A+ A-

A legjobb előadó...

Már napok óta ő járt a fejemben. Beszéltünk MSN-en és láttam a fotóit...
Mire oda jutottunk, hogy találkozunk már úgy éreztem, hogy ismerem régóta. Azt beszéltük meg, hogy összefutunk egy teára vagy egy kávéra mielőtt elmegyünk az előadásra. Zsongott a fejem és dübörgött benne a ő. Elmerültem a gondolataimban amíg vezettem és újrajátszottam minden mozdulatát. tudtam, hogy csak beszélgetni fogunk, de nem bírtam parancsolni a fantáziámnak.Két béna előzés és egy vészfékezés után már oda is értem hozzá a város túlfelén. Leparkoltam és vártam...
Két perc múlva megérkezett és végre valahára megláttam. Szexi volt minden porcikájában. Élvezettel futtattam végig a szemem a testén amíg odaért hozzám. Beszálltunk az autóba és indítottam. Próbáltam a vezetésre koncentrálni de alig ment. Eddig csak a fantáziámmal küzdöttem, de most már itt volt ő... Vesztes csata volt. Minden idegszálammal őrá figyeltem és az útra csak ha két mondat között voltunk. Vajon ő is ennyire akar engem?
Kívánhat ő is ilyen intenzíven? Előző este mondta, hogy nem vesz fel bugyit meg, hogy frissen borotválta a cicáját. Hát lehet ezt bírni? Lehet, hogy csak fel akart csigázni? Elérte a célját. A beszélgetés folyt tovább, majd egy végtelenül természetes mozdulattal elhúzta a kezemet a váltóról a combjára... A szoknyát fellibbentette és tényleg nem volt rajta bugyi... Persze rögtön ezután a vészfékezés miatt el is vettem a kezemet és megbesztéltük, hogy vezetés közben nem fogom a combját simogatni. Persze pár száz méter után újra simogattam. Vonzotta a kezemet. Húzott magához a hófehér bőre és simogatni akartam még.
Amikor odaértünk már nem maradt időnk teázni és inkább maradtunk a kocsiban, hogy beszélgessünk. Az előadást nem tudtam, hogy fogom túlélni így. Percről percre csökkent az akaraterőm, hogy úriemberként viselkedjek. Bementünk az előadásra. Odabent mindenki ismerte őt és nem lehetett hozzáérnem. Ott ült mellettem a székben és nem érinthettem... Ahányszor felém nézett láttam a szemén, hogy élvezi a szituációt. Pajkosan csillogott a szeme és csak mosolygott rajtam. Felment a pódiumra és elmondta a mondandóját amire képtelen voltam figyelni. Láttam ahogy rám nézett közben. végignézett hallgatóságon és rajtam állapodott meg a szeme.
Újra és újra. Imádtam, hogy így néz rám. Olyan hihetetlen volt az egész, hiszen nagyságrendekkel jobb nő volt mint én pasiban. Még végig kellett kínlódnom pár percet a végéig és egy két semmit mondó beszélgetésen átrágnom magamat. Úgy volt, hogy haza viszem utána, de még csak elméletben sem vetődött fel, hogy oda indulunk. Elindultunk egy félreeső parkolóba, hogy végre megérinthessem azt a borotvált cicát a combjai közt.
Akartam érezni az érintését... A csókját... A testét...
A puncija finom volt és selymes. Forró és nedves volt már ami hívogatta az ujjaim magába. ő közben a nadrágomat simogatta és a farkamat markolta az anyagán keresztül. A farkamból már nagy könnyek áztatták át a nadrágot és ő éppen ott a végét masszírozta. A kezei erősek voltak és határozottak miközben szét izgatott. Egy idő után már alig tudtam az én kézimunkámra koncentrálni annyira jó volt érezni ahogy jártak a kezei.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.17 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Andreas6 2017. 12. 1. péntek 07:01
Nem, nem kell folytatni!
#9 Pavlov 2017. 11. 5. vasárnap 22:30
Beszámolónak jó, de tényleg kidolgozottabb írások kellenének.
#8 veteran 2017. 02. 24. péntek 17:46
Ez mi?
#7 sunyilo 2017. 02. 23. csütörtök 21:42
Elfogadhatóan írsz. Egy ennél jobb ötletet biztosan még jobban megoldasz...
#6 genius33 2017. 02. 23. csütörtök 19:10
Elég lapos.
#5 cscsu50 2017. 02. 23. csütörtök 10:53
nem nagy szám
#4 listike 2017. 02. 23. csütörtök 10:13
Egynek elment.
#3 vakon54 2017. 02. 23. csütörtök 09:51
Bence ellehetetolvasni.
#2 A57L 2017. 02. 23. csütörtök 03:33
Gyenge,zavaros írás.
#1 Törté-Net 2017. 02. 23. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?