A+ A-

Apámmal először....

Már régóta tetszett az apám, mint pasi. Már majdnem betöltötte a 40-et, ez mégsem látszott rajta. Sötét haján egy ősz hajszál sem volt, mozgása fiatalos, és energikus volt, ragyogóan kék szeme mindig vidáman csillogott. Csak ketten éltünk együtt, így ő sokszor hozott fel nőket egy-egy éjszakára. Mivel a szobánk egymás mellett van, mindig hallottam, hogy mi történik éjjel, és bevallom, elképzeltem, ahogy apám engem dug, mint egy ribancot, és ilyenkor ezekre a gondolatokra (és hangokra) szoktam maszturbálni. Ma tudtam, hogy apám egész nap a munkahelyén lesz, csak késő este fog hazajönni, így délután bementem a szobájába, leültem a gépe elé, és elindítottam egy pornóvideót. Az ő gépén nagyon sok perverz pornó volt, ezért ott szoktam nézni. A filmen egy tipikus szőke amerikai csaj vetkőzött, később bejött hozzá egy férfi, és alaposan kinyalta. Közben lassan én is simogattam magam, izgis volt apám szobájában csinálni. A kezem a cicimről egyre lejjebb tévedt, először a hasamra, majd a sliccemet húztam le. Közben először halkan, majd egyre hangosabban sóhajtozni kezdtem. Felálltam, és levetkőztem, csak a melltartóm, és a bugyim maradt rajtam. A ruháimat csak apu ágyára dobáltam, és visszaültem a gép elé. A pornón a csajt már két pasi dugta vadul. Tovább simogattam magam. Mikor a kezem a csiklómhoz ért, hangosan felsóhajtottam. Köröztem rajta, majd bedugtam az egyik ujjam, de csak egy picit. Éreztem vele, ahogy belül lüktet, és feszül a puncim. Másik kezemmel a cicimet markolásztam. Időnként kihúztam az ujjam a puncimból, és lenyalogattam róla a nedvem. Majd a kezem a cicimről a csiklómra tévedt, gyengéden köröztem rajta, míg másik kezemmel ujjaztam magam, és hatalmasakat nyögtem. Éreztem, már közel a csúcs, mikor lépteket hallottam, és azt, ahogy az ajtó kinyílik. Odanéztem, és apámat láttam meg az ajtóban, csodálkozva nézett rám. Én a meglepetéstől moccanni sem bírtam, kezeim a lábam között megkövülten, én pedig csak őt néztem. Apu tért magához először.
- Kicsim...- nézte a melleimet- Gyere kislányom, fejezd be a szobádban.
Hozzám lépett, közben alaposan végignézett, és a derekamat átölelve felállított a székről, felvette a ruháimat, és kikísért a szobából. Útban az ajtó felé éreztem, hogy a keze egyre feljebb csúszik, szinte már a cicimet simogatta. Akkor hirtelen szembefordultam vele, megfogtam a kezét, és a mellemre, pontosabban a melltartómra tettem.
- Kicsim... Nem szabadna, tudod- ezzel szó nélkül megcsókoltam. Más volt őt megcsókolni, mint az eddigi barátaimat. Apám hihetetlenül jól csókolt. Beleremegtem a csókjába, az élvezetbe, és éreztem, ő is élvezi. Derekamat az ágyékához dörzsöltem, éreztem, ahogy meredni kezd a szerszáma.
- Kívánlak apuci!- nyögtem csók közben, mire ő ölbe vett, és az ágyán az ölébe ültetett.
- Hmm, édes, kitől tanultál csókolni?- mosolygott.
- Senkitől, apu- válaszoltam.
- Gyere kicsim, megtanítalak rá- mondta, és ismét szájon csókolt. Nyelvével lassan körözött a számban, egyre mélyebbre tolva. Közben egyik keze a cicimre, míg a másik a combomra tévedt, és izgatóan simogatni kezdett. Átölelt, és a lapockámnál kezdte kicsatolni a melltartóm. Mikor kész volt vele, előbukkantak nagy, formás melleim, apám hosszasan nézte őket.
- Uhh kicsim, jó nagyra nőttek- pirult el, amitől nagyon édes volt az arca. Elmosolyodtam. Megfogta őket, teljesen beleborzongtam az érintésébe, a karom lúdbőrös volt az izgalomtól. Oldalamnál fogva közelebb húzott magához, combommal éreztem nadrágon keresztül is a meredő szerszámát, erős kezét az arcomra tette, és ismét megcsókolt.
- Gyere édes, nyugodtan dugd át a nyelved a számba- mondta két csók között. Én úgy tettem, ahogy apu mondta, amitől kéjes sóhaj tört fel belőle. Szája egyre lejjebb kalandozott, először az államon, majd a nyakamon keresztül egészen le a mellemig. Közben simogatta őket, nagyon profi volt. Majd úgy ültetett magával szemben, hogy a lábaim széttettem, és bugyin keresztül elkezdte simogatni a puncim, miközben csókolt. Lassan egyre jobban széttette a lábait, így vele együtt én is, a bugyim szinte már félrecsúszott, mikor apu belenyúlt, érezve a nedvességem.
- Nagyon finom lehetsz- mosolygott rám, és nedvemtől csillogó ujját a szájához emelte izgatóan nyalogatni kezdte. Közben az alkarját simogattam, mire a számhoz tette a már nyáltól is csillogó ujját. Mutató ujját végig húzta az alsó ajkamon, mire én szó nélkül bekaptam. Tényleg finom volt, apu ujjáról édesebbnek tűnt, lenyaltam róla mindent, ami rajta maradt. Ujját teljesen betolta a számba, majd kihúzta, és a mellbimbómat izgatta vele, közben csókolt, míg másik kezével folyamatosan a csiklóm simogatta. Már az élvezés határán voltam, hangosan nyögtem, ami nagyon tetszett apunak, a testem vonaglott erős karjai között. Már csókolni se tudtam, csak nyitott szájjal hátrahajtottam a fejem, mikor lassan abbahagyta a simogatást.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.74 pont (109 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 zoltan611230 2017. 08. 23. szerda 06:07
Folytasd..
#8 vakon53 2016. 02. 28. vasárnap 06:49
kár hogy nem folytatod.
#7 zoltan611230 2014. 05. 18. vasárnap 18:41
Nagyon jo.
#6 listike 2014. 01. 23. csütörtök 10:35
Nagyon kevés.
#5 sanyi0227 2013. 08. 18. vasárnap 11:21
kár hogy nem folytatod
#4 gyuri0926 2011. 11. 7. hétfő 12:59
Gyenge
#3 imohos 2011. 11. 7. hétfő 08:33
Ezt nemrég olvastam, más szerzőtől, más címmel. Majd kinyomozom.
#2 tetoki 2011. 11. 7. hétfő 07:55
Paródiának elmegy.3 pont.Semmi eredeti nincs benne.Sokszor, jobban megírtak vannak a témában.
#1 Törté-Net 2011. 11. 7. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?