Fantasztikus négyes

Szavazás átlaga: 8.29 pont (68 szavazat)
Megjelenés: 2019. május 24.
Hossz: 21 678 karakter
Elolvasva: 6 252 alkalommal
A történet néhol enyhe homoerotikus elemet tartalmaz. Kérlek csak akkor olvasd tovább, ha ez nem zavar téged!
A történet előzményei időrendi sorrendben:
1. Macskajaj (Nem kapcsolódik szorosan)
2. A rejtett fájlok (Részben kapcsolódik)
3. Baráti tűz (Szorosan kapcsolódik)
Már két hét telt el azóta, hogy Zsófival újra összejöttem annak ellenére, hogy ő nyitottabb kapcsolatban szeretne élni. Megbeszéltük, hogy egyenlőre csak keresünk új partnereket akiket betudunk vonni az együttléteinkbe, és egymás tudta nélkül lehetőleg nem leszünk senki mással. Elmeséltem neki a kis kalandomat Csilláékkal, amit nem fogadott túl jól, de végülis megbékélt, hiszen pont az ő kívánságára a jövőben valószínűleg az ilyen és hasonló dolgok meg fognak még ismétlődni. Ő őszintén elmondta, hogy nem volt senkivel rajtam kívül, de tudtam, hogy ez már csak idő kérdése lesz. Ez a tudat nyomasztó viharfelhőként végig kísérte a napjaimat, és egy cseppet sem vigasztalt a tudat, hogy én is voltam, és talán leszek is még más lányokkal. Rendszeresen olyan pillanatképek villantak be, hogy egy idegen faszi szopatja, vagy keféli. Szituációtól függetlenül elég volt csak a szájához emelnie a falatot amit éppen reggelizet, vagy csak megnyalnia a szája szélét, olyankor már egy merev faszt, és ragacsos spermiumot láttam előtte. Mindig erőt kellett vennem magamon, hogy eltereljem a gondolataimat. Egyik nap összefutottunk Gáborral és Csillával, és a történtek után elég bizarr szituáció volt számomra, mert nem tudtam hogy vajon miként fog viszonyulni Csillához annak tudatában, hogy megdugtam őt. Meglepetésemre a lehető legtermészetesebben viselkedtek egymással, viszont ami feltűnő, és elsőre szívsanyargató látvány volt az a Gáborral való flörtölése volt. Ahogy hallgattam a beszélgetésüket, és néztem őket, úgy lassan tudatosult bennem, hogy „Gábor meg fogja baszni a barátnőmet. „ Megfogalmazódott bennem, hogy csak lennénk már túl rajta. Legalább az első alkalmon, mert azt gondoltam, hogy utána könnyebb lesz és idővel megszokom. Áthívtuk őket magunkhoz szombat délutánra, és nem lett kimondva egy konkrétum sem, de a sorok között olvasni lehetett, és mindannyian tudtuk, hogy ők akkor kefélni jönnek majd.
Rettentő fura volt látni, ahogy Zsófi a vendégek fogadására történő készülődés közben még a fenekét is alaposan kimossa, pedig nekem elég ritkán engedte, hogy abba lyukba toljam neki. De egy kicsit megértettem, hogy elsőre nagyon pozitív benyomást akar tenni. Egy kicsit elbizonytalanodtam, hogy miért egyeztem én ebbe bele? Nekem bőven elég lenne egy normális kapcsolat ahol hűségesek vagyunk egymáshoz és... És felvillant előttem Alexa, az egyik exem arca, aki csinos volt és hűséges, de a misszionárus pózon kívül nem lehetett vele szexelni, olyan volt mint egy zsák, és fintorogva szopott ha szopott egyáltalán. Eszembe jutott Szabina is a volt menyasszonyom, akivel jó volt a szex is, csak vidófelvételeket találtam róla, hogy titokban a kollégája faszát szopja. Észrevétlenül megcsóváltam a fejem, eszembe jutott Csilla is, és arra a döntésre jutottam, hogy talán így lesz a legjobb. Zsófi is legalább nem egy idegennel lesz egyenlőre, hanem egy az egyik legrégebbi és legjobb barátommal. Bár már Csilla miatt is éreztem iránta egy kis elfojtott féltékenységet, de most úgy éreztem jogosan kezd szálka lenni a szememben. Tudtam, hogy jó pasinak számít a laza stílusával és a kiszálkásított kis izomzatával, de azért néha egy kicsit túl hypoltnak éreztem. Megnyugtattam magam, hogy az sem lenne jobb, ha egy a szememben visszataszítóbb férfivel lennének, mert az jobban rombolná az önbizalmamat.
Ahogy közeledett a megbeszélt időpont, akkor néztem Zsófit, és láttam rajta, hogy tőle szokatlan mód milyen nagyon izgul, és ezt nagyon aranyosnak találtam. A háta mögé léptem és átöleltem. A bódítóan finom parfüm illata hatására elkezdtem finoman a nyakát puszilgatni, amire ő hátra hajtotta a fejét, hogy jól hozzá férjek. Egy lágy mozdulattal félrehajtottam a fehér egyrészes ruhájának a pántjait a vállairól, így rögtön kibuggyantak a legteltebb, és legformásabb mellek amiket eddig volt szerencsém kézbe venni. A kezeimmel rámarkoltam a bimbóinál, és masszírozni kezdtem őket, míg ő a popsijával szorosan az ágyékomat kezdte el dörgölni. A merevedésem a nadrágomon keresztül is jól látszódott amikor a csengő hangja zavart meg minket, és én úgy nyitottam ajtót, mialatt Zsófi könnyedén vissza igazította a ruhája pántjait. Nekem is csak aztán tűnt fel, hogy milyen óriási dekoltázsa van a ruhájának. Óriási büszkeség fogott el, mert szemet gyönyörködtető látvány volt az átlagosnál jóval méretesebb, de mégis formás cicik látványa. Bár tudtam, hogy nem az én kedvemért öltözött most így fel, de ő mégiscsak az én párom. Az ajtóban természetesen már Csilláék álltak, és vidáman köszöntöttük egymást.
– Óh, remélem nem jöttünk rosszkor. – Mondta Gábor reagálva a nadrágomon keresztül jól kivehető erekciómra.
– Épp ellenkezőleg – színleltem nevetve.
– Vagy engem vársz így? Nagyon hízelgő! – mondta Csilla széles mosollyal. Alaposan végig mértem, és előszőr nem is őt láttam csak a világító türkisz kék szempárt, aminek a hatására mindig duplán dobban a szívem. Csak ezután rajzolódtak ki a barna vállig érő göndör hajfürtök, amik egybeolvadtak sötétbarna szolis bőrével. Grafitszürke trikót viselt amit átszúrtak a tenyérni mellének kemény bimbói. Első nézésre azt hittem nadrágot nem is visel, de aztán észrevettem a combtőig sem érő kis farmernadrágot, amit később hátulról is szemügyre véve nagyon jól kihangsúlyozta a csak félig takart formás kis popsiját.
Egy puszival köszöntöttük egymást, és ő közben kellően durván rámarkolt a kidudoró szervemre, aminek hatására a kéjes, bizsergő érzés végigsiklott a gerincemen keresztül egészen az agyamig. Egy pillanatra az egész testemben megtántorodtam, de ő észre sem vette, csak kikerült mintha mi se történt volna és üdvözölte Zsófit. A házunk központi helyisége a konyhával egybeépített nappali, és pár perc alatt úgy alakult, hogy én leültem a nappali kanapéjára Csillával, míg Gábor a konyhában beszélgetett Zsófival. Nem nagyon tudtam hallgatózni, mert közben én is beszélgettem a partneremmel, de felfigyeltem ahogy a barátom kéjes hangon bókolgat a barátnőmnek. A ruháját, és az alakját dicsérgette, amire a másik úgy pirult mint egy tizenhat éves kamasz kislány. Bevallom zavart Csilla jelentléte, mert legszívesebben inkább a szomszéd helyiségben történő eseményeket követtem volna figyelemmel. Tíz perc sem kellett hozzá amikor láttam, hogy Gábor félre igazítva Zsófi hosszú, egyenesre vasalt haját meg fogja a tarkóját, majd szájon csókólja. A lány viszonozza azt egy pillanatra, de aztán elhúzódott tőle és megkereste a tekintetemet. Ekkor Csilla ujjait éreztem az államon, ahogy maga felé fordít, és bedugta a nyelvét a számba. Sikeres figyelem elterelés volt, mert felszabadultak bennem az ősi ösztönök, a kellemes libabőr borzolta a hátamat, és a karjaimat miközben éreztem a pumpálódó vér útját az ereimben ahogy megtöltik a nemiszervem. Akkor ott érdektelenné válltak a konyhában történtek, és csak arra tudtam gondolni, hogy-„ Baszni akarok”., Hosszan smároltunk, és elkezdtük egymást simogatni, vadul fogdosni, majd amikor ismét oldalra pillantottam akkor már azt láttam, hogy ők is szenvedélyesen csókolóznak, miközben Gábor már Zsófi csupasz melleit markolássza. Ekkor én is lehúztam Csilla trikóját, és szopni kezdtem az ágaskodó mellbimbóit miközben ő a hajamat túrta. Gondoltam jó is, hogy Gábor le van foglalva, mert most legalább nem kell osztozkodnom Csillán, és nyugodtan megkefélhetem. Türelmetlenül gomboltam ki a miniatűr kis a rövidnadrágját ami annyira szűk, és passzos volt, hogy csak nagy erőfeszítések árán sikerült lecibálnom róla, és jött vele a bugyija is. Elővillant a már kitárulkozó kopasz kis barna puncija, aminek a látványa felért egy
t
alf
ud
alf
at
alf
alf
dosító
szer hatásával, mert beszűkült körülöttem a világ, és csak a pina hívogató hangja duruzsolt a fülembe.
– Egy perc és jövök – Szakította meg Csilla az extázisomat, majd felált, és immár csupaszon elindult a mosdó irányába. Ehhez el kellett mennie Zsófiék mellett, és én követtem a szememmel ahogy mocorog a feneke séta közben, majd a tekintetem Zsófira irányult amikor melléjük ért. A lány feltünően végig mérte Csillát miközben éppen leguggolt Gábor elé. Végig néztem ahogy kiszabadította Gábor méretes farkát a ruháinak fogságából, ismerkedni kezd vele, majd lassan elkezdi húzogatni rajta a bőrt, végül még lassabban a szájába emeli egy kis időre. Gábor közben kéjes sóhajt hallatott, majd amikor a lány kivette a szájából a faszt, akkor mindketten rám néztek. Láttam Zsófin, hogy zavarja a jelenlétem, de én oda sétáltam hozzájuk, és leguggoltam a lány mellé.
– Minden rendben? – kérdeztem, mivel nem jutott eszembe egy értelmes mondat sem, de közben éreztem a saját szívverésem hangját ami látvány hatására vadul kalapált.
– Te mond meg! – felelte fürkészve a tekintetem, hogy miként reagálok a történtekre.
– Persze, hiszen megbeszéltük – mondtam természetesen, már már unott hangnemben, csak hogy meggyőző legyek. Ő elmosolyodott, és az látszott rajta, hogy megkönnyebbült.
– Annyira szeretlek! Adhatok egy puszit? – kérdezte felvillanyozódva, és én előszőr rápillantottam a faszra aminek a húzogatását egy pillanatra sem szüneteltette közben, és az elő-elő bukkanó makkra ami néhány másodperce még a szájában volt, majd a lányra és csillogó tekintetére. Gondoltam már késő lenne finnyáskodni a múltkori után.
– Te, bármikor! – és adott egy hosszú szenvedélyes csókot. A jobb kezével az arcomat simogatta közben, a ballal pedig tovább húzogatta a bőrt a barátom szerszámán.
– Mutasd meg neki mit tudsz! – mondtam neki felbátorítva, és ő akkor újra a szájába vette, majd néhány bólogatás után váratlanul benyelte tövig. Gábor arca elváltozott a kéjtől, és engem büszkeség fogott el. Titkon kíváncsian vártam, hogy miként fog reagálni a kedvesem fantasztikus szopás módszereire. Az egész látványt furcsa mód jobban viseltem mint ahogy vártam, és tulajdonképpen izgató volt nézni miként tűnik el a barátnőm szájában egy idegen fasz. Eszembe jutott Szabina, és a videó felvétel. Pillanatnyi gondolkodás után arra a következtetésre jutottam, hogy valószínű megedződtem az évek alatt.
Kisvártatva megjelent Csilla is, és nem mentünk vissza a kanapéra, mert miután a nyelvünk újra üdvözölte egymást ő is leguggolt, és lecsupaszította az alsó testemet is. Gáborral egymás mellett álltunk meztelenül a konyhapultnak támaszkodva, és a lányok egymás mellett guggolva párhuzamosan bólogattak a faszunkon. Én elismerően biccentettem Gábornak Csilla fantasztikus nyelvjátéka miatt, és Gábor is nekem Zsófi mélytorok technikájára reagálva. Élveztük a pillanatot, és felváltva néztük hol az egyik, hol pedig a másik térfélen történő eseményeket. Mindhármukkal rendszeresen összetalálkozott a tekintetünk, és volt amikor nem is tudtam eldönteni, hogy Csilla nézését találom izgatóbbnak ahogy a makkomat ízlelgeti, vagy ahogy Zsófi néz a szemembe miközben tövig nyeli Gábor szerszámát.
Végül annyira egyszerre álltak fel mintha összebeszéltek volna. Zsófi odaállt a pulthoz, és kipucsította a fenekét, hogy hátulról kéri ami jár neki, mi pedig visszasétáltunk a kanapéhoz, hátulról átöleltem, és a nyakát szívtam miközben a melleit és a pináját izgattam. A farkam már annyira keményen állt, hogy az sajogott a fájdalomtól, mert úgy éreztem szétfeszül. Szerencsémre hátranyúlt, és beigazította farkam a tocsogós pinájába miközben előrehajolt. Valamiért azt éreztem, hogy egy olyan pillanat jött el amire már egy örökkévalóság óta várok. Rengeteg feszültség gyülemlett össze bennem az elmúlt időszakban, ami az intenzív, hosszú, és erős lökésekkel kezdett el kiszabadulni belőlem. Szex közben csak olyankor szoktam így baszni amikor már a partnerem kellően ki lett elégítve, és én már csak elakarok élvezni, de most nem így volt. Az orgazmus közeledtét egyáltalán nem éreztem, csak azt ahogy a forró és nyírkos pina kedvesen körbeöleli a már már betonkeménységű faszomat. Csilla hangos éneklésbe kezdett aminek a lökéseim adták meg a ritmusát, és amikor már láttam hogy remegő lábain nehezére esik a talpon maradás, akkor a comb töveinél alányúlva felemeltem úgy, hogy a felső testével a kanapén támaszkodott, a lábai pedig lógtak a levegőbe. Pihe könnyűnek éreztem a testét, és nem sokat változtatott az sem, hogy hosszan tartottam. Éreztem ahogy elkezdek verejtékezni, de fáradtságot azt nem, mert elterelte a gondolataim a dalolása, és a csattogó hang amit én adtam ki dugás közben. Egyszer csak Zsófi is megjelent mellettem, és rögtön észrevettem hogy izgatónak találja amit lát, és hall. Érzékien elkezdte cirógatni az izzadtságomtól enyhén fénylő mellkasomat, és a fenekem is markolászta miközben az sebesen mozgott előre-hátra. Csilla oktávot ugrott amikor élvezett, és egy pillanatra azt sem tudtam volna eldönteni, hogy fájdalmában, vagy örömében visít. Bevallom éreztem magamban egy kis büszkeséget amikor láttam a szerelmem reakcióját a szereplésemre. Kihúztam magam Csillából, és ő előszőr elernyedve feküdt még egy darabig, majd elém térdelt, és nagyon hálásan elkezdete szopni az azóta már ragacsos faszomat. Első alkalommal is nagyon jól kényeztetett, de most érezhetően több volt az érzelmi löket a mozdulataiban, és gesztusaiban. Nem figyeltem, hogy Gáborék ez idő alatt mit csináltak amíg Zsófi oda nem jött hozzánk, de most ő is szopatni akart még. Zsófi leült a kanapéra, amire Gábor felállt, majd átlépte a lányt, és szemből elkezdte szájba baszni. Észrevettem hogy a szerelmem magához nyúl, ezért elé térdeltem egy díszpárnára és elkezdtem nyalni a punciját. Ő széttárta nekem a lábait és felvettem a ritmusát, ahogy elkezdte körkörösen mozgatni a csípőjét. Csilla így már nehezen fért volna hozzá a pöcsömhöz, ezért azt csinálta amit titkon reméltem hogy csinálni fog. Előszőr elkezdte masszírozni a fenekem, majd széthúzta a farpofáimat, és éreztem ahogy a játékos nyelve már a segglyukamat szeretgeti. Elkezdtem neki a lehető legerősebben pucsítani, így az egyik keze felszabadult, amivel közben érzékien birizgálta a heréimet, és a duzzadt, lógó lőcsömet.
Majszoltam Zsófi pináját miközben egyre gyorsabban kezdte mozgatni a csípőjét, és egyre hangosabb hűmmögő hangot adott ki, mivel a szája mindvégig teli volt, és a hümmő hang keveredett a Gábor lökéseikor kiadott torok hanggal,. Felnéztem a lábai közül kikandikálva miközben ő élvezet, és láttam ahogy a kéjtől vadul markolászni kezdi Gábor seggét, míg ő keményen tövig nyomja magát minden lökéssel a párom szájába. Néha ott hagyta egy kis ideig, és olyankor olyan látvány volt mintha heregolyók lennének az állához ragadva. Zsófi elévezett, és ő is kihúzta magát belőle, de előtte még lökött néhányat a szájába, és lehetett hallani a zacskójának a csattanó hangját ahogy a kedvesem állához csapódik.
Tartottunk egy pillanatnyi szünetet, és én leültem a kanapéra, Csilla pedig szintén kényelmesen elhelyezkedett, csak velem szemben a farkamra ülve. Megtámaszkodott rajtam, és elkezdett fel-le járni a faszomon, és csókolt a szopástól, és nyalástól ragacsos szájával. Zsófi elment inni, majd kiment a mosdóba, és amikor Gábor egyedül maradt, akkor elkezdett felénk nyúlni a lány háta mögött. Egy pillanatra azt hittem, hogy a farkamat akarja megfogni, de mivel nem éreztem a kezét, rájöttem, hogy Csillát kezdte el simogatni. Letérdelt a lány mögé, és így centikről nézte a behatolást, ahogy a barátnője rajtam lovagol hosszú, kinyújtott mozdulatokkal. Két kézzel markolta a lány fenekét, és segített lendületet adni a mozgásának. Így basztunk egy darabig, míg egyszer annyira felemelte magát talán direkt, talán véletlenül, hogy kicsúsztam belőle, és amikor arra pillanatra abbahagyta a feneke mozgatását, akkor Gábor belehajolt, és elkezdte nyalni a lányt ahol érte. Csöppet sem zavarta, hogy én olyan közel tisztelgek mellette, hogy többször éreztem az arca surlódását a hímtagomon. Amikor hallotta, hogy Zsófi jön vissza a fürdőből, akkor abbahagyta a nyalást, rámarkolt a farkamra, és segített visszatenni a pinába, ami elsőre nem sikerült neki, így a néhány pillanatnál tovább tartott amíg sikerült újra beigazítania. Abban a pillanatban Csilla újra mozogni kezdett rajtam. Én meglepődöttségemben csak egy-Köszi! – t tudtam kinyögni, aztán el is terelte a figyelmem a tüzes szuka akivel ismét összeforrtunk, és kiegészítettük egymás rezdüléseit. Markoltam a fenekét, izgattam az ánuszát, és egymás nyelvét dörzsöltük a sajátunkkal, miközben egyazon ritmusra hullámzott a testünk. Zsófi elterült a kanapé másik szélére úgy, hogy a lábai voltak felénk, amiket Gábor felemelve a vállára helyezett. Egy pornófilmben sincs nagyobb rálátás, mint ahogy én láttam ahogy a fasz elveszik a szélesre tártott pinában. Néztem ahogy a szerelmem befogadja a barátom dorongját újra, és újra, és a fel-le röpködő, az ütközéskor hangosan csattogó herezacskót. A két lány kórusban egyszerre élvezet, és mintha egymást próbálták volna a hangjukkal túl énekelni. Nehezemre esett megállni, hogy ne élvezzek el én is közben, ezért el is fordultam Zsófiéktól, mert nagyon izgatott ahogy élvezés közben húzza magába Gabit a fenekénél markolva. Erős koncentrációval kibírtam, hogy ne élvezzek el, és azért is akartam még tovább késleltetni, mert nem szerettem volna Gábor előtt elélvezni, bár nem gondolkoztam rajta, hogy miért is.
Most én mentem el a konyhába inni egy pohár vizet, és Csilla bókolt, hogy nagyon tetszik neki ahogy himbálódzik a kemény farkam séta közben, ami jól esett, és elgondolkodtam rajta, hogy úgy összességében nagyon jól alakulnak a dolgok. Sokkal jobban mint vártam. Egy kicsit fel volt szökve bennem az adrenalin amitől nagyon jól éreztem magam.
Behívtam őt a hálóba, mert a franciaágyon gondoltam kényelmesebb folytatni, és jöttek utánunk Zsófiék is. Feldértelt mindkét lány az ágyra szorosan egymás mellé. Gyönyörű látvány volt a két kontrasztos, sötét, és világos bőrű kitárulkozó picsa látványa. Mindketten nyalni kezdtük őket, miközben a feneküket izgattuk. Alaposan kinyalltam Csilla pináját, és miután elélvezet, akkor a fenekével folytattam amíg elérkezettnek nem láttam a pillanatot. Akkor már Zsófi feneke is igyekezett hozzászokni Gábor szerszámához, majd lassan mindkét picsa befogadó lett, és akkor ütemesen egyszerre baszni kezdtünk. Egymás mellett térdeltünk, és akkor elérkezett az a pillanat amit már az elejétől titkon reméltem, hogy be fog következni. A két lány elkezdett csókolózni, és néha ha sikerült egykézzem megtámaszkodniuk, akkor a szabad kezükkel simogatták egymást. Nagyon tetszett ahogy Zsófi a barátom farkától nyögdécselve Csilla mellét ingerli, és időnként nyelves csókot váltanak. Láttam rajta, hogy nagyon élvezi a szituációt.
Gábor rátette kezét a vállamra miközben nem hagytuk abba a párzó mozdulatokat. A kezét lecsúsztatta a derekamig, majd rámarkolt egy pillanatra az előre-hátra járó fenekemre, és rácsapott egyet mintha az akarná mondani, hogy Gyiaaa, és csak egy baráti fenék paskolás lett volna. Bár én már tudtam, hogy ennél többről van szó, és a következő lépése még inkább bebizonyította az elképzeléseimet. Kihúzta magát Zsófiból, és befeküdt Csilla alá úgy, hogy elkezdte nyalni a punciját miközben én basztam a seggét, Zsófi pedig néhány bőr húzogatás kiséretében belekényelmesedett a faszba a fenekével, majd a kezeivel hátradőlve megtámaszkodott. Csilla elkezdte izgatni a szabadonhagyott, immár jól hozzáférhető pináját miközben baszták a seggét. Öröm volt nézni a boldogságukat, és hogy milyen jól szórakoznak, és ettől én is egyre jobban éreztem magam. Tulajdonképpen mindkét lány hasonló módon volt kényeztetve, de néhány percnyi kefélés után már nem bírtam magam tűrtőztetni, és késleltetni sem láttam már értelmét. Elengedtem a lány csípőjét, és kihúztam a farkam a seggéből élvezés előtt, majd a kezemmel segítettem magamon befejezni a dolgot. Hosszan tartó orgazmusom volt, és a négy-öt spriccelés alatt rengeteg gecivel borítottam be az ánuszát. Úgy éreztem mintha mázsáktól szabadultam volna meg, és a pöcsöm hamar lankadni kezdett. Elakartam onnan jönni mielőtt rálógatom Gábor arcára, de egy kéz megfogta a combom és visszahúzott, kérlelve, hogy maradjak. Gábor zihálni kezdett ahogy a fél arcát beborította a Csilla seggéről ráfolyt gecim, és az arcára lógott a lankadófélbe lévő félkemény szerszámom. Zsófi leszállt róla és a két lány együttes erővel facsart ki belőle minden cseppet, majd egymás arcáról, és szájából kezdték el dézsmálni a spermiumot. Nagyon jól lefoglalták egymást vele, és ez idő alatt Gábor adott egy szinte láthatatlan puszit a pöcsömre leszürcsölve az azóta hegyére újra összegyűlt kevés ondót, majd felált, és megtörölte az arcát.
Felváltva elmentünk a mosdóba amit Gábor kezdett, és addig a két lány hozzám bújt, majd kétoldalról birizgálták a mellkasom, és csókoltak a ragacsos szájukkal. Elégedetten feküdtem ott a lányokkal és azt éreztem, hogy örülök amiért így alakultak a dolgok. Aminek még nagyon örültem, hogy nem öltöztünk fel utána, hanem a lehető legtermészetesebben csupaszon töltöttük négyesben a délután hátralévő részét. Este azért Gáborral megbasztuk még Zsófit úgy, hogy Csilla is csak őt ingerelte, reggel pedig ugyanígy csak Csillával.
Ezután rendszeresen elkezdtünk összejárni négyesbe, néha hármasba a legkülönbözőbb felállásokba, és szerencsére ezzel Zsófi is beérte egyenlőre.
5 héttel később...
Egy szórakozóhelyen vagyok Zsófival és Csillával amikor összefutottunk Szabinával a volt menyasszonyommal, és kedvesen üdvözöljük egymást. Kiderül, hogy a férjével jött akivel annak idején megcsalt, csak most annak el kellett mennie.
Beszélgetés közben Zsófi ad egy szenvedélyes csókot, és átöleli a jobb kezem, majd Csilla is átöleli a balkezem. Felé fordulok, és ő is ad egy elnyújtott hosszú csókot, mire én rettentően boldog vagyok, hogy Szabina egy ilyen szituációban lát újra annyi év után. Felé fordulok, és látom rajta a meglepődöttséget, majd ahogy megnyalja a szála szélét egy halk sóhaj kiséretében...
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.29 pont (68 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
perverzsrac
2019. május 26. 16:28
#12
Bizss42! Köszönöm h válaszoltál. Nagyon sajnálom h nem tudom végig olvasni a történet amit említettél mert nincs VIP tagságom, de nagyon tetszik, és örülnék ha ilyen jól tudnék írni. A lehetőség alatt tehát arra gondoltál, hogy ebből a történetből többet ki lehetett volna hozni, és utólag én is így gondolom, de a törtenetet még folytatni tervezem. Az előzményeket olvastad?
1
Bizse42
2019. május 26. 01:34
#11
Itt lentebb írod, azaz inkább kérdezed, hogy kell értelmezni, "h van benne lehetőség... Az most mégis mit jelent? "????

Olvasd el, hogy én mit írtam NEKED, a " Egy fiúról 7. rész" című történetről a KIMARADT LEHETŐSÉGEKRŐL! Persze bele kell olvani is a történetecskébe, a megértés érdekébe.
Különben nagyon "szilmpi nekem az írásod" !! Üdv.: Bizse42
1
perverzsrac
2019. május 25. 16:52
#10
Örülök azért van olyan is akinek tetszett. 🙂 Örülök monden kritikának. Annak is ha azt irják h jó, vagy rossz, vagy túl hosszú lett (a folytatását megpróbálom rövidebbre írni), de azzal sajnos nem tudok mit kezdeni h van benne lehetőség.... Az most mégis mit jelent? Ez egy több fejezetből álló történet, és hamarosan feltöltöm a folytatását is 🙂 .
1
papi2007
2019. május 25. 08:45
#9
ez nagyon jó, elélveztem a vége előtt
1
zsuzsika
2019. május 25. 08:28
#8
Nem rossz...
1
cscsu50
2019. május 25. 06:33
#7
van benne lehetőség folytassad
1
sunyilo
2019. május 24. 20:13
#6
Kicsit hosszú, de olvasható...
1
perverzsrac
2019. május 24. 19:00
#5
Kíváncsi lennék, hogy milyen lehetőségre gondolsz.
1
veteran
2019. május 24. 08:01
#3
Kezdés alapján jobbra gondoltam.
1
a
A57L
2019. május 24. 04:03
#2
Jó hosszú,de érdekes történet.
1
T
Törté-Net
2019. május 24. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1