Házibuli

Szavazás átlaga: 8.38 pont (96 szavazat)
Megjelenés: 2016. március 9.
Hossz: 21 138 karakter
Elolvasva: 7 124 alkalommal
17 éves voltam, mikor először hívtak meg házibuliba. Mindig is egy magamnak való srác voltam.
Nem igazán jártam ki a szabadba, bár elég sok barátom volt, de velük iskolán kívül nagyon ritkán találkoztam.
Egyik napon, Oszkár, egyik haverom megkérdezte, hogy nem lenne-e kedvem elmenni egy buliba, amit az egyik évfolyamtársunk lakásán rendeznek.
Lévén, hogy nem vagyok valami elfoglalt ember... de lusta, eleinte nem akartam elfogadni, de végül belementem. Ideje kimozdulnom. A bulit ma este tartja. Nem tudtam hogy néz ki egy ilyen buli. Kérdezgettem ugyan Oszkárt, de a válaszaitól nem lettem okosabb: "Király", "Sok a lány", "
P
alf
ia
dögivel", meg ilyenek.
Haza érve kissé izgulva kerestem valami könnyebb szerelést, lévén, hogy május van nem lesz hideg. Letusoltam, felvettem a ruhámat és elindultam. Lent Oszkár éppen engem hívott telefonon. A szüleim nem szóltak semmit, pontosabban apám kezet fogott velem és adott egy csomagkotont... nem várnak haza egy hamar... Lehet ők is kiélik magukat és örülnek, hogy ez a barom fiúk végre elmegy itthonról. Egy szó mint száz, most már ketten mentünk, egy kis buszozás és gyaloglás után meg is érkeztünk. Egy új-építésű modern ház... tudjátok mint a panelház, csak ez modern. Magyarul kapucsengő, lift és kopogás.
Na itt a kopogás elmaradt, mert nyitva volt az ajtó. Bent már javában ment a buli. Úgy hatan lehettek éppen. Levetettem magam az első fotelba, valamilyen inni
v
alf
al
alf
óv
alf
al
.

Telt-múlt az idő és egyre többen voltunk. A végén úgy huszonöten. A lakás méretit jól mutatja, hogy simán elfértünk ennyien. A zene: a mai dalok, nekem teljesen semlegesek. A csapat nagyon vegyes volt. Egyáltalán nem csak az évfolyamból jöttek, mint kiderült, nem évfolyamos buli, hanem meghívottak. Ez elég megtisztelő, hogy volt valaki aki gondolt rám. A házigazda Máté, egykorú velem, magas és kissé testesebb srác, de nagyon jó fej. Beszélgettem is vele. Úgy tíz lány lehetett, igazából engem totál nem érdekeltek a lányok sosem. Nem arról van szó, hogy homokos lennék. Egyszerűen a nemiség nekem mindig is kissé tabu volt... vagy inkább semleges. Hetente egyszer kivertem és akkor ennyi. Persze voltak olyan csajok, akiket megnéztem magamnak és szeretem a szép cicit, de mégis... nem tudom megmagyarázni miért.

Úgy éjfélkörül gondoltam, hogy nekem ebből elég volt, itt nincs semmi amiért érdemes lenne maradnom.
– Oszkár! Jó bulizást...
– Ügye, nem menni akarsz!?
– ... nem nekem való...
– ... micsoda! – Nézett rám nagy szemekkel. – Nem mehetsz el!
– Már pedig én megyek, semmi kedvem maradni.
– Csak a testemen át! – Oda állt a kijárat elé és kifeszítette magát. Egy pillanata megfordult a fejemben hogy most tökön rúgom... de mire neki indultam volna, ő már oda ugrott hozzám és megragadott.
– A lényeg csak most jön! Bíz bennem! – Látta az arcomat, folyatta. – Figyelj! Maradj még félórát és ha nem tetszik akkor mehetsz! Én fizetek neked holnap egy karton kólát... vagy
s
alf
ör
alf
t
.
– Ó, tehát ha maradok félórát és utána elmegyek akkor fizetsz nekem? – Néztem rá meglepődve. Ilyen ajánlatot nem mindig kap az ember.
– Igen, de! Ha tovább maradsz, te fizetsz nekem! – Ekkor elgondolkoztam és bólintottam. – EZAZ! Zoli, nem bánod meg! Sőt, félóra múlva én szólok neked!
Mosolyogtam rá, mert tudtam jól, hogy nincs az a táncosnő akiért én maradnék. Ekkor Oszkár oda ment Mátéhoz és beszéltek kicsit. Máté felnevetett és lehalkította a zenét.
– Csöndet! Na! Nehogy csendháborításért megbüntessenek minket, a zenét ezen a szinten tartjuk – Erre nagy hurrogást hallattak a többiek. – Barátaim, hát ismertek! Bár zene nincs, medence van! – Erre óriási ováció. Én gondolkoztam, hogy milyen medence... még ez is van ebben a lakásban... de hol és hogy...? A kérdéseimet hamar megválaszolták. Egy nagy kék/fehér felfújható medencét hoztak be, félig felfújt állapotban, csak kicsit kellett még fújni rajta.
– Na, kérek két jelentkezőt! – Körbenézett. – Na, ne legyetek gyávák! Te te kislány gyere! – Egy elég dekoratív kis csaj ment lépett oda hozzá. Úgy akkora magas mint én. Barna rövidre vágott haj, de egyáltalán nem volt fiús. Egy szürke testhezálló ruha, magassarkú cipő. Komolyan, nagyon tetszett.
– Hogy hívnak? – Kérdezte a lányt. – Rita! Üdv Rita, na van kedved játszani?
Ekkor a medencébe egy bödönből valami folyadékot öntöttek... szerintem olaj. "Mi, olaj birkózás? " Nekem erre semmi szükségem, gondoltam és már elindultak kifelé.
– ZOLI! – Ezt hallva, megfordultam és megdöbbenve láttam, hogy mindenki rám néz.
– Őő... én?
– Igen te! Gyere! – Kiabálta Máté. Én csak legyintettem és mentem volna tovább, de ekkor mindenki a nevemet kezdte skandálni.
– Zoli! Zoli! Zoli! – Nem tehettem mást... hát visszamentem.
– Ne legyél pipogya fráter! Na, itt van Rita. – Kezet fogtam a lánnyal. Közelről még jobban tetszett. A szemei olyan szép zöldek voltak, hogy egyszerűen rabul ejtett... szerelem lettem? Olyan nincs! – Na a játék lényege a következő... birkózás!! – Erre mindenki hangosan üvölteni kezdett, amire Máté a kezét a szája elé téve és a másik lengetésével csitította őket. – Mondom! Csendháborítás! Na! Lehet örülni, de csak csöndben.
Mindenki nevetett, én meg nem tudtam, hogy most mi van.
– Első lépés – Folytatta a srác. – Levetkőztök alsóneműre.
– Mi? – Néztem rá vöröslő arccal. – De én nem hoztam váltógatyát!
Erre mindenki kacagni kezdett és Máté hátba veregetett.
– Szóval alsóra! – Ránéztem a lányra, akinek semmi ellenvetése nem volt. Én nem kicsit éreztem magam kellemetlenül. Megpróbáltam szabadulni, de nem hagytak szóhoz jutni. – Na gyerünk! Zoli, legyél férfi!

Levettem a pólómat, majd a nadrágomat, zoknimat és ott álltam egy szál bokszerban. A lány nem szarozott, úgy dobálta le a ruhákat magáról, mintha otthon lenne. Én meg csak figyeltem azt a hamvas szép testét. Enyhén szolizott bőr, az arca szép, a szemei gyönyörűek.
A figyeltem, ahogy lekerül róla a ruha és izgulva vártam a kibuggyanó melleket. Nem kellett csalódnom. Szép almányi mellek, és nem voltak nagyon eltakarva, mert csak egy csipkés melltartó volt csak rajta, a bugyiján keresztül pedig áttetszett a bőre. Ha jól sejtem, borotválja.
– ... és most? – Néztem Mátéra. Kicsit aggódtam, hogy a kezdődő erekcióm majd látszani fog. – Gyerünk a medencébe.
Beálltam, a lány a másik oldalra. – Mikor kez... – Még csak kimondani sem tudtam a lány azonnal nekem rontott.
Meglelődtem mikor ezt a jó három métert, két lépéssel átugrotta és szó szerint a földhöz baszott. Ebben az olajos izében nem is értettem, hogy nem csúszott el. Akkorát nyekkentem, mint egy ház. Pár pillanatig csillagokat láttam. Ezután Rita rám vetette magát.
– Vigyázz, ha két vállra fektet, vesztettél!
– Hogy mi?
Kérdeztem vissza, de nem volt időm. Rita combom alányúlt és megpróbált átfordítani. Nem hagyhatom, hogy egy lány legyőzzön! A bőre olyan volt mint a bársony! Az illata mint valami virágoskert. Teljesen tűzbe jöttem. Nem hagytam magam, visszatámadtam. Megfogtam a derekát és átlendítettem a másik oldalra. Ő ezt meg sem érezte. Már mind a ketten csurom olaj voltunk, a teste csak úgy csillogott, a mellei pedig minden mozdulatnál megremegtek. Nehéz volt koncentrálni. Gyorsan összeszedte magát, mindketten négykézlábra álltunk, megpróbáltam elkapni őt, de sokkal ügyesebb volt. Vetődésem elől kikúszott én bele az olajba, ő pedig már a hátamon ült. Megpróbáltam átfordulva jobb karommal átkarolni... de csak az lett a vége, hogy megfogtam a mellét. Egy pillanatig tartott, de soha nem felejtem el. Ekkor ő elkapta ezt a kezemet és lecsúszott mellém, én próbáltam szabadulni, aminek hatására ő a gyönyörű combjaival átkulcsolta a testem. Fájt, de nagyon izgató volt. A jobb karomat kicsavarta, közben a testemet próbálta lenyomni az olajos izébe. Érezhetően erősebb voltam nála, de ő meg ügyesebb. Kiszabadítottam a kezemet és megpróbáltam felállni, amiből az lett, hogy visszaestem rá. Most már ő volt alattam. Gondoltam itt az ideje befejezni a dolgot és ha már felette voltam, a kezeimmel leakartam nyomni a vállait, de nagyon csúszós volt. Végül a lány kibillentett az egyensúlyomból és egy pillanattal később még ő került felém, de nem sikerült 180 fokot fordítania, így csak a bal hátsó oldalamon feküdtem. Ő a bal karjával hátra szorította a fejem, a testével meg a testemet akarta.
– Zoli! Zoli! – Jött oda Oszkár.
– Mi va... n? – Kérdeztem vissza, elég nagy
k
alf
ín
alf
ok
között.
– Félóra! Letelt hallod! A félóra!
– Rohadj meg! – Nyögtem vissza.
Ekkor éreztem, hogy a fejem mindjárt kiszabadul és egy erős mozdulattal kirántottam. Majd jobb karommal, minden erőmet összeszedve átnyomtam magam hasra. Megcsúszott a kezem és a lány melltartójába csúszott. Én csak azt éreztem, hogy beragadt a kezem valahova. Fogtam, megmarkoltam és lerántottam. Eszembe sem jutott, hogy a melltartója. Ekkor a lány kicsit felnyekkent és hátra lökte magát. Én meg, megláttam csodaszép hamvas, barnás melleit az olajtól csillogott és a bimbója csaj úgy meredezett. A farkam ekkor kezdett igazán életre kelni.
– Bocsánat, nem akartam... én... – Be sem fejeztem és pucér felsőtesttel ugrott nekem. Hirtelen köpi-nyelni nem tudtam. Körülöttünk mindenki tapsolt ujjongott. A zene kicsit hangosabban szólt. Oszkár... az a kis mocsok, széket hozott és mindig mikor felé néztem, mutogatott az órájára. Egyik alkalommal azt mondtam neki. – Te köcsög, ez nem ér! Hallod, ez nem fer!
Pont mint a filmekben... ekkor Rita megfogta a lábamat és elhúzott a medence szélétől és rám vetette magát. Kezdtem kifáradni. Átkarolta a vállamat és a kezét a mellkasomra tette, így próbált meg átfordítani, a mellei persze hozzám értek. Nem tudtam nem észre venni, annyira selymes, annyira szexi volt és az illata pedig...
– Ne is próbálkozz, erősebb vagyok! – Nyögtem erőlködésem közepette, miközben ő megpróbált átfordítani. Éreztem, hogy ő is fárad. Ekkor felsikítottam és karjaimmal a fájdalom forrásától elnyomtam magam, konkrétan megcsípte a mellbimbómat. Nagyon fájt.
– Hé! Szól rá! Ez nem ér! – Kiáltottam Máténak, aki csak nevetve legyintett. Így persze már áttudott fordítani, de nem hagytam neki.
A farkam úgy állt mint a fagyott
k
alf
ut
alf
ya
alf
alf
ba
, az olaj nem segített, minden tökéletesen kirajzolt. Néhányan még mutogattak is. A hátam jobb felén feküdtem. Gondoltam, ideje pontot tenni az i tetejére és befejezni ezt az őrületet... bár nagyon élveztem. Ráfogtam a jobb vállára, majd a másik karommal a szegycsontnál nyomtam lefelé. Jól haladtam. Mikor úgy 45 fokba került a lány, a karom megcsúszott és a mellére került. Ekkor már levetkőztem a gátlásaimat, ha ő csíphet akkor én foghatom a mellét. Nagyon puha és selymes cicik, mint valami párnácskák lettek volna. A férfiasságom majd szét robbant és ahogy egyre lejjebb nyomtam, egyre inkább fokozódott bennem a vágy. Éreztem, ahogy azok a gyönyörű cicik a karom alatt vannak. Legszívesebben megsimogattam volna, őket. Akkora az arcunk úgy öt centire került egymástól. Ha akartam volna meg is csókolhattam volna és tervbe is volt véve, ha végre lenyomom. Éreztem, ahogy egyre közelebb a cél. Már csak egy centi kellett. A melle alá csúszott a karom és most már az én felső testemet súrolták. A férfiasságom egyre jobban közelített a lány vaginájához, azt kívántam bárcsak kicsúszna és "véletlenül" megdughatnám.
– Adj egy csókot. – Nyögtem kéjtől
i
alf
tt
alf
as
alf
an
, mikor a szánk úgy fél centire volt. Ekkor olyat láttam a szemében, amit még soha, senkinél. Nem düh, nem fáradság. Egy pillanattal később, mintha villám csapott volna belém, olyan fájdalom volt ez, amit rég nem tapasztaltam. Rámarkol a golyóimra. Én felkiáltottam. Elég erősen rámarkolt én ösztönösen oda kaptam, de csak a kezét markolhattam meg. Nem kicsit volt félelmetes érzés, hogy nem találom a pöcsöm. Persze így átvette az irányítást és egy pillanattal később már a másik oldalon feküdtünk.
– Ne! Ez nem ér! – Nyögtem és próbáltam leszedni a kezét, de nem sikerült. A többek nagy "ÚÚÚ" és "ÓÓÓ" val kommentálták ezt. Úgy éreztem, hogy mindjárt leszakadnak a golyóim, mert a kis mocsok, még csak nem is a gatyán keresztül fogta meg, hanem nyers önmagát, szépen rámarkolt a bőrzsákra. Nem telt el még fél perc és két vállra fektetett. Rajtam ült és végül elengedett. Én pedig megkönnyebbülve vehettem kézbe saját tökeimet.
– Ez nem volt fer!
– Mi értelme a fer játéknak, ha vesztetsz? – Kérdezte és megcsókolt. Nem számítottam rá.
– A nyertes Ríítaa!! De Zolinak is köszönjük a részvételt. Ott a hűtőben van jég, jegeld kicsit. – Legyintettem, mintha már nem is fájna, pedig eléggé megmogyorózott.

– Ki a következő? – Kiáltott Máté.
Én tiszta olaj voltam. Hullafáradtan arra gondoltam, hogy most itt leülök, de nem akartam ilyen piszkosan. Fogtam magam és bementem a fürdőszobába. Levettem az olajos alsómat és elkezdtem zuhanyozni. Egyszer csak azt hallom, hogy valaki bejön. Rita volt.
– Bocsi. Mindjárt végzek. – Köztünk csak egy függöny volt. A farkam újra állt, főleg, hogy ő jött be. A lány nem zavartatta magát becsukta az ajtót és bezárta. Kicsit furán néztem rá. Ő csöndben leült a WC-re és levette magáról a törölközőt. Anyaszült meztelen volt. Azt hittem ott felrobbanok. Nagyon gyorsan megmostam mindenemet, főleg a pöcsömet. A fejem lüktetni kezdett és a szívem majd kiugrott a helyéről. Befejeztem a műveletet.
– Adnál egy törölközőt? – Kérdeztem, ő leakasztott egyet és oda adta. – Jöhetsz.
Ő rám mosolygott, én rá sem mertem nézni. Annyira varázslatos pillanat volt, ez a szépség csak ott ült szótlanul. Elvettem amit adott és magam köré tekertem. Kiszállásnál csak félkézzel tudtam fogni, és az egyik fele kicsúszott a kezemből. Mire kiszálltam, már csak egyik kezemmel fogtam, egyáltalán nem takart így már semmit. Próbáltam álló férfiasságomat takarni, nem sok sikerrel.
– Zoli. – Szólalt meg, ránéztem. – Bocsánat, hogy rámarkoltam. Kicsit elragadott a hév. Láttam eléggé fájt.
– Nem mondom, hogy kellemes volt, de semmi gond. – Mosolyogtam vissza és közben azt a fránya törölközőt próbáltam jól, stabilan megkötni.
– Ahogy látom túlélte. – Nézett le a törölközőmre. Kicsit elpirultam.
Erre ő felállt és oda lépett, de nem ért hozzám. Arca egyre jobban közeledett, ajkai olyan szépek voltak. Egyszer csak megfogta a nyakamat és megcsókolt. Én visszacsókoltam és átöleltem a derekát. Ekkor leeset a törölköző, farkam meredezett pont ő felé. Közelebb húztam magamhoz, így dákóm a bőréhez ért. Annyira puha volt a bőre és olyan jó illatú, hogy nagyon tűzbe hozott és láthatóan ő is így volt ezzel. Megfogtam fenekét és kicsit felemeltem a lányt. Erre ő lábaival átkulcsolt, nem tudom hogy bírtam el, de farkam így pont a puncijához ért. Ő szépen lassan beleereszkedett, én nem ellenkeztem. Éreztem, ahogy egyre jobban körbe veszi farkamat. Őrület! Ez a legjobb kifejezés. Egyszerűen csodálatos! Lassan milliméterről milliméterre kiélvezhettem, e fenséges élvezetet. Közben a szánk nem eresztette el egymást. Teste a testemhez simult, mellei mint valami selymes párnácskák úgy nyomódtak hozzám. A lány egyre lejjebb került én meg beljebb. Végül szinte telesen benne voltam. Leültem a WC-re és ő pedig lassan elkezdett lovagolni rajtam. Szépen lassan, mintha valami lassított felvétel lett volna. Ekkor jutott eszembe az óvszer amit még apám adott, de az is tuti biztos, hogy most nem megyek ki érte! Rámarkoltam erősebben a fenekére és keményebben kezdtem el baszni őt. Láttam rajta, hogy nagyon élvezi, őt is legalább annyira felizgatta ez a birkózás mint engem. Kezével hátra nyúlt, de most sokkal kedvesebben bánt golyóimmal. Cirógatta és simogatta, egy biztos jóvá tette bűnét. Egyre jobban átvettem az irányítást és a tempó egyre gyorsabbá vált. Újra megcsókoltam és éreztem, ahogy ajka megremeg és ahogy a bőre vörösebb lesz. Fokoztam a tempót, egyszerűen úgy keféltem a pináját mint valami gép. Csattogott is rendesen, de nem érdekelt. A farkam csak jár ki-be.
Ekkor újra átkarolt és vékonyan nyögött egy erőteljeset. Nem hagytam abba, éreztem, hogy nekem is közel a vég, de ő csak egyre csak nyögött és nyögött. Rámarkoltam a melleire és kicsit eltartva őt folytattam. Innentől kezdve ő olyan volt mint egy ijedt kecske, nagyon szexi volt, mintha egy bábut kefélnék, az orgazmus miatt mozdulni sem tudott. Nem sokkal később bele mélyesztette köreit a combomba, de mintha meg sem éreztem volna és ő egy hatalmas nyögéssel, elérte az orgazmust. Mellbimbói kitágultak és kéjtől
i
alf
tt
alf
as
tekintettel nézett rám. Kezdtem kicsit fáradni, de én sem voltam már messze. Ő teljesen kivörösödött és a kéj váladékának köszönhetően a farkam most már nagyon hangosan és visszhangosan csattogott pinájában. Megcsókolt és éreztem, hogy most jött el az én időm. Izmaim megfeszültek és most már ő irányított, nem lassított. Csak úgy táncolt a farkamon. Feneke járt fel, s alá. Kezével mellemet és herémet cirógatta.
Éreztem, ahogy elindul egy új érzés a farkamban. Egy mennyi és utánozhatatlan kéj, ami ahogy felsiklott a péniszemen úgy suhant végig rajtam. És amikor már a farkam teljesen tele volt élvezettel, egy irgalmatlan lövéssel a pinájába juttattam magvaimat. Azt hittem ott szét robban péniszem, de a magok kieresztésével ez enyhült. Éreztem, ahogy a péniszem mellett csurog ki a lé.

Ekkor megállt és rám nézett, majd megcsókolt. Lecsúszott rólam. Farkam állt még, de csak félárbocon.
– Ideje lefürödnöm és azt hiszem neked is. – Mondta én meg csak lihegve bólintottam.
– Ki vagy te? – Kérdeztem, miközben beléptünk a tálcára.
– Rita, tudod jól.
– Igen tudom, de még soha nem láttalak. – Rám mosolygott és bohókásan megpöccintette a dákómat.
– Csak egy lány. Ismerem Oszkárt. – Kicsit furán néztem vissza.
– Honnan ismered? – Ekkor felém fordult és kezemet a mellére rakta. Nagyon, de nagyon imádni valóak a keblei. Imádom őket. Lassan mosni kezdtem őket.
– Nem mindegy? – Úgy nézett rám a szexi zöld szemeivel, hogy megint merevedésem lett. Közben a meleg víz ömlött ránk.
Ekkor leguggolt és bekapta meredező cerkámat. Nagy szemekkel bámultam rá, de nem ellenkeztem. Mesterien csinálta.
– Ki vagy te?! Ez mocskosul jó! – Farkamat kinyomtam felé, ő pedig úgy szopott mint egy torkos borz. A péniszem csak úgy járt a szájába. Nyelvével körözött a makkom körül, közben kezével zsákomat markolászta. Nem hittem volna, hogy valaha képes leszek kétszer elélvezni, mikor maszturbáltam, soha nem siketült.
– Válaszolj te boszorkány! Te te angyal! – A mondatok önkénytelenül jöttek ki a számon, igazából rohadtul nem érdekelt most, hogy kinek kicsodája. Ráfogtam a fejére, a szájába akartam élvezni! Egy pillanatra lenéztem, ahogy a farkamat szopja és annyira izgató látvány volt, hogy ekkor indult el bennem másodjára az a kéjes érzet. A farpofáim megfeszültek, majd a lábaim és végül a szájába élveztem el. A pöcsöm, lüktetett a szájában és éreztem, ahogy megtöltöm ondóval. Ahhoz képest, hogy második élvezésem, nagyon élveztem. Közel sem volt olyan jó mint az első, de volt benne egy másik érzés.
Ekkor felállt, kiköpte az ondómat és kimosta a száját.
– Bocsi, de nem szeretem az ízét. – Mondta és megcsókolt... komolyan úgy éreztem, hogy megint megdugom... de kopogtak. Gyorsan befejeztük a zuhanyzást. Felkaptuk amit csak találtunk... a törölközőket és kimentünk.
Egy másik olajos srác volt. Láthatóan neki is élvezetes volt a küzdelem... állt a farka mint nekem anno.

– Máté! – Kiáltottam. Ő oda jött. – Adj valami ruhát nekem és a lánynak.
– Oké, kapsz egy alsót, de majd add vissza. – Mosolygott. Ekkor azt vettem észre, hogy Rita, az egyik szoba felé veszi az irányt és bemegy. Követtem. Oda lépett egy szekrényhez és kinyitja.
– Ne basz, te itt laksz!? – Ő csak bólintott. – Miii... Máté a testvéred!?
– Dehogy is. – Mosolygott rám.
– Magyarázatot követelek! – Akkor megláttam Mátét.
– Ez a lány a testvéred!? – Néztem rá.
– Ki, ő? Szerinted, ha a testvérem lenne, megkérdeztem volna hogy hívják? – Majd megfogta a vállamat. – Ráadásul, ha a húgomat basztad volna meg, kitéptem volna a töködet is! – Majd egy atyai pofont adott. Most már végkép nem értek semmit.
– De, ha itt laksz akkor... hogy lehet, hogy ő nem a testvéred?
– Ő nem itt lakik, te buta! – Levettem a törölközőt és a csípőmre tettem kezemet és közben a fél merev farkam lengett szabadon.
– Akkor ki lakik itt? – Ekkor jutott eszembe.
– A kód! Bazd meg, a kód! Te Oszkár húga vagy? – Ő mosolyogva megcsókolt és rámarkolt a férfiasságomra.
– Hát persze! Te csődőr!
– Hé! Nem! Állj! Eleget játszottál már vele... m, most válaszokat akarok!
– Oké, na, ülj le ide. – Átkarolt és a vállamra tette a fejét. – Tudod, nem rég költöztünk el. Erről lehet tudsz, én idáig apával laktam, de most elment Bécsbe dolgozni, így ide költöztem. – Ekkor gyúlt a szikra a fejembe.
– Akkor ez az egész buli miattam volt? Azért, hogy megdugassad magad?
– Hát nem vicces? – Nevetett fel és a combomra csapott.
– Akkor mondhatjuk, hogy
m
alf
eg
alf
er
alf
ős
alf
zakoltál
és kihasználtál?
– Oszkár! – Kiáltottam fel és mérgesen kirohantam meztelenül. Nem sokkal messzebb megtaláltam őt.
– Te átvertél, te mocsok te! Nem kapsz te lóf... – Ő ekkor olyat tett ami kissé váratlanul ért... megcsókolt, igen megcsókolt OSZKÁR!
– Na végre, hogy csöndbe vagy! – Mondta nem kicsit
i
alf
tt
alf
as
alf
an
. – A fogadás, az fogadás, jössz egy karton
s
alf
ör
alf
re
alf
l
!
Ezek után nem mertem kötözködni, inkább kapja meg a
s
alf
ör
alf
ét
... de ne csókolgasson!
A buli még el tartott egy jó darabig, egészen reggelig. Én pedig csöndben visszacsoszogtam holt fáradtan Rita szobájába. Szerencsére ő sem ellenkezdett, hogy az ágyában aludjunk. Jó nagyot durmoltunk és reggel... na ez már egy másik történet.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.38 pont (96 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
t.555
2017. december 4. 02:25
#15
Szuper történet!
1
xyagon
2017. január 1. 02:21
#13
Nekem bejött.
1
z
zsomberos
2016. november 22. 13:10
#12
Igazán tetszett. Lesz foyltatás?
1
R
Rinaldo
2016. június 16. 13:03
#11
Szuper.
1
p
papi
2016. március 10. 15:30
#10
Egész jó, folytasd.
1
Rakonczai
2016. március 10. 13:29
#9
Köszönöm mindenkinek a véleményeket és a kritikákat. Örülök, hogy a "Jellegzetes tini történet" jelzőt megkaptam, mert ez pont az akart lenni 🙂.
Nem hiszem, hogy lesz folytatása ennek a történetnek, mert úgy érzem nincs benne több...persze lehet lesz, de nem hiszem 🙂
2
sunyilo
2016. március 9. 21:24
#8
Jó történet, egészen jól megírva.
1
vakon53
2016. március 9. 13:59
#6
Nagyonjó csak ígytovább.

10 Pont!
1
veteran
2016. március 9. 11:32
#5
Remek fiatal történet.
1
l
listike
2016. március 9. 08:39
#4
Hát, ez csodás volt. Várom afolytatást.
1
cscsu50
2016. március 9. 07:40
#3
egész jó , folytasd
1
a
A57L
2016. március 9. 06:31
#2
Jellegzetes tini történet.
1
T
Törté-Net
2016. március 9. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1