Hírek

FEB.
27.
2013

A Hódítás 2. rész

Egész este le-föl szaladgáltam. Izgatott voltam, gyötört a bűntudat. Nem tudtam eldönteni, hogy mikor Klári hazaérkezik, elé vessem magam, a bocsánatáért esedezzek, vagy próbáljak meg lenyugodni és hallgassak, mint a sír, aztán lesz, ami lesz. Ezek, és még sok hasonló gondolat rohangált az agyamban, mikor hallottam, hogy valaki matat a zárral a bejárati ajtónál.
- Hát, most minden kiderül, hogy tudok hazudni – Gondoltam.
A szívem a torkomban dobogott. Az ajtó lassan kinyílt én meg próbáltam teljesen átlagosan viselkedni, kisétáltam a nappaliból az előszoba felé.
Ami az ajtóban fogadott, attól elállt a lélegzetem. Mindenre számítottam csak erre nem.
- Szia apa! Emlékszel Szandrára? Képzeld! Visszajöttek... - Szinte lesokkolt a látvány, ahogyan a lányomba karolva állt velem szemben az a lány, akivel alig néhány órája egy orbitálisat keféltünk.


Az igazi orgazmus...

Elég hamar kezdtem a betekintést a szex édes világába. 15 éves voltam, mikor először masztiztam úgy, hogy a csúcsra jutottam - de akkor elfelejtettem azt, hogy az hogy is történt. Négy év telt el, mire újra eszembejutott...
Erre egy évre összejöttem a mostani párommal - 12 évvel idősebb nálam. Nagyon szerettük egymást, állandóan egymással akartunk lenni. Mivel ő már tapasztalt volt, én meg egyáltalán nem, számomra egy kicsit nehezebben ment a dolog, mint neki. Fura volt, hogy valaki kíván, hogy valaki lesi a rezdüléseimet amikor hozzám ér. Sokat pettingeltünk. Ilyenkor csak simogatott, csókolgatott, még teljesen ártatlan testemet nyalogatta, markolászta. Teljesen odavoltam érte, nagyon szerettem volna, ha megtörténik az a bizonyos - de nem akartam elhamarkodni. Majdnem egy évet várattam - és ő várt is hősiesen -, mire úgy gondoltam, hogy megérdemli a testem. Engem anyukám...


FEB.
26.
2013

Pikk-bubi

Meztelenül elnyúlva fetrengtünk mindhárman, én Ágival az ágyon, Teve barátom a szőnyegen és a plafon felé fújtuk a füstöt, amitől a szoba már egy félresikerült okkult szeánsz képét öltötte magára a pislákoló gyertyafényben.(Tudom, elég durva tűzvédelmi és egészségügyi szempontból az ágyban cigarettázni, dehát van olyan szeretkezés ami után egy cigaretta elszívása elengedhetetlen.) A kiömlött vörösbor még mindig diszkréten csepegett az asztal lapjának széléről a padlóra, finoman eláztatva a pikk bubit. Ági bal kezében a félig leégett camel cigi - természetesen Teve cigije amiről becenevét is kapta, mivel tizenvalahány éve csak ezt hajlandó szívni - jobbjában ujjaival a két elhasznált óvszert csavargatva.


Efeboszok a tóparton 4. rész

Amikor a fiúk eltávolodtak, rendbe szedtem magam, és elhatároztam, hogy a sok leskelődés után végre most már én is akcióba lépek. Mire a kamaszok visszatértek, a nyiladék szélén lapultam, megvártam, amíg megtörölköznek és leheverednek, aztán úgy, ahogy voltam, meztelenül kiléptem a nád takarásából, és mosolyogva odaköszöntem a fiúknak:
- Helló srácok!
Egy bomba becsapódása sem kelthetett volna nagyobb pánikot a kamaszok között. Rémülten felültek, hirtelenjében ki a pólóját, ki a törölközőjét kapta az ágyéka elé, és döbbenten, vérvörös arccal, leesett állal nézték, ahogy közelebb lépek és szétvetett lábbal megállok előttük.
Misinek jött meg először a hangja.


FEB.
25.
2013

Törlesztés

Rossz érzésekkel, dühösen és elkeseredetten lépett ki Anita a bank ajtaján. A huszonéves lány óriási adósságot halmozott fel, hogy barátjával közös lakásban élhessen, de ezt már jó ideje nem tudták fizetni. Hiába alkudozott az intézménnyel, nem sikerült megállapodni, sem több haladékot szerezni. A friss diplomás, csinos, visszafogott és konzervatív lány egy irodában dolgozott, barátja azonban munkanélküli lett, az ő keresete pedig többé nem volt elég a részletek törlesztésére. A kilátástalanság egyre közelebb került hozzájuk.
A banki ügyek miatt kicsit késve érkezett a munkahelyére, ahol duzzogva és egykedvűen állt neki a papíroknak, táblázatoknak. Az irodában kevesen dolgoztak, mindenki egy részben elkerített gép mellett ült, így beszélni sem nagyon tudott senkivel. Rossz kedve csak még rosszabbra fordult, amikor a terem másik végében gépe mellől felállt...


Édes othon

Nem tudom miért, de az első élményeim leszbikus jellegűek voltak. Valahogy a fiúk nem vonzottak annyira, lehet azért is, mert az első élményem Évával nagyon tetszet és mély érzelmi nyomokat hagyot bennem. De azért nem váltam tisztán leszbikussá. De majd ezekről későb, próbálom leirni történeteimet úgy, ahogy történtek, szépen sorjában, már amit úgy gondolok, hogy emlitésre méltó. Az első szexuális élményem azért eléggé felborította az érzelmi háztartásomat, jóformán csak a szexen járt az eszem. Évával még volt két közös leszbikus esetünk, és evel véget ért a tábori nyaralásom. Hazaérve elkezdődtek a szünidei semmittevéseim. Elég gyakran gondoltam a szexre és néha, hogy eleget tegyek vágyaimnak kénytelen voltam masztizni egy kicsit, de az nem volt az igazi, vágytam az érintésekre, hogy érintsék testem és hogy én is érintsek. Maradt a masztizás és közben...


FEB.
22.
2013

Párban

Remegő kézzel nyúlok az utolsó ruhadarabomért. A többiek hangos ujjongással és tapssal biztatnak: - Vegyed le! Vegyed le! Vegyed le!
A négyesünkből már csak rajtam van meg az utolsó alsónemű darab. Mindenki meztelen, én is az leszek, ha megszabadulok e kis textildarabtól. Ha már dobni kell, mert ezt diktálják a játékszabályok, akkor dobom, de meg akarom adni a módját. Nem csak úgy, simán...
Izgatottan nézek körbe, balról pucéran feszítő férjem biztat mosolyogva, és szaporán kacsintgat, mint egy szemafor, jobb oldalamon Éva tapsol lelkesen, ő előttem vette le az apró kis bugyiját, arca kipirult, hát igen, egyikünk sem színjózan. Másképpen eszünkbe sem jutott volna üvegpörgetősdibe kezdeni.


A Család nem ereszt - Jó testvérek

A családom mára egy fertővé vált. Persze ezt csak azok mondanák, akik nem élnek benne. Szerintem, szerintünk pedig a mennyország. Elmesélem, hogyan kezdődött az egész. Két testvérem van, mindketten idősebbek nálam. A nővérem, Reni idén 20 éves, a bátyám Tomi, most 23. Én pedig Péter vagyok, idén töltöm a 17 et. Szüleink még bátyám születése előtt kisebb vagyonra tettek szert, amit befektetve kis idő múlva jelentős összeggé gyarapítottak. Így Tamás születésére már családom vidékre költözött, teljesen elszeparálva az emberektől. Apám vett egy erdős részt és felépíttetett egy emeletes családi házat. A gyermekáldásra nem is kellett sokat várni, Tamás születése után három évvel jött Reni, aztán újabb három év múlva én. Minden álomba illően ment, Szüleim fiatalom elérték az anyagi függetlenségüket és anyám 20 éves korában már szült is. Apám kicsit...