A+ A-

Két év

Két éve. Pontosan két éve, hogy felraktam a hirdetést a netre, mert nagyon untam már, hogy a férjem nem törődik velem. Illetve levegőnek néz.
Jöttek is levelek rendesen, de csak egy ragadta meg a lelkemet is valamennyire. Még egy másiknak is adtam esélyt, de pár nap múlva elmaradt.
A Pasi viszont, aki elsőre is nagyon megtetszett, nagyon helyes volt. Az elküldött képen a füvön ült és mosolygott. Egy másik képen egy szál fürdőnadrágban volt, barnára sült izmos testtel. Egészséges fehér fogai sütöttek a mosolyából, akár egy ragadozóé. Mint később kiderült, nem véletlenül, mert az Oroszlán jegyében született. A stílusa is normális, célratörő, nem hőzöngő, hogy ő majd...egyszerű, életvidám. Ezeket már a levelekből lehet érezni.
Váltottunk néhány levelet, a szokásos szöveg, otthon nem olyan a szex mint kellene, aztán telefonszámcsere. Mindez hétvégén, aztán hétfőn már beszéltünk is egymással, elmondta hová kell mennem. Nem kávézó, meg séta, hanem egyből lakásra.
Szerdán sms jött, hogy nagyon náthás, tegyük át péntekre. Ok, valahogy megszerveztem.
Péntek. őrület. Készülődni, nehogy lebukjak, de azért csinos is legyek, elmenni a búbánatba hozzá, elég messze van a búvóhelye, közben ezt-azt elintézni...végül csak odaértem. Persze egyből jól le is égtem, mert elértettem a házszámot, ki kellett állnia a kapualjba, hogy megtaláljam. Fenébe...a hülye tájékozódási képtelenségem, de elnézést kértem, nem fogom a hibáimat egyből szőnyeg alá söpörni.
Amíg a liftre vártunk, odabújtam hozzá, egyből meg is csókolt. Mit ne mondjak, beleszédültem. Eleve olyan illatot használt (akkor még nem tudtam, de after shave volt), ami nagyon összepasszolt az egyéniségével, alig érezhető, mintha a bőre szaga lenne. Azóta is szeretem.
A liftben újra csók. Harapott, kész voltam. Pedig csak két emelet!
Aztán bementünk a lakásba, lesegítette a kabátomat, megkérdezte, kérek-e teát. -Viccelsz? Kérdeztem.-Téged kérlek. De nagyon gyorsan!
Megint elkezdtünk csókolózni, közben simogattam a hátát, éreztem a pulcsi alatt a finoman kidolgozott izmokat, puszilgattam a nyakát, elöl a nadrágján át hozzámnyomódott a már ágaskodó szerszáma. Úgy éreztem, annyira nedves lettem, hogy átáztatom a nadrágomat is.
A háttérben egy hatalmas matracot láttam a földön, rajta egy párna. Semmi más.
De később kiderült, nem is kellett semmi más.
Odahátráltunk, kibújtattam a pulcsijából, ő a felsőmet húzta le rólam, egyből le a melltartóval, és elkezdte a melleimet...nem is tudom, mit csinált velük, ilyet még nem is éreztem. Nem puszilta, nem nyalta, hanem mindent egyszerre és felváltva, az ő össze nem téveszthető stílusában, szabályosan felfalta. Olyan szépnek éreztem a melleimet, kiemelkedtek a bimbóim, kikerekedtek az izgalomtól, villámok szaladtak le a puncimhoz...őrület, kész voltam, már ettől.
Kicsatoltam a szíjat a nadrágján, lehúztam a sliccét, lehúztam a nadrágot róla. Letérdeltem elé,az alsót szabályosan kiszúrta már a merev fütyköse, kiszabadítottam, hozzányomtam az arcom, szagolgattam, puszilgattam, lejjebb a zacsikat is, nagyon finom szaga volt, ahol a lágyékhajlatával összeért. Végignyaltam lentről felfelé, aztán lassan körbenyaltam a makkját. Két kezét a fejemre tette, hangosan szívta be a levegőt, aztán amikor elkezdtem szopni, és mélyen a torkomra engedtem, már nyögött. Becsuktam a szemem, és néhány percig csak az ő gyönyöre volt a lényeg. Terpeszben állt előttem, fejét hátravetette és nyögött.
Aztán lehámozott rólam is minden ruhát, nagyon szégyelltem magam, az ő szépen kidolgozott, izmos barna teste mellett az én hófehér, azért még tűrhető, nagyfenekű testem, amin már átment három gyerek és 47 év...de láthatóan nem zavarta, puszilgatott, szagolgatott mindenhol. Sajnos befújtam magam parfümmel, ez hiba volt, mert később mondta, és teljesen igaza volt, hogy az eredeti női illatok izgatják fel.
Odahajolt a puncimhoz, szagolgatta, nagyon finoman nyalogatta, oldalsó 69-es pózba fordultunk, és onnantól kezdve nem voltam magamnál. Mai napig nem tudom, miért nem tudnak a férfiak egyszerűen csak szeretkezni. Olyan gyönyört adni a nőnek, amitől megőrüljön, és ugyanezt el is fogadni. Először csak finoman nyalogatta, de aztán mint a pióca, rátapadt a csiklómra. Szinte azonnal elkezdtem élvezni, eleinte kis orgazmusokkal, de aztán nagyon erősen, egymás után többször is. Amikor érezte hogy élvezek, a puncibejáratomat nyalogatta, beledugta mélyen a nyelvét, aztán vissza a csiklómhoz. Sőt a popsimat is finoman simogatta közben, ami váratlanul ért, de fokozta a gyönyört.
Próbáltam a fütykösével is odaadóan foglalkozni közben, de egyszerűen lehetetlen volt. Olyan kéj söpört végig rajtam, hogy a fejemet hátravetve nyüszítve élveztem, csak akkor mertem bevenni a számba a szerszámát, ha alábbhagyott a gyönyör, de akkor tövig benyeltem. Vagy körbenyalogattam a makkját, megtaláltam az érzékeny részét, a kis bőrredőszerű féknél.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.67 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 Pavlov 2016. 10. 16. vasárnap 17:33
Tutti jó a pasi, de jó lenne többet tudni a történetről.
#11 deajk2008 2016. 10. 16. vasárnap 08:28
nekem tetszett, ezért 8p adtam
#10 sunyilo 2016. 10. 14. péntek 21:39
Nsgyn jóóó.
#9 cvirag 2016. 10. 14. péntek 19:38
Nem ringyó, hanem tudja mit akar és nem keveri össze a dolgokat. smile
#8 zsuzsika 2016. 10. 14. péntek 09:40
Ez egy nimfomániás szuka.
#7 sipospista 2016. 10. 14. péntek 09:19
Joo.megy a pont
#6 vakon54 2016. 10. 14. péntek 09:11
Netörődjél a Gyuri fikázásával nagyon de nagyon jooó íírás! 10 pont!
#5 veteran 2016. 10. 14. péntek 08:19
Közepes.
#4 listike 2016. 10. 14. péntek 07:39
Nagyon közepes.
#3 gyuri0926 2016. 10. 14. péntek 07:25
Sokszor voltam azóta nála, eleinte hetente sikerült eljutnom, aztán magánéleti promlémáim miatt fél évet is ki kellett hagynom. Válás, új munkahely, új házasság, költözés...nagyon nehéz időszak volt.

Hatalmas ringyó vagy !!!! Minek az új házasság , ha utána azonnal megcsalod ?????????
#2 A57L 2016. 10. 14. péntek 04:52
Nem rossz írás.8P
#1 Törté-Net 2016. 10. 14. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?