A+ A-

Klári

Gyerekkorunkban játszottunk papást-mamást, meg doktorost, és persze mindig arra ment ki a dolog, hogy megszabadulhassunk egy-két felesleges ruhadarabtól, és megérinthessük egymást itt-ott, de semmi komoly nem történt. Így volt ez a testvéreimmel és a közelben lakó unokatestvéreimmel is. Csak én voltam fiú köztük. Akkoriban nem rázott meg bennünket a dolog, és szép lassan leszoktunk róla. Azt hiszem, csak kíváncsiak voltunk egymás testére. Aztán jött a verekedős korszak, amikor nem tudtunk egymás mellett elmenni egy kis piszkálódás nélkül.
Mikor tizenhat éves lettem, "hugyaimnak" - ahogy korábban megvetően hívtam őket - szépen dudorodott a mellük, és elkezdtek érdeklődni a fiúk iránt. Klárinál két évvel voltam idősebb, Zsófinál öttel, és már saját barátnőim is voltak. A nővérem annyival idősebb volt nálam, hogy anyámnak számított, de a család fiatalabb nőtagjai gyakran felcsigázták ártatlan érzékeimet. A lányoknak egész jó testük és vadító szőke hajuk volt. Egy napon Zsófival birkóztam, amikor alám került. A misszionárius póz tudatára ébredve azonnal felállt a farkam. Bár csak hét centi volt, de akkor jó kemény, úgyhogy nem lehetett nem észrevenni. Azt vártam volna, hogy szabadulni akar, ehelyett elkezdett körözni a csípőjével. Azt hittem mindjárt elcsöppenek.
Ijedtemben felugrottam, és mintha valami halaszthatatlan dolgom lenne másutt, kihúztam a szobából. Valahogy túl gyorsan történt a dolog és én nem voltam rá felkészülve. A manzárdba menekültem, mint mindig, ha egyedül akartam lenni, csak most nem volt szükségem a pornófüzeteimre. Azonnal letoltam a gatyám, és amikor kemény lettem, kegyetlenül elkezdtem rázni. Nem jutottam tovább tíz húzásnál és telefröcsköltem a mellem.
Az eset után állandóan a hugiék körül járt az eszem. Egy évre rá, mikor hazaérkeztem a gimiből, éppen telefonálás közben kaptam Klárit, akit hazaküldtek a suliból, mert rosszul érezte magát. Ott ült a nappaliban egy széken, háttal nekem, és éppen a barátnőjének mesélte, hogyan úszta meg a dolit, mert a tanár beszopta a lázat, meg minden egyéb. Mikor közben megfordult, és látta, hogy én is ott vagyok, majdnem leejtette a telefont.
Sietve végzett, és utánam jött a szobámba.
"Nem mondod meg anyának, ugye?" - kérdezte sápadtan.
Mondtam hogy ne izguljon, aztán nemsokára már felszabadultan nevetve mondogatta, hogy majdnem becsinált, mikor meglátott. Az ágyamra telepedett, elszórakoztatott az iskolai történetekkel és egész baráti hangulatba keveredtünk. Belementem és élveztem is a dolgot, bár tudtam, hogy az egész csak azért van, nehogy elköpjem az ősöknek a betegség igazi okát. A végén egész jót dumáltunk, talán ez volt az első őszinte beszélgetésünk. Egyszer csak megszólalt, ahogy a limonádémat kortyolgattam:
"Péter egyre többet célozgat a testi kapcsolatra. Szerinted mit csináljak?"
A farkam persze azonnal reagált, de én közben majdnem megfulladtam, persze közben áldottam a szerencsémet, hogy idáig fajultak a dolgok. Miután visszanyertem a komolyságomat, azt mondtam neki:
"Szerintem ez természetes, de egyelőre ne nagyon merülj bele."
Rám nézett, és habozva azt kérdezte, mi az, hogy "ne nagyon". Nem tudtam, hogyan válaszoljak neki, de aztán úgy döntöttem, nem beszélek mellé:
"Hát, elég biztonságos, ha kivered neki, vagy hagyod, hogy megujjazzon, de ha ez nem elég, leszophatod, vagy kinyalhat."
Erre nem számíthatott, mert nagyon elkerekedett a szeme.
"Kérdeztél, én meg őszintén válaszoltam" - mondtam neki.
"Jó, de nem gondoltam, hogy ennyire nyers leszel."
"Jobb, ha mindent tudsz, mielőtt túl késő lesz."
Aztán rám nézett és nagyon nyugodtan azt mondta:
"Az igazi bajom az, hogy bár hallottam ezt-azt a szexről, valójában nem tudom, hogyan kell nekifogni, és ismered a srácokat a suliban... Ha elterjed, hogy ügyetlen tyúk vagyok, ezt az isten se mossa le rólam, amíg ide járok."
"Ccc ... Mondjam, vagy mutassam?" - csúszott ki a számon.
"Mi van?" - kérdezte és érezhetően lemerevedett, én meg zavartan elkezdtem magyarázkodni:
"Izé, úgy értem, most kaptam egy pornókazettát, amit megmutathatok, aztán a többi a te dolgod."
Úgy tett, mintha nem érdekelné, aztán mégis azt mondta, hogy jöhet.
- Ezt megúsztam - gondoltam, de nem tudtam, mit képzel rólam ezután.
Felpattantunk az ágyról, én előhalásztam a polcról a kazettát, és irány a nappali. Még három óránk volt a többiek hazaérkezése elott. Visszatekertem a kazit, bezártam a bejárati ajtót, és behúztam a függönyöket, mint rendesen, ha mozizok. Elindítottam a szalagot, és a húgom mellé huppantam a díványra. Elvileg az ő kedvéért csináltuk, de én is fel voltam ajzva rendesen, hogy együtt nézzük a filmet.
Úgy indult, hogy egy csaj hatalmas műfarkat járatott magában. Klári álla azonnal leesett. Nyilván ez volt az első pornófilmje. Aztán ahogy a sztori alakult, mindig figyeltem a hatást az arcán. Bár a száját becsukta, a szemét le nem vette a képernyőről. Végül megtörtem a csendet:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.87 pont (352 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 feherfabia 2014. 11. 23. vasárnap 06:20
9P
#14 tomi19 2014. 04. 21. hétfő 19:55
Nagyon jó volt 10 pont.
#13 papi 2014. 04. 15. kedd 07:18
Egész jó
#12 A57L 2013. 08. 14. szerda 04:19
Nem rossz.
#11 Zoli bácsi 2009. 11. 30. hétfő 17:11
Miért nem lehet több pontot adni?
Persze hogy 10pont!!!
#10 sihupapa 2008. 07. 19. szombat 02:49
de jó annak akinek huga volt
gyerekkorában. oltári!!!!
#9 fiest 2007. 04. 27. péntek 13:46
nagyon jo de folytatni kellene!!
#8 Axes 2004. 11. 8. hétfő 22:53
A LEGJOBB LÉCCIFOLYTASD LÉCCILÉCCI
#7 )))Áky((( 2004. 02. 1. vasárnap 13:53
könyörgöm folytasd
#6 psy 2004. 01. 20. kedd 06:49
10 pötty! Folytasd!
#5 én 2004. 01. 9. péntek 11:32
oké! csatlakozom az elzőhöz: folytatás?
#4 Belzee Bob 2004. 01. 5. hétfő 14:26
folytatás?

egyébként naná hogy 10 pöty
#3 Morion 2003. 12. 29. hétfő 19:32
Fasza:)
#2 FamilyFun 2003. 12. 12. péntek 19:01
10 pont! Az egyik legizgatóbb történet!
#1 Törté-Net 2003. 12. 12. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?