Simona és a
v
alf
ér
alf
fa
alf
rk
alf
as

Szavazás átlaga: 6.16 pont (37 szavazat)
Megjelenés: 2017. április 7.
Hossz: 11 560 karakter
Elolvasva: 543 alkalommal
Simona 20-as évei végén járt, alakján nyoma sem volt a szülésnek. 160 cm körüli, vékony, de nagyon formás nő volt. Pici lábai vékony vádliban és hosszú, kecses combokban folytatódtak, feneke pedig tenyérbe illő, formás kerek. A pizsamának befogott szűk, sötétszürke cicanadrág tökéletesen vadító választásnak bizonyult, minden porcikáját előnyösen kiemelte. Lapos, feszes hasfalára és peckes, ruganyos melleire mindig is büszke volt, bár a szülés óta önbizalma kissé alábbhagyott. Világosbarna haja válláig ért, kecsesen körülölelve vékony arcát.
Élete párja, apja (aki nem volt férje, mert Simona nem hitt a házasság szent kötelékében) kevéssé mutatott jó formát. Az együtt eltöltött évek alatt tekintélyes pocakot növesztett, karakteres, férfias arcvonásai is kezdtek eltűnni. Megjelenése azonban továbbra is határozott volt, sokat adott magára, eleganciája és stílusérzéke mindenki előtt megkérdőjelezhetetlen volt. Arról nem is beszélve, hogy férfiassága méretre, keménységre, formára talán a legideálisabb, amit egy nő kívánhat magának.
Történetünk tehát azon a hideg, borongós és sötét novemberi éjszakán folytatódik, amelyet mindketten hosszú ideje vártak már. Az egész napjuk semmittevéssel telt, filmet néztek, ettek aludtak és így érte őket az este is. Simona egy búcsúcsók után álomra hajtotta fejét, és hasonlóképpen tett kedvese is, akit nevezzünk egyszerűen R-nek. Azonban R szemére nem jött álom. Hogy a délutáni alvás miatt, vagy az utána elfogyasztott ananászízű energiaital miatt nem, azt ő maga sem tudta, de nem is nagyon érdekelte. Egy álomképpel, képzelgéssel volt elfoglalva, ami napok óta foglalkoztatta elméjét.
R-ben túltengtek a hormonok, szexuális étvágya szinte csillapíthatatlan volt, így ha nem munkájával foglalatoskodott, vagy játszott akkor bizonyosan erotikus utakon járt képzelete. Volt, hogy irodájában naponta többször pornóoldalakra tévedt, sőt, néha zárás után, ha megakadt egy projekt kidolgozásában, akkor a munkahelyi mosdóban könnyített magán. A közelmúltban pár hónapos szünetet tartott az előtte napi rendszerességgel végzett felnőttfilm nézésben, mert azt tapasztalta, hogy már semennyire sem izgatja a dolog. Az, hogy végül mégis visszakanyarodott kedvenc erotikus weboldalához, nem köszönhető másnak, mint annak, hogy élettapasztalatát összegezve arra a megállapításra jutott, hogy a nők a határozott, céltudatos, vezető típusú férfiakat szeretik.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.16 pont (37 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Andreas6
2017. június 20. 07:37
#6
Nem fogott meg.
1
vakon54
2017. április 7. 12:22
#5
Ellehetettolvasni.
1
veteran
2017. április 7. 08:28
#4
Nagy átlag.
1
cscsu50
2017. április 7. 08:21
#3
nem lett nagy szám
1
a
A57L
2017. április 7. 02:24
#2
Nem különleges.
1
T
Törté-Net
2017. április 7. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1