A+ A-

Különös történeteim 1. rész

Mivel mostanában nem került az utamba újabb családi történet, arra gondoltam indítok egy másik sorozatot.
22 évesen kerültem Budapestre egy kisvárosból és amellett, hogy új munkahelyem lett és új ismerőseim, barátaim, valamint egy sokkal nyüzsgőbb nagyvárosi létbe csöppentem a kisváros nyugalma után, rengeteg szexuális kalandba is keveredtem. Ezek közül elég sok kissé fura volt, néha nem is a szex része hanem maga a szitu, ahogy az egész kialakult. Arra gondoltam ezeket is megosztom a nyilvánossággal, remélem legalább akkora tetszést aratok velük, mint a családi riportjaimmal.
Bele is vágok és az egyszerűség kedvéért időrendben fogok haladni. Ha valaki magára ismer valamelyik sztoriban, az nem a véletlen műve, ugyanis csak a neveket változtatom meg, az időt a helyszíneket és minden mást úgy írok le ahogy megtörtént.
22 évesen egy pestszentimrei albérletben kezdtem a fővárosi életemet. A tulaj egy negyvenes, nagymellű, mindig vidám, szőke nőci volt, aki többgenerációs, háromszintes családi házban lakott. A háznak volt egy különbejáratú része, ahol öt szoba és két fürdőszoba, WC, kamra, nappali volt és ezt a részt szállóvendégeknek, meg albérlőknek adta ki. Én először egy négyágyas szobába kerültem három másik sráchoz, de két hónap után a tulaj -Éva néni- felajánlotta, hogy mivel a három srác hajnal 4-re jár melóba én meg reggel 7-re, átmehetek az egyik egyágyasba ami épp akkor megürült.
A bérleti díj nem változott, viszont egyedül voltam, nem kellett alkalmazkodni másokhoz, teljesen oké volt az egész. Reggel 7-től délután 3-ig dolgoztam, a hétvégéim szabadok voltak és mivel akkor még senkit sem ismertem Pesten, a szabadidőimet a könyvtárban töltöttem, meg Éva néni gyerekeivel. Egy 15 éves fiúval, a 17 éves nővérével, ha meg a gyerekek nem voltak otthon akkor Éva nénivel beszélgettem baromi sokat. Egy idő után kialakult, hogy ebben-abban segítettem neki, aminek fejében néha velük kajáltam, sőt a ruháimat is kimosta és a szobámat is ő takarította. Olyan félig-meddig befogadott családtag lettem. A férje valami miatt nem nézte ezt jó szemmel, de havonta egy hétvégét töltött otthon, mert külföldön melózott, így baromira nem érdekelt a véleménye, sőt ahogy láttam a feleségét sem.
Egyszer Éva néni megkért, hogy segítsek neki a lomtalanításhoz kihordani néhány cuccot a pincéből. Ahogy pakoltam a kapu elé a dolgokat, egy cipősdoboz kiborult és fotók estek ki belőle. A legtöbb a szállásadónőmet ábrázolta, csak fiatalabban és kevesebb ruhával. Gyorsan összekapkodtam a fotókat, begyömöszöltem a zsebembe, meg a pulóverem alá, majd mintha WC-re kellene mennem, felcsempésztem a szobámba, hogy este nyugodt körülmények között átnyálazom.
Vacsora után már alig vártam, hogy egyedül lehessek a kis kuckómban, előszedtem a fényképeket és a falnak dőlve az ágyon, elkezdtem nézegetni.
Volt vagy száz db. kép amin Éva néni volt fürdőruhában, bikiniben, fehérneműben és a fotókon szereplő dátumok alapján kb. huszonpár évesen. A kedvencem az az öt kép volt amin még több látszott belőle. Kettőn csak egy csipkebugyi volt rajta és a kezeivel félig eltakarta a gyönyörű, hatalmas melleit, a másik három képen meg totál meztelenül pózolt, de vagy a melleit vagy a punciját mindig eltakarta. Később elmesélte, hogy ezeket a férje készítette róla még a házasságuk elején, de akkor még csak annyit tudtam, hogy egy igazi bombázó volt fiatalon és még két gyerek után se néz ki rosszul. A fotókat eldugtam a szekrénybe a ruháim alá és esténként csak elég volt átpörgetnem rajtuk, hogy a farkam olyan kemény legyen, mint a fagyott kutya lába. Majdnem minden nap masztiztam a képeket nézegetve, de sosem vettem a bátorságot arra, hogy Éva néninél bepróbálkozzak valamivel, pedig addigra már ő volt vágyaim netovábbja. Maximum annyit mertem csak, hogy amikor segítettem valamiben neki, akkor "véletlenül" hozzáértem, vagy belestem a dekoltázsába.
Egy szombat délután történt meg az ami nagyot változtatott a kapcsolatunkon. Épp a szobámban voltam, a legtöbb vendég nem volt otthon, csend volt az egész házban, így előszedtem a fotókat, kiterítettem az ágyon magam mellett és megkezdtem a szokásos, már-már rituális maszturbálást.
Éva néni kopogott az ajtón, de én épp nagyon máshol jártam és nem hallottam meg, ő meg a kiszűrődő furcsa zajok miatt benyitott. Hát finoman fogalmazva is nem volt egyszerű a szitu.
Egyik kézzel a farkamat próbáltam begyömöszölni a gatyámba, másik kézzel meg a fotókat próbáltam elrakni, de hát ez egy impossible mission vállalkozás volt. Éva néni becsukta maga mögött az ajtót, háttal nekitámaszkodott és szerencsétlenkedésemet látva csak annyit kérdezett:
-Nem akarsz nekem mesélni valamit?
Úgy ahogy összeszedtem magamat és lógó orral elmeséltem neki a fotók megtalálását, lenyúlását és élvezeti célokra való felhasználását és a végén én is csak egy kérdést tettem fel neki:
-Akkor most keressek új albérletet?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.58 pont (78 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 deajk2008 2016. 11. 26. szombat 13:39
nekem tetszett... 8p folytasd
#14 Ulysses 2016. 03. 29. kedd 19:01
Valaki már írta, hogy jópofa történet, tényleg az. Elég érdekes ötletek fűzött bele a szerző, a karakterek sem rosszak benne. Éppen ezért gondolom, hogy szerkesztőért kiált ez az írás. (A szerkesztő átfésülné, kigyomlálná a szúismétléseket, képzavarokat, kisebb-nagyobb hibákat, elütéseket.) Mondjuk nem olyan rémes, mert végig tudtam olvasni. A harmadik résszel már nem volt ilyen szerencsém. Az első epizód után még azt mondanám, lehet belőle valami.
#13 tiborg 2016. 03. 7. hétfő 04:29
sima 10.(koszi az elvazetet)
#12 genius33 2016. 03. 1. kedd 21:09
Eddig szuper smile
#11 papi 2016. 03. 1. kedd 16:30
Egész jó, folytasd.
#10 sunyilo 2016. 02. 29. hétfő 21:31
Nem rossz.
#9 sportyman (alttpg) 2016. 02. 29. hétfő 17:12
Jópofa történet. Várom a folytatást.
#8 vakon53 2016. 02. 29. hétfő 12:15
Nagyonjó írás várjuk a feleségemmel a folytatást.

10 Pont!
#7 Andreas6 2016. 02. 29. hétfő 11:14
Nagyon jó! 10 pont.
#6 listike 2016. 02. 29. hétfő 10:32
A szokásos tökéletesség. Nagyon szeretem az írásaidat.
#5 veteran 2016. 02. 29. hétfő 10:21
Ez is jó lett.
#4 zsuzsika 2016. 02. 29. hétfő 09:25
Jó írás.Tetszett.
#3 A57L 2016. 02. 29. hétfő 07:12
Élvezetes olvasmány,várom a többit.
#2 Rakonczai 2016. 02. 29. hétfő 01:10
Az írás jó. Tetszik ahogy előhoztad a történetet. Megmondom neked őszintén én jobban örültem volna, ha a lányával megy a story. Nem vagyok egy nagy milf párti...de ez van nyes
#1 Törté-Net 2016. 02. 29. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?