A+ A-

Az új tanárom

Nem hiszitek el, de nemrég új kémia tanárt kaptunk. Kicsit kiakadtunk, mert utolsó évesként már semmi kedvünk nem volt megszokni egy új arcot, új elvárásokat, de nem volt mit tenni, a régi tanárunk elköltözött egy távoli városba. A lányok vihognak és sugdolóznak órákon, nagyon oda vannak Zoliért.
Azt nem tudom, mit esznek rajta, nem is olyan jó pasi szerintem. Kicsivel magasabb, mint én, a haja szőke és alig izmosabb nálam. Meg fiatal is, huszonöt körül lehet, biztos nem lesz semmi tekintélye. A tornát is ő tanítja, a lányok pedig képesek voltak a múltkor is az udvari tesire, egy szál tornaruhában lejönni, csak azért, hogy mutogassák magukat neki. A fiúkkal kezdtünk kicsit berágni, mi tagadás rosszul esett nekünk, hogy Zoli nagyobb figyelmet kap, mint mi. Két haverral úgy döntöttünk, hogy megleckéztetjük Zoltánt, mert annyira arrogáns és mindegyik lánnyal flörtöl, Violával is, aki az én választottam! Ezt mégsem hagyhattam ennyiben, nem igaz?
Aznap délután találkoztam a barátaimmal és kis sörözgetés után elmentünk Zoli lakása elé és vártunk. Nemsokára le is jött, mi meg követtük. Hideg volt, a februári fagy kikezdte a testemet, vacogtam a többiekkel együtt, de Zoli lazán sétafikált a városban, mi meg persze követtük tisztes távolságból. Bement egy tízemeletesbe, úgyhogy várnunk kellett. Majd megfagytunk, amire három óra múlva kijött a háztömbből. Már megbántuk az egész nyomozósdit, és ráadásul teljesen ránk sötétedett.
Megvártuk míg a parkhoz érünk és ekkor kaptuk el.
Befogtam a száját, Ricsi a kezeit csavarta hátra, Gézu pedig lökögette befelé a sűrűbe. Nekiestünk, letepertük és megvertük. Nagyon. Amikor hazaérve befeküdtem az ágyba, alig melegedtem át máris lelkiismeret furdalásom támadt. Nem emberhez méltóan viselkedtünk!
Hárman egy ellen, aljas és szemét húzás volt, így tízpercen belül elkötöttem az apám kocsiját és száguldoztam vissza a park felé. Persze közben elmormoltam egy imát is, nehogy valami zsaruval összehozzon a rossz sorsom. Szerencsére nem történt ilyesmi, simán oda értem.
Zoli még mindig ott volt, a földön ült, a szája sarkából szivárgott a vér. Szemrehányóan nézett rám, a tekintete olyan megvetést sugárzott, hogy azt el sem tudom mondani. Egy mocskos féregnek éreztem magam.
Bátortalanul nyújtottam felé a kezem, és ő pár pillanat múlva belé kapaszkodott, és én felhúztam. Óriási pofont kaptam tőle visszakézből, amitől az egyik közeli fának estem, a fejemet, pedig jól bevágtam. Amíg ott szédelegtem közel jött, egészen belepréselt a fatörzsbe.
- Te kis hülye, holnap behívatom a szüleidet, repülsz az iskolából a kis haverjaiddal együtt! Na, akarod, hogy megtegyem?- kérdezte tőlem én meg persze ráztam a fejem, hogy nem. - Rögtön gondoltam, de ezért akkor is meg kell valahogy fizetned, Szombaton este gyere kilencre hozzám és ne merj szólni senkinek, mert ha igen, akkor nagy baj lesz!
Hát mit tehettem volna? Az egész hetet végig izgultuk az osztálytársaimmal, hogy nem-e köp be minket a dirinél Zoli, de nem történt semmi ilyesmi, csak azt nem tudtuk elképzelni, hogy mi a francot akar velem csinálni a lakásán majd a hétvégén. A Gézuék megígérték, hogy el kísérnek és majd lent megvárnak, és fél óra múlva, nem jelentkezem, felhívnak.
Így is történt.
Hát mit mondjak, így egy kicsit nyugodtabb voltam a tudattól, hogy lent várnak rám, de azért eléggé dobogott a szívem, amikor felfelé mentem a hetedikre. Amikor Zoli kinyitotta az ajtót, hátra tántorodtam egy picit a látványától, egészen másként festett, mint az iskolában. A felsőteste meztelen volt, az egész tele színes tetoválásokkal, a hasán a mellkasán, sőt végig tekerődzött a motívum a hátán, egészen le a karjára is. Nagyon szuperül nézett ki a minta, még a szám is tátva maradt a látványtól.
A bőre aranylóan csillogott, ahogy ott állt a huzatban emlékszem, alig bírtam levenni róla a szemem és csak néztem, milyen izmos a mellkasa és milyen bordás a hasa. Láttam, hogy a mellbimbói kicsi gombokká zsugorodtak a hidegtől. A nadrágja meg egy zöld sok zsebes, láncos, flancos, vad cucc volt, nem olyan egyszerű, amiben a suliban szokott megjelenni.
Nagyot nyeltem, ahogy szélesebbre tárta az ajtót előttem és beléptem a lakásba.
Meghűlt bennem a vér, amikor két teljesen idegen alakot pillantottam meg a nappaliban, az asztal mellett ültek, két fiatal férfi. Nyilvánvalóan a barátai voltak. Léptem volna hátra, mert az ösztöneim nagyon rosszat jeleztek, csakhogy beleütköztem Zoltán izmos testébe, aki hátulról magához rántott és a nyakamra szorította a karját.
- Te sem voltál egyedül, nem igaz? - Levegőt is alig kaptam, amikor a gúnyos tekintetek végig jártak a testemen és attól, ahogy mosolyogtak, még idegesebb lettem.
- Igyál, jót fog tenni - nyomott az egyik asztalnál ülő fazon a kezembe egy poharat. Sötét folyadék volt benne én pedig zavarodottan belekortyoltam, Unicum volt. Kihúzták az egyik széket, úgyhogy le kellett ülnöm.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.41 pont (56 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#24 A57L 2014. 11. 27. csütörtök 06:05
Nekem tetszett.
#23 szuszoka199601 2014. 03. 23. vasárnap 11:49
smile
#22 v-ir-a 2013. 05. 31. péntek 23:54
nekem tetszett smile
#21 sipospista 2013. 05. 30. csütörtök 21:41
nem rosz megy a pont
#20 gaborthefirst 2013. 05. 28. kedd 17:47
Sea! Az a galád, aki gátlástalanul mindenféle csúnya dolgot összehordott egy bizonyos végtelenül kedves, jószándékú és tisztességes emberről, az én voltam. Megyek és megkorbácsolom magam! smile
#19 author04 2013. 05. 28. kedd 16:57
Kedves Aelm!
Természetesen gaborthefirst magyarázott bele mindent, és mivel te nem követhetted nyomon az eseményeket - szerencsére a szerkesztők idejében eltávolítottak mindent -, ezt érthetted félre. Soha bajom nem volt veled, bántó megjegyzést nem fűztem egyetlen történetedhez sem, sőt magas pontszámmal értékeltem, ha tetszett. Teljesen igazad van, én is utálom, hogy más lapja alatt üzengetnek nekem, de nem én provokáltam ki. Üdv.
#18 Aelm 2013. 05. 28. kedd 16:06
Szeretem,ha szereted
#17 Aelm 2013. 05. 28. kedd 16:04
Ki sértette a becsületedet???ESZEMBE SEM JUTOTTÁL,amikor az irigykedőkre gondoltam.Én nem említettelek!Azt sem értem mit keres itt ez a hozzászólás,ami engem kíván befeketíteni,sem azt kinek mennyi pontot adtál az Author nevűIP- RŐL.Megkérem a szerkesztőséget vigye saját írásod alá az állásfoglalását,és ne az én írásom alatt legyen.KEZD ELEGEM LENNI.
#16 gaborthefirst 2013. 05. 28. kedd 15:28
Sea! Írjál nagyon sokat! Mert szeretem!!!
És mert a 10 - es toplistán két hely még rád vár, igaz csak a 8-9. Az irigyeid meg így jártak! smile
Szép napot!
#15 Törté-Net 2013. 05. 28. kedd 15:20
Kedves author04!

Az általad használt IP-címekről más névvel belépést nem találtunk, és 8-asnál kisebb pontszámú szavazatokat nem találtunk, illetve saját történeteidre 3 alkalommal szavaztál még februárban. (Ez utóbbi amúgy nem tiltott (még) sem technikailag, sem a mi megítélésünk szerint.)

Mindenesetre felettébb szeretnénk, hogyha a személyeskedés abbamaradna, kérünk mindenkit, hogy ne reagáljon rá sehol (maximum nálunk e-mailben), mert a személyeskedés, és a reakció is törölve lesz.

Üdvözlettel: Törté-Net Szerkesztőség
#14 author04 2013. 05. 28. kedd 14:50
Tisztelt Szerkesztőség!

Mivel a becsületemet érintő megjegyzés történt - remélem, tovább nem megy, mert annak tényleg jogi következményei lesznek az illetővel szemben! - kérem, hogy hozzátok nyilvánosságra, hogy eddig milyen "álneveken" szavaztam magamra, avagy másra, hátha ez a szerencsétlen megvilágosodik. Oszt annyi.
#13 Aelm 2013. 05. 28. kedd 11:32
Félre írtam, mert rohanok,de érthető.Szia.
Köszi Gábor.
#12 Aelm 2013. 05. 28. kedd 11:31
ÉN NYILT VAGYOK,NEM CSINÁLOM SUNYIBAN.
#11 Aelm 2013. 05. 28. kedd 11:29
szeretetet
#10 Aelm 2013. 05. 28. kedd 11:28
Kedves Author!
Úgy látom sokkal többet foglalkozol velem,mint bárki más.Én pedig megtettem,zokszó nélkül.Ahol egyesek olvasásnál nélkül lepontoznak, én sem hagyom magam,nem most jöttem a falvédőről.Egyébiránt te dobd vissza kővel,én elég szeretet adok azoknak akik megérdemlik.
#9 author04 2013. 05. 28. kedd 11:23
Kedves Aelm!
Még egyet: veled ellentétben én soha nem keresem fel a történetemről kedvezőtlen véleményt alkotó, esetleg azt lepontozó szerzőtársaim korábbi írásait, és nem kezdek qrva nagy egyeseket szórni. Nem csinálok a sértett hiúság okán presztizskérdést belőle, ha meg a története sz@r, akkor az én pontom nélkül is az marad. Nálam 8-asnál kezdődik a pont, ha ezt szerintem nem éri el a történet, nem szavazok. De hát - szerncsére - nem vagyunk egyformák. Üdv.
#8 author04 2013. 05. 28. kedd 11:13
Kedves Aelm!
Még a feltételezés is méltatlan lenn hozzád - egyben hozzám is -, hogy az irigykedő ún. "riválisaid" közé esetleg engem is besoroltál volna, hiszen nem szavaztam a történetedre, erről a Szerkesztőség könnyen meggyőzhet téged is, bár nyilván erre nincs szükség. Nem szokásom ilyen kisszerű eszközökkel visszaélni, mint ahogy saját történeteimre sem szavazok - bár a szerkesztők korábbi ígérete szerint már erre nincs is lehetőség, nem tudom. Mondandódból értsenek azok, akiknek szántad. Jövendő témáid nem mindegyike igazán vonzó számomra, bár természetesen vannak olyanok, akiket pl. a pisiszex őrjít meg, ízlés dolga, ebbe igazán nem szólhatok bele, nem is akarok. Üdv és további jó munkát.
#7 gaborthefirst 2013. 05. 28. kedd 11:04
10 pont ez is Sea! A többit hamar töltsd fel!!! Köszi, szia
#6 Aelm 2013. 05. 28. kedd 10:58
lesz smile
#5 Aelm 2013. 05. 28. kedd 10:57
Lezs biszex,pisiszex,négyes szex,mint a börtönösöm kövijében,travi,stb.