A+ A-

Pezsgő vákummal


Ezt a levelet e - mail - ben kaptam, egy sráctól, aki a "Szerenád I." óta állítólag csak rám tud gondolni és írt nekem egy történetet. Az engedelmével most továbbküldöm Nektek, mert iszonyatosan tetszik.

Harmadéves főiskolás voltam, mikor egy évfolyamtársnőm, Noémi feljött a szobámba, hogy volna egy kis gondja a számítástechnikával és két nap múlva vizsgáznia kellene belőle. Nagyon csinos lány volt, szőkésbarna hosszú hajú, mélykék szemű, na és az alakja, az valami észveszelytő. 170 - 175 cm - es magasságval, formás fenekével, karcsú derekával, gömbölyű melleivel és kívánatos lábaival nem volt olyan srác aki sóvárogva nem fordult volna meg utána. Angol tanárnőnek készült, de pont olyan kort éltünk, hogy a számítástechnikai alapokat mindenkinek el kellett sajátítania.
Néha buliban már futottunk össze és ilyenkor a tűsarkú cipő, a fekete combig érő harisnya, meg a miniszoknya valami passzos felsővel természetes dolog volt nála.
Most is így volt felöltözve, mert tanulás után már nem volt kedve az albérletébe visszamenni átöltözni a szokásos esti buli előtt. Tudtam volna vele mit kezdeni, de már volt egy komolynak igérkező kapcsolata. Hozott egy üveg pezsgőt is, hogyha végeztünk a tanulással, akkor majd megisszuk közösen lazításképpen. Betettem a hűtőbe, nehogy felmelegedjen. Nem volt buta kislány, ezért kb másfél óra intenzív szenvedés után megértett mindent - legalábbis olyan szinten, hogy nem húzzák meg a vizsgán. A "meghúzzák" - ot most úgy értem, hogy egyest kap :)
Megkért, hogy bontsam fel a nemes italt, közben keresett két pezsgőspoharat. Kis pukkanás után mindkét poharat teletöltöttem. Beszélgettünk mindenféle lényegtelen dologról, miközben elfogyott az első pohár nedű, majd még egy és mégegy... Már nagyon jól éreztük magunkat, sokat nevettünk, és valahogy szóba került a barátnőm meg az ő fiúja is, és természetesen a velük eltöltött izgalmas órák. Egyre közelebb húzódtunk (billentünk) egymáshoz és egy nagyon izgalmas történetet mesélt Noé egy pohár pezsgőről és egy farokról. Valami újságban olvasta, de még nem volt alkalma kipróbálni.
Teljesen felizgatott a sztori és valószínűleg őt is, mert egy hirtelen, kissé bizonytalan mámoros mozdulattal elémtérdelt és lehúzta a sliccem, majd segített az egész nadrágból és a boxeralsómból kibújni. Megkért, hogy töltsem tele a poharát csordulásig. Hanyatfektetett az ágyon. Egyik lábam combjaival közrefogva az ágyon térdelve rábukott a farkamra, ami már az égnek meredt, és jó méllyen, a torkáig ledugta, majd ismét kihúzta. Egy korty jó hideg pezsgőt vett a szájába, és megpróbálta úgy bekapni a furulyát, hogy nem csordul ki a pezsgő a szájából. Eleinte még nem sikerült, ezért végigfutottak a cseppek a vesszőmön, teljesen a golyóimig, majd le a fenekemen keresztül az ágyra. A nyelvével a makkomon körzött miközben a lassan melegedő pezsgőt ajkainak erős szorításával magában tartotta. Ez az ajakszorítás nagyon nagy hatással volt rám, főleg így, hogy a szabad kezét is profi módon használta. A másik kezében a pezsgő volt. Mikor már testmeleg volt az itóka, megpróbálta minél mélyebben bekapni a rudam és nyelt egy nagyot.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.63 pont (59 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 deajk2008 2016. 10. 18. kedd 09:24
szerintem is ki kell próbálni és hátha...
#10 zsuzsika 2014. 12. 22. hétfő 07:56
Nem jött be.
#9 papi 2013. 07. 1. hétfő 08:52
Ez nem rossz, ki kell próbálni.
#8 genius33 2013. 06. 4. kedd 06:03
Hm smile
#7 tiborg 2012. 12. 16. vasárnap 07:18
na, ne mar v-ir-a. csak nem??
#6 v-ir-a 2011. 02. 27. vasárnap 22:01
nekem is tetszett....amúgy téll nincs rossz íze, pezsgő nélkül sem smile
#5 alextron 2006. 06. 25. vasárnap 11:25
megyek pezsgőt venni....
#4 Tom 2002. 07. 12. péntek 22:56
Noemi, mit ígértél, hogy ebből a srácból sikerült ilyen tuti (egyedi) történetet kicsikarnod? :)))) (10 pont mert egyedi, és ötletes, ilyen sztorira kellene törekedni mindenkinek)
#3 Leone 2002. 07. 10. szerda 23:32
Nem rossz
#2 Zaxxon 2002. 07. 9. kedd 04:00
hmmm.... érdekes ötlet :)
#1 Törté-Net 2002. 07. 9. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?