Hírek

MÁRC.
11.
2013

Valamerre, útközben 3. rész

Másnap valamiért korábban ébredtem, elég korán ahhoz, hogy ne kelljen még kikelnem az ágyból. Kylie, fejével a vállamon, szorosan hozzám simulva aludt. Nem szívesen zavartam volna fel, de egy idő után igencsak hajtott a szükség a fürdőbe. Amilyen óvatosan csak tudtam kicsusszantam mellőle, nehogy alvó kishúgom felébredjem, ám ő felneszelt.
- Mmph - méltatlankodott Kylie, és próbálta visszatartani hálótársát.
- Azonnal visszajövök - ígértem neki -, maradj csak.
Nem volt nehéz lefejtenem magamról, mert a küzdelem közben még a szemét se nyitotta ki. Útban kifelé megbontottam a takaróm, mintha alatta töltöttem volna az éjszakát. Sose lehet tudni.
Mint kiderült, visszabújásom testvérem ágyába hiú remény maradt. Apánk ébresztője a vécén ért, s ezt követően némileg felgyorsultak az események. Sietősen öltözhettünk és pakolhattunk újra, hogy...


A Hódítás 3. rész

Másnap reggel sokáig aludtam, mély, pihentető álom nélküli álomban. Mikor kinyitottam a szemem, azt sem tudtam, merre vagyok. A fejem kába volt, hirtelen ébredő gondolataim próbálták emészteni a külvilágot. Láttam, Klári nincs, nem is értettem. Aztán leesett, hogy éjszakázott, lassan jönni fog haza. Nekem meg indulnom kellene dolgozni. Ültem az ágy szélén, lábammal kerestem a papucsomat, éreztem, hogy ebből ma nem lesz semmi. Inkább csinálok valami reggelit, beszólok, hogy ma felejtsenek el, oldják meg nélkülem, amit meg kell. Az elmúlt nap eseményei kezdek kavarogni az agyamban. Megint rám tört a bűntudat, bár már nem olyan erősen, mint tegnap este. Viszont a reggeltől és az események emlékétől olyan keményen álltam, hogy nem is hittem el. Jó ideje a reggeli merevedésem maximum félárbocon állt, de most, mint egy kanos kamasz. Hihetetlen érzés volt, pont mikorra már kezdtem...


MÁRC.
8.
2013

Anitával a fürdőben

Anitát látásból már régóta ismerem, azonban a köszönésen és a helyi kisboltban vásárlás közben váltott pár mondaton kívül eddig nem igazán kerültünk közelebbi kapcsolatba. Annyit egyébként tudtam róla, hogy mostanában nagyon sok a szabadideje, mivel nem dolgozik. A férje jövedelméből ugyan is vidáman megélnek.
Az egyik reggel ismét összefutottunk a boltban, ő előttem állt a pénztárnál, így amíg sorra kerültünk semmitmondó dolgokról kezdtünk beszélgetni. Fizetettünk és mivel mind a ketten gyalog voltunk együtt indultunk hazafelé. A kis sétánk során aztán egyre több dolgot tudtunk meg egymásról. Többek között azt is, hogy van egy közös ismerősünk Gabi, akivel egy időben rendszeresen együtt szaunáztam a közeli fürdőben. Kiderült, hogy egy jó párszor ő is csatlakozni akart hozzánk, de valami mindig közbe jött neki. Sajnálkozva hallgattam, amit egyébként...


Tett és gyönyör

A nevem most nem lényeges legalább is szerintem, Xander a becenevem ennyit elárulhatok.
14 éves korom óta hallgatózok a szüleim hálószobája ajtaja előtt, hallom, ahogy anyámat apám megkeféli rendesen.
Hallom, ahogy nyög, ahogy elélvez, szóval mindent.
2 éven keresztül hallgatóztam mikor is szombat este mikor apa nem tudott haza jönni az irodából, mert annyi munka lett hírtelen megelégeltem ezt az állapotot.
Este olyan 8 felé mikor mélyen aludt anyukám, bementem hozzá, lehajtottam róla a takarót láttam a fehérneműben alszik az ágyon.
Néztem közben meg mentek végig bennem az események, ahogy hallgatóztam, amiket műveltek egymással apa meg ő.
Ezért elhatároztam, hogy Anyát méltó módon le fogom alázni, elővettem Apa 3 nyakkendőjét és Anya két kezét az ágynak rácsaihoz kötöttem.


MÁRC.
7.
2013

Végre 1. rész

Apró, piros pont izzott fel a neonfényes éjszakában, az erkély egy sötéten maradt sarkában. Mélyen szívott bele a cigarettába. Nem élvezetböl gyújtott most rá, nyugalmat keresett. Nyugalmat, hogy kicsit rendezhesse a benne cikázó gondolatokat, és hogy megvadult teste felett újból visszanyerhesse az uralmat. Lassan, sziszegve fújta ki a füstöt, és érezte, ahogy lüktetö vére lassanként csillapodik, lélegzete helyreáll, és fejében is elhal a zsongás. Itt van. Itt van! Hihetetlen! Lehet, hogy csak álmodik? Kizárt! Tisztán emlékszik még rá, hogy az elöbb loholt fel a végtelen hosszúságúnak tünö lépcsön, hogy az ajtó kopogtatás nélkül nyílt ki, épp csak résnyire, mindössze annyi helyet hagyva, hogy becsusszanjon rajta. Arra is emlékszik, hogy csak álltak egymással szemben, még csak nem is köszöntek. Nóra alig nézett rá. Épp csak annyit mondott hová tegye a kabátját, hogy a...


A kéjencek 2. rész

A nagy szexcsata után sorban lezuhanyoztunk. Én voltam az utolsó, mire kiléptem a fürdőszobából a két férfi már a hálószobában a nagy ágyon elnyúlva várt. Az ágy mellett pezsgős üveg.
- Gyere feküdj ide közénk, az estének még soká lesz vége, igyunk egy kis pezsgőt és nézzük meg közben a felvételt. - szólt János.
Ezzel elinditotta a videot,és a nagy Tv - ben megjelent az éppen a puncimat nyalogató rész.
Hát érdekes volt igy visszanézni a felvételt, nem hagyott hidegen :), de két ujdonsült barátomat sem, mivel teljes átéléssel a képernyőre tapadtak.
Ahogy köztük feküdtem egyik kezem jobb oldalra, másik balra talált egy - egy meredező farkat. Simogattam, veregettem őket, közben én is a filmet néztem. Széthúzták lábaimat, és közben simogatták a puncim egyik a csiklómmal játszott, a másik a hüvelyem bejáratát simogatta.


MÁRC.
6.
2013

Könnyek

Alapos zuhanyzás után, egy szál törülközővel a derekam körül lépek be a szobádba. Te már kényelmesen elhelyezkedtél az ágyon, meztelenül, a vékony nyári takarót csak lazán magadra dobtad. Ahogy közelebb lépek, egy hirtelen mozdulattal megfogod a takarót két kézzel, és gyorsan magadra húzod, betakarózol nyakig, mintha fáznál, összehúzod magad. Erre egy pillanatra eljátszom, hogy megtorpanok, mire Te teszel egy hívogató gesztust, mintha attól félnél, hogy tényleg visszafordulok: miközben a combjaidat továbbra is szorosan összepréseled a takaró alatt, kacéran rám nézel, és az addig összezárt lábfejeidet enyhén szétnyitod, ezzel próbálva mégis közelebb csalogatni magadhoz. Veszem a jelet, engedek a hívogatásodnak, és közelebb lépek az ágyadhoz, mire Te elmosolyodsz, és közben egy kicsit feljebb húzod magadon a takarót – megjutalmazva a "bátorságomért" –, ezzel...


Szülinap

Tavaly történet az alábbi eset. Az egész úgy kezdődött, hogy nejem születése napjára valami rendkívüli dolgot szerettem volna adni. A valami olyan dolgot ami a szexhez kapcsolódik. Sokat agyaltam. Végül egy korábbi szexuális álmodozásomat gondoltam megvalósítani olymódon, hogy az a nejemnek emlékezetes legyen.
Sexhirdetést adtam fel harmadik szereplő keresése tárgyában. Azaz igazság, hogy mindketten imájuk a szexuális játékokat és szívesen kipróbálunk mindent, amit lehet és hát egyre kevesebb új dolog jut már az eszünkbe. Már többször elfantáziáltunk, hogy két fiúval ki kéne próbálni a szeretkezés módját. És az is igaz, hogy engem mint a teremtés koronáját a természet nem áldott meg valami nagy méretekkel, csak az átlagossal. Nohát kerestem én harmadik partnert, de minden féleképp nagyszerszámmal rendelkezőt. Szóval, hogy ne húzzam a dolgot találtunk is egy...