A+ A-

Az egylet 1. rész

Nevem Tamás. Egy teljesen átlagos fiú vagyok és a családom is átlagos. Pontosítok, külsőre átlagosak vagyunk, de van egy olyan szokásunk, ami nem átlagos.
Bocsánat a ködös fogalmazásért, de így pontos a leírás.
Egyke gyerek vagyok, a szüleim mindig el is kényeztettek. A családban a meztelenség mint olyan soha nem volt tabu, de sosem mutatkoztunk egymás előtt meztelenül, pontosabban, indokolatlanul nem mutatkoztunk így. Ezt úgy értsétek, hogy nem jártunk 0-24 ádámkosztümben a lakásban, nem mentünk be a fürdőbe amikor a másik dolgát végezte, szóval így értsétek. Ugyanakkor, ha elmentünk fürödni, egy pillanatig sem gondoltunk arra, hogy másik miatt eltakarjuk magunkat, vagy ha öltözésről volt szó, esetleg egy átlag strandon, az öltöző szekrényeknél.... szóval értitek.
Mégsem nevezhető a családom átlagosnak. Kiskorom óta, járunk egy klubba. Ez nem pontos megfogalmazás... inkább úgy fogalmaznám meg, hogy van egy kisebb csapat, akik elég gyakran (évente 4-5 alkalommal) összegyűlnek és jól érzik magukat. A különlegessége a dolognak, hogy mindig valami víz közeli dolog, pl strand, uszoda, vagy egy kis tó mellett vagyunk. Itt mindenki meztelen. Mondhatjuk nyugodt szívvel, hogy egy nudista egylet.
Sokan vagyunk, de a tagok nagyjából állandóak, néha-néha vannak új családok, de mondhatom azt, hogy állandó a banda. Az kitétel, hogy kizárólag családok, vagy párok csatlakozhatnak... hiszen a magányos férfiak és még a nők is veszélyesek. Az összejöveteleink közel sem szexuális célzatúak. Legalábbis a szüleim mindig ezt mondták és én el is hittem és igazuk van...már ha ezt nem egy 14 éves fiú szemszögéből nézzük.
Mint mondtam mióta megszülettem ezek az összejövetelek voltak. Nekem teljesen természetes volt és soha nem éreztem semmiféle ingert, ezzel kapcsolatban.
Ebben az időben...tehát olyan 13 éves koromban kezdett érni a férfiasságom, nem tudom hogy ez korai vagy késői...nem is fontos.
A lényeg, hogy az első erotikus álmaim ebben az időben jöttek és az első spontán élvezésem is ekkor történt. Egy idő után kezdtem simogatni magam és egyik alkalommal még elélvezni is siketült. Teltek múltak a hónapok és arra lettem figyelmes, hogy egyre jobban érdekelnek a lányok. Most már nem csak beszélgettem a velük, hanem bizony-bizony megnéztem mellüket, feneküket és igen sokat kukkoltam is. Volt jó pár osztálytársam, akikkel bandába verődve próbáltuk a lányokat meglesni... kisebb nagyobb sikerrel...inkább kisebb.
Nos eljött június 25.-e. Ezen a napon volt esedékes a következő egyleti találkozó. Megmondom őszintén, eszembe se jutott, hogy hova is megyünk. Nekem ez annyira normális, természetes dolog volt, hogy fel sem fogtam, hogy meztelen lányokat fogok látni.
Találkozunk az egyik bevásárlóközpont parkolójában és onnan vidékre mentünk busszal, egy nem túl nagy strandra. Ez a hely nagyon szép volt, tele fákkal, bokrokkal és szépen fel is volt szerelve. Volt egy csúszda és egy büfé is. Már az úton feltűntek a lányok.
Flóra gyönyörű szép barna lány, kicsivel idősebb mint én.
Anett kicsit testesebb, de formás sötét barna hajú és szeplős. Úgy egy idősek lehettünk és végül, de nem utolsó sorban Gabi aki úgy öt évvel lehetett idősebb nálam. Egy magas, még ruhán keresztül is nagy mellű, vörös hajú tündér.
Már ekkor éreztem, hogy lehet hogy bajok lesznek, de bíztam benne, hogy tudok magamnak parancsolni, főleg, hogy most sem áll a farkam...gondoltam majd ott sem fog, hiszen sokan vagyunk és ciki és értitek...persze a hit szép dolog...
Megérkeztük és a helyszínen levetkőztünk. Minden család kicsit távolabb egymástól, a fák és a bokrok árnyékában. Nagyon szép idő volt, napos és meleg.
Irány a csúszda! Imádok csúszdázni! Egyébként a csapat nagyon vegyes. Ilyen korú fiú, csak én voltam, volt egy úgy 6 évvel idősebb és több fiatalabb 5-10 év közöttiek. A felnőttek és vegyesek voltak. Az első ami feltűnt, az egy régi tag...neve lényegtelen (Sándor) aki egy gusztustalanul kövér pacák...mindegy ezt azért mondom el, mert elhatároztam, hogy ha véletlenül "baleset" lenne az altájamon akkor elég ránézzek, az tutira elveszi a kedvemet.
Szóval ott tartottam, hogy imádok csúszdázni, így el is indultam oda pár fiatalabb sráccal. Oda érve ért az első sokk. Flóra...hát nem pont ott állt előttünk? A feneke mint valami fokhagyma gerezd, hamvas és ahogy azokon a pihe szőrökön megcsillant a fény, ezzel még jobban kiemelve szép formáját... mondanom sem kell, hogy egyből elindult bennem valami, gyorsan megkeresem Sándort éppen kúszott fel a lépcsőn ide... szóval ránéztem és segített. Mire visszatekintettem a lány már sehol. Direkt magam elé engedtem pár ember, majd én is lecsúsztam. Nagyon jó volt! IMÁDOM! Még egyszer felmentem, a probléma ott folytatódott, hogy hát..nem PONT előttem ment föl ez a lány? És még vissza sem fordulhattam, mert nem vettem azonnal észre és már mögöttem is jöttek. Muszáj voltam engedni magamnak... az a fenék...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.52 pont (87 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 Rinaldo 2016. 06. 16. csütörtök 09:09
nagyon jó.
#16 Paja 2016. 05. 5. csütörtök 17:04
Ahogy a kis Móricka leképzeli a nudistákat...Hihi!
#15 cscsu50 2016. 03. 7. hétfő 06:23
Folytasd.
#14 Ulysses 2016. 03. 5. szombat 17:52
Hagyd pihenni pár napot az átolvasás előtt. Ez olyan mint, mikor egy számítási feladatban hibát vét az ember. Képtelen megtalálni, hol tévesztett, akár százszor is átsiklik felette. Másnap meg rögtön kiszúrja, nem is kell végigböngészni az egész számoszlopot. Esetleg hangosan olvasd fel. Egyrészt úgy lassabban halad az ember, meg sokszor úgy könnyebb ráérezni, ha valami sántít.
Amúgy nekem pont az ilyen felépítésű sztorik jönnek be, ahol az előzményeket is elmeséli a szerző, nem egyből durr a közepébe.
#13 Rakonczai 2016. 03. 5. szombat 16:27
Ulysses köszönöm a tanácsokat. Láthatóan van még mit fejlődöm. Vagy 20* átnéztem és még mindig van benne hiba. Remélem a jövőben észre veszem őket.
#12 veteran 2016. 03. 5. szombat 09:07
Vége már egész jó.Folytasd.
#11 sunyilo 2016. 03. 4. péntek 22:33
Kifejezetten jó.
#10 Ulysses 2016. 03. 4. péntek 22:11
Maga a történet nem rossz, pont ezért bosszant a rengeteg szóismétlés. Mintha tényleg egy 13-14 éves srác írta volna. Egy mondatban négyszer szerepel a "hogy"!
#9 papi 2016. 03. 4. péntek 21:38
Egész jó,
#8 sztbali 2016. 03. 4. péntek 17:31
Nem rossz.
#7 Bob__ 2016. 03. 4. péntek 13:50
Ez eleje elég döcögősen indult, de a végére türhető lett.
#6 vakon53 2016. 03. 4. péntek 12:28
Rakoncai, Reméljük a feleségemmel hogy még folytatnifogod.
#5 zsuzsika 2016. 03. 4. péntek 08:43
Nem rossz.
#4 listike 2016. 03. 4. péntek 08:36
Remélem még folytatod.
#3 A57L 2016. 03. 4. péntek 07:06
Kedves kis írás.
#2 feherfabia 2016. 03. 4. péntek 06:21
Közepes!
#1 Törté-Net 2016. 03. 4. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?