Életem legjobb osztálykirándulása...

Szavazás átlaga: 7.23 pont (197 szavazat)
Megjelenés: 2003. június 23.
Hossz: 5 146 karakter
Elolvasva: 24 014 alkalommal
Középiskolás vagyok. 3. – as. Idén jöttem rá, hogy biszex vagyok. Eddig csak lányokba voltam szerelmes. Egyik nap, mikor bementem a suliba, ránéztem az egyik osztálytársamra, Tomira, és tudtam, hogy szerelmes vagyok. Ő egy 185 cm magas, kicsit sportos, szőrtelen, és kedves srác. Ezek után már hacsak megláttam a tesi óra előtt az öltözőben a meztelen felsőtestét, már akkor be voltam izgulva. Egyre jobban lettem vele, mindig vele voltam. Egy-két órán mellette ültem, és végig úgy helyezkedtem, hogy valamink összeérjen. Imádtam. Ő hol kedves pillantásokat vetett rám, hol pedig bunkó volt. Nem tudtam, hogy most mit gondol rólam.
Egy idő után rászoktunk arra, hogy suli után páran beültünk valahová. Egyszer hárman voltunk(egyik osztálytársunk még), és valahogy a méretekre terelődött a szó. Dumáltunk, hogy mekkora az átlagos stb. Én mondtam, hogy 13-17cm, és erre ő azt mondta, hogy neki akkor az átlagban benne van. Megkérdeztem mekkora, és mondta, hogy 16 centi. Nem kell mondanom, hogy ahogy hazaértem, masztiztam egyet rá gondolva.
Eljött a nyár, az iskola vége, az osztálykirándulás. Már nagyon vártam, hiszen a Tomi sokszor mondta, hogy volt olyan, hogy úgy
b
alf
er
alf
úg
alf
ot
alf
t
, hogy semmire nem emlékezett másnap. Gondoltam eljött az én időm. Leitatom, aztán hazaviszem, és míg a többiek valahol buliznak, a Tomi meg kómázik, leveszem a nadrágját, és jól leszopom. Már nagyon kívántam, mert már sokszor láttam, ahogy feszült a gatya rajta. Ezért vittem digitális kamerát is.
Nagy meglepetésemre, mondta a Tomi, és az egyik osztálytársam, hogy mivel ők hoztak füvet, ők nem akarnak inni. Nem kell mondanom, hogy egy világ tört össze bennem. Most hogy látom, szopom le meztelenül?
Már letettem az egészről, amikor valaki kitalálta, hogy menjünk le a strandra. Lementünk, és egy-két osztálytársam már a habokat szelte meztelen testtel. Pont akkor kezdtek kijönni, mikor odaértünk. Egyiküknek semmi volt rossz teste, és ahogy fényre értek, elővillant a dákójuk. KÉT fiatal srác farka ott himbálózott előttem. Olyan szívesen leszoptam volna őket. Mindegyiküknek szép, nagy volt, egy kis szőrrel körbe. Nem kell mondanom, hogy lett egy kis merevedésem.
Legnagyobb meglepetésemre Tomi felvetette, hogy fürödjünk mi is. Megkérdeztem, hogy meztelenül, mire azt mondta, hogy IGEN!!. Ez volt a legjobb pillanat. Gondoltam, ha már nem szophatom le, legalább megnézem a farkát. Mivel nekem felállt, míg nem figyelt senki, gyorsan letoltam a gatyát, és befutottam a vízbe. Megfordultam, és ő pont akkor tolta le a nadrágját. Szép lassan elővillant a barna szőre, majd az isteni farka. Majdnem beleélveztem a vízbe. Elkezdett bejönni, és nem tudtam levenni a szemem róla. Mikor már egy-két méterre volt, felnéztem rá, és látom, hogy engem néz, és mosolyog. Még nem mertem semmit csinálni. Mivel én feküdtem a vízben, ő még nem látta a farkam. Mondta, hogy ha már bejöttünk meztelenül, akkor ne legyek szégyenlős, álljak fel. Gondoltam nincs vesztenivalóm, mert ha akarja, akkor úgyse baj, hogy feláll, ha meg nem akarja, akkor meg kimagyarázom. Felálltam. A farkam meg az égnek állt. Lenézett, aztán fel rám, és megint elmosolyodott. Elkezdtünk beljebb menni. Mondtam, hogy nem menjünk nagyon be, mert én kicsit spicces vagyok, ő meg be van tépve. Elkezdtünk hülyéskedni. Először csak fröcsköltük egymást majd elkezdtünk birkózni. Egyik esésnél felé nyúltam, és véletlenül a farkát fogtam (? ) meg. ÉS FELÁLLT NEKI!!!. Kezemben a farkával ott álltunk egymással szemben. Mosolyogtunk. Már az enyémnek éreztem. Közelebb léptem, és lesmároltam. Hagyta magát. Álló farkunk egymáshoz ért. Istenien csókolóztunk. Én szép lassan elkezdtem lejjebb csúszni, végigcsókolva a világ legjobb mellbimbóit, és a köldöke alatt. Ez a rész engem különösen lázba hozott. Aztán lejjebb. Elértem a farkát. A számba vettem, és elkezdtem szopni. Nagyon szép, és jóízű farka volt. Körülbelül 3 percig szoptam, mikor kispriccelte az előváladékot. Úgy lenyeltem, mintha mise történt volna. Közbe a kezemmel a golyóit simogattam, és elkezdtem a fenekét simogatni, majd a segglyukát. Nem volt szőrös, Bedugtam az ujjam. Kicsit megszorítottam, majd elernyesztette Ott szoptam álmaim fiúját, miközben ujjaztam. Ilyen boldog még életemben nem voltam. Körülbelül 5 perc múlva egyszer csak megremegett, majd egy csomó gecit a számba lövellt. Az ízétől nem lepődtem meg, hiszen a sajátomat már megkóstoltam, de hogy mennyi. Nagyon sok volt. De nem baj, gondoltam, és nyeltem, mint kacsa a nokedlit. A számban elernyedt ez a szépség. Mondta, álljak fel, és most ő engem. Természetesen ez már nem volt akkora élvezet, nekem, hiszen én sokkal jobban szerettem volna leszopni, minthogy ő engem, persze ez se volt rossz. Nem kellett sokat szopnia, mivel kb fél perc alatt elélveztem.
Kimentünk, és bementünk a szállásra. Megdumáltuk az egészet, és kiderült, hogy ő csak ki akarta próbálni fiúval, és természetesen erről nem akar senkinek sem beszélni, mert nem akarja, hogy kitudódjon. Én persze helyeseltem, és mondtam, hogy én is így érzek. Ez volt életem legjobb 3 napja, és egyben a legrosszabb is, hiszen megkaptam, amit akartam, és közbe megtudtam, hogy többet esélyem se lesz megkapni...
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.23 pont (197 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
a
angel234
2021. május 21. 04:39
#25
Egy közepes meleg történet.
1
én55
2021. május 20. 16:45
#24
Maga a téma nem az én világom.
1
perverzsrac
2018. február 21. 12:25
#23
Nagyon tetszett a történet. Ismerős érzéseket elevenítettál meg.
1
Aki1973
2018. február 21. 11:46
#22
Kitűnően megfogalmazott, nagyon izgalmas történet.
1
t
t.555
2017. december 8. 00:38
#21
Egy jó meleg történet!
1
tutajos46
2013. december 14. 07:58
#20
Nem tetszenek ezek a meleg dolgok.
1
Bundik94
2012. május 6. 22:39
#19
Itt nem az irodalmi része a fontos "tanár úr", hanem a tartalom. Ha valakivel megtörténik egy ilyesmi, nagy bátorság kell ahhoz, hogy le tudja írni és közzé tenni. Nekem nagyon tetszik ez a történet ^^ szívesen csatlakoznék az osztályhoz 🙂
1
v-ir-a
2011. szeptember 24. 22:45
#18
nem rossz,és ide téll nem az irodalom miatt jönnek olvasni 🙂
1
Tomee
2008. május 26. 13:27
#17
Kit érdekelnek az irodalmi értékek, az a lényeg, hogy egy velős, igaz történettel állunk szembe. Az íróhoz hasonlóan én is kinéztem a fősulin egy csávót, akiről már majdnem egy éve fantáziálgatok. Sajnos én az íróval ellentétben nem voltam olyan szerencsés, hogy megismerkedjek vele. Amúgy pontosan tudom milyen érzés ez az egész. Velem sem volt még hasonló, de amikor megláttam ezt az illetőt akkor minden megváltozott, mégpedig végérvényesen.
1
Want2
2007. augusztus 2. 13:52
#16
Én is szeretnék 1 ilyen estét...
madwild@freemail.hu
1
alin
2006. július 4. 10:35
#15
Hogyan mondjam kedvesen hogy kicsit "piszkok" vagytok.Érékelni kell azt hogyha teszemazt igaz a történet, akkor nagy bátorság igy megirni. Jó volt.
1
__--__
2005. február 2. 14:37
#14
Hát, elmegy egynek a történet, irodalmilag nem tom mér kell fikázni, ha irodalmat akartok, akkor tolvassatok verseket vazze! Egyébként szerintem a 16 centi elég gáz.
1
Re boy
2005. január 20. 10:52
#13
Jah, és szívesen feltennék még 1 történetet az ingyenes részbe, de sajna nem megy. Ha valakinak van ötlete, hogy tudnám, akkor segítsen.köszönöm
1
Re boy
2005. január 20. 10:25
#12
Hát igen, sok kritika érte a fogalmazásomat:) Sajnálom, nem vagy egy Ady. Azért remlem tetszett, és kössz a jó pontokat, és a kritikát is.
1
Kover
2004. november 4. 08:49
#11
Jellegzetesen ...-s sztori.
1
xXx
2004. szeptember 17. 13:20
#10
pusza!én egy hetero lány vok és igenis nagyon tetszett!és miért kéne költőiesen fogalmaznia? :P ha probléma a hétköznapi fogalmazás,akkor inkább menjetek egy felolvasóestre :D
1
knowmore
2004. július 14. 01:33
#9
re_boy:
"nem én tojtam a tojást, de attól még megtudom mondani, ha büdös"

ergo attól hogy szarul fogalmazol meg valamit, még nem mentség, hogy talán ő sem tudná jobban.

irodalmilag nulla, tartalmilag nem rossz.

8 pont.
1
Xess
2004. április 26. 11:25
#8
Elolvastam csak úgy kiváncsiságból és nem rossz a sztori sem! Kicsit kiváncsivá tett ezen a téren! Csak ezért 10
1
Cuppantos Cupi
2003. augusztus 8. 23:06
#7
Ez már döfi!
1