem, mert gondoltam kellemes bóknak veszi. Szűk rövidnadrágban voltam ami majd szét feszült lüktető farkamtól. Szorosan toltam oda hozzá miközben már a mellét markolásztam a zsúfolt tánctéren.
Ebben a pózban foglak megdugni! – gondoltam magamban, és kis fázis késéssel vettem észre, hogy megjelentek a barátnői, akik gúnyosan méregettek szemükkel. Gyorsan levettem a kezem a méretes melleiről és próbáltam visszafogottabban viselkedni. Ők váltottak pár szót amit nem hallottam a bömbölő zenétől, majd ő megfogta a kezem és kihúzott a szórakozóhelyről és annak udvaráról el egészen egy sötét, félreeső zugig ahol hirtelen megfordult és belém tolta a nyelvét. Igazi kis vadmacska volt, mint akit évek óta kiéheztettek és most én vagyok a várva várt jutalom falat. A keze hamar lecsúszott a sortomhoz és rajta keresztül dörzsölte kidudorodó farkamat. Én a kis punciját simogattam a középső és a mutató újammal. A nadrágja olyan vékony volt mintha csak bugyiban lett volna és éreztem, hogy már mennyire nedves. Ez minden férfit megőrjít, hát engem is.
– Hogy hívnak? súgtam a kérdést a fülébe.
– Beának.
– Megfoglak baszni Bea! – Mondtam neki határozottan, amit valószínűleg józanul sose mondtam volna. Ő elmosolyodott és megkérdezte:
– És téged hogy hívnak?
– Ádám.
– Előtte le foglak szopni Ádám! – És a következő pillanatban már előttem guggolva szabadította ki a pöcsömet a rabságából. Annyira felszabadító érzés volt ahogy szinte előrobbant a farkam egyenesen a torkába. Egy másodperc nem sok, annyit sem várt és már bólogatott a hímtagomon.
„Ezek a mai fiatalok” – mosolyogtam magamban miközben a cuppogását hallgattam, és élveztem a szája melegét. Majdnem olyan hangos volt mint a hátam mögött néhány méterre lévő, iszogató baráti társaság. Igaz, hogy nagyon nagy lelkesedéssel, de elég monotonul csinálta. Kivettem egy kicsit a szájából, hogy játszadozzon vele. Rávezettem, hogy kapja be a heréimet, majd csak nyalogassa farkam. Minden célzásomat értette és csinálta, de türelmetlenkedett és első adandó alkalommal újra nyelte amíg érte.
Egyszer csak két srác jelent meg az oldalamon akik vizelni kezdtek. Azt hihették, hogy én is azért állok ott, de amikor észre vették mi történik a szomszédságukban nevetgélni kezdtek majd próbálták elővenni a szabad kezükkel a telefonjukat. Partneremet ez nem zavarta és szopta a faszomat mintha semmise történne. Én elég szemérmes vagyok, de
i
alf
tt
alf
as
alf
an
és úgy felizgúlva az sem érdekelt amikor elvillant egy – két vaku.
Na ez az egyik dolog ami miatt kellemetlenül érzem magam. Döbbentem rá, de megnyugtattam magam azzal, hogy azokon a bizonyos képeken az arcom nincs rajta, csak a farkam egy csaj szájában. Ez egyáltalán nem gáz. Közben megjelentek az első előváladékok a farkam hegyén, és tovább kezdtem idézni a múlt éjszaka történéseit.
Bea a fotózásra megelégelte ami történik és felállt, de a faszomat nem engedte el és húzogatta rajta a bőrt tovább, mintha félne, hogy ha elereszti akkor nem kapja vissza többet. Mondtam neki, hogy megoldom. Nyugodjon meg, befogom tartani az ígéretem, és elindultunk. Felhúztam a nadrágom, de elrakni nem tudtam az álló farkamat csak hagytam, hogy felül kilógjon és ráengedtem a pólóm. Úgy mentünk el a pultig ahol megtaláltam a haveromat
G
alf
áb
alf
or
alf
t
és elkértem tőle a kocsija kulcsát. Vonakodva odaadta majd sietve a parkolóba mentünk. Útközben sem bírtuk ki, hogy ne fogdossuk egymást. Ő a pólómat felhúzógatva maszírozgatta a farkam hegyét, de közben már többször majdnem elestünk. Valójában nagyon jól szórakoztunk nem törődve a külvilággal.
Közben újabb kellemetlen emlék villant be, ahogy megjelent előttem az ex barátnőm Alexa arca akivel összefutottunk miközben a kocsihoz botladoztunk. Ő is ott volt, és látott engem a nála jóval formátlanabb és csúnyácskább lánnyal enyelegni. Kinzó érzés volt ezt tudomásul venni mert még mindig éreztem iránta valamit annak ellenére, hogy én szakítottam ővele. De miért is szakítottam? Azért mert egy frigid volt!! Mikor szopott ő le engem olyan lelkesedéssel? Vagy mikor lovagolt meg úgy mint Bea? De ne szaladjunk ennyire előre. Sikerült magam ismét megnyugtatnom. Az éjszaka történtek felevenítésével próbáltam elterelni a gondolatom Alexáról.
A kocsi elég félreeső helyen parkolt szerencsére. Gyorsan kinyitottam és a hátsó ajton Bea négykézláb bemászott az ülésre. Én mögötte haladtam és természetesen rögtön belemarkoltam a nadrágjába miközben elkezdtem kiszabadítani belőle. Lassan húztam le a vékony ruhadarabot ami egy picit bele volt már ragadva a puncijába. Nagyon meglepődtem, hogy nem volt rajta még egy tanga sem.
A környék és a hold fénye bőven elég volt, hogy részese legyek a szélesképernyős gyönyörű látványnak, ahogy előttem pucsít négykézláb rám várva. Húztam egy kicsit az időt. Alaposan szemügyre vettem amit lehetett. Széthúztam a farpofáit is, hogy mindent láthassak. A segglyukak a gyengéim és az övé is nagyon izgató volt. Arra nem adtam esélyt, hogy én most majd seggbe baszhatom, de egy pillanatra azért eljátszottam a gondolattal.
Már megszokásból is összegyűjtöttem egy kis nyálat a nyelvem hegyére és elindultam a kóstoló túrára. Belenyaltam a puncijába egy hatalmasat és elszőr az egészet hosszában majd csak a csiklóját izgattam. Büszke vagyok a nyalás technikámra, de most a nyelvem nem akart úgy engedelmeskedni mint ahogy szerettem volna. Ettől függetlenül ő hangosan nyöszörgött. Olyan hangosan, hogy az már nem izgató hanem már szinte zavaró volt. Nem beszélve arról, hogy már annyira tolta az arcomba a pináját, hogy már megfájdult a nyakam az ellentartástól. De mindig is azt vallottam, hogy az egyik legjobb dolog punciban vagy mellekben fulladozni. Megálltam egy pillanatra, körbe tekertem a nyakam ami ropogott közben, majd újra elkezdtem szürcsölni a finom pinalevet. Szivesen belenyaltam volna az ánuszába is, de nem tudtam hogyan reagálna. A higénia akkor még csak eszembe sem jutott. Azért a jobb kezemmel úgy markoltam a fenekét, hogy a hüvelykújjam szélével a lyukát dörzsöltem közben. Ő hangosan elélvezet, és én elégedetten huppantam le a hátsó ülésre.
Levetkőztem alulról teljesen meztelenre, és a farkam tövét megfogva himbáltam körbe – körbe ezzel jelezve, hogy most ő következik. Bea nagyon gyorsan megfordult négykézláb az ülésen maradva. Megkértem, hogy bújjon ki a pólójából. Amikor kibuggyantak kissé formátlan de hatalmas mellei akkor azonnal markolászni kezdtem. Finoman húzógattam a bimbóját, majd ahogy odahajolt a pöcsömhöz belelógatta a tenyerembe. Szívógatta a borotvált heréimet, majd a nyelvével fel – le járt a farkamon. Elkezdte a fejét is nyaldosni körbe – körbe, én meg már megvoltam bolondulva, hogy mikor nyeli már be. Eszembe jutott, hogy ezelőtt meg ki sem akarta venni a szájából amikor megzavartak minket. Furcsa mód ő is pont felidézte azt a pillanatot.
– Most legalább leszophatlak nyugodtan. Itt senki nem fotózgat. – Modta aranyosan. Én erre csak a kéjtől nyögdécselő hangot tudtam kiadni válasz gyanánt.
– Nekik van képjük rólunk, nekünk bezzeg nincs. – Folytatta, és rögtön tudtam mit szeretne.
– Szeretnél egy szelfit rólad meg a farkamról? – Kérdeztem és ő bekapta a faszom fejét, szívott rajta kettőt amitől nagyon beindultam – majd válaszolt, hogy:
– Miért ne?
Elővette a telefonját, én mondtam neki, hogy adja ide segítek fotózni. Mosolyogtam.
– Te csak pózolj – Elevenítettem fel a történteket, miközben bevillant, hogy utána az én telefonommal is készültek képek. Gyorsan megkerestem és rámentem a galériára. Kiválasztottam az első képet és vegyes érzelmeim lettek a fotó láttán.
Bea kicsit még annál is csúnyább volt mint emlékeztem, viszont a farkam az nagyon jól mutatott a képen. Gondoltam az ő telefonjával készült képeken sem lehet másképp, és nincs miért szégyenkeznem, ha meg is mutatná egy barátnőjének. A szopásáról az én telómban 7 kép volt összesen. Alaposan szemügyre vettem, hogy mi is történt, és segített mégjobban emlékezni az éjszakára. A fotók kedvéért lemászott az ülésről és szűkösen, de letudott térdelni velem szembe. Volt olyan kép, hogy a farkam szorosan az arca mellé tette, volt hogy nyalta a hegyét, a mellei között is szerepelt, illetve volt amin félig a szájában volt. Mindegyik képen látszott, hogy nagyon jól szorakozik, bár a vaku nem mindig jó helyre villant. Az utolsó képről kiderült, hogy egy 14 másodperces videó volt ahogy intenzíven szopik. Most láttam előszőr mozgóképen, ahogy szopják a faszomat. Ez annyira begerjesztett, hogy kénytelen voltam egy időre abbahagyni a maszturbálást mert elélveztem volna. Remekül szopott és hosszan. Minden alkalommal mélyen nyelte és egy torok hangot adott ki, majd ha néha szusszant egyet akkor kapkodva vette a levegőt.
Emlékszem, hogy valószínűleg az
a
alf
lk
alf
oh
alf
ol
hatására elég jól bírtam, de már éreztem, hogy hamarosan elélvezek. Nem tudtam képes lennék e ebben az állapotban egy második menetre ezért jeleztem, hogy hagyja abba. Tudtam, hogy van óvszer a kesztyűtartóban ezért a két ülés közt előre hajoltam és elkezdtem nyújtózkodva matatni benne. Erre ő mögém ült és először elkezdett kacagva dobolni a fenekemen, majd izgatóan markolászta. Az óvszer már a kezemben volt de úgy tettem mintha még mindig keresném, közben kicsit még ki is toltam a fenekem, hogy jól hozzáférjen. Annyira vadítóan karmolászta és fogdosta, hogy húztam az időt amennyire csak lehetett.
– Ha
r
alf
és
alf
ze
alf
g
lennék most kinyalnálak. – mondta a végét elkuncogva.
– És nem vagy
r
alf
és
alf
ze
alf
g
?
– Ja de! Az vagyok. – Kiadott egy röpke kacajt, majd éreztem a nyelvét a lyukamon.
M
alf
ám
alf
or
alf
ít
alf
ó
érzés volt aminek rögtön a rabjává váltam. – És még én nem mertem neki belenyalni, ő meg simán megteszi. – villant át rajtam egy pillanatra, de a pajkos nyelvével annyira elterelte a figyelmem, hogy gondolkodni sem tudtam. Szinte önkívületi állapotba kerültem. Csak nyalta és nyalta, és elvesztettem az időérzékemet. Nem tudom mennyi idő telhetett el talán csak két – három perc amikor abbahagyta és mondta, hogy majd legközelebb alaposabban kinyal, de most dugjam meg.
Bea kényelmesen elterült oldalra és szétterpesztette a lábait. Én nagyokat sóhajtva mértem végig miközben felhelyeztem a kotont, és nagyon boldog voltam amiért egy ilyen lánnyal hozott össze a sors. Hirtelen ötlettől vezérelve még elővettem gyorsan a telefonom és lőttem egy képet. Ő szólt, hogy csak az arca ne legyen benne ha a pináját fényképezem. Arra oda is figyeltem, majd félre raktam a telefont. Megfogtam a bokáit és átemeltem őket a vállamon. Úgy hatoltam belé és finoman indultam, majd elkezdtem egyre erősebben baszni. A tempót csökkentettem, ahogy egyre vadabbul keféltem. Ő hátra nyúlt és a seggem markolva húzott magába mégjobban. Minden lökésnél hátrább csúszott egy kicsit, míg már nem volt hova. Zilálva villámgyorsan elélvezett, és én akkor csillapodtam le egy kicsit. Leengedtem a lábait a vállamról és kényelmesen a kezeimen támaszkodva ütemesen dugni kezdtem. Szólt, hogy neki kényelmetlen és üljek le. Én elégedetten elkényelmesedtem, és ő rácsúszott a farkamra.
Vadul lovagolt rajta és a melleit az arcomba nyomta. Én szoptam ahogy értem és a seggét markoltam. Úgy megkefélt mint még soha senki. Közben néha nyelveztünk, és olyankor éreztem az ízemet, de egyáltalán nem zavart. Még tetszett is. Gondoltam ha most adna az anyukájának egy puszit akkor az biztos tudná, hogy mit csinált a kicsi lánya. Már ugrált a farkamon egy ideje, amikor láttam rajta, hogy hamarosan elélvez, de én is éreztem a vég közelettét. Próbáltam húzni az időt, hogy még el tudjon menni és igyekeztem elterelni a gondolataimat. Bámultam ki az ablakon, és láttam ahogy két srác cigarettázik a kocsitól néhány méterre. Reméltem, hogy nem jönnek erre mert nem szerettem volna megint félbehagyni a dolgot. Sikerült elkerülnöm, hogy elélvezzek míg ő a farkamon táncolva újra a csúcson volt. Mondtam neki, hogy szálljon le, mert hátulról akarom megbaszni.
Nem volt neki kifogása ellene. Négykézlábra ereszkedett és pucsított ahogy azt kell. Szétnéztem, hogy hol van a telefonom. Gondoltam kitudja mikor lesz még egy ilyen alkalom, és még villantottam egy utolsót hátulról is. Ő csak nevetett rajta. (Arra az utolsó képre maszturbálva elevenítettem fel az aktus végét. )
Amikor újra megláttam a lyukát már most nem türtőztettem magam és belenyaltam kicsit. Az újammal elkezdtem izgatni, de ő szólt, hogy majd legközelebb seggbe baszthatom, de most inkább ne. Nem szálltam vele vitába és betoltam pöcsöm a puncijába. Ez a kedvenc pózom, mert nagyon állatiasnak találom és szexinek ezt a fajta kefélést. Megfogtam a derekát és baszni kezdtem. Sikerült elég hosszú szünetet tartanom ahhoz, hogy bírjam egy darabig, de ő már nem élvezet el újra. Hosszan keféltem és néha rácsaptam a széles seggére. Néhány nagy, lassú lökéssel élveztem bele az óvszerba.
Ahogy felidéztem a pillanatot a puncijáról készült kép nézegetése közben újra éreztem, hogy elélvezek, de ezúttal nem tartottam vissza. A mellkasom felé fordítottam a végét, hogy ne fröcsköljek szét mindenhova.. Óriásit élveztem, és az egész testem tiszta geci lett. Még az államra is repült egy, két centire a számtól. Nagyon jól esett és ellazultam. Arra az időre nem éreztem sem az émelygést, sem a bűntudatot egyáltalán
Miután lenyugodtam eszembe jutott, hogy éjszaka, miután kihúztam magam Beából, és megfordultam ott volt az előbbi két srác. A hátam mögött lévő ablaknál kukkoltak, és szomorúan vették tudomásul, hogy máris vége a műsornak amit még csak most kezdtek el nézni. Az egyik még a farkát is elővette, hogy kiverje a látványra. Láttam a hatalmas szerszám, körvonalait. Kiszóltam nekik, hogy húzzanak el, és szerencsére akadékoskodás nélkül el is mentek. Én leültem és Bea lefeküdt a fejét az ölembe téve. Elkezdtem cirógatni és beszélgettünk kicsit. Fogta a kezében a megtelt gumit és sajnálkozó hangon mondta, hogy pedg ő mennyire szereti az ondót, és legközelebb a szájába szeretné, hogy élvezzek.
– Semmi akadálya! – nevettem, és akkor még úgy is gondoltam hogy lesz legközelebb. Viszont ahogy telt az idő, egyre inkább úgy gondoltam, hogy mivel ilyen csúnyácska inkább hanyagolom, mert nem illik hozzám.
Amikor elváltunk azért elérhetőségeinket megadtuk egymásnak, de biztos voltam benne, hogy bár jó volt, de nem lesz folytatás.
Az ágyban fekve elkezdtem zsebkendőt keresni, hogy letöröljem magamról a spermát mert már kezdett rámszáradni de rájöttem, hogy itt nincs egy sem. Reméltem, hogy nincsennek a rólam készült képek az interneten, és közben kivillant a telefon mert Beától kaptam egy messenger üzenetet.
– Este találkozunk? – írta, és én elkezdtem gondolkozni, hogy milyen szöveggel rázzam le. Nem hiányzik a haverok további cukkolása, hogy „Betty a csúnyalánnyal” kavarok meg ilyenek. Elég volt hajnalban. El is kezdtem gépelni az üzenetem, és a fogalmazáson gondolkoztam amikor egy fotót küldött magáról. A képen ő szerepelt közelről egy vibrátorral a seggében.
– HMMM... Mit is írjak? :)
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.43 pont (84 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
feherkalman1
2018. május 11. 17:52
#12
Jó történet, tetszett. Azzal meg semmi baj ha két fiatal kicsit jól érzi magát.
1
Akya
2018. május 6. 00:33
#11
Legyen második rész! Nagyon jó lett. A következő rész mondjuk lehetne hármas.
1
Akya
2018. május 6. 00:32
#10
Jó. Tetszik.
1
perverzsrac
2018. április 6. 22:18
#9
Köszi szépen!Örülök,hogy van akinek tetszik 🙂
1
vakon54
2018. április 3. 13:27
#7
Legyen folytatásais.
1
t
t.555
2018. április 3. 10:15
#6
Az írás elég jóra sikerült!
1
sunyilo
2018. április 1. 11:19
#4
Egész jó lett.
1
f
feherfabia
2018. április 1. 07:41
#3
Egészen jól sikerült!
1
a
A57L
2018. április 1. 05:16
#2
Jó kis írás kerekedett ebből.
1
T
Törté-Net
2018. április 1. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1