A+ A-

Anyám rendelt egy lányt

Most már végre férfi vagyok, de a legszebb éveim elszaladtak mellettem, míg én a piába menekültem a tudat elől, hogy gyakorlatilag balfasznak születtem,
miközben egyre kanosabb és kanosabb lettem. A 25. születésnapom előtti nyáron már anyám szexi lábait is megkívántam. Nem ellenkeztem volna, ha rám mászik, az biztos, csak legyen végre valami. 42 éves, nagyon jó nő. Soha elképzelni nem tudtam, hogy lefeküdjek vele, viszont úgy látszik ilyen dolgok is meg tudnak változni, ha a körülmények úgy hozzák. Az igazat megvallva, bár nem lenne szabad ilyet mondanom róla, mert nála jobb anyát nem is kívánhattam volna gyerekként, de… nagyon nagy ribanc. Akkora, hogy még az én farkamat is a szájába vette. Véletlen se essék félreértés, nagyon is kedvelem én az olyan nőket, akik szeretik a férfiakat! Nem bánok semmit. Azóta dugtam más nőkkel is, de minek a mekibe menni hamburgerért, ha otthon van az orrod előtt. Akárhogy is hangzik ez.
Majd ha már családot akarok, elköltözök és nem csináljuk. Hát igen. Ha már elindultál a lejtőn, minek megállni? Ami azt illeti nagyon izgalmas esténként gátlástalanul beleélveznem az én káprázatosan szexi anyucimba. Ez az egész pár héttel a 25.születésnapom előtt kezdődött.
Amióta az eszemet tudom, kettesben éltem anyámmal. Apám felcsinálta, aztán otthagyta. Nem is ismerem. Nem is akarom. Mondjuk megértem őt.
Felcsinált egy ribancot, akivel és aki vele is csak dugni akart egy jót. Ennyi. Az évek alatt anyám rengeteg férfi ”barátjával” bezárkózott a szobájába egy - egy péntek estén. Szinte mindig mással. Tinédzserkoromra persze már tisztában voltam vele, hogy ők nem a barátai, és hogy mit csinálnak. Amikor először történt köztünk valami, már jó ideje nem hozott haza MILF - re vágyó fiúkákat. Kiéhezett volt ő is, akárcsak én. Persze ez még nem ok arra. Az italtól vesztettük el a fejünket.
Már ágyban voltam, és ő is az ágyból kikelve kopogott be hozzám egy üveg borral a kezében.
- Megiszod velem? Most untam meg az önmegtartóztatást. Semmi értelme. Miért ne engedhetném meg magamnak Péntek este, nem igaz?
Persze lett abból még egy - két üveg. Berakott valami ”reneszánszkori” lassú számot, és felkért táncolni. Ekkor jött a baj. Amikor magához húzott, és a fejét a vállamra hajtotta. Mert ezzel egy időben azok a bűnre csábítóan szép mellei a mellkasomhoz simultak az állati ösztönöket felkorbácsolóan mélydekoltázsú, combközépig se érő fekete hálóingén keresztül… Nem készültem föl rá, hogy nincs rajta melltartó. És amikor a csípőjére vezette a kezem, már nem volt kérdés,
hogy alsónemű sem. Rajtam meg egy szál boxer. Képzelheted! Eleve ki akartam már végre verni, amikor bekopogott. És amikor a csókolnivaló combja a farkamhoz ért… Próbáltam eltávolodni, amikor keményedni kezdett, de anyám a seggemnél fogva visszahúzott és a combjai közé szorította.
Megcsókolta a fülem tövét és ajkait a fülcimpámhoz érintve érzéki hangon belesúgta:
- Szeretnéd megtudni milyen érzés, ha leszopnak? - a fenekére vezette a tenyerem. Közben combjaival húzogatta kicsit az immáron sziklaszilárd halmazállapotúvá dagadt farkam. Az előbb még oltogatott, amiért nem merek lányokat leszólítani, most meg le akar szopni! Abban a pillanatban abszolút meg érdekelt, hogy ő az anyám, és hogy valószínűleg csak a pia beszél belőle. Akármilyen perverznek is éreztem magunkat, talán nem is akartam neki ellenállni. Nagyon felizgatott.
- Megfoghatom a melleid? - most már én dörzsöltem a farkam a combja közé. - Ilyen vonzó nővel, mint te, sosem csinálhatnék ilyet! Főleg veled egyidőssel!
Hadd verjem ki úgy, hogy szopogatom őket!
Anyám elmosolyodva elővette melleit, és a csuklómnál fogva feléjük húzta a kezem. Azonnal elöntött a kéj, amint a kezemben éreztem őket.
- Csináld csak!
Amint rácuppantam gyönyörűséges bimbójára, félőrült módjára verni kezdtem. Már majdnem elélveztem, amikor:
- Nana! A szőnyeget nem koszoljuk össze! - anyám elvette a kezem a farkamtól, és átszellemült tekintettel letérdelt elé, a tövére markolt és mielőtt egy szót is szólhattam volna, már a szájában volt, és valami eszeveszett mód addig szopott, míg a szájába robbantam. Megrökönyödve néztem, ahogy kéjes szemekkel tisztára nyalja,
aztán feláll, és a szemembe néz.
- Látod? Ezért érdemes lányokat leszólítani! De ajánlom, erről ne beszélj senkinek!
- Nem… Persze! Miért beszélnék? Köztünk marad! De akkor már… Nem lehetne, hogy azt is…
- Még is mit képzelsz? Az anyáddal beszélsz!
Hát ezen én is csodálkoztam akkor. Anyám nagyot húzott a borból, aztán hidegvérrel jóéjszakát kívánt, és kisétált a szobámból.
Menet közben hozzá tette:
- Megyek leszbi pornót nézni! - no igen azt még nem említettem, hogy anyám nem csak férfi ”barátokat” hozott föl annak idején, hanem néha nőket is.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.3 pont (108 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 vénember 2018. 09. 16. vasárnap 12:12
elmegy
#13 deajk2008 2017. 07. 9. vasárnap 06:18
nekem tetszett... jó lett
#12 sunyilo 2017. 04. 6. csütörtök 21:41
Vontatott...
#11 sanyi0227 2017. 04. 6. csütörtök 20:29
nekem tetszett,ird meg a folytatást
#10 vakon54 2017. 04. 6. csütörtök 12:33
RAVETRAIN nagyon de nagyon jooó írás.
#9 veteran 2017. 04. 6. csütörtök 08:35
Túl körülményes.
#8 listike 2017. 04. 6. csütörtök 07:55
Túl sok benne az önsajnálat. Nem tetszett.
#7 ethylen 2017. 04. 6. csütörtök 07:40
Túl hosszúra van nyújtva. Kissé már unalmas
#6 gyuri0926 2017. 04. 6. csütörtök 07:17
Tökéletes !!!!!!!
#5 norbert1969 2017. 04. 6. csütörtök 06:47
Szerintem is túl van pontozva !
#4 cscsu50 2017. 04. 6. csütörtök 06:43
ez csak közepes
#3 Andreas6 2017. 04. 6. csütörtök 05:44
Túl van pontozva.
#2 A57L 2017. 04. 6. csütörtök 02:45
Többet és jobbat vártam.
#1 Törté-Net 2017. 04. 6. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?