Hírek

MÁRC.
5.
2013

Valentin-nap

40 éves jól szituált üzletasszony vagyok. A kedvesem 61 éves házas ember, aki otthon nem kapja meg amit szeretne én pedig elváltam. Régebben kollégák voltunk, de elkerültünk egymás mellől, míg nem két évvel ezelőtt egy fogadáson találkoztunk újra. Sokat beszélgettünk, majd egy-kettőre ágyba keveredtünk. Hihetetlenül jó vele a szex, de az utóbbi időben nekem már nem elég. Tényleg igaz lehet, hogy negyven felett a nők nemi aktivitása növekszik.
A kedvesem igen jómódú, bár egy vidéki városban él, de Budapesten van egy saját "irodája". Azért írom idéző jelbe, mert egy három szobás lakás egy szobáját használja a munkájához, a többi helyiség pedig lakásként funkcionál. Itt szoktunk találkozni. Mivel saját vállalkozásom van, nem fix a munkaidőm, akkor találkozhatunk, amikor a munkánk engedi és amikor jól esik. Sajnos az utóbbi időben elég ritkán, pedig régebben...


Efeboszok a tóparton 5. rész

A két reszkető lábú kamasz térde megroggyant, és ahogy egymás derekát átkarolva álltak, egyensúlyukat vesztve lágyan fenékre huppantak, aztán az élvezettől még mindig kimerülten zihálva felszabadultan nagyot kacagtak. Tomival egymásra néztünk és belőlünk is kitört a nevetés. Mikor nagy nehezen lecsillapodtunk, Misihez fordultam:
- Mi van Misi, csak nem elmúlt a hányingered? - faggattam évődve.
A fiú először értetlenül meredt rám, aztán fülig vörösödött.
- Mi? Ja, hogy... hát bocs’, tényleg nagyon hülye voltam az előbb!
- És legalább jó volt?
- Még hogy jó? - Misi szeme felragyogott és ökölbe szorított kezével boldogan a levegőbe csapott. - Király volt, Péter, valami eszméletlenül szuper! Akkorát élveztem, mint állat!


MÁRC.
4.
2013

Az unokahúgom látogatása

Egy 28 éves átlagos, félénk srác vagyok. Még sose írtam történetet, de kikívánkozik belőlem ez. Részben igaz történet, persze eltorzítva sok minden. Az hogy mi igaz belőle a fantáziátokra bízom.
Egy átlagos család sarjaként láttam meg a napvilágot. Többen laktunk egy 5 emeleti nagyobb házban. Anyám, és testvérének a családja. Közösen összedobták a pénzt, hogy megvegyék a lakást. Alig tudtunk néha megélni. Főleg hónap végén voltak nagyobb gondok, de ha valami közbejött gyakran sokat nélkülöztünk. 10 éves voltam mikor megszületett anyám testvérének a második lánya. Zsuzsának hívják. Én mindig is szerettem a gyerekeket, valamiért a természetem része.
Csak körülbelül 10 év múlva tudtunk külön lakásba költözni, addig én neveltem a lányt az élet dolgaira. Kiskorától kezdve jóban voltunk, nálam sohasem sírt, mindig jól aludt a karomban.


Egynapi kurva

- Nem hiszem el, hogy képes voltál ezt tenni!
- Jon, semmi sem történt! Csak együtt ebédeltünk!
- Hát, én biztos vagyok benne, hogy ő többet is akart!
- Ne légy nevetséges. Nem ebédelhetnénk végre?
- Miért nem mondtál nemet?
- Ő a főnököm! Nem akartam felbosszantani.
- Mi lenne, ha azt kérne, hogy dugjál vele? Megtennéd, csak hogy ne bosszantsd fel?
- Baszd meg Jon!
Vicki bevágta maga mögött az ajtót és sírva kirohant az utcára. A sötét utcán bolyongott, anélkül, hogy tudta volna hová megy. Ahogy egyre hidegebb lett, szorosan összehúzta kabátját, hogy ne fázzon a hideg szélben. Viszont a lábait csak egy rövid szoknya és a fekete harisnya védte. A lába megfájdult a magassarkúban, ahogy az utcán bicegett, közben a fejében össze vissza cikáztak a gondolatok. Hogy mondhatta Jon ezt neki? Egy év házasság után, még sosem veszett így...


MÁRC.
1.
2013

Hárman az ágyban...

Volt egy fiúm, pár évvel fiatalabb volt nálam, én harminc, ő 25 éves volt és eléggé bomlottunk egymásért. Elsősorban testi vonzódás volt és nem szerelem, de nagyon jól éreztük magunkat együtt mindenféleképpen, mivel a szerelem gyötrődése nem rontotta meg a felhőtlen együttlétünket.
Én is imádtam őt, ő is engem, ha egymáshoz értünk leugrott a bugyi rólunk, de jókat tudtunk beszélgetni, jól tudtunk együtt szórakozni, szóval egy igazi klassz laza kapcsolat volt.Egyszer egy szombati nap leugrottunk a Velencei tóhoz lubickolni egy kicsit. Úgy volt hogy nagyobb társaság verődik össze, de csak egy másik srác érkezett meg, a többiek valamiért más programot szerveztek maguknak.
Lubickoltunk, napoztunk, kártyáztunk egész nap, majd egy kellemes kis kerthelyiségben koronáztuk meg a napot.


Testvérek között is 1. rész

Hazaértem suliból. Még csak délután két óra van. Apa, anya dolgozik, Zoli, a bátyám biztos még edzésen van. Ilyenkor késő délután szokott hazajönni, szóval még több órám van egyedül. Kata, a nővérem, már egyetemre jár Budapestre, ő biztos nincs itthon.
Bemegyek Zoli szobájába, előveszem a laptopját. Az övé sokkal gyorsabb, mint az én ősrégi PC-m, úgyhogy ha nincs itthon, szívesen használom. Ne kapcsolta ki teljesen, csak hibernálta, és az emailjéből se lépett ki. Csak egy kicsit szétnézek az emailjei között, vajon miről levelezik.
Az első pár levél semmi különös, hírlevelek. Aztán a csajától, Anditól egy levél. Nézzük csak! Nagyon tetszik a lány, Zoli nagyon jól választott! Biztos úszóedzésen találkoztak, mindketten úsznak. Zoli 16 éves, izmos, de nem kigyúrt, rövid fekete haj, széles váll, izmos has... irigylem is érte, ilyen szeretnék én is...


FEB.
28.
2013

Torna után

Nem tudom, most mit csináljak. Most, hogy itt a lehetőség. Hacsak nem értettem félre azt a pillantást a mellemre, és aztán a cinkos vigyort, amivel a lány a szemembe nézett. Pár hete járok ebbe a stúdióba tornázni, és minden csütörtökön itt van ő is. Egyszerre öltözünk át a szűkös kis helyiségben, kényelmetlen közelségben egymáshoz. Az ember ilyenkor kínosan ügyel, hogy még csak véletlenül se nézzen másokra, hozzá se érjen senkihez. Azért persze ő rögtön feltűnt. Gyönyörű fényű a haja, az ilyet mindig megcsodálom, és kerek cicijei vannak, picit súlyosabbnak tűnnek, mint az enyémek. És kedves a mosolya.
Múlt héten már végzett, amikor megérkeztem. A zuhanyzóból jött, és az ajtóban, épp velem szemben, lecsúszott róla a törölköző. Önkéntelenül az ágyékára tévedt a tekintetem, a világosbarna, szépen formázott szőrre a zárt nagyajkak fölött. Ő a...


A Főnök

Ez a történet nem olyan régen esett meg velem. Hosszas munkakeresés után végre egy irodában kaptam munkát, ahol amolyan irattologatóként eldugtak az egyik részlegen. Nem volt túl megerőltető , az évek során kallódó összevissza iratokat fűztem le, raktam rendbe. Viszonylag nyugalom volt, nem zavartak.
Egészen addig, amíg pár hónapja nem kaptunk egy új irodavezetőt, a csinos Timi személyében. 25 éves, hosszú lábú, vékony, szép arcú. Kicsit magasan hordta az orrát, friss diplomás, első munka, van ilyen. Timi szépen lassan elkezdte átrendszerezni az irodát. Pár embert elküldött, párat felvett. Az eddig ott dolgozókat pedig egyesével behívta az irodájába és hosszan beszélgettek. Mivel nekem nincs sem osztályom, sem közvetlen felettesem, így én kerültem a legvégén sorra. Kicsit izgultam, mikor bementem. Timi hellyel kínált, leültem vele szemben az íróasztal „beosztott”...