Pontifex hozzászólásai

Kedves "Elanor"! Se' dicséretnek, se' szitokszónak nem szántam a "fordítás" megjegyzést.(Tapasztalatom szerint százalékosan legalább annyi a jó, közepes és sz... történetek aránya a "nemzetközi", mint a hazai "termésben" - sokszor sajnos a gyenge fordítás még ront is rajtuk!)
Az viszont határozottan zavar, ha sajátod a story, akkor "elkülföldiesítetted" a neveket! (A'propos: vajon miért nem Szergejnek, Li-nek,Natasának stb. nevezted el a hőseidet...???)
Amúgy magát a "terepet" nagyon is ismerem...!
(Ja, nem volt bennem bántó szándék!!!)
Azért, mert ez is egy fordítás. Nagy kamu!
Történetek: Szűzanyám! 2011. 12. 30. péntek 08:45
Ezt az oldalt tényleg ennyi funkcionális analfabéta látogatja?!? Kisfiúk, kislányok! Nem tűnt fel, hogy ez egy paródia?????! (Igaz a szerző a cím mellett közölte ezt is - lehet, hogy nem tudják mi az a paródia?!? Bizony lehet...sőt!!!)
Mondjuk - elnézve a hozzászólások hülyesírását - nem csodálkozhatok...egyedül "tiborg" lepett meg, őt intelligensebbnek gondoltam...Te "tiborg"! Lehet, hogy valaki bitorolta a nick-edet vagy...?...no mindegy...
Történetek: Rend a lelke 2011. 12. 23. péntek 21:26
Oziroz! És te lennél az a bizonyos zseni?! Hááááááát....az írásban azért ezt alaposan sikerült eltitkolnod...
Történetek: Fricska 2011. 12. 8. csütörtök 17:25
Azt nem tudom, hogy "q....." jó-e, viszont arra kíváncsi vagyok milyen az a "lepattant" kocsma?(Azt még csak érteném, hogy milyen a lepukkant....?)
Történetek: Én és a kisöcsém 2011. 08. 27. szombat 20:36
Háááááááááát....én nem harcolnék e történet "tulajdonjogáért", az biztos! Igaz én lopni sem szoktam.
Történetek: A bálna 2011. 08. 26. péntek 08:06
Nézd meg a "listavezető" pontszámát s rögtön kiderűl, hogy itt is vannak "egyenlőbbek"...no comment!
Történetek: A bálna 2011. 08. 25. csütörtök 23:05
Szerintem olvassátok el az összes "vidraa" story-t! Nem fogjátok megbánni.Mind "alsó hangon 10-es" - persze NEKI nem tudtok 16 pontot vagy 20-at adni!!!!
Történetek: A bálna 2011. 08. 24. szerda 09:04
K."enygmo"! Hmmm.elég "speciális" az ízlésed...valószínűleg ez a "bőséges és kulturált" szókincsed is ennek lehet az eredménye...?!
Történetek: A bálna 2011. 08. 23. kedd 17:00
Elnézem ennek az igazi remekműnek a pontátlagát(és még jó pár másikét is) - aztán ránézek a kínai dömping-sportcipők márkanevének mintájára választott nevű "Killián Walter" "alkotására"....hm. Ott úgy tűnik lehetett, mondjuk 16 vagy 20 pontokat adni egyszerre - másként nem jöhet ki ugyanis 10 feletti átlag - nos akkor nyilván erre meg (és még sok más esetben is!!!!)lehetett mínusz pontokat is adni - mert szerintem természetes módon nem lehetne ilyen alacsony a pontszáma!

Na lehet kimoderálni és/vagy engem is kitiltani a rendszerből!
Figyelemmel kísértem az utóbbi hetek pontszámainak alakulását - vajon miért nem lepődök már meg semmin - pláne az őszi előzmények után!
Történetek: Mesélj valami izgatót! 1. rész 2011. 08. 11. csütörtök 09:24
Ez a pontszám, minimum érdekes?!?!
Történetek: A stoppos 2010. 12. 28. kedd 13:11
Nem most olvasom először. Valami ilyesmit szerettünk volna előtérbe helyezni ezeken az oldalakon. Szép stílusban, magyarul(!), trágárság és durvaság mentesen megírt, érdekes történet. Kár, hogy csak egyetlen tízest lehet adni rá!
Talán ki kellene találni egy külön kategóriát ezeknek az írásoknak - sajnos nincs belőlük egy-kétszáznál több és így "elvesznek" az ötezres halmazban. Kár!
Történetek: Veszprém 2010. 12. 24. péntek 01:20
??!!
Történetek: Veszprém 2010. 12. 20. hétfő 15:19
Háááát - újra olvasva a "pályaműveket" - továbbra is az a véleményem, ezt az írást ki kellett túrni ahhoz, hogy bármelyik másik megnyerhesse a versenyt!
Videó is készült belőle, hasonló címmel!
Történetek: A Tűztorony 2010. 12. 4. szombat 00:11
Kedves "fekete21"!
Olvasd el kérlek XXIII.István "Veszprém" c. írását s ott, az első részben hiteles leírását találod a veszprémi tűztorony történetének.
Egyébként az, hogy Veszprémben van Tűztorony, nem zárja ki, hogy máshol is legyen.
Történetek: Anna 2010. 12. 2. csütörtök 01:44
R.D.L.!

Utoljára szólok hozzád, mert megint "visszabogozol". Attól, hogy bárki a másik "nick"-jével szól hozzá valamihez, még nem tud újabb szavazatot leadni, ergo csalni, ahogy már megint szeretnél feketíteni. Nincs ebben semmi sumákság! Valahol megértelek, mert kellő empátiával rendelkezem. Meg akartad nyerni a versenyt (sajnos minden áron). A korábbi írásaid többsége alapján (többsége, de nem mindenik!), valahol vártam is, hogy előjössz valami "nagy durranással". Nem ez történt és amint elolvastad a többit erre rá is jöttél, úgy csendben magadban, de azért reménykedtél és dolgoztál érte. Csak a "legszelídebb példa: "Dobogós" az írásod, de te írtál a topicba(nem szó szerint idézlek, elnézést): "ó az enyém messze van a dobogótól" - hogy az egyebeket a béke kedvéért ne emlegessem! Rossz helyen kereskedsz! Sem most, sem a régi időkben nem én/mi voltunk, akik leszorítottunk "gonosz pontozással" a csúcsról. Sőt éppen - többek között én - voltam, aki folyamatosan "reklámozott", természetesen Vidraa-val, Vadásszal egyetemben, mert szerettük volna, ha az a stílus uralkodik el ezen a helyen. Spongyát rá, elmúlt. Én/mi nem vagyunk frusztráltak, csak éppen kicsit módosult a véleményünk és már nem vagyunk biztosak abban, hogy akarunk - pl. veled - egy platformon megjelenni. Sajnálom - és valahol, halkan, téged is sajnállak.
Most pedig ünnepélyesen megígérem - fröcsöghetsz akármilyen gyűlölettel - el sem fogom olvasni, amit írsz, mert ezennel kihúztalak a naptáramból. Annyit azért megjegyzek, még nem láttam embert, aki a lelke görcseit megoldotta volna, az ilyen kényszeres önigazolgatással.
Kívánom, hogy a következő hasonló kiírást nyerd meg, hogy a lelked kicsit végre egy kis balzsamhoz jusson - minket még egyszer nem kell "eltakarítani", mert egyikünk sem fog soha többé elindulni. Szabad a pálya.
Most sem akartalak bántani - bár nyilván úgy érzed s e miatt elnézésedet kérem - mint mondtam soha nem olvasok többé tőled semmit, tehát szabadon acsarkodhatsz, ha a kedved úgy tartja.
Isten veled: Pontifex

Kedves tiborg!

Amennyiben van olyan barátod, akinek szintén van itt regisztrációja, leülve a gépe elé, te is tudsz ugyanúgy hozzászólni, hangsúlyozom hozzászólni és nem második szavazatot leadni. Azt hiszem világossá tettem, hogy a barátom a XXIII.I. - na ennyit a marha nagy sumákolásról. De nem is kívánok foglalkozni tovább ezekkel a dolgokkal!

Üdvözlettel: Pontifex
Történetek: Kaland a Halászbástyán 2010. 12. 2. csütörtök 00:46
T.Grejoz!

Köszönöm, hogy megtiszteltél a válaszoddal - egyébként nem hiszem, hogy dorgáltalak volna! Írtam a véleményem, ahogy te is megteheted az én írásaimról. A közbeszóló meg nem érdekel!
Egyébként gratulálok a sikeredhez - bennem nincs irigység!
Történetek: A Tűztorony 2010. 12. 2. csütörtök 00:18
R.D.L.!
Nem vitatom "a csalók lélekrajzával" kapcsolatos alapos ismereteidet. Ellenben szerintem a topicon, ahol annyi ragyogó ötlettel álltál elő, más is olvashatta a "három írásos" felvetésedet. Nem a "sokadik István" fejében született! Mostanában nem először fordul elő, hogy igyekszel "visszabogosítani" az igazság némely szeletkéjét. Sajnálom, többre tartottalak.
Amúgy elgondolkoztam a napokban azon, hogy a bő két évezred alatt mekkora volt az infláció...

T.Pavlov! Szívesen olvasnám az elemzéseidet, de a megadott helyre nem tudok belépni - ha esetleg tudnál segíteni megköszönném!
Történetek: Kaland a Halászbástyán 2010. 12. 1. szerda 22:10
T.Író!

Kíváncsivá tettél s mivel úgy is arra jártam, körülnéztem keresve a helyet a Halászbástyán, ahol mindez megtörténhetett volna. Nem találtam, mert nincs is. Szerintem ennek a történetnek valójában semmi köze a Halászbástyához - de ez valószínűleg csak engem zavar. Az egyebekben egyet értek Pavlov kritikájával.
Történetek: Anna 2010. 11. 29. hétfő 16:55
Kedves "fiesta 14"!

Az igazság az, hogy ez egy, afféle "pillanatképnek" készült írás. Lehetne írni hozzá egy "ahogyan kezdődött" típusú "folytatást", ám az szerintem a "csont újrarágása" lenne, mint a kifulladt szappanoperák esetében.

Egyébként pedig valószínűleg ez az utolsó írásom ezen a honlapon - ez sem lenne, ha nem küldtem volna már be sokkal korábban. Nem hiszem, hogy különösebben magyaráznom kellene e döntésemet a történtek után.