A+ A-

2 in 1

Már napok óta nem találkoztam Noémivel. Hazautazott, türelmetlenül vártam visszatértét. Telefonjaink szinte izzottak, beszélgetéseinkben vibrált a vágy. Úgy döntött egy nappal lerövidíti távollétét, és én másnap, már kora reggel rohantam hozzá. Akkoriban egy belvárosi házban bérelt egy kis lakást. Az utcája elején lévő kisbolt még csak most nyitott, gondoltam meglepem kedvencünkkel, vettem három túró rúdit. Mióta valaki megalkotta az édesség két értelmű nevét azóta mulatok rajta. Most is ezen gondolkodtam mikor az elém leparkoló autóból kipattant régi barátom, Gábor. Cége ügyeivel a Noémi házában lévő ügyvédi irodába igyekezett. Ahhoz, amelyiknek az ablakai előtt befelé menet muszáj elmennünk. Megörültem a találkozásnak, együtt indultunk a ház felé, majd egy gondolatom hatására hirtelen megtorpantam - ez az a nap, az a lehetőség, melyet hetek óta tervezgetek-. Felé fordultam: -Figyelj csak.....
Pár perc múlva egyedül kopogtattam Noémi lakása ajtaján. Nyílt az ajtaja és máris karjaim közt tartottam. Fejét két kezembe fogva szóhoz sem hagytam jutni összevissza puszilgattam. Ölelve köszöntöttem, - jaj,de hiányoztál-, Mire a szobájába jutottunk alig volt rajtunk ruha, szorosan hozzá simultam. Egyszerre próbáltam teste teljes felületét érezni és lépni, így szinte rázuhantunk az ágyra, ezen jót nevetve, lassúbb tempóra váltottunk. Kezem kutakodva simított végig testén, ajkaink összeforrtak, majd lefelé indultam csókokkal borítva utamat. Nem hagyta, hogy eljussak nunijához, hirtelen a hátamra fordított és ajkai gyűrűként zárultak falloszomon. Felnyögtem próbáltam magamhoz húzni, ő ajkaival falloszomat egy pillanatra sem elengedve, lábát rajtam átvetve bársonyos ágyékát arcom elé tornászta, és én boldogan kezdtem kedvenc nyalakodásomba. Éreztem ahogy egyre jobban belemerül, átadja magát a kéjnek, egyre jobban szorította hozzám nuniját, szinte teljes súlyával rám nehezedett.
Ekkor csöngettek. Egy pillanatra megdermedtünk, majd folytattuk mintha mi sem történt volna. Megint csengettek. Felemelte a fejét kérdőn rám nézett és én vissza: -Vársz valakit?-, Nem-, válaszolta. Elmosolyodtam, - Akkor abba ne hagyd-, és csípőmet emelgetve próbáltam falloszomat visszajuttatni. Újra csengettek. Lepattant rólam, kikiabálva, -Azonnal-, csak úgy magára kapta pólóját és egy nadrágot. Ruhája szorosan tapadt felhevült testéhez. Félig behajtva a szoba ajtaját, nyitott ajtót. Zavart hangok, majd többször a nevemet hallottam, bekiabált, -Gyere egy kicsit, téged keresnek-, -Engem?-, Teszem a tudatlant. Meztelen testemre kaptam fel farmerem és félig begombolt ingem. Kilépve, régi barátomat meglátva jól sikerült előadnom a meglepettet, elmondja az ügyvédi irodában várakozott mikor elhaladtam az ablak előtt. Noémi kissé gyanúsan méreget, barátom szabadkozott, hogy ránk rontott, és nem akart bejönni. Ezt azért még sem hagyhatta, kedvesen beinvitálta, kért egy percet mielőtt a szobába engedne bennünket. A félig nyitott ajtón át láttam ahogy a szanaszét dobált fehérneműinket összekapkodta, egy mozdulat és ágyunk kanapévá alakult.
Gáborral a fotelokba ültünk.
-mesélj mi van veled-, szótlanul hallgattam barátom, Noémi töltött egy üdítőt, cinkosan egymásra mosolyogtunk. Egyenes derékkal az összehajtott kanapéra ült és én rajta feledtem szemem. Vöröslő haja remekül kiemelte arcának finom metszését, telt, íves ajkainak pirossága buja érzékiségét jelezte. Ruhája ráfeszült fiatal, ruganyos testére, inkább kiemelte mint takarta nőiességét. Vékony pólója és az erős fény teljes szépségében megmutatta gyönyörű kebleit és mikor állt nunija halma is sokat sejtetően domborodott. Ragyogó barna szemei félbeszakított szeretkezésünk folytatásának vágyától izzottak. Szívem dobogása torkomba kúszott. Egyre izgatottabban néztem és egy régi beszélgetésünk jutott eszembe:
Az autópályán jó tempóban Keszthely felé tartottunk. Mindenféléről csacsogtunk mikor átnyúlt nadrágomhoz, könnyedén kiszabadította a farkam, kacéran rám nézett. Lassítottam és lélegzetem visszafojtva vártam a folytatást. Először csak a kezével ingerelt majd mélyen a szájába kapta, pár perc alatt eljuttatott a csúcsra, az utolsó cseppig kiszívta nedűmet. Ahogy tudtam szorítottam a kormányt, már talán csak negyvennel haladtunk, a kamionok dudálva húztak el mellettünk, gyönyöröm újra és újra megrázkódtatta testemet. Kicsit később bevallottam, bár régi vágyam volt, menet közben most éltem át életemben először. Megnyugodva már, az ő vágyai felől érdeklődtem. őszinteségem és lelkesedésem hatására megnyílt, kissé félve, de kimondta- két férfival szeretném-, Át tettem a kezemet a combjára, megsimogattam, és mosolyogva a részletekről érdeklődtem, hogy is? Szendvics :-)) ? Egy elől egy hátul :-))) ? Összenevettünk, és éreztem, régi ellenérzéseim ellenére, bennem is felébredt a vágy...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.96 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Pavlov 2017. 11. 6. hétfő 01:36
Gejzír smile
#7 sunyilo 2017. 04. 6. csütörtök 21:43
Nem rossz...
#6 vakon54 2017. 04. 5. szerda 15:04
Peti folytazsd.
#5 sportyman (alttpg) 2017. 04. 5. szerda 09:41
Nem rossz, folytatni kéne! Van még lehetőség egy ilyen hármasban...
#4 veteran 2017. 04. 5. szerda 07:53
Jól sikerült.
#3 cscsu50 2017. 04. 5. szerda 06:31
remek írás
#2 A57L 2017. 04. 5. szerda 02:23
Nem rossz történet lett belőle.
#1 Törté-Net 2017. 04. 5. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?