A+ A-

Lola 1. rész

Lola egy olyan lány aki most töltötte be nem rég a 17-et. Szép alakja, fejlett teste, csinos mellei és fenséges feneke van. Tudja magáról, hogy jól néz ki, büszkén is viseli és jár kell a világban. Sok fiú megnézi, nincs olyan hely ahol ne lennének akik összesúgnak a háta mögött. Nem egyszer hallgatta ki őket mikor róla beszéltek, hogy megdugnák, milyen jó segge van.
Volt már fiúval, tehát nem számít kezdőnek. Egyik alkalommal mikor a suliba meg, felvetül benne a kérdés, hogy minden fiú egyforma, vagy vannak különbségek? Jó azt tudja, hogy külsőre mind más, meg vannak jellembeli különbségek. Inkább arra kíváncsi, hogy az ágyban mennyire különbözőek. Mekkora a különbség, a 15 és a 25 cm között. Egy nagy szájú gyerek az ágyban is nagy szájú? Egy kövér fiúnak kicsi tökei vannak és hogy tudná őt meg dugni, ha nem is látja a saját farkát sem?
Ezek számára érdekes kérdések. Úgy dönt ideje kiderítenie, ennél jobb hely nincs mit az iskola. Nem tudja, hogy fogja csinálni, de majd kiderül. Tudja jól, hogy ő lesz a suli kurvája, de ez inkább izgatja fantáziáját mint elrettentené.
Ismer, három ilyen csaj is a suliból. Egyikkel egész jóban van. Marian majd tanácsot kér tőle...vagy nem, az elsőnél nem! Csak utána.
Beér a suliba. Nem lakik messze, így biciklivel jár. Főleg hogy most tavasz van, kellemesen meleg, pont ezt szereti. Ragyog a nap, csillognak a terep tárgyak, néha úgy érzi mint ha a mennyekben járna.
Első óra történelem. Szereti a történelmet, de most nem tud koncentrálni. Nem tudja ki legyen az első áldozat és, hogy kezdjen bele. Körbenéz az osztályon. Minden fiút végig mér.
- Károly egy magas, de elég csúnya fiú lágy húsos kezei vannak. Jó nagy farka lehet a cipőjéből ítélve egyszer felpróbálja...talán.
- Kristóf ő egy vékony nyurga gyerek...teljesen érdektelen.
- Máté még egy kisfiú, bűn lenne vele kezdeni...de egyszer ha a sors úgy hozza, bele nézne a nadrágjába, csak kíváncsiságból.
- Gábor egy bunkó fasz, őt biztos ki próbálja egyszer. Magas jó képű, de egy seggfej.
- Jani egy teljesen átlagos srác, barna rövid hajjal, átlagos testtel, bár őt egyszer látta pisilés közben mikor táboroztak egész ígéretes méreti voltak.
- István egy másik jóképű fiú, akit meg fogja próbálni valamikor, de sok barátnője van, nem biztos hogy őt érdekelné egy ilyen lány, de ki tudja. Biztos sokat tud... ha ennyi nője van.
- Bálint egy humoros hülyéskedő srác aki soha semmit nem vesz komolyan, kíváncsi lenne, mikor szexelnek akkor is olyan-e.
- Imre egy testesebb srác, nem mondaná kövérnek, inkább a határán van annak, undorítja ez a gyerek, így őt biztos nem, de kedveli ettől függetlenül, mindig kedves volt vele.
- Az utolsó fiú még nem jött meg, az örökös késő. Pedig itt lakik 200 méterre a sulitól. Éppen most ér be. Őt kell választania!
Tamás egy jóképű erős srác. Ráadásul itt lakik a közelben, elsőnek ő lesz a tökéletes választás. Bár nem zárja ki annak a lehetőségét hogy homokos, de ezt majd kideríti a következő szünetben.
Addig agyalt a dolgokon, hogy fel sem tűnt, hogy kicsöngettek. Tamás egyel hátrébb ül mint ő. Hátra fordul.
- Tomi! - A fiú rá figyel. - Adnál egy radírt?
- Persze tessék. - Mikor elveszi direkt hozzá ér annak kezéhez aki erre fel figyel. Kacsint is a fiúra aki erre kicsit el pirul. Úgy tesz mint ha radírozna valamit majd vissza adja a tárgyat. - Köszönöm kedvességed. Nagy szünetben mit csinálsz?
- Semmit? Eszem valamit...miért kérded Lola? - Néz érdeklődően a srác. Látszik rajta méregeti őt.
- Esetleg nem szeretnél valami kaját szerezni nekem? Tudod nem hoztam pénzt így nincs mit egyek és már most szét lyukad a gyomrom.
- Hát nekem sincs pénzem, tudod én haza ugrok ebédelni.
- Mi lesz az ebéded?
- Azt hiszem töltött paprika van. - Feleli
- Azt imádom! Nem akarok bunkó lenne, de nem hívnál meg? - Ekkor meg simogatja a kezét, erre Tamás lába meg rándul.
- Megbeszélhetjük, de nem adom ám ingyen! - Mosolyog kajánul.
- Mert mit kérsz cserébe?
- Hááát....nem tudom majd ki találom, jó?
- Kapsz egy puszit...az elég? - A fiú vigyorogva néz vissza.
- Hááát majd meg látjuk...
A következő óra is történelem, majd jön a nagy szünet. Felállnak és elindulnak Tamás lakása felé. Egy öt emeletes panel ház, lift van, de nem kell használni a másodikra mennek csak. Közben érdemtelen dolgokról beszélgetnek. Benyit, egy rövid széles folyosót lát, onnan három ajtó vezet, egy a konyha, egy a fürdő és egy a nagyszoba ja és van egy függönyös rész az Tamás szobája.
- Mindjárt melegítem. Ülj le valahol. Hol akarsz enni a konyhában, vagy a szobámban?
- A szobádban, sokkal kényelmesebb, tévézzünk közben jó?
- Ahogy akarod vetkőzz le és mindjárt jövök. - Nem kell kétszer kérni, leveszi a kabátját és a cipőjét és leül az ágyra. Körbenéz sok DVD-t lát. Filmek, koncert lemezek és pornó. Sejtette, hogy lesz belőle, de hogy ennyi? Sokat verheti és pont ott ahol ül.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.2 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 Ulysses 2017. 03. 11. szombat 19:07
Szóval ez volt az első írásod. Annak egészen jó. Helyenként elbírt volna még részletesebb kifejtést, de nem olyan rossz az arány a felvezetés és az akció között.
#13 Someone44 2016. 03. 20. vasárnap 21:35
Tetszett!
#12 rockycellar 2016. 02. 24. szerda 19:28
elmegy
#11 sztbali 2016. 02. 20. szombat 13:34
Jól kezdődik. Remélem kiemelkedő sorozat lesz.
#10 sunyilo 2016. 02. 19. péntek 22:17
Nagyon jó, pláne elsőre, folytasd!
#9 vakon53 2016. 02. 19. péntek 12:58
Nem rossz!

Ezért csak 10 pontot kapsz.
#8 papi 2016. 02. 19. péntek 12:20
Nem rossz
#7 Rakonczai 2016. 02. 19. péntek 12:15
Köszönöm az értékeléseket. Ez az első történetem, ígérem a következőt megpróbálom jobbra írni.
Egyébként azért aludt bugyiban mert... pizsama része? ... de egyébként nem igaz, nem azért alszik abban, egyszerű figyelmetlenségből, sorry.
#6 A57L 2016. 02. 19. péntek 07:43
Jónak indul,remélem folytatod.
#5 zsuzsika 2016. 02. 19. péntek 07:24
Nem tetszett.
#4 gyuri0926 2016. 02. 19. péntek 07:21
Miért aludt bugyiban ?????
#3 genius33 2016. 02. 19. péntek 06:22
Olvastam már itt jobbat is. Max 6 pont.
#2 feherfabia 2016. 02. 19. péntek 06:15
Egész jó!
#1 Törté-Net 2016. 02. 19. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?