A jó apuci 2. rész

Szavazás átlaga: 7.71 pont (99 szavazat)
Megjelenés: 2024. január 1.
Hossz: 15 401 karakter
Elolvasva: 5 145 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Miután Timi elviharzott a tovább induló buszához én andalogva, kettőt előre egyet hátra lépve mentem hazafelé. A múlt heti beszélgetés, vagy inkább monológja után sokat gondolkodtam. Volt pasijaim, ismerőseim összevetve apa alkatával, természetével, irántam valló rajongásával egyik ismert, de alig ismeret se közelíti meg. Csak a fetrengéseim közben elgondolkoztam igen ha nem apa lenne apa akkor még kora ellenére is bele tudnék szeretni. Elég józan voltam, hogy tudjam amit Timiék csinálnak az sem, még picit sem elfogadható. Így léptem be a házba.
– Szia apuci.
– Szia csibém. Baj van?
– Miért?
– Öt éves korod óta nem szólítottál így meg. – míg ezt mondta odaölelt magához. Nagyot szívtam a Hugo boss parfümjének illatából.
– Jajjjj semi – de már tudtam Timi beültetett a kerengőbe. – Majd elmondom... talán. – szinte belé fúrtam magam olyan jó kellemes érzésem volt.
Délután még melegében megcsináltam a sulis dolgaim, bekészültem hétfőre ami szerencsére számomra könnyű nap. Este apa már a fotelben elaludt a tévén, így én is lefeküdtem, de gyötört az amit Timi belém ültetett. Szombaton tízig aludtam. Apa az udvart és a kertet rakta rendbe, próbáltam segíteni neki. Jól leizzadtunk így kellett a gyors zuhany. A kaja rendelt volt a kedvenc éttermünkből, délután szieszta volt tervbe véve. Én nem voltam fáradt, hisz kialudtam magam így csendben bekukucskáltam apához aki a tabletjét nyomkodta egy kisgatyában. Tudtam, most vagy soha, egy próbát megér. Pólóban, meg a sortomba libbentem be hozzá.
– Nem pihensz csibém?
– Jaj apuci, reggel kialudtam magam.
– Mi ez az apucizás. Már tényleg kíváncsi vagyok rá. – mondta miközben tenyerével a mellette lévő helyre csapott hívás gyanánt. Sokat fetrengtünk így máskor is, de most változtattam. Hasra fordultam és az egyik karom rátettem és így kezdtem beszélni hozzá, bár mocorgott, hiszen éreztem érzi a hozzá tapadó mellem. Ez a cél, ez volt Timi ötlete.
– Tudod került a koleszba egy új lány és a diri rám bízta foglalkozzak vele, hiszen ő is csonka családból való. Nehezen oldódó csaj, keveset beszél. Soká tört meg a jég. – közben mint valami játékként az apa mellkasán lévő szőrszálakat birizgáltam. A kicsi mellbimbója már meredezett. – Egy délután a társalgóban ketten voltunk és csajos dolgokra terelődött a beszélgetés. Mondtam nincs pasim és szűz vagyok. Ő is azt mondta, mint te legyek rá büszke, de lassan kéne egy tuti pasi aki nagylányt csinál belőlem. Én tereltem a témát rá. Kiderült a csajnak sincs pasija és az apucijával csinálja.
– Mit? – kérdezett vissza apa. Ezt kihasználva mint aki fészkelődik a térdem véletlenül az ölébe tettem, igen sikerült pont oda. Igaza volt Timinek már nem a kicsi húsdarab volt, volt már benne jócskán vér. – Héééé.. – kezdte volna jelezni nem oké így, de én azonnal beszélni kezdtem.
– Azta. A csaj elmondta a családja, anyja történetét és hogy az apucija és mamája nevelték akik közben össze is gabajodtak, mint nő és férfi.  Tizenhárom éves volt mikor a mamája meghallt így az apucija maradt akitől női dolgokat kérdezgetett és egyszer csak nem csak mondta,  hanem csinálta is. Na innen az apuci, hiszen mondta ő az a férfi aki mindig mindenben segíti, óvja és ő az aki figyelemmel bánik vele. – Apa eddigre a térdemtől, hozzá nyomódó mellemtől harckész lett. – Addig duruzsolt, beszélt míg rájöttem az a férfi aki odafigyelve tenne nagylánnyá az te vagy és ezért apucizlak.
– Na itt állj le Sári! – próbált eltolni, de felkészültem, betámasztottam magam.
– Miért, nem szeretsz? Nem tartasz jó nőnek?...
– Nem erről van szó,  az apád vagyok. Vérem folyik benned...
– Tudod ezt mondtam én is, de a válasza igaz. Ruhában a külvilág felé az vagy, de ha meztelenek vagyunk férfi és nő vagyunk. – húztam le a pólóm, már bőr a bőrrel érintkeztünk.
– Sári fejezd be. Igen férfi vagyok, igen jó nő vagy, de az apád va... – ekkor ért össze ajkunk, már toltam is nyelvem a nyelvéhez. Még így is mondta, egyre kisebb erővel próbált eltolni. Talán akkor adhatta fel mikor pici ujjaim körbe fogta farkincáját. Már a tarkómon volt a keze és átvette a nyelvem ütemét, páros örömtáncot jártak. Lassan váltunk szét, de azonnal kezdte is.
– Sári! Ennyi és nem több. Menny a szobádba. – erre jó kislányként mozdultam, de csak azért, hogy a fejem a félrehúzott gatyából kikandikáló farkát vegyem a számba. Szopni tudtam, állítólag jól is csinálom. Nem teketóriáztam. Tövét marokra fogtam húztam, csavartam a bőrt, közben fejem ellentétesen mozgattam. Tudtam, vagyis sejtettem ezt nem fogja már megszüntetni. Így is lett. Átlagtól kicsit kisebb melleim markolászta és a bugyim kezdte lehúzni, majd forgatott 69-be. Finoman nyalta a puncim. Fokozatosan kintről befelé haladva. Volt pasim aki hasonló technikával ténykedett odalent, de ennek pikantériája az volt ezt apa csinálja. Kicsit hanyagoltam is a szopást, immel-ámmal tettem, inkább a testemre ható izgató hatást figyeltem. Bizony az agyamat elterelte a
m
alf
ám
alf
or
alf
os
érzés és hatványozott erővel közelgett orgazmusom. Farokkal a számban is nyögtem és már fokoztam a szopás intenzitását mígnem apa elkezdte pumpálni belém azt ami engem is megteremtett. Érdekes íze volt, de a számomra édes és izgató. Nem gondoltam, hogy egy ennyire intim viszony ilyen nagy boldogsággal jár. Apa elkezdett magához húzni. Nem érdekelte mi van még foltokban a számban, érzéki vadsággal csókolt. Fogta, tartotta mellemen a kezét.
– Csibém, Sárim! Ilyet többet nem szabad.
– De apuci, nem volt jó?
– Pontosan is nagyon jó volt, de nem lehet...
– Ki tiltja meg nekem, hogy ne a magam módján szeresselek?
– A törvény...
– A törvény odakint van, itt ketten vagyunk. Szeretném ha elvenned a szüzességem.
– Nem, Sárika nem.
– Nem szeretsz, nem volt jó?
– Nagyon szeretlek, életem adnám érted, de nem le...
– Ne az életed a férfiasságod add nekem... – ismét csókoltam és fogtam meg a félig kemény farkát, hiszen a nagy felnőtt duma ellenére a mellem nem engedte el.
– Csibém én már öreg vagyok...
– Öreg a Mátra...
– Ne erőltesd...
– Jó akkor pihenj és később.
– Nem Csibe, nem. – szajkózta, de a mellem továbbra is fogta és a farkáról nem vette el a kezem.
– Mi van a bányában. – tereltem a szót.
– Szerencsére az autópálya alá rengeteg kavics kell, nem győzzük a tóból kotorni.
– Az akkor jó nem?
– Jó is rossz is... – és elkezdte apa mondani a jó és rossz oldalát. Lehet fel sem tűnt neki annyira belemelegedett a beszédbe, hogy a farkincája kezdett éledezni ahogy mellezett, én meg markolászva csalogattam a vért befelé. Hirtelen eszmélt rá a történtekre míg ő az észt osztotta. – Csibém, nem, nem... nem tudom helyes e? Nem tudom tehetem e? Nem tudom nem bánod e meg?
– Nem, nem fog...
– Nem. Gondolkozzunk rajta. Maradhatsz megnyugtató vagy, de egyenlőre legyen ennyi elég.
– És mikor?
– Sáriiii! Kérlek... – elkezdtem ismét puszilgatni előbb ajkát, majd arcát, fülét, nyakát. Végül az enyhén szőrös mellkasát.  A pici bimbók ismét duzzadttá váltak. Nyaltam, szoptam és tetszett. A farka már az ujjaim játékától igen csak harcra kész volt. Az ujjam vette át nyelvem simogatását a mellén míg a fülébe súgtam, mint egy titkot,  hogy más meg ne hallja.
– Vedd el a szüzességem és dugj... – csókommal adtam időt átgondolja. Percekig smároltunk.
– Nem csibém, nem... most nem. – hirtelen lökött hátamra és korát – negyven éves lesz pár hét múlva-meghazudtolva ült a combomra. Simogatta a hajam az arcom. Tekintete fürkészte, nézte, mérte fel arcom majd nyakam, mellem és a kis szőrbojtos puncimat. Ez már nem az apás nézése volt, inkább egy felizgatott kané aki vágyik a testre amit bitorol.  Minden bőrsejtem végig cirógatta,  a melleim mustrálta, fogta, mozgatta,  a bimbóm tesztelte. Majd lentebb csúszva helyet adva magának, hogy megsimogassa, borzolja össze, majd simítsa ki kicsike sapka bojtra emlékeztető nemi szőrzetem, majd a frissen borotvált többi már csupasz bőrt simította. Zárt combom miatt hüvelyem is zárt volt, így egy ujja kereste meg repedésem végeztében a csiklóm. Enyhe nyomás alá helyezve izgatott, mint mikor maszturbálok, de az arcom figyelve idő előtt fejezte be. Hirtelen szállt le rólam. Már ki is ment, kissé szőrös hátsóját látva. Tudtam ha így maradok felizgatva az éjjel az alhasam görcsölni fog. Apa telefonált, de nem hallottam kivel és mit. Már alsó gatyában jött be, de látszott méretes csomagjából, hogy ő is izgalmi állapotban van még. Hátát a fejtámlának támaszkodva ült fel, húzott magához.
– Csibém! Helytelen amit csinálunk, csináltunk és akarod, hogy csináljak... Ne most ne akarj tovább izgatni. Kérlek. – fejeztem be teste simogatását. – Csodás nő vagy, nem hiába a lányom. – mondta nevetve – Nehéz nemet mondani ha annnyira akarod, de gondold át alaposan. Egyszeri alkalom egy nő életében, nagy megtiszteltetés annak aki megkaphatja...
– Te apuci...
– Gondold át még van időd, de utána nincs visszaút. Csittt. – fogta be a szám. – Mindjárt itt a pizza. Együnk és gondolkozz. A nők szinte mindegyikének fájdalommal jár...
– Igen azért mondta Ti... a lány a legjobb ha azt az apuci csinálja, mert ő tuti figyel rád. Igen téged akarlak megtisztelni, megköszönni, hogy felneveltél és téged ajándékozlak meg vele. – hallgattunk mindketten. Én a szőnyeget nézve, ő a plafonon a pókhálót. Autó ajtó csapódás. Felkapta melegítőjét és ment a kajáért. Én meztelenül terítettem meg. Apa ledermedve nézett.
– Csodás szépség vagy. – mondta maga elé dünnyögve. Én mint aki nem hallott semmit még inkább kipucsítottam sejhajom, kicsit megnyitva combom, így elvileg még a hüvelyem bejárata is látszik. Apa csoszogva tette le a még gőzölgő pizzát és meglepődve láttam egy feles poharat csurig önt
k
alf
on
alf
ya
alf
kk
alf
al
és elém tolja.
– Fenékig...
– De apa, nem iszom szinte soha, főleg enyi...
– Szükséged lesz a hatására. – hívőnek nevelt így egy öntésre nyeltem, hiszen tudtam mennyire marja a torkom, a nyelőcsövem. Megrázkódtam bele. Komótosan ettünk, a jövőm, a terveim beszéltük. Vacsora végén már kezdett hatni az
a
alf
lk
alf
oh
alf
ol
. Mindig vihogok tőle. Apa is levetkőzött és az ágyában izgattuk egymást, de én csak izegtem-mozogtam, hiszen csiklandóssá tett a
p
alf
ia
. Kacarászásom közben apa helyezkedett. Már nem volt teljes irányításom alatt az agyam. A
p
alf
ia
és a testiség terelte a figyelmem. Csikis volt ahogy matat a combom között, majd megcsípte a mellbimbómat. Felszisszentem, majd sikítottam. Apa teste az enyémhez csapódott. Fájt ott lent. Apa puszilgatott majd kimászott combjaim közül és kézzel simogatott főleg a melleim és a csiklóm, de mintha az ujjai is máshol járnának. Az ital, a fájás lassan elaltatott, hajnalban ébredtem. Apa aludt. Meztelenek voltunk. Ahogy fészkelődtem a beszűrődő fény valami sötétet rajzolt ki a lepedőn. Telefonnal világítottam rá. Száradt vér. Nem menstruálok. A fejfájás ellenére robbant be az este. Mosolyogtam, szinte apának estem. Nagylány lettem. Nehezen aludtam vissza. Tíz után émelyítő szagokra ébredtem. Apa az ágyam szélén ült tálcával a kezében. Felülve vizsgáltam, korgó gyomorral kissé lüktető fejjel. Kolbászos, szalonnás tojásrántotta, pirítós, kávé és tej. Elém tette a konyharuhát, rá a tálcát. Befaltam tisztára nyalva mindent. Apa után mentem, letettem a tálcát és a nyakába ugrottam.
– Köszi apuci. – pusziltam zsíros ajkaimmal.
– Egészségedre.
– Nem csak a reggelit...
– Azt is egészségedre.
– Szeretkezünk? Van tablettám.
– Nem, most nem csibém. Had nyugodjon meg, meg emészd, dolgozd fel.
– Nincs mit. – mondtam és nyakába csimpaszkodva csókolóztunk, de hajthatatlan maradt.

Ő vitt vissza kocsival a kollégiumba. Alig beszéltünk, de mielőtt kitett még megfogta a combom.
– A hétvégéről nem beszélhetsz senkinek.
– Csak az egész világnak kürtölöm ki milyen jó apucim van... Nem, csak viccelek, nem, de tudom ez a kettőnk titka. Két oldalra arc puszi és vidáman mentem be. Vacsora után Timi szinte rángatott ki a szabadba. Töviről hegyire elmeséltem neki a hétvégét.
– Üdv a klubban. – ölelt magához. Tetszett a melle nyomódása, terelte még parázsló lelkiismeret furdalásom. – Látod mondtam meg tudod csinálni, de pénteken légy rámenős, apád ellenkezni fog. És ugye mondtam ők a veled, velünk törődők. Más pasi szétbaszott volna akár, hogy bömbölsz és nyüszítesz. Ezek a jó apuci előnyei. Mindig mindenek felett a te érdekeid részesíti előnybe.

Már takarodó után a kislámpánál mesélte el az ő hétvégüket. Péntektől vasárnapig keféltek.  Az apja szerencsére fél óra alatt regenerálódik ami kell Timinek is és még kétszer simán használható a fasza, egyre hosszabban elnyújtottan. Bizony nem tudtam nem a hatása alá kerülni a mesélésének. Valamilyen szinten kielégületlen is maradtam.
– Timi zavarna ha masztiznék.
– Háttttt.. nem, sőt... csináljuk. – és vetkőztünk. Szép nagy labda mellei voltak az én kicsit átlag alatti körtémhez képest. Egy darabig néztem mit csinál, de inkább agyban moziztam vissza azt, ahogy elmesélte az apjával, hogyan szeretkezték át a hétvégét. Szerinte az apja mérete a filmekbeliktől alul marad, de számára pont kellemes. Visszaidézve apáét,  az övé jó átlagos, van vagy tizenhat centi is. Volt a számban sokkal kisebb is, de fogtam akkorát egy félig arab srácét akitől bizony megilyedtem akkora volt. Én elég gyorsan, visszafogottan élveztem el. Timi a fejére nyomott párnával is hangos volt.

Szerdán ő kérdezte csináljuk e megint. Nem volt ellenemre, így közösen egy ideig egymást is nézve élvezkedtünk.
Pénteken rohantam haza. Gyors zuhany és várakoztam a fürdőszobában, mint aki pont akkor végez. Kezdtem beleunni mikor végre apa megjött.
– Szia csibe! Hol vagy? Félig magamra borított törölközővel mentem ki. Takart is valamit, de inkább nem.
– Szia! Pont zuhanyoztam. – csimpazkodtam egy karral a nyakába és csókoltam meg. A pizza,
s
alf
ör
keveréke volt nyálának íze. Rövid lett a csók.
– Ezt nem Sári! Lezuhanyozom és míg csinálok neked vacsorát beszélgetünk. Ezt nem lehet. – lelombozott, jó lett volna Timi gyors tanácsa, de próbáltam a fejével gondolkozni, hogy a beszélgetés előtt kell rárontanom. Biztos ezt mondaná. Már zubogott a víz.  A törölközőm húzva magam után léptem be a fürdőszobát elborító gőzbe.
– Apuci, én is ettem. – hazudtam. – Akarod, hogy megmossam a hátad? – választ sem várva léptem mellé. Szappanoztam, vakargattam, hiszen tudtam mennyire szereti. Oldalt pillantva láttam előre meredezik a farka. Ellenkezett mikor megfogtam, de kitörni nem akart belőle. Nedvesen mentünk a szobájába kisnadrágért, de mielőtt a kredenchez ért volna az
a
alf
lk
alf
oh
alf
ol
alf
tól
való labilis mozgásában az ágyra, a hátára löktem. Már helyezkedtem is fölé. A fogam vicsorítva, a szemhéjam szorítva, öklöm ökölbe a fájdalomtól való félelmemben ereszkedtem a farkára. Másodikra volt jó csak az irány. És lőn csoda, nem volt fájdalom. Emelgettem magam, de inkább kicsúszott, mint megérezzem a tempót, a méreteket. Apa átfordított és dupla bódulatban (
a
alf
lk
alf
oh
alf
ol
, nemi ösztön), mégis óvatosan mozgott bennem. Nem tudtam átadni magam az érzésnek. Figyeltem a fájdalmat várva, kerestem a dugás szépségét. Apa most talán idő előtt kirántva farkát belőlem élvezett a markába. Törölte egy papirzsepibe tenyerét és már szopta is a cicim majd kezdte nyalni odalent a puncim. Gyenge kis orgazmus futott végig a testemen csalódva, hogy nem a dugástól élveztem el.
Szombaton reggel és este is dugtunk, de nem találtam a testem ritmusát. Elindulás előtt még apa a már nem betonvas erejű farkára ültetett és mintha egy kicsi, más orgazmusom lett volna.

Az őszi szünetre jött el a tudásom, hogy már apa farkán lovagolva élveztem, ahogy a gyönyör testem birtokolja. Timi szerint ez másként is lesz, ne legyek türelmetlen.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.71 pont (99 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
didide
2024. január 3. 21:41
#6
Ha lessz még folytatása remélem gruppen is lesz.
2
kivancsifancsi
2024. január 2. 12:28
#5
Szép kis történet, bízom benne, hogy a folytatás is legalább ilyen jó lesz.
2
feherkalman1
2024. január 1. 11:07
#3
Ha a kis pinák rákapnak  a répára , nem nagyon engedik át másnak. Sokat nem teketóriázott alaposan kicsavarta az apját.
0
T
Törté-Net
2024. január 1. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1