A+ A-

Lujza és Jenő

Jenő blazírt arccal tette le a bőröndöket. Élete párja ismét csak túlzásba vitte a készülődést, hiába hajtogatta neki hogy csak egyetlen hétvégére mennek a cég által kibérelt kempingbe.
- Csakhogy ideértél - Hallatszott a háta mögül, mire azonnal megfordult és kissé meglepődve nézett régi munkatársára és barátjára Gáborra.
Akár munkaruha akár zakó fedte Gábor testét mindkettő remekül állt neki, de - kénytelen volt elismerni - egy szál fürdőnadrágban sem nézett ki rosszul. Kissé feszengve gondolt alig látható pocakjára, amit az okozott hogy a hűtőszekrény több izgalmat kínált a hitvesi ágynál( és ráadásul melegebb is volt valamivel).
Lujza miatt van az egész - mondta óvatosan nehogy az említett meghallja - nehéz feladat egy házisárkányt kicsalni a barlangjából. Viszont ideális házőrző. Ha gondolod kölcsön adhatom egy időre - nézett vigyorogva barátjára.
- Haragszol rám valamiért? - nézett döbbenten Gábor - azt hittem...
- Ne ácsorogj már Jenő! - csattant egy női hang ostorként közéjük - vidd be a holmikat az apartmanba! Pff! Mindent nekem kell csinálnom?
Lujza felkapott egy poggyászt és a kelleténél kissé hangosabban erőlködve becipelte az ajtón.
- Mi baja van? - kérdezte csodálkozva Gábor
- Semmi - legyintett lemondóan Jenő - ő mindig ilyen. Főleg most, hogy állást keres.
- Úgy hallottam a nagyfőnök éppen titkárnőt keres - mondta Gábor.
- Na még mit - nem vágta rá Jenő - nyílt titok hogy a góré "extra feladatokat" is ad a személyi asszisztenseinek. Amúgy meg Lujza nekem is alig engedi hogy hozzá nyúljak. Pedig én a férje vagyok.
- Jenő! Hol a fürdőruhám?!? kiáltotta villámló szemekkel Lujza
- Amit útközben vettünk? A még a szatyorban drágaságom - nyújtotta előre a csomagot óvatosan a kérdezett. Lujza némán villogó szemekkel kitépte a vékony zacskót a kezéből és tüntetőleg becsapta maga mögött az ajtót.
- Hú de haragosnak látszik - sóhajtott Gábor.
- Majd csak lesz ha rájön hogy nem azt a bikinit vettük meg amit kinézett magának. Vagyis azt - helyesbített - csak egy számmal kisebbet.
- Na erre befizetek - vigyorgott Gábor
- Első sorból néznéd végig a kivégzésemet?
- Aha!
- Szemét!
- Mire valók a barátok?
Az ajtó kinyílt és Lujza egy széles törölközőbe csavarva lépett ki közéjük Arca egyszerre tükrözött zavartságot és haragot.
- Jenő van egy kis gond - motyogta gondterhelten.
- Mi a baj szívecském?
- Ez a ruha nem passzol rám.
- Az lehetetlen hiszen felpróbáltad.
Lujza nagyot sóhajtott és a törölköző végét megfogva készült azt levenni, de az utolsó pillanatban vetett egy ijedt pillantást Gáborra és inkább nem tette.
Jenő kíváncsian emelte fel a textildarabot de Lujza tenyere nagyot csattant kézfején. Az önkéntelen mozdulattól enyhült a szorítás a törölközőn amit Gábor ki is használt és egy gyors mozdulattal lerántott róla.
Lujza ott állt köztük egy falatnyi bikiniben és majd elsüllyedt szégyenében. Bár alakjára sosem volt panasz ő mégsem szerette ha foglalkoznak vele. Jobban szerette ha inkább eszéért és egyéb képességéért került előtérben, mintsem alakjáért.
A két férfi eközben elégedetten szemlélte a látványt. Lujza mellei nem voltak túl nagyok de a ruha méretének hála épphogy takarták a formás halmokat. A tanga pedig majdhogynem kényelmetlen volt.
- Remekül nézel ki drágám - mondta bátorítóan Jenő, de csak egy savanyú grimaszt kapott jutalmul.Lujza sértetten otthagyta őket, a két férfi pedig még hosszan nézett a lágyan ringó csípő után.
- Ha még áll az a kölcsönadás dolog én benne vagyok - jegyezte meg tétován Gábor.
- Áll - válaszolta komoran Jenő - valami eszembe jutott...
- Ebből nagy disznóság lesz - vigyorgott Gábor - de benne vagyok!
Lujza magában füstölögve hagyta ott a két gazembert. A tanga éppen csak nem vágott be a melltartót pedig folyamatosan igazgatni a kellett hogy megfeleljen a rendeltetésének. Ha nem ügyelt felgyűrődött és éppen csak takarta mellbimbóit. A kemping melletti tóparton már elég nagy társaság gyűlt össze és ahogy észrevette, elég sok alkohol fogyott. Jobb ötlet híján ő is ivott egy kortyot, amitől enyhült benne a feszültség ennek hatására ivott még egy keveset és nemsokára már kissé spiccesen de oldottabban cseverészett a többiekkel. Feltűnt neki hogy némelyik nő közszemlére teszi melleit. Amikor az egyik ilyen hölgyvendég mellé sodródott,tréfálkozva megjegyezte hogy neki is le kéne vennie a felsőjét mert nagyon kényelmetlen.
- Talán azért mert nem a te méreted - válaszolta a filigrán alkatú bájos arcú szőkeség - nézd csak, megmutatom. Egy villámgyors mozdulattal lebontotta róla a renitens ruhadarabot és máris magára kanyarította.
- Látod? - kérdezte - semmi baja!
Lujza elgondolkodva bólogatott, a lányt pedig elnyelte a tömeg.Hát ez meg hogy történhetett morfondírozott magában, aztán hirtelen elsápadt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.22 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Pavlov 2016. 10. 16. vasárnap 00:24
Bár kétségkívül ingergazdag, mégis zavaros írás. Nem tiszta, meddig tart egy dialógus vagy ki kinek mit mond.
#8 sunyilo 2016. 10. 12. szerda 19:33
Jó ez, ha valaki tudja olvasni...
#7 vakon54 2016. 10. 12. szerda 16:05
Netörődjél a fikázókkal írjáltovább!
#6 gyuri0926 2016. 10. 12. szerda 08:48
Ez teljes baromság , ami persze jó is lehetne , de nem ebben a karikatúra stílusban .
#5 zsuzsika 2016. 10. 12. szerda 08:22
Gyenge pornó.
#4 feherfabia 2016. 10. 12. szerda 06:40
Gyenge!
#3 A57L 2016. 10. 12. szerda 05:17
Szerintem közepes.
#2 veteran 2016. 10. 12. szerda 04:58
Kis túlzástól eltekintve jó.
#1 Törté-Net 2016. 10. 12. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?