A+ A-

Rend a lelke

Visszahúzódó, nem kiemelkedően szép lányként Évi egyhangúan éldegélt. Nem bántotta senki, de a felszínes társalgáson kívül nem volt része egyetlen társaságnak sem. 17 évesen nem volt életcélja, nem volt barátja, nem is igazán maszturbált, egyszerűen unalmasan élt, bár ábrándozni szokott, de azok sem túlzottan érdekes, romantikus történetek voltak.
Anyjával élt, aki egy decemberi délután elküldte fenyőfát venni a közelgő Karácsonyra. Ki is választott egy nem túl drága, de azért elfogadhatóan kinéző fenyőt, s amikor fizetésre került volna sor, akkor vette észre, hogy nincs nála pénz. Az eladó végigmérte, s látszott rajta, hogy hülye libának tartja, de nem mondott semmi bántót. Évi éppen feladni készült, ott akarta hagyni a fát, amikor észrevette az iskolából Lacit, aki a másik osztályba járt, s aki szintén a fákat nézegette.
-Laci!
- Szia, fenyőfát veszel?
- Igen, de sajna nem hoztam pénzt vagy elvesztettem, jöhetek vissza később.
- Várj, ha nem túl drágát választottál, akkor talán tudok segíteni, én úgyis csak nézelődőm.
- Tényleg? De ez nem ciki?
- Ugyan már, az a lényeg, hogy megoldjuk.
Meg is oldották, s a fiú segített hazavinni a fenyőt.
- Köszi mindent, adom a pénzt - mondta Évi - itt van az asztalon, ahol anyám hagyta, amikor elment a délutáni műszakba, én meg ezek szerint itthon felejtettem. Nagyon rendes vagy - hálálkodott.
- Nem nagy ügy.
- Iszol valamit? - kérdezte Évi.
- Ebben a hidegben egy kis tea jól esne.
- Rögtön hozom, ülj le!
Laci leült, de előtte megfogta Évi kezét. Magához húzta, s a lányt arcon csókolta.
Később átmelegedve, teázva, Laci megszólalt:
- Gyere!
Évi odalépett, a fiú felemelkedett, a lány derekára tette a kezét: az a lényeg, hogy ne beszélj - mondta, s behúzta a Évit annak szobájába. Nem volt nehéz megtalálnia, mert a nyitott ajtón keresztül könnyen felismerhető volt a lányszoba. Az ajtót becsukta, s a szürkületben (a világítást nem kapcsolta be) elkezdte kigombolni a lány ingét.
- Ne beszélj, csak mutasd, volt már benned fiú?
A lány a fejét rázta.
-Láttál már élőben farkat?
Fejrázás volt a válasz.
Vedd le a melltartót - mondta kigombolt inget a lányon hagyva Laci, majd az ágyhoz lépett, s húzta Évit is. Elővette a farkát, s a lány kezét rákulcsolta.
- Ez az én farkam, s te ezt szolgálod. Nem duglak meg, legfeljebb majd akkor, ha úgy látom, hogy időszerű. Kibújt a nadrágjából, az alsót is levette. A lányt maga mellé vonta, már feküdtek, s Laci rácuppant a lány melleire. Csókolta, nyalta, nyelvével simogatta.
Évi félt is, izgult is, hogy mi fog történni, de engedelmeskedett, különösen, hogy egyre finomabb érzések töltötték el. A fiú megkövetelte, hogy ne beszéljen, de ez nem vonatkozott a sóhajtozásra. Laci lehámozta a lány nadrágját, s a bugyin keresztül simogatta a pináját, csiklóját, miközben már a lány nyakán járt a nyelve. Évi határozottan nedvesedett. A farkammal is megsimogatlak, de előbb ... - s a fiú Évi szájába nyalt, amiből rendes, finom csók lett. Lekerült a bugyi, s Laci farkával simogatta a lányt, az ajkait, a csiklóját. Mindez egyre nagyobb örömet okozott mindkettőjüknek. A lány elkezdett élvezni , a sóhajok nyögésre váltottak, majd sikoltásba mentek át az orgazmus hatására.
Laci megsimogatta a lányt: most a farkamat nyalogasd!
Évi netes tudásának megfelelően tette a dolgát. Be is kapta a farkat, szopta rendesen.
-Jó, most lejjebb, a heréket
Évi engedelmeskedett.
- Lejjebb!
A lány már a zacskó tövénél járt, amikor Laci kissé felemelve a lábát, Évi fejet lejjebb nyomta annak száját a fenekéhez illesztve - Nyaljad te kis kurva! - s közben másik kezével a saját farkát verte. Amikor érezte a vége közeledtét, a lányt feljebb húzta, s a szájába élvezett, ami nem pontosan sikerült, mert az anyag ment mindenfelé, ebben nem volt túlzottan ügyes Évi, bár kezdetnek nem volt rossznak mondható.
Rövid pihenés után Laci kiment, megmosta a farkát és lefeküdt az ágyra.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.4 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 v-ir-a 2011. 12. 24. szombat 19:10
Kedeves Oziroz!! Én tisztában vagyok vele, ahogy a többiek is, hogy az írások kb 99%-a fikció. A vélemény nyilvánítása azonban nem is erre vonatkozik, hanem magára az írásra. Bennem semmi ellenszenv nincs, sem irányodban, sem egyik író irányába, de be kell látni, hogy a szex ezen szakasza akkor tudatosul bárkiben is, amikor már 1-2 aktuson túl van az illető. Kipróbálja a pózokat, túl van egy-két partneren, és érzi, hogy neki valami más kell... további sok sikert kívánok neked az íráshoz...
#8 Pontifex 2011. 12. 23. péntek 21:26
Oziroz! És te lennél az a bizonyos zseni?! Hááááááát....az írásban azért ezt alaposan sikerült eltitkolnod...
#7 oziroz 2011. 12. 23. péntek 21:03
Szegénykék, akik azt hiszik, hogy amit olvasnak, az megtörténik. Nekik is külön el kell mondani, hogy a színészek nem halnak meg a filmben, drámában, csak eljátszák?
Vagy lehet, hogy a zsenire irígyek, ezért ellenszenveskednek?
Nem baj, ők is emberek, tisztelendő a véleményük.
#6 v-ir-a 2011. 12. 21. szerda 15:50
ez de gáz, Évi helyében egy jól irányzott rúgással küldtem volna ki az ajtón....szánalmas
#5 Pavlov 2011. 12. 20. kedd 20:38
Nagyon gyenge!
#4 zsuzsika 2011. 12. 20. kedd 18:01
Úgy vágtam volna pofán,hogy tanya-nyála egybefolyik.
#3 Kaszkadör 2011. 12. 20. kedd 10:43
Mindent el kell kezdeni egyszer...
#2 gyuri0926 2011. 12. 20. kedd 07:24
A szex nem engedelmesség !!!!!!!!!!!!!!!!
#1 Törté-Net 2011. 12. 20. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?