A+ A-

Az elhagyatott csúszda-bár története

Azaz, egy éjszaka alatt hogyan alapítottunk egy swinger közösséget
Évek óta éltünk együtt. Nem is vettem észre mennyi idő telt el. Mindig hittem boldogok vagyunk és minden rendben. Így utólag nem is tudom, hogy csak akartam ezt hinni? Vagy tényleg így volt.. Amikor a napi sex kimaradt, mindig találtam mentséget. Biztos fáradtak vagyunk. A heti hajtás a munkában, a stressz az állandó rohanás miatt van. Hitegettem magam ez természetes nincs baj! Nem ma kezdtük a kapcsolatunkat, biztos mások is így vannak ezzel. Mit is akarok? Teltek a hetek és egyre inkább éreztem, nem jó ez így. Mi történik velünk? A harmincas éveink elején tartunk és a szexuális életünk már most nem működik! Nem voltam ehhez hozzászokva. A sex mindig központi szerepet játszott az életemben. Most meg hónapok telnek el, hogy valami történik? Velem, akinek mindenről a sex jut eszébe? Hova vezet ez az út? Elhagyjam? Megcsaljam? Mit tegyek? Csak gyűltek a vágyak, az érzések. Hiába mondtam, hiába kértem, nem történt változás. A hetekből, hónapok teletek el mire megszánt a testével. Nem tudok mást mondani. Így volt, megszánt. Követeltem, hogy szeressen, nem volt más választása megtette. Ezekben az együttlétekben nem volt semmi, csak egy gyors numera. A szenvedély az előjáték minden más elmaradt. Csak a gyors kötelezettségteljesítés érződött rajta semmit több.
Éjszakákon át álmodom arról, hogy valaki mocskosul magáévá tesz. Füstös kocsmák, igénytelen mosdójában. Elhagyatott parkok padjain. Mindegy ki volt és hol, csak szeressen. Kívánjon szenvedélyesen és vadul. Az érzések egyre inkább kitörtek belőlem. Túlléptem saját magamon. A megszokás és a szeretet erős, de nem fogok szabályszerűen játszani. Igen is, ha kell, mástól várom azt, amit itthon nem kapok meg. Vártam és tűrtem eleget. Furcsa, hogy nő létemre pont és leszek az, aki reszket a sex iránt? Sajnos ez történt. Annyit küzdöttem a vágyaim ellen. Nem parancsolhatok mindig a testemnek. A bomba robbanni készült. Éreztem napról napra, hogy nem tudok parancsolni a testemnek. Végül eljött a detonáció napja. Ez a történet erről a napról fog szólni.
Egy szép nyári éjszakán kedvenc strandom közelében ünnepeltem születésnapomat barátaimmal. Párom elég korán kiütötte magát és hazament. Persze én maradtam.. Megszoktam már, hogy mindig egyedül maradok. Ha haza is kísérem, semmit nem érek vele. Jobb szeretett egyedül túl lenni a piálás okozta krízisen. Sexet nem remélhettem, a gondoskodás meg maradt így másnapra.
Barátaim már megszokták, hogy mindig egyedül maradok a buli végéig. Most is így lett. Az egyik koktél jött a másik után. A hangulat fokozódott. Ezzel együtt egyre vonzóbbnak éreztem magam. Furcsa dolog ez az alkohol. Minél több van bennem, annál többnek érzem magam. Erre a legjobb példa, amikor elmegyek a mosdóba. Józanul csak egy átlagos lánynak látom magam. Nem foglalkozom a tükörképemmel. Ahogy a koktélok fogynak ugyanabban a tükörben egyre szebbnek és kívánatosabbnak látom magam. Megigazítom a ruhám, egyre többet mutatok meg magamból. Lejjebb húzom a toppom a szoknyám feljebb. Elkezdem sugározni a szexuális vonzerőm, azt az erőt, amit az évek során megszűntem használni. Emelt fővel, önbizalommal telve lépek ki abból a mosdóból, ahonnan azelőtt szürke egérként léptem be. Elhiszem, hogy jó vagyok, hogy különleges, hogy kellek még valakinek. Ezen az estén is pontosan így léptem ki. Rögtön megváltozott a világ. Ezt egyből észrevették a barátaim, akik akkor már eléggé megfogyatkozva vártak. Pontosan hárman. A barátnőm Lisa, párjával Jhonassal és a legjobb barátommal Luieval. Amint meglátták, hogy a szoknyám lejjebb a toppom beljebb került, egyből indult a csipkelődés, hogy biztos alig vártam, hogy a párom kiüsse magát és szabad legyen a pálya. Ártatlan mondatnak tűnik ma már, de nem volt az akkor. Ez az egy mondat volt, ami az egész életemet megváltoztatta. Ez az egy mondat, ami előhozott bennem mindent elfojtott érzést, és a bennem lévő bomba robbant.
- Mégis mit vártok tőlem? Nem szexeltünk lassan egy éve Joeval. Kitől várjam a visszaigazolást?
Néma döbbenet fogadta szavaimat.
- Ne hülyéskedj!Ugye most viccelsz?- Kérdezte Jhonas.
- Miért viccelnék? Halál komolyan mondtam.
- De hisz annyira jól megvagytok - folytatta gondolatmenetét Lisa a barátnőm.- Ha baj lenne én is tudnék róla nem?
- Gondolod az ember büszke arra, hogy nem kíváncsiak a testére? Minden rendben lehetne, de a sex az nem működik! Szégyellem ezért nem is beszéltem róla.
- Ezt én nem is tudtam. - Lisa még mindig csodálkozott a tényeken. Itt volt hát az idő, hogy színt valljak és elmondjak mindent a halott szexuális életemről és a vágyaimról. Ekkor még nem hittem volna, hogy ez a vallomás és a közben elfogyasztott újabb alkohol mennyiség hatására életem eddigi legnagyobb és legváratlanabb kalandja bontakozik majd ki. Az idő repült, az elfojtott bánat és kudarcok csak úgy ömlöttek belőlem. Mintha az én fájdalmamnak lett volna köszönhető szakadni kezdett az eső. Kerthelyiség lévén, nem volt nagyon hova mennünk a közelgő vihar elől.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.94 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 papi 2015. 10. 15. csütörtök 07:14
Nekem tetszett
#10 A57L 2013. 10. 3. csütörtök 04:37
Egész jó.
#9 Elanor 2012. 01. 20. péntek 23:17
Kedves Pontifex smile Egyetértek azzal, hogy hiba volt külfödi neveket használnom:-(Amikor ezt a történetet írtam, ezek a nevek ugrottak be. Az ok is igazán egyszerű..A karakterek létező szereplők ( barátaim) a neveink angol változatban szerepelnek. A történet írása elején úgy döntöttem jobban insprál ha nem saját nevünkön jelenünk meg...Kicsi fenyves, ismer mindeki mindent és mindenkit majdhogynem... smile
Első történetem volt, így a következőben ezt már másként oldom meg. smile Köszönöm, hogy szóltál! smile őszintén mondom smile Csak így tudom meg, hogy mit és hogyan csináljak másként.Persze egy kis idő múlva majd azt is, hogy van-e értelme smile
#8 Pontifex 2012. 01. 20. péntek 12:46
Kedves "Elanor"! Se' dicséretnek, se' szitokszónak nem szántam a "fordítás" megjegyzést.(Tapasztalatom szerint százalékosan legalább annyi a jó, közepes és sz... történetek aránya a "nemzetközi", mint a hazai "termésben" - sokszor sajnos a gyenge fordítás még ront is rajtuk!)
Az viszont határozottan zavar, ha sajátod a story, akkor "elkülföldiesítetted" a neveket! (A'propos: vajon miért nem Szergejnek, Li-nek,Natasának stb. nevezted el a hőseidet...???)
Amúgy magát a "terepet" nagyon is ismerem...!
(Ja, nem volt bennem bántó szándék!!!)
#7 Elanor 2012. 01. 19. csütörtök 22:40
Először is, köszönöm mindenkinek az eddigi és esetlegesen az ezutáni véleményeket és szavazatokat smile Gyuri0926-nak válaszolnék: Első írásom ez a történet, nincs még rutinom, ezért nem magyarok a nevek:-(Erre nem gondoltam írás közben, de jogos a kérdés!A következő történeten már magyar neveket használok. Pontifexnek köszönöm a bókot smile A történet nem fordítás.Örülök, hogy fordításnak gondoltad!Pozitív élmény smile jeeeha gondolom Téged is "megichletett" Balatonfenyves..))Jártál esetleg a történet helyszínén? smile
#6 genius33 2012. 01. 19. csütörtök 15:45
Jóóóó smile
#5 Haj Hab 2012. 01. 19. csütörtök 13:48
Fordítás ide, vagy oda, én azért szívesen olvasnám a folytatást, ha van!
#4 Pontifex 2012. 01. 19. csütörtök 10:10
Azért, mert ez is egy fordítás. Nagy kamu!
#3 gyuri0926 2012. 01. 19. csütörtök 07:37
És miért nem magyar neveitek vannak ?
#2 jeeeha 2012. 01. 19. csütörtök 05:07
Jókis Balatonfenyves!
Nekem is sok szép emléket idéz ez a strand smile !!
#1 Törté-Net 2012. 01. 19. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?