A+ A-

Velem Történt

Sziasztok, a nevem Bogi. Átlagos kinézetű 18 éves lány vagyok, barna haj, kék szem, átlagos testalkat (bár talán kicsit kidolgozottabb hasam van mint kortársaimnak), és magasságom alig van 166 cm körül. 6 éve focizok( i love football! ) és igazán élvezem, és most ballagtam középsuliból :) . Tavaly történt az egész, amit most elmesélek. Barátnőm Zita velem egy idős, ugyanolyan barna haj, barna szem, kicsit vékonyka, és olyan magas mint én. Mindenki tudta rólam, hogy a magam neméhez vonzódom, de nem csináltak belőle ügyet, teljes mértékben elfogadták. Legjobb barátnőm Zita is tudta ezt, de nem zavarta, és én örültem is neki. Igazából ő volt az akibe szerelmes voltam, de ennek semmi jelét sem adtam, mert féltem, hogy rosszul fogadja. Több barátnőm is volt akkoriban, és ez Z-t nem zavarta, csak annyit kért, hogy ne csókolózzunk előtte. Ezt ugyan nem értettem, de eleget tettem kérésének. Sokat jártunk bulizni és ha úgy volt, akkor eljátszottuk hogy együtt vagyunk, hogy távol tartsuk a nem bejövős lányokat vagy épp srácokat. Zitának nem volt pasija, nem is értettem hisz gyönyörű szép csajszi, de állítása szerint nem akart kapcsolatot.
Nos, ennyi bevezetés után jöhet a sztori :) . Péntek este lévén elindultunk az éjszakába, hogy aztán alkoholtol kábulva nevessünk mindenen. Egy ideig minden a megszokott módon ment, ivás, táncolás, nos, értitek. Aztán kiszúrtam a buliba egy elég helyes kis csajszit, be is fűztem, táncoltunk egy darabig, Zita pedig azt leste mikor intek neki, hogy pattintani kéne. Nos, nem intettem neki, mert nem akartam elkergetni a csajt, szóval egy kis tánc után el is csattant egy csók, aztán mégegy, végül egy atomrobbanás sem választhatott volna szét minket. A bökkenő csak az volt, hogy mindevégig csak Zitára tudtam gondolni, ezért egy idő után mégis csak lepattintottam a csajt. Vissza furakodtam magam barátnőmhöz, de valahogy az az érzésem támadt, hogy valami nincs rendben. És nem is volt.
Zita hűvösen fogadott, talán még némi csalódottságot is véltem felfedezni gyönyörű barna szemeiben. Nehezen ugyan, de kitudtam szedni belőle a problemet. Állítása szerint megszegtem az igéretem, miszerint nem smárolok előtte lányokkal. Nem igazán értettem, de próbáltam helyre hozni baklövésemet, sikertelenül. Nem értettem, hogy miért akadt ki ezen, nem tudtam mit rontottam el. Próbáltam jobb belátásra bírni, puszilgattam a nyakát, azt mindig szereti, de most ez sem segített. Barátnőm úgymond faképnél hagyott, és hazament. Én is haza jutottam valahogy, de nem tudtam elaludni, csak az estén tudtam agyalni. 2 hétig nem is találkoztunk, és nem beszéltünk. Végül ő keresett. Bocsánatot kért viselkedéséért, és azt mondta beszélni szeretne velem. Természetesen beleegyeztem a találkába, szombat délelőttre beszéltük meg. Szóval szombat délelőtt náluk. Eljött hát ez a nap is. Igazából nem gondoltam, hogy ez lesz :/ . Megérkeztem hozzájuk, beengedett, bocsánatot kért.
Kb egy percnyi kínos csend után megszólalt. "Bogi... Szeretlek". Ettől a mondattól a szívem is megállt, úgy 3 hétre. Majd tovább beszélt. Már 2 éve szerelmes volt belém (én meg belé -.-), de nem merte elmondani, mert félt, hogy elveszít ( kis édes :) ).(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.35 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 zoltan611230
2018. 01. 17. szerda 02:23
Nem rossz. Válaszolok rá!
#11 Annaahh
2016. 10. 29. szombat 10:33
Jó kis legjobb barátnős történet! Viszont alakíthattad volna úgy, hogy teret kapjanak benne a párbeszédek is! Mármint úgy értve, hogy ennél azért jóval több kellett volna bele, mint amennyi van. Nekem így is tetszik, de még jobb is lehetett volna!
Puszi! Válaszolok rá!
#10 RAVETRAIN
2016. 10. 28. péntek 12:10
És sok boldogságot kívánok nektek! Add át üdvözletem a kedves barátnődnek, és vegyél magatoknak egy üveg bort a nevemben smile Válaszolok rá!
#9 RAVETRAIN
2016. 10. 28. péntek 12:07
Szerintem több pontot érdemelt volna. Az ilyen jelenséget meg nem értem, mint veteran kollégánkat, hogy ha nem jön be egy kategória, akkor arra miért szavazol? Vagy ha szavazol, miért nem tárgyilagos szemszögből nézve? Én is szavaztam már olyan történetre, ami nem az én műfajom, de attól elvonatkoztatva mérlegeltem, hogy amúgy nem jön be igazán maga az a kategória. Amire meg verni szoktad, azzal pozitív irányban vagy elfogult? Én erre a történetre kedves Bogi, 10 pontot adok, hogy egálba hozzam veteran indokolatlan egyben komolytalan trollkodását. :- ) Válaszolok rá!
#8 sipospista
2016. 10. 17. hétfő 17:41
Aranyos sztori Válaszolok rá!
#7 deajk2008
2016. 10. 16. vasárnap 08:37
imádom, mikor nők kényeztetik egymást szexuálisan... 9p lett Válaszolok rá!
#6 sunyilo
2016. 10. 13. csütörtök 21:20
Nem rossz, de olyan, mint a paprikás krumpli kolbász nélkül: nem az igazi... Válaszolok rá!
#5 dani124
2016. 10. 13. csütörtök 16:50
Szerintem aranyos történet, nekem tetszik! Válaszolok rá!
#4 veteran
2016. 10. 13. csütörtök 07:59
Ismét egy leszbi, uncsi. 3 pont. Válaszolok rá!
#3 zsuzsika
2016. 10. 13. csütörtök 07:16
Négy pontnál nem ér többet. Válaszolok rá!
#2 A57L
2016. 10. 13. csütörtök 04:58
Nem lett rossz.6P Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2016. 10. 13. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!