A+ A-

Délutáni meglepetés

Egy forró májusi délután Diána hazafelé tart a munkából. Ő egy gyönyörű szép, negyvenes éveinek elején járó nő. Rövid göndör sötét haja van és korát meghazudtoló lányos arca. Formás teste és feszes cicije alapján meg sem mondható, hogy van egy 23 éves lánya. Igen fiatalon vágott bele az anyaságba. Mindössze 19 éves volt, mikor megszületett Kamilla. Diána akkori párja nem volt felkészülve az apaságra, így igen korán lelépett, magára hagyva a fiatal anyukát és újszülött gyermekét.
Az évek múlásával Kamilla szépen felcseperedett és Diána élete is kezdett egyenesbe jönni. Egy jól menő szépségszalont vezet a belvárosban. A lánya apja óta nincs férfi az életében. Kezdetben a gyermeknevelés, utána pedig az eltartása kötötte le minden idejét. Most hogy Kamilla felnőtt és a szépségszalon is jól működik, egyre jobban elhatalmasodik Diánán a férfiak utáni vágy.
Ezen a meleg nyári délutánon, csak egy sötétkék nyári ruhát visel, melltartó nélkül, nem csoda, hogy megfordulnak utána a férfiak. El is játszik a gondolattal, hogy milyen jól esne neki most egy alkalmi kapcsolat, hiszen idejét sem tudja pontosan mikor volt férfival utoljára. Mire ismét észbe kap, már a saját utcájukban jár. Egy kicsit el is szégyenli magát, hogy úgy viselkedik mint a tinédzserek.
Mikor belép az előszobába látja a cipőkből, hogy Kamilla nincs egyedül. Tudja, hogy van egy fiú, aki csapja a szelet a kislányának, de még személyesen nem találkoztak. Nem akarja erőltetni a dolgot, majd bemutatkoznak egymásnak, ha eljön az ideje. Nem is akarja zavarni a fiatal párt, így gyorsan leveszi a magassarkúját és elindul az emeletre.
Szép halkan felsuhant, de furcsa hangokat hall a lánya szobájából. Egy kicsit közelebb lopódzik, és akkor felismeri a cuppogó hangot. Diána nem volt sok férfival, de nem kell gondolkodnia, hogy mi folyik bent. Gyorsan elfordul, és megindul a szemközti szobába, de egy furcsa bizsergető érzés járja végig a testét. Egy pillanatra megmered. Lánya szobája felé fordul és akkor veszi észre, hogy résnyire nyitva van az ajtó. Nem bír magával, ágyékát forróság tölti el. Közelebb lopódzik.
- Hmmm ez nagyon finom – szűrődik ki Kamilla hangja a szobából.
Diána már teljesen az ajtónál áll, és bekukucskál a résen. Nagyon keskeny a látószög, egy srácot lát háttal letolt nadrággal és a kislányát amint előtte térdel és cuppogó hangot ad. Először teljesen meghökken az anyuka, de pár pillanattal később újra forróság járja át a testét és érzi, hogy a puncija nedvesedni kezd. Nem bír magával és egy picit lök az ajtón. Most már jól látja a fiatalokat.
Kamilla egy nagyon szemre való teremtés. Nőies idomait az édesanyjától örökölte. Szép hullámos szőke haja, a derekáig ér. Bájos kislányos arca teljesen kipirosodott, azúrkék szeme pedig fényesen csillog párja kielégítése közben. Cicije kisebb mint az anyjáé, de szép formás. Kő kemény bimbói a ruhán keresztül is szemmel láthatóak. Kamilla vörös blúzt és fekete sztreccs nadrágot visel, ami kiemeli a nőies formáit. A srácot Diána csak hátulról látja. Magas fiúról van szó. Haja sötét rövidre nyírt, teste kidolgozott, ami a ruhán keresztül is jól kivehető. A feneke szép formás, amit Kamilla erősen markol. Az anyukát az egykori partnerére emlékezteti, aki egy jó nagy görény, de akkoriban egy nagyon vonzó pasi volt.
Diánát nagyon felizgatják a látottak, egyszer csak azon kapja magát, hogy a vékony nyári ruhán keresztül, masszírozza szép formás melleit. Pár pillanat múlva, az ő bimbói is kő keményen ágaskodnak.
- Úr Isten – sikolt fel Kamilla, mikor észreveszi édesanyját az ajtóban.
A srác gyorsan felrántja a nadrágját, bár elég nehezen sikerül neki a keményen álló farka miatt.
- Anyu …......, hát …......, megmagyarázom!
- Kíváncsian várom!
- Hát …... ööööö...., mi csak …...
Kamilla arca, már a blúzától is vörösebb, a párja pedig a nadrágon keresztül próbálja leszorítani álló farkát és a földet nézve várja a lány magyarázatát.
Diána próbál dühösnek tűnni, de már nagyon fel van izgulva. Közelebb lép a sráchoz, aki felemeli tekintetét és nagy barna szemeivel a nő szemébe néz.
- Na ne nézz rám ilyen szemekkel – mondja mosolyogva a dögös anyuka, megmarkolja a srác kezét és közelebb húzza, még mindig a földön térdelő lányához – ne zavartassátok magatokat, én is voltam fiatal, folytassátok nyugodtan!
A fiatalok teljesen le vannak döbbenve, egyszerűen nem tudnak mit kezdeni a helyzettel. Diána ránt egyet a srác nadrágján, ami azonnal a földre csúszik, a kislánya fejét pedig közelebb húzza, a még most is kő keményen álló péniszhez.
- Folytasd kislányom – mondja mosolyogva, miközben simogatja Kamilla fejét.
Nehéz megmondani, hogy a fiatalok közül ki döbbent meg jobban Diána viselkedésén, de mivel nagyon határozott, így Kamilla ismét a szájába veszi párja péniszét, de közben az édesanyja tekintetét fürkészi.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.15 pont (86 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 picula 2017. 08. 20. vasárnap 02:42
nagyon jó folytasd
#10 deajk2008 2017. 07. 6. csütörtök 07:23
tetszetős és folytatást kérnék... 9p
#9 HePe83 2017. 02. 25. szombat 22:12
Jöhet még
#8 sunyilo 2017. 02. 24. péntek 23:34
Teccik.
#7 sztbali 2017. 02. 24. péntek 23:19
A jó történetek közé tartozik.
#6 zoltan611230 2017. 02. 24. péntek 21:09
Jó...kezdődik..
#5 genius33 2017. 02. 24. péntek 17:39
Nemrossz smile
#4 vakon54 2017. 02. 24. péntek 09:13
kriszticica82 szeríntem megérne egyfolytatást.
#3 listike 2017. 02. 24. péntek 06:42
Nem tetszett.
#2 A57L 2017. 02. 24. péntek 04:19
Jónak tűnik.
#1 Törté-Net 2017. 02. 24. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?