A+ A-

Egy igaz történet rólam 1. fejezet

Egy gyors bemutatkozással kezdeném: a nevem Kovács Justyna, a többi adatomat megtaláljátok az adatlapomon. Jó ideje olvasom már az oldalon megjelent "incest" témájú írásokat és úgy döntöttem, ideje megosztanom a saját történetemet is. 99%-ban igaz az, amit leírok, mindössze pár apróbb részletet változtattam meg. A történet 4 fejezetben kerül majd feltöltésre mindegyikben 3-3 fejezettel és 2-2 képpel színesítve. Mindenesetre remélem élvezni fogjátok!
1. Rész - Váratlan fordulat
16 éves koromban kezdődött minden, mégpedig azzal hogy egy tavaszi este meghallottam, amint anyukám ordibál az akkor nálunk vengékeskedő nagymammámmal. A házunk kétemeletes (egy földszint és egy amolyan padlás, de az is szép nagy), én a szobámban aludtam, a hangok pedig a konyhából jöttek, ami egyébként egybe van nyitva a nappalival.
Nagyon nem értettem a dolgot, mert anyukám általában nagyon nyugodt nő és mindig helyén kezeli az ilyen szituációkat. Bár nagyon szerettem volna visszaalduni és megszabadulni a rémes kiabálásnak még az emlékétől is, de nem ment. Végül kíváncsiságtól fűtve kikeltem az ágyamból és odalopództam a konyha ajtajához. Szerencsére a húgom, Heni (Henrietta) nem ébredt fel, mert különben ő alighanem óvatlanabb lett volna.
Csak egy pillanatra lestem be, de így is sokat láttam: anyám a nagy asztal egyik, a nagymamám a másik végén ült, anyám előtt félig telt borosüveg.
- Nem, nem soha! - mondta éppen anyukám és az asztalra csapott.
- De, már éppen it az ideje hogy elhagyd ezt a buta büszkeséget - felelte a nagymamám nyugodtabban.
- Anett egy ribanc és ha száz évig élek is, nem bocsátok meg neki!
Most már kezdtem érteni a dolgot. Anett anyukám nővére volt, két évvel idősebb nála. Még sosem találkoztam vele személyesen és csak nagymamámtól hallottam róla, mert anyukám utált róla beszélni. Egészen addig nem is tudtam, hogy miért.
- De kislányom, a nővéred már...
- Nem. Érdekel. Érted?
- Igen, értem. Bocsáss meg, hogy felhoztam.
- Semmi baj. De tudd meg, hogy hamarosan eltüntetem az összes rohadt képemet róla! Azt akarom, hogy a lányok meg se ismerjék őt! - azzal rámutatott egy nagy albumra az asztalon.
A beszélgetésnek végeszakadt, én visszalopakodtam az ágyamba és aludtam is reggelig. Másnap vasárnap volt, így anyukám szokás szerint edzeni ment reggel nyolctól tízei, én pedig fél kilenckor keltem fel. Első dolgom annak az este látott albumnak a felkutatása volt. Anyukám hálójában vagy tíz perc után rá is leltem a szekrény tetején egy dobozban, amit lakat védett. Mivel nem tudtam, milyen kóddal nyithatnám ki, így végső elkeseredésemben a nagymamámhoz fordultam.
- Hallottál minket este? - kérdezte meglepve.
- Igen, és szeretném tudni, hogy mi ez az egész anyu és Anett között!
- Rendben, elmesélem.
Mint mondta, anyu és Anett gyrekkorukban szinte elválaszthatatlanok voltak, egymás legjobb barátai. Azonban amikor anyu 16 éves lett, beleszeretett egy srácba, akit Péternek hívtak. A szerelem nagyon heves volt, egymással vesztették el a szüzességüket is. Azonba két év múlva Anett elcsábította Pétert egy bulin, mikor kissé részegek voltak már. Anett lefeküdt Péterrel, majd ezt anyu orra alá dörgölte másnap. Anyukám annyira haragos lett, hogy kikosarazta Pétert, Anettól pedig ellopta azt a nyakláncot, amit még a dédanyám hagyott rá. Az ékszert azóta sem adta vissza és még a nagymamám sem tudja, hol rejtegeti. Viszont nem is beszéltek egymással azóta sem.
- Értem a dolgot. És tudod, hogyan nyílik ez a láda?- kérdeztem végül.
- Igen, meglestem egyszer a kódot - kinyitotta, majd kivettük belőle az albumot. Más nem is volt benne.
Végiglapoztuk, rengeteg kép volt benne anyukámról, Anettról (aki mint láttam, igazi bombázó testű nő, sokkal szebb mint anyukám, pedig ő sem ronda éppenséggel) és é sok más emberről is. Utána megkértem a nagymamámat, hogy mutasson nekem újabb képeket is. Elő is szedte a saját albumát. Néztük a képeket, a rajta szereplők egyre-egyre idősebbek lettek. Végül elértünk egy viszonylag új, jó minőségű képhez.
Ezen Anett látszott a harmincas évei elején, mellette a férje, Gábor. És mellettük a kép alján...
- Nagyi? - alig tudtam megszólalni meglepetésemben.
- Igen kicsim?
- Ki az a két gyerek a képen?
- Ó, hát ők az unokatestvéreid!
2. Rész - Családi titkok
- ... mi? Vannak unokatestvéreim Klárin kívül? - dadogtam meglepetésemben. Klári egyébként apám nővérének a lánya volt, nálam öt évvel idősebb, és nem is láttam akkor már vagy három éve, azóta hogy apám meghalt egy autóbalesetben.
- Igen vannak. Ő itt Gergő, ő pedig az öccse, Márk.
Forgott velem a világ. Mennyi esemény egyetlen nap alatt! Nemcsak információkat tudok meg a családom múltjáról, de megtudom hogy van két unokatesóm, akiket nem is ismerek!
- Vannak újabb képeid is róluk?
- Persze, nézd csak!
Az utolsó két oldal következett, fél évvel ezelőtti képekkel. Mint a nagyi mondta Gergő 17 éves, remek tanuló és sportoló, a kép tanúsága szerint pedig állati jóképű is, olyan 185cm körüli kissé vékony de izmos, barna hajjal és kék szemekkel, szép arccal. Eszembe jutott hogy hasonlít a régi osztályom szépfiújára, Balázsra. Emlékeztem, hogy Balázs hogy falta a kis fruskákat akkoriban, egyszer velem is pettingelt egy kicsit.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.79 pont (89 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 Rinaldo
2016. 06. 16. csütörtök 10:29
alakul. Válaszolok rá!
#15 vakon53
2016. 03. 10. csütörtök 15:53
Nagyonvárjuk a feleségemmel a folytatást! Válaszolok rá!
#14 sunyilo
2016. 03. 4. péntek 22:39
Az ötlet nme lenne rossz, de össze van csapva az egész. Válaszolok rá!
#13 Rakonczai
2016. 03. 4. péntek 16:36
Ne add fel, bár ez nem sikerül túl jól, de a következő biztos jobb lesz smile Válaszolok rá!
#12 A57L
2015. 05. 19. kedd 05:12
Jó írás. Válaszolok rá!
#11 kovacsjustyna
2015. 04. 19. vasárnap 19:17
Köszönöm a nagyrészt pozitív kritikákat! Már dolgozom a folytatáson, hamarosan el is készülök vele - eddig kb. a fele van meg. Addig is viszont feltölteném majd egy másik írásomat is, ami fantasy témájú lesz. Üdv, Justyna! Válaszolok rá!
#10 papi
2015. 04. 18. szombat 08:13
Nagyon jó bevezetése egy szép és hosszú történetnek. Várom a folytatást. Válaszolok rá!
#9 feherfabia
2015. 04. 18. szombat 05:24
Egész jóé kezdődik,de aztán legyen folytatása! Válaszolok rá!
#8 sztbali
2015. 04. 17. péntek 19:56
Remélem nem üres ígérgetés volt. Láttunk már ilyet, aminek tetszett a kezdése, de nem volt folytatása. Válaszolok rá!
#7 szekely18
2015. 04. 17. péntek 17:54
Remek folytasd! Válaszolok rá!
#6 veteran
2015. 04. 17. péntek 13:46
Remek folytasd. Válaszolok rá!
#5 deajk2008
2015. 04. 17. péntek 07:48
nagyon jó lett 10p... folytasd Válaszolok rá!
#4 Andreas6
2015. 04. 17. péntek 07:44
Nagyon jó! Válaszolok rá!
#3 gyuri0926
2015. 04. 17. péntek 07:41
Gondolom szex is lesz .......... Válaszolok rá!
#2 listike
2015. 04. 17. péntek 07:10
Nagyon jó a kezdés, várom afolytatást. 10pont. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2015. 04. 17. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!