Aelm hozzászólásai

Köszönöm, örülök, hogy tetszik nektek.
Történetek: Apakomplexus - Lili 2014. 05. 20. kedd 15:19
Köszönöm a véleményeket!
Jelenleg itt vagyok.http://lovlovebirds.blogspot.hu/?zx=5caa0abce6ca419a

Ha majd írok,hasonlót,feltöltöm. Sziasztok,szép hetet.
Történetek: Apakomplexus - Lili 2014. 05. 20. kedd 15:17
Lehet, hogy majd írok.Szexi a neved,tetszik....)
Történetek: A mostoha apámmal 2014. 05. 20. kedd 15:16
Köszönöm.
Történetek: A mostohabátyám 2014. 05. 20. kedd 15:14
Ukmukk,köszönöm...
Történetek: A mostohabátyám 2014. 05. 20. kedd 15:14
Kedves Sierra!Egyetlen fordításom sincs,nem is volt,nem is lesz.A történeteim mind eredeti írások.
Történetek: Kaland a táborban 2013. 09. 13. péntek 09:58
Köszönöm szépen a segítségeteket.
Történetek: Kaland a táborban 2013. 09. 13. péntek 08:34
Kedves szerkesztőség, megkérdezhetem, hogy ez a történetem miért van VIP-hez kötve,amikor szabadon olvashatóra küldtem be, egy másikkal együtt?Tagságit SEM kaptam érte, sem levelet, hogy felkerült.Tegyétek oda ahová bejelöltem.
Történetek: Kaland a táborban 2013. 09. 13. péntek 08:31
Ja, majdnem megbaszta.
Köszönöm.
Így alakul.
http://seamiller.blogspot.hu/2013/08/olvasd-szabadon-bortonsze- x.html
Köszönök szépen mindent.
Örülök, hogy többeteknek is tetszik, köszönöm a hozzászólásokat, szavazatokat.A folytatást még nem tudom...ihlet kérdése.
Történetek: Az új tanárom 2013. 05. 28. kedd 16:06
Szeretem,ha szereted
Történetek: Az új tanárom 2013. 05. 28. kedd 16:04
Ki sértette a becsületedet???ESZEMBE SEM JUTOTTÁL,amikor az irigykedőkre gondoltam.Én nem említettelek!Azt sem értem mit keres itt ez a hozzászólás,ami engem kíván befeketíteni,sem azt kinek mennyi pontot adtál az Author nevűIP- RŐL.Megkérem a szerkesztőséget vigye saját írásod alá az állásfoglalását,és ne az én írásom alatt legyen.KEZD ELEGEM LENNI.
Történetek: Az új tanárom 2013. 05. 28. kedd 11:32
Félre írtam, mert rohanok,de érthető.Szia.
Köszi Gábor.
Történetek: Az új tanárom 2013. 05. 28. kedd 11:31
ÉN NYILT VAGYOK,NEM CSINÁLOM SUNYIBAN.
Történetek: Az új tanárom 2013. 05. 28. kedd 11:29
szeretetet
Történetek: Az új tanárom 2013. 05. 28. kedd 11:28
Kedves Author!
Úgy látom sokkal többet foglalkozol velem,mint bárki más.Én pedig megtettem,zokszó nélkül.Ahol egyesek olvasásnál nélkül lepontoznak, én sem hagyom magam,nem most jöttem a falvédőről.Egyébiránt te dobd vissza kővel,én elég szeretet adok azoknak akik megérdemlik.
Történetek: Az új tanárom 2013. 05. 28. kedd 10:58
lesz smile
Történetek: Az új tanárom 2013. 05. 28. kedd 10:57
Lezs biszex,pisiszex,négyes szex,mint a börtönösöm kövijében,travi,stb.
Történetek: Az új tanárom 2013. 05. 28. kedd 10:56
Még sokat küldök ám...Nagyon jól fognak szórkazni az olvasók, mert minden történetem izgató.Az akik egyest adnak és irigykednek ezen az oldalon legalábbis,nem foglalkozom. smile Irigykedésük csak egyet jelent, erős riválist látnak bennem.
Most tallózgatok melyiket is küldjem, melyiket is a több mint százból?No küldök 10 darabot.Pápá
Holt unalmas,öreges,gagyi.1 P.
Hatodikosok jobban írnak ennél...1p
Pocsék, gagyi 1 pont. smile
Történetek: Autószerelő 1. rész 2013. 05. 28. kedd 10:46
Gagyi, ovódás szintű fogalmazás,szégyen, hogy ilyenek vannak az oldalon.. smile
1 pont
Történetek: Apakomplexus - Lili 2013. 05. 19. vasárnap 12:04
Kedvenc férfitípusomról mintáztam a férfi főszereplőt.
Történetek: Apakomplexus - Lili 2013. 05. 19. vasárnap 12:03
Én is imádom, lennék a lány helyébe. smile
Történetek: Apakomplexus - Lili 2013. 05. 19. vasárnap 12:03
Imádtad Genius???? smile )Köszi.
Köszik.
http://seamiller.blogspot.hu/
Történetek: Apám barátja 2013. 05. 19. vasárnap 11:59
Pár mondat elég a stílusjegyek felismeréséhez.Kommenből is szoktam látni,ki, kicsoda....BIZTOS NEM VAGYOK EZZEL EGYEDÜL.
LEGYEN Ő, VAGY SEM.(Szerintem ő, de ez egy magánvélemény, nem kívánok ezzel a támával foglalkozni.)
Marko-életem kiterített /nem kártya/lapjai-egészen végig itt:
http://seamiller.blogspot.hu/2013/04/olvasd-szabadon-marko-ele- tem-kiteritett.html
Egyszer már beküldtem,de nem sikerült,most peidg úgy gondolom, már sok idő telt el az óta, már olvasható szabadon, tehát minek töltsem fel pénzesre.Nem lenne fer.EZ EGY BEFEJEZETT, KÉSZ SOROZAT, Nagyjából EGY ÉVE MÁR, HOGY MEGÍRTAM AZ UOLSÓ RÉSZÉT.
Van színvonalban sok hasonló íásom abból majd küldök be. De lehet a LACIT IS BEKÜLDÜÖM, MERT ANNAK IS VANNAK RÉSZEI MÉG. MOST MEG-MEG NÉZEM AZ ÍRÁSAIM ALATTI KOMMENTEKET,NEM VAGYOK FÓRUM ÉS OLDALLAKÓ, MINT NÉHÁNYAN...
Történetek: Apám barátja 2013. 05. 19. vasárnap 08:59
Én nem csalódtam,a bevezetőiből felismertem,(stílujegyek)nem kislány, hanem egy hetvenes vénember, aki oylanokat ír,hogy két prosztatája van a férfiaknak. smile )Rokkant kislánynak is kiadta már magát máhol...
Történetek: Barát és orvos 2013. 05. 19. vasárnap 08:52
Most vettem észre hogy VIP NÉLKÜL,SAJÁT TÖRTÉNETEIM ALÁ TUDOK KOMMENTELNI.
Jó ötlet az oldal részéről.
*

Azt hiszem, hogy pont az az író vagyok,aki hitelesen tud ábrázolni.(Hitelességet kutatani, az anyja bassza a fiát, testvérek egymást, kutya a banyát,27-30 centis farok, két prosztata, három dugás egyhuzamban,nyolc orgazmus egymás utána férfinak,és más egyéb buggyantságokat íróknál kellene keresgélni.)
Ágytál helyett valóban kacsát használnak a férfiak,ezt elírtam igen,hovatovább vannak akik szeretik a katéterezést, ezért keresnek direkt olyan valakit,aki ezt megcsinálja nekik, akkor is ha nem betegek...Perverzitás,nekem nem tetszik,de létezik.
Az orvosi sztorik külön kategórai egyébként...Ez egy gay, orvosi sztori.

*
Miért olyan nagy baj,hogy valaki sört kíván, akinek csak a lába fáj,és nem beteg???Ez nem baj,és haverok, úgyhogy ez innentől kezdve nem érdekes számomra eza kérdés...
*
Erőszak..azt hiszem,hogy az erőszak egy bizonyos szintem megmozgatja az adrenalint, kiszolgáltatott, alul- fölül rendeltség,bár más,mint a szadó kategória, ott a felek kölcsönösen akarják a dolgokat.
Az erőszakot jól ábrázolom,főként érzelmeken keresztül.
Én PÉLDÁUL a gagyi,pongyola, utánzott történeteket nem szertem, hát mindnekinek minden nem tetszhet.Mindenki más.
Szép napot.
Beküldtem az 5. részt...jó sok szex van benne. smile
Nem szoktam használni azt az emailcímet...De köszönöm szépen.
Illetve ezért is nem járok ide, mert említettem, erotikus fordítások, történeteket nem olvasok - eltelítenek sajátjaim, mert rengeteget írok-,és más egyéb, versek, se novellák,se egyéb nincs az oldalon, ezért VIP sem kell.Tehát nem igen vagyok jelen.De egy igazi írónak ugye vannak más jellegű írásai is, ha máshol van versed, novellád, regényed, akkor jelezd levélben, ott lehet tudok véleményt mondani, biztos nem kell tagság ahhoz,hogy szólni tudjak hozzá.
Ölelésem.
Kedves Author, nem értem és nem tudom, miről beszélsz.Ha segítséget véleményt szeretnél tőlem kérni,akkor írj a seamiller@citromail.hu-ra,az a levélcímem él!
Én nem kaptam tőled levelet az egészen biztos.Naponta rengeteg levelet kapok, de nem emlékszem a tiédre.
Vetélytáts...nézd, nem igen értem miről beszélsz.Egyszer már több hónapja ha jól emlékszem beleolvastam a történetedbe, aranyos, de nem tartalak vetélytársnak. Nekem más stílusom van,máshogy és másként írok.Tehát ezzel kapcsolatosan nincs miről beszélnünk.
Verseket is írok,és naponta olvasom költőtársaim,írótársaim verseit és nagyon sok tetszik.Nem vetélytársaim,hanem alkotótársaim.

Azt gondolom van egyéni stílusom, tehetségem, az írásaim jók,ezért nem érdekel a 11 darab 1-es amit ma történeteimre nyomtak.
(Kíváncsi lennék hány ip-rőlérkezett.)NAGYON SOK OLVASÓM,AMIÓTA ÍROK,KÖVET, MERT PONTOSAN TUDJÁK,MIT KAPNAK.Volt már,hogy belinkeltem valamit és megnyertem egy versenyt, mert rám szavaztak mindannyian,ide is hívhatnám őket hogy nyomjanak rám már egy tízest,de nem érdekel a dolog.

Kevés igazi olvasó szavaz, de azt gondolom,aki elolvassa akár ezt a részt akár majd a többit és szavaz, az az nem egyest fogadni,idővel a pontszám elnyeri a méltó magasságát.Máshol én nem tudok reagálni, mint mondtam, nekem nics vip tagságom, se több nevem.Ha nem hiszed kérdezd meg a történeteket, az én ip címmről nincs vip tagság, tehát nem tudom mit kérdeztél, bem tudok válaszolni máshol.
MEGERŐSÍTÉS PEDIG NEM KELL, EGY IRODALMI OLDAL SZERKESZTŐJEKÉNT PONTOSAN TUDOM MI A JÓ ÉS MI NEM,MI a gagyi és mi nem.Mi a minőség,és a tudás.A sorozatom jól van megírva, aki pedig azt mondja nem, annak más ízlése,vagy hazudik.Több száz olvasóm szerette ezt a történetet,és várták a folytatást.

Azon kívül két gyerek anyja vagyok,több oldalon van hivatalos elfoglaltságom, mellette több sorozatot, regényt, verseket írok,saját blogot vezetek, nem nagyon szoktam ide látogatni, főleg idő hiányában,és hát őszintén megmondom, nem igen szoktam erotikusokat olvasni, én annyit írok,hogy kitöltenek, és a rengeteg vers olvasása mellett, erre már nekem nincs időm, se érdeklődésem.
ÜDVÖZÖLLEK.
Történetek: Nyári kaland 1-2. rész 2013. 05. 7. kedd 13:17
Valamikor kaptam jelszót de már töröltem a levelet. Úgyhogy nincs VIP tagságim, meg nem is kell.Történeteket sem küldök be álnéven hogy legyen, nem az én formám. Az apám barátja alatt ginus33-nak üzenem, hogy annyit számít nekem, mint a köröm alatt a piszok.Láttam mit írt,különböző nevein igen, háát...soha nem lesz író belőle.Sajnálom, hogy ilyen indulatot váltottam ki belőle, de hiába, a tehetség nem mindenkinek adatik meg. Esetleg kötögessen, az lehet jobban menne.
Üdv, majd jelentkezem.
Történetek: Nyári kaland 1-2. rész 2013. 05. 7. kedd 13:01
Puszim.
Igen, nekem is ez az egyik kedvencem, de mindegyik nagyon tetszik. smile )Nem szoktam szart írni, bár szeretnék egy páran.Nekik üzenem, érjenek utol ha tudnak, meg hogy kinyalhatják a seggem.Kedves? Én nem vagyok.Ami a szívemen, az a számon.LEHET LEPONTOZGATNI, SAJÁT IRIGYSÉGE LÁTSZIK BELŐLE.
Az olvasóimnak meg akiknek tetszik, jó olvasgatást.
További történeteim itt:
http://seamiller.blogspot.hu/
Puszim.
Köszönöm szépen a hozzászólásokat mindenkinek.Egy hónapja, hogy beküldtem a történetet a 3.-4. résszel együtt, ha az felkerül, küldöm a többit, nyolc részes.Máshol sem olvasható a nyolc rész, csak az első négy. Saját oldalamon sem. Ott is zártak az erotikusaim, hetven százaléka.
http://seamiller.blogspot.hu/
Szép estét mindenkinek.
nyolc
bocs az elütésekért rohanok
szinoníma
A szereplőim szájába olyan szavakat adok ami jellemzi őket.A kenőanyag elfogadott szininimája síkosítónak,érdekes hogy van aki nem tudja. A síkosító olyan elegy, ami egy kenő, síkosító anyag.Sokféle létezik. Sikosító?Szerepel itt hogy azt használtak? Nem.
De eltudom képzelni,hogy a börtönben mást is használnak,ami van.A szükség tötrvényt bont.Ennyi,nem szeretek annyit beszélni,mint egy pletykás vénasszony.
Nyol részes.Bekülkdöm mind a nyolcat smile )
Néger?
Nincs benne semmi rasszista,itt van oylan történet,hogy cigánycsalád,abban már lehet hogy van valami.DE ÉN ANNAK A CÍMÉRE TEKINTVE SEM GONDOLTAM RASSZIZMUSRA.NEMHOGY AZ ÉN TÖRTÉNETEMNÉL,AMIKOR AZT ÍRTAM,AZ EGYIK RAB NÉGER.
A történet börtönben játszódik,ahol szlengben beszélnek.Börtönszleng.Ott nincsenek rózsaszín pubis habok,ott keménység dívik, csicskáztatás,és szleng.
Üdv.
smile )Többi történetem:http://www.seamiller.neobase.hu/blog
szorítasz. smile
Illetve egyet a szorítsz, helyett talán magyarosabb lenne a szoríthatsz, de mást nem.
Örülök, hogy tetszett karika, Franceska, Inkheart.Milyen nyelvhelyességi hibára gondolsz? Én nem vettem benne észre egyet sem.