A+ A-

Barátnőm első rommá kúrása

Attila barátommal rendesen megdolgoztattuk az én kis Nórikámat, csakhogy kapcsolatunk el ne laposodjon. Barátnőm dús fantáziával megáldott kis szőke barna szemű 19 éves izmosan sportos bombázó, akire azt szokták mondani, hogy baszásra termett.
A történet nem a fantáziám szüleménye, még a neveket sem változtattam meg.
Nóri már egész nap pörgött mint a keverőtárcsás mosógép, várta az estét. Szexi piros testhez simuló rucit vett föl, alatta piros cicifixel, csipkés tangabugyival.
Jött Atti barátom időben a megbeszéltek szerint. Iszogattunk, hogy oldjuk a gátlásokat, bár Nórikámban normál üzemmódban sem volt sok, szeretett pucéran járkálni otthon a lakásban, nagy örömömre. Szóval, kezdtük magunkat jól érezni, de láthatóan Attilát már áthatotta az erő, mikor Nórim az ölébe ült.
Mondta is,
- már áll is a sátor? Csak türelem, majd sátrat bontunk.
Attival egyeztettük az itinert előtte, hogy minden zökkenőmentesen alakuljon. Táncoltunk, hagytam Attit kibontakozni, tapizta is a csajom rendesen, ami engem is felizgatott. Lehúztam a rucit Nóriról s már cicifixben, tangában vonaglottunk, Atti dicsérte is Nórcim csodás testéért és vadító illatáért, szó - szó ezt a parfümjét eddig még eddig én sem ismertem, de finom kellemesen egzotikus volt. Tényleg gyönyörűen nézett ki, a szemöldök a szempilla és a hajszálakon kívül minden szőrszálat eltávolított magáról. Lágy testápolóval átitatott bőre még kúrhatóbbá tette. Hamar meg is szabadultunk Attival ruháinktól. Már Nóriban is felgyúlt a vágy tüze és kérdezte Attit mit szeretne, hogyan? –Hát jól szétbaszni az én kis barátom csodaszép csaját. Nem volt valami udvarias, most még visszafogott is volt rám tekintettel, de őt nem ezért szerettem.
Nóri félt is tőle mit fog művelni vele, mert ismerte. Atti 190 centiméter magasságához elég súlyos izomtömeg párosult.
Levettem a cicifixjét és Atti máris a melleire vetette nyelvét, szívta dörzsölte szopta őket mint a búvárszivattyú. Nem voltak valami nagyok, csupán átlagosan feszesek. Ezt már Nóci is élvezte, halk felsóhajtása tudatta, hogy ő már szeretné ha mielőbb kúrnák.
Lehúztam piros tangáját, a kanapéra fektettem hogy Atti tudja a punciját kényeztetni, én a melleit gyurmáztam, Atti nyalta mint a fagyit és újjazta becsülettel, Nórinak ekkor megjött az első mikulás, ami csak fokozta a hangulatot.
Átadtam Attinak testét, hagy élje ki magát rajta, átnyalta falta Nóri testének minden porcikáját, mikor fenekének bejáratát nyelvével kényeztette, puncikáját ujjazta ismét orgazmusa volt. Na hogy ki ne maradjak semmi jóból az előre megbeszéltek szerint Atti kérte szopjon mindkettőnket és már térdeltette a bársony padlószőnyegre.
- Ez nem semmi - dícsérte Nóci Atti méretes falloszát ami hamar eltűnt Nóci szájában. Felváltva ment a szopatás, láttam Attin most van vége, pedig jól bírja a kiképzést, mert rendszeresen járunk kurvázni. Mondta jön a cucc a pincéből. Nóci:
- egy csepp se menjen mellé - és nyitotta nagyra száját várva a spermát, 100 bárral minimum jött is ki Attiból a gonosz. Kéretem ne nyelje le azonnal öblögessen vele, szép látvány volt anyaszűlt meztelenül az én kis bombázómnak tele spermával a szája. Lenyelte mindet
- jó ízű volt maradt még belőle későbbre is ? - kérdezte Nóci,
- lesz ott még válaszolt neki Atti. Kértem szabadítson fel engem is, vad mélytorkos szopásba kezdett, mindent beleadott Atti:
- jól mélytorkozol ezt még kipróbáljuk áradozott whiskyjével kezében.
- Hát jól van de meg is kell a puncimat is dugni, inkább pihenj rá - közölte vele Nóri. 10 percig biztos ment a szopás, már fáradtam állni, leültem a kanapé ágyra, magam elé húztam és úgy ment a masszív szopás tovább. Kértem golyóimat kapja be, azzal játszon még én kezembe veszem az irányítást. Gyorsan fel is ugrottam mint a kejfeljancsi és egész szép kis csomagot küldtem az arcára, ezzel elkenve sminkjét, de hogy ha már csinálunk valamit csináljuk rendesen, kezemmel szétkentem az arcán, mintha arctej lenne. Pedig készültem egész nap ananászt ettem, biztosítsam a megfelelő vitaminpótlást neki.
-Elmegyek rendbe hozom magam, mondta.
Atti: - siess mert már beléd szeretnénk hatolni helyezte kilátásba.
Kétszer kellet rászólni, hogy hol van már, komámmal elvoltunk folytattuk a whiskyzést, így az a maradék gátlásaink is eltűntek amik nem is voltak.
- jövök már, ennyire meg akartok baszni. - választ nem is kapott mert csuklóját megfogva már a kanapéra is rántottam, a fejét a karfájára tettem és mondtam neki ezt a késlekedésért fogod kapni, és Atti már tolta is torkára a farkát, ahogy előtte megbeszéltük ördögi tervünket.
Az ennyémmel még elvolt, de Atti farka nem tűrt ellentmondást,
- helyette inkább kúrjatok meg, mondta tele szájjal, Nóci. Én fogtam a kezét, hogy sok esélye ne legyen ellenállást kifejteni, Atti pedig küldte torkára farkát rendesen, volt hogy bent hagyta torkában, Nóri pedig már rosszul volt láthatóan.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.47 pont (76 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 Dirtymind 2016. 12. 23. péntek 09:03
A történet kurva jó, a megfogalmazás egyedi nyes nekem tetszett
#15 Pavlov 2016. 10. 16. vasárnap 10:27
Nagyon hosszúak a mondatok, alig van tagolás.
#14 Pavlov 2016. 03. 17. csütörtök 21:04
Jókat mulattam az egyéni szófordulataidon! Ötletes és kellemes írás. De a helyesírást tényleg javítani kell -- legközelebb kérj fel rá valakit, jó?
#13 sunyilo 2016. 03. 8. kedd 21:27
Jó lett.
#12 Zoy11 2016. 03. 8. kedd 21:09
Marha jo.
Tetszett
#11 sportyman (alttpg) 2016. 03. 8. kedd 16:17
Gyenge...
#10 vakon53 2016. 03. 8. kedd 14:13
Netörődjél a fikázókkal írjáltovább.
#9 genius33 2016. 03. 8. kedd 13:23
Na ez gyengusz lett és még alpári is...
#8 Rakonczai 2016. 03. 8. kedd 10:51
ééérdekes, egyrést nem igazán értem miért kell hangsúlyozni egy történet legelején, hogy valós vagy sem. Szerintem tök mindegy, csak jó legyen. Ez nem jó, de jobb mint egy mű ami "vérsértés..." cím alatt jelent meg kb 3 napja, mégis kevesebb pontot kapott ez, mint az, nem értem én ezt. Na kapsz tőlem 3 pontot és akkor ebből 1 a jó indulatomé, ok?
#7 A57L 2016. 03. 8. kedd 08:08
Kemény,tömény szex.
#6 papi 2016. 03. 8. kedd 07:45
Nagyon gyenge akár valóság akár nem.
#5 gyuri0926 2016. 03. 8. kedd 07:34
Ne hogy folytasd , Te primitív állat .
#4 gyuri0926 2016. 03. 8. kedd 07:30
szopott minket, Attit kézzel engem szájjal,

Szeretném , ha valki kézzel leszopna , úgy még sosem jártam
#3 gyuri0926 2016. 03. 8. kedd 07:26
Lágy testápolóval átitatott bőre még kúrhatóbbá tette.

Hát ez tök újdonság még nekem is , hogy testápolóval bekent test , könnyebben baszható lenne ?????
#2 Andreas6 2016. 03. 8. kedd 06:51
Erre még az egy pont is sok.
#1 Törté-Net 2016. 03. 8. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?