A+ A-

Anyával és öcsivel

Egy szép nyáriszüneti napon kezdődött. Öcsém otthon volt, tévézett. Én szintén pihentem az éves tanulmányi fáradalmakat. 15 éves jó alakú, mások által szexisnek mondott csajszi vagyok. Laurának hívnak. Pali alig múlt 10 éves, de már most piszok jóképű. Gyermekien izmos testével a lányok bálványa lett. Omlottak utána a lányok. Nemkülönben én is. Szerelmes voltam az öcsémbe. Minden lehetőséget megragadtam, hogy a közelébe lehessek. Amikor a szobájában öltözött, vetkőzött, vagy fürdéshez készülődött, véletlenül mindig rányitottam valamilyen ürüggyel, hogy láthassam a testét, és érezzem a kisfiúsan férfias kisugárzását. Eleinte zavarta, de aztán megszokta.
Innentől kezdve bátran bemehettem hozzá. Végignéztem a testének minden porcikáját, és persze az aranyos kis fütyijét, amitől nagyon beindultam. Az ilyen leselkedések után mindig önkielégítést végeztem a szobámban. Végigsimítottam a testemet, a melleimet, a hasamat, a puncikámat és minden egyes alkalommal belenyúlta a fenekem vágatába is, ami baromian jó érzés volt. A csiklómat dörzsöltem és közben, a fenekemet ujjaztam. Persze az ujjamat mindig benedvesítettem a puncim nedvével, ami még tovább fokozta az izgalmamat. Hatalmas orgazmusom volt minden egyes alkalommal.
Öcsém erről természetesen semmit sem tudott.
Hirtelen odakint borúsra fordult az idő, hatalmasakat dörgött, villámlott, rázta a viharos szél az ablakokat. Öcsém robbant be az ajtón. - Nővérkém a frászt hozta rám ez a dörgés, úgy megijedtem. Odabújhatnék melléd az ágyra?
Hát persze, hogy megengedtem neki! Gyere, bújj csak ide, nem lesz semmi gond! Odafeküdt mellém, és mivel lehűlt a levegő, betakartam mindkettőnket. Megnyugodva becsukta a szemét, és hamarosan el is aludt. Rajtam pedig a szokásos izgalom vett erőt, amit öcsém közelsége váltott ki. Ujjamat azonnal a puncimra tettem és finoman elkezdtem simogatni. Nagyon jó volt, de többre vágytam. Szép lassan lehúztam öcsiről a takarót, úgy hogy boxeralsója kilátszott. Lejjebb csúsztam, mialatt kezemmel elhúztam az alsónadrág szárát, annyira, hogy az édes kis kukaca kilátszott. Szinte remegtem az izgalomtól. Óvatosan megérintettem a fütyijét, és két ujjam közé fogva elkezdtem húzogatni rajta a bőrt. Rövidesen teljes pompájában ott meredezett előttem, a nem túl nagy, de nekem annál izgatóbb hímtagja. Szerencsémre nem ébredt fel, jó mélyen aludt. Tovább folytattam a megkezdett játékot.
Húzogattam a bőrt és magamat is simogattam. Teljesen extázisban voltam. Jó volt éreznem testvérem farkát a kezemben. Hatalmas orgazmusom volt. Rövidesen éreztem, hogy Palinál is itt a vég. Nagyot rándult a teste, és magasba lőtte élete első férfiúi magját. Gyorsan letakarítottam a testéről a spermát, majd betakartam, hadd aludjon tovább. Nagyon jól éreztem magam, így hamarosan én is álomba szenderültem. Arra ébredtem, hogy öcsém ül az ágyon és dörzsölgeti a hasát. Azonnal tudtam, hogy baj van. Nem sikerült a hasát rendesen letörölnöm az előbbi eset után.
Rám nézett és megkérdezte:
- Nem tudod mi ez rajtam? Gyorsan kivágtam magam. Elmosolyodtam, és azt mondtam.
- Nagy fiú lettél Palika! Megvolt az első magömlésed!
- Micsoda? - Tudod mikor a fiú, először üríti a spermáját élete során. Az iskolában már biztosan hallottál róla!
- Ja igen! Az osztálytársaim már meséltek róla!
Éreztem, hogy most kell kezdenem valamit, ha többet akarok.
- Te Pali! És kire gondoltál, miközben elmentél? Nagy szemekkel nézett rám. - Csak nem rám, hogy itt feküdtél mellettem?
- Tudod nővérkém nagyon izgató csaj vagy! Bevallom őszintén, hogy gondoltam rá, hogy te fogod elvenni a szüzességemet.
- De ne is figyelj arra, hogy mit mondtam, hiszen teljesen meg vagyok zavarodva.
Megsimogattam a fejét és rámosolyogtam.
Akarod, hogy az álmod valósággá váljon?
- Mi?
Érzékien magamhoz húztam a fejét és lágyan megcsókoltam. Eleinte éreztem rajta a zavart, de aztán hamar felengedett. Visszacsókolt, amiből hamarosan nyelvcsata lett. Szívtuk egymás nyelvét, érzékien simogattuk a másik szájpadlását, ajkait. Teljesen begőzöltünk mind a ketten.
Megfogtam a kezét és a puncimra irányítottam. Megmutattam neki, hogyan simogassa, amibe rövid idő alatt bele is tanult. Én pedig megfogtam a kukacát, és lassan húzogattam rajta a bőrt. Pár perc múlva mindketten fergeteges orgazmust éltünk át.
Rám nézett és így szólt:
- Máskor is csinálunk, ilyet?
- Hát persze, ha te is akarod?
- Igen, ez fantasztikus volt!
- Rendben van, de anyáéknak egy szót se!
- Oké!
Hát így is lett. Szinte mindig élvezkedtünk, amikor kettesben voltunk otthon, vagy este a szobámban, miután lefeküdtek a szüleink. A simogatásainkat már tökélyre fejlesztettük. Pár perc alatt mind a ketten a csúcsra tudtuk juttatni a másikat.
Történ egyszer, hogy öcsém elutazott táborba 3 hétre. A harmadik napon már alig bírtam magammal. Naponta többször is maszturbáltam, de a szexéhségem, nem hagyott nyugodni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.49 pont (101 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 vakon53 2016. 03. 29. kedd 15:41
Erre ccsk 5pont adható!
#11 listike 2014. 07. 2. szerda 12:28
Ócska fantázia.
#10 sihupapa 2008. 09. 27. szombat 20:01
csak elkezdeni nehéz
#9 Mr.Crimson 2007. 12. 12. szerda 23:03
Talán most írom az első hsz.-em!
Elszomorít,h egy ilyen fantáziadús történetet ,hogy lehet a illúziakra és egy mesére formálva megírni! Teljesen erotikus és fantáziadús,de jóvalvalóságosabban megírva nagyon korrekt lenne! 10éves gyerek ejakulál na neee..légy te 18 az öcséd meg 14 és a teenager kor számlájára írhatnád buja szexuális vágyaitokat!
köszi
#8 vidraa 2007. 09. 23. vasárnap 09:17
Lehet 10 évesen masztizni... bár még nincs rá ígény, de erekció van... sőt kéjérzés is...
De ondó nincs, nincs, nincs...
#7 l 2007. 07. 13. péntek 00:37
Kis rasszista Teknősbika
#6 zolka 2007. 07. 10. kedd 22:09
tényleg eléggé elkapkodott
#5 h 2007. 07. 10. kedd 10:58
jobb folytatása is lehetne, van benne fantázia... mondjuk apucit is kinozhatná egy kicsit a fejlődő nőiességével, vagy ilyesmi :)
Utálom amikor egy történetben a 6. sornál már basznak...

Üdv
#4 Tüse 2007. 07. 10. kedd 09:51
Magában a storyban jöval több lehetőség van. Nem kellett volna elkapkodni.
#3 Teknősbika 2007. 07. 10. kedd 00:53
hát, milyen ez a srác?

csak nem roma mese ez?
alig múlt 10 éves, és már lelövi a nővérét?
mert fehér srác 10 évesen minden, csak nem férfias...
#2 nuvak 2007. 07. 10. kedd 00:37
Folytatni kellene , ha akarod segítek, omarcsi48@freemail.hu
#1 Törté-Net 2007. 07. 10. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?