A+ A-

Egy szurkolólány esete

Fordítás
Eredeti történet
Eredeti író: standingstones
Számomra az egész világ egy káosz, ez akkor kezdődött, amikor az apám elhagyta az anyut és mi ott maradtunk hárman, anyu, a bátyám Jess és én. Apám azt mondta, hogy a fiatal barátnőjével szeretne élni és így maradtunk mi hárman a házunkban. Azt terveztem, hogy egyetemre megyek mivel tizennyolc éves és végzős vagyok a középiskolába. De ez most szertefoszlani látszik, mivel nem tudom, hogy lesz-e elég pénzünk erre. Én is szurkolólány vagyok, tudjátok olyan pompomlány az iskola kosárlabda csapata mellett. Ma este egy nagy kosárlabda mérkőzés volt, amelyen legyőztük a rivális csapatott. A mérkőzés után mindig el szoktunk menni, vacsorázni és bulizni, de mivel most fáradt, kimerült voltam így arra kértem a barátnőmet Ambert, hogy csak vigyen engem haza. Amber haza vitt, kiszálltam az autóból, bementem a házba amint vettem le a kabátomat furcsa hangokat hallok. Normális esetben az gondoltam, hogy a bátyám tévét néz, de ez nem az volt. Elindultam a folyosón a hangok felé, közben füleltem úgy hangzott mintha a bátyám és az anyám hangját hallanám, az anyám hálószobájából. Egyre jobban közeledtem a szobához, ekkor a szobához érve kinyitottam az ajtót, mit látnak szemeim a bátyám éppen az anyámon van és szexelnek. Láttam, ahogy a bátyám feneke mozog és dugja az anyámat. Sokkos állapotban kerültem, ekkor jöttem rá, hogy az elmúlt időszakban miért viselkedtek olyan furcsán és mi történik kettőjük között. Nem tudtam otthonról elmenni és itt hagyni őket, mivel Amber már elment.
- Ti mit csináltok? - kiáltottam rájuk.
Ekkor mind a ketten meglepődve szétugrottak, és nagy kapkodás lett. Az arcukat nem láttam mivel gyorsan megfordultam és a szobámba mentem, ahol az ajtót jól becsaptam. Leültem az agyamra és csak magam elé bámultam. Egy kis ideig a hangjukat hallottam majd az is elcsendesedet. Nem tudom, hogy meddig ülhetem így a pompomlány ruhában, csak arra eszméltem, hogy valaki kopog az ajtómon és választ nem várva a bátyám lépet be az ajtón. Jess ekkor is még meztelenül lépett be és közeledet hozzám. A számat szólásra nyitottam ő az ujját a számra tette annak jeléül, hogy csendben maradjak. Én már ekkor Jess farkát figyeltem mivel láttam, hogy még nedves az anyám pinájától. Jess felmászott az ágyamra, éppen kérni akartam, hogy hagyja abba, amit csinál, de nem jutottam szóhoz, mivel Jess a hátamra lökött. Ebben a pillanatban a szoknyámat felhajtotta és a pompomruhához illő bugyimat lerántotta rólam. Nem tudtam ellenkezni a meztelen testvéremmel, kiabálni akartam az anyámnak segítségért, de Jess széthúzta a lábamat és közéjük feküdt.
Jess a farkát megfogta és a puncim ajkait elkezdte simogatni vele. Nekem az arcom éget, mivel nem mertem be vallani, hogy még soha nem feküdtem le senkivel. Egyetlen egy dolgot csináltam csak, hogy az egyik kosárlabdázó fiút leszoptam az iskolába. Igaz akkor is a másik fiú megfogta a fejem és kényszerített, hogy szopjak. Ez csak öt percig tartott mivel Johnny akit szoptam az ennyi idő alatt tele lőtte a torkomat és le kellet nyelnem az egészet. Ez volt az utolsó alakalom, amikor vele bárhova is elmentem. Ez a jelenet újra lejátszódott bennem, ebből csak az zökkentett ki, hogy éreztem a bátyám farkának a makkja feszíti szét a puncimajkait és hatol belém. Csak hatolna mivel egy pillanatra megállt, a döbbenet kiült az arcára amikor megérezte, hogy milyen szűk a puncik valamint megérezte a szűzhártyám
- Sally te még szűz vagy! – mondta csodálkozva.
Ebben a mondatban benne volt minden a csodálkozástól, az ámulatig minden. De a következő percben bátyám egy mosolyt eleresztett és tovább tolta a farkát belém. Mind addig, amíg sikerült a szűzhártyámat átszakítani és belém hatolni a nagy farkával. Ekkor lenéztem a puncimra és látom, hogy egy kis vér szivárog ki belőle. Nagyon fáj – nyöszörögtem a bátyámnak. De ő ezt mintha nem is hallotta volna, mivel elkezdet bennem mozogni.
Jess kényelemben helyezte magát, úgy hogy a puncimat tudja simogatni. Egyre jobban éreztem magam és a puncim se fájt annyira, már sőt egyre izgalmasabbá vált a helyzet. Amikor teljesen bennem volt Jess farka éreztem a méhem, a makkját. Lassan nyögdécselni kezdtem, amikor tolta a puncimban a farkát. Nem voltam még a helyzet csúcsán mivel még szoktam ezt az újérzést. A szoknyámat teljesen felhúztam és a lábaimat teljesen szétvettem ekkora már, hogy Jess jobban belém tudjon hatolni mivel ekkor már teljesen átadtam magamat Jessnek és a farkának. Megfogtam a derekát és húztam magamban ahogy csak tudtam. Még nem tudom, hogy mit éltem át de egy jó érzés futott végig bennem talán ez volt az élvezet de ezt még nem tudtam felfogni. De éreztem, hogy a bátyám se lehet mesze az orgazmustól mivel egyre gyorsabban dugott.
- Húzd ki Jess, húzd ki mivel nem szedek még fogamzás gátlót. - kiáltottam rá.
A bátyám éppen időben rájött, hogy nem élvezhet el bennem mivel ekkor kirántotta a farkát a puncimból és tele élvezte a ruhámat és a szám szélére is kaptam a spermájából.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.95 pont (105 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 zoltan611230 2018. 09. 24. hétfő 07:29
Nagyon jó történet.
#16 zoltan611230 2017. 01. 23. hétfő 04:50
Nagyon jó...
#15 Rinaldo 2016. 06. 15. szerda 08:05
szupi.
#14 picula 2016. 02. 27. szombat 00:14
jó lett
#13 sunyilo 2016. 02. 24. szerda 21:31
Kiváló családi történet.
#12 rockycellar 2016. 02. 24. szerda 19:38
Egész jó
#11 sportyman (alttpg) 2016. 02. 24. szerda 15:19
Nem rossz.
#10 vakon53 2016. 02. 24. szerda 13:26
Nekünk a feleségemmel tetszett,kár hogy nem hosszabb

10 Pont!.
#9 papi 2016. 02. 24. szerda 10:06
Egész jó
#8 Rakonczai 2016. 02. 24. szerda 09:41
Nem rossz, csak az a baj, hogy nagyon ragaszkodtál az eredeti szöveghez. Sokkal hatásosabb lett volna, ha a saját stílusodat rakod bele. Neked vannak jó történeteid, rakjad bele magadat is. A Micimackó sem azért lett olyan népszerű (Magyarországon) mert csak egyszerűen lefordították.
#7 cscsu50 2016. 02. 24. szerda 09:28
egynek elmegy
#6 zsuzsika 2016. 02. 24. szerda 08:33
Közepes.
#5 Andreas6 2016. 02. 24. szerda 07:19
Szerintem borzalmas. Az eredeti történetre értem, de a fordítás sem tetszik: tele van nyelvtani hibákkal.
#4 listike 2016. 02. 24. szerda 06:46
Jó, csak nagyon rövid.
#3 A57L 2016. 02. 24. szerda 06:20
Nekem tetszett,kár hogy nem hosszabb.
#2 feherfabia 2016. 02. 24. szerda 06:08
Közepes!
#1 Törté-Net 2016. 02. 24. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?