A+ A-

Frissítő masszázs

Szürke téli nap volt. Az ősz utáni elsők egyike, amikor már nincsenek levelek a fákon, még nem havas és túlzottan zord az idő, de már nincsen az a nyári hangulat. Egykedvű voltam, gondoltam jelentkezem a masszőrömnél egy frissítő masszázsra.
Kata rendszeresen és szakszerűen tette helyre a hátamat, orvosolta végtagi fájdalmaimat, gyúrta ki izomgörcseimet, de semmi több.
Tippem szerint olyan 45-47 év körül lehetett, mindig mosolygós, jó tartású (talán a balett-táncosoknak van ilyen egyenes tartása), roppant csinos, kedves, szóval egy igazi MILF volt.
Rendszeresen edzett, s télen is gondoskodott bőre barnaságáról. Első blikkre egy mediterrán nőnek mondtam volna vöröses-fekete haját mindig összefogva hordta, sosem láttam kiengedve.
Szóval az SMS-em után, mert mi már csak így kommunikáltunk, jött a válasz, hogy tud fogadni, a végére még egy mosolygós jelet is tett. Az adott időben megjelentem nála, megölelt (mindig így fogadott, ez afféle gesztus volt tőle) s a fürdőbe invitált. Előkészítem a padot - mondta s magamra hagyott, majd a fürdés után a szobában várt a szokásos nadrág s testhez simuló felső, mely nem mellékesen kiválóan rajzolta ki tökéletes formájú melleit.
Beértem a szobába, rám nézett s csak ennyit mondott: ma valami speciálisat próbálok ki rajtad, nagyon elgyötörtnek látszol.
- Jó - válaszoltam s nyugtáztam, hogy valami új fogás vagy technika lesz kipróbálva rajtam.
A masszást mindig meleg krémmel végezte, szakszerű mozdulatai ezúttal is lenyűgöztek. Masszázs közben mintha energiát adott volna át. Egy ideje masszírozott már, amikor a lelógó kezemmel valami furcsát tapasztaltam. Mellém érve Kata hozzám simult, s ekkor egy finom ruganyos bőr közelségét éreztem. Hamar realizálódott, a nadrágja nincsen rajta! Be kell valljam, nem emlékszem mikor szabadult meg tőle, de ez a dolog felizgatott. Elhatároztam, kiderítem mi folyik itt: tenyeremmel lassan simítva elindultam felfelé Kata gyönyörű és mennyeien sima lábán s hamar konstatáltam, hogy ezen az édes nőn már csak egy tanga maradt. Kezem megérkezvén a combtőbe, Kata ajkait egy alig hallható sóhaj hagyta el, masszírozó mozdulatai lassultak, kézfejem nedves textildarabhoz érkezett. Izgatóan feszülő szeméremdomb érintése engem sem hagyott hidegen, férfiasságom lassú duzzadásnak indult. Mutatóujjamat lassan a falatnyi anyag mögé dugtam s a bugyit lassan félrehúzva ujjamat végigtoltam az akkorra már igen nedves szeméremajkak között. Kata megállított, "még fokozni szeretném a vágyadat" - mondta, s én őszintén nem értettem, hogy hová lehet ezt még fokozni, de engedtem a csábításnak.
Levetette a fehérneműt, s a krémet sikamlós olajra cserélte, vastagom bekente mellkasát s a hátamat is.
Szeretnélek meglepni egy isteni csúszka masszázzsal - fedte fel a z elején ki nem mondott titkot. Lassan izgatóan a hátamra siklott s kezdetét vette a csúszka. Hátamat szinte karcolták az izgalomtól teljesen megmeredt mellbimbók, a masszázs átcsapott valami bestiális csábításba. Kata néha a fülembe lihegett s fogaival finoman megharapta fülcimpámat, majd elkezdődött testem átcsókolgatása felülről lefelé. Forró húsos ajkai, lassan haladtak lefelé, a vágyam az őrület határát kezdte súrolni.
Végigcsókolta a nyakam, a hátam, a fenekemet s ekkor valami furcsa, azelőtt sosem tapasztalt dolog történt: nyelve elkalandozott fenekem nyílásában, és mint ficánkoló hal a parton felkutatta az izomgyűrűt s hevesen izgatni kezdte.
Sosem éreztem ilyet azelőtt, ha az elején megkérdezi, izgathat-e nyelvével análisan, valószínű nemet mondok, de így egész doppingoló hatású volt a dolog. Sőt! Farkam repedésig feszült, Kata ezt látva néha nyelve hegyével megpróbált kissé behatolni a nyíláson. Kicsit pucsítottam, teljesen ösztönösen, ez alkalmi partneremnek is nagyon tetszett, farkamat hátra hajtva felváltva szopta golyóimat, péniszemet s nyalogatott análisan. Valami bizarr jóérzés fogott el!
Majd egy halk kérés következett: gyere az kanapéra.
A masszázspad melletti kanapé eddig sosem tűnt fel, de most fontos bútordarabbá nőtte ki magát.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.05 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 picula 2016. 03. 3. csütörtök 00:44
klassz
#11 genius33 2016. 03. 1. kedd 20:29
Ezt én is elviselném nyes
#10 sunyilo 2016. 03. 1. kedd 18:51
Ez az igazi masszázs stressz ellen.
#9 papi 2016. 03. 1. kedd 16:02
Nem rossz
#8 vakon53 2016. 03. 1. kedd 12:01
Szivesenlettemvolna a srác hellyébe.
#7 zsuzsika 2016. 03. 1. kedd 08:43
Tényleg nagyon elkapkodott.
#6 veteran 2016. 03. 1. kedd 07:30
Elkapkodott írás.
#5 listike 2016. 03. 1. kedd 07:02
Jó történet.
#4 feherfabia 2016. 03. 1. kedd 06:21
Nagyon jó!
#3 A57L 2016. 03. 1. kedd 04:39
Gyenge eresztés,sok minden hiányzik belőle.
#2 Rakonczai 2016. 03. 1. kedd 03:04
Háááát, továbbra sem szeretem a milf történeteket, de nem rossz. Meg egy apróbb baki (szerintem) a masszázs olaj, olyan keserű, hogy nem igazán szokták nyalogatni. Legalábbis én még nem találkoztam olyan masszázs lánnyal aki annak letörlése nélkül (indok -> nagyon keserű) csinált volna bármi extrát.
#1 Törté-Net 2016. 03. 1. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?