A+ A-

Wellness extrákkal

Bea vagyok, és elmesélem egy közelmúltban történt kalandunkat. Tibivel három éve ismerkedtünk meg, és szinte azonnal össze is jöttünk. Minden nagyon jó volt vele, a beszélgetések, a közös programok és persze a szex is. Kezdeményező volt, kipróbáltunk extra helyszíneket, kellékeket, szerepjátékokat. Aztán az idő múlásával kezdett minden megszokássá válni, ellaposodott az egész. Néha azon gondolkodtam, miért is kell egy ilyen élet mellett elköteleznem magam, fiatal vagyok még, inkább most váltsak, mint két gyerek mellett. Emellett viszont szerettem őt még mindig, és adni akartam egy esélyt a kapcsolatunknak. Úgy gondoltam, ha nem a mindennapi környezetben vagyunk, akkor jobban egymásra hangolódunk, felébred a régi tűz. Rábeszéltem, hogy utazzunk el egy hosszú hétvégére, wellnessre. Nyilván ő is érezte, hogy valami nincs rendben, és jónak érezte ezt a próbálkozást. Nem sajnáltuk a pénzt, egy nívós szállodát választottunk, akkor már adjunk az élvezetnek minden téren. Rögtön a megérkezés után egy páros masszázsra hívtak minket. „Felszítja a régi tüzet!” – hirdették. Nem igazán értettem, attól, hogy mind a kettőnket egyszerre masszíroznak, miért lesz jobb a kapcsolatunk, de a masszázst szeretem, így nem tiltakoztam. Már maga a helyiség is más volt, természetesen diszkrét félhomály, gyertyák, halk zene, de nem ágyra kellett felfeküdni, hanem a földre tett puha takarókra kb. másfél méterre egymástól. Tibi egy hölgymasszőrt kapott, én férfit. Mindketten hasra feküdtünk, és én innentől kezdve bezárkóztam. Hamar ellazultam, és átadtam magam a kényeztetésnek. Akkor még nem is sejtettem, hogy mennyire igaz lesz a „kényeztetés” szó!
A masszőr mellém térdelt, és illatos olajjal végigsimította a hátam. Először csak finoman érintve, majd egyre határozottabban, erőteljesebben gyúrta az izmokat. Éreztem, ahogy a hétköznapok feszültsége feloldódik bennem. Talán pár percre el is szundítottam, amikor arra eszméltem, hogy már hosszabb ideje figyelmet szentel a fenekemnek. Általában a csípő felső részét is át szokták gyúrni, így ezt nem találtam volna különösnek, de a mostani mozdulatokban volt valami furcsa. Az erősebb és gyengédebb mozdulatok váltották egymást, néha inkább simogatásnak éreztem. Ráadásul egyre gyakrabban tévedt a keze a vágatba, már az olajat sem a tenyerében dörzsölte szét, hanem közvetlenül rám csurgatta úgy irányítva, hogy a puncim felé folyjon. Volt egy pillanat, amikor tiltakozni akartam, de a kíváncsiság is vezérelt, hogy mi lesz ebből. Arról nem is beszélve, hogy egy idő után kifejezetten felizgatott, amit csinált. Valószínűleg érezte ezt rajtam, hiszen a keze egyre lejjebb vándorolt, már a combomat masszírozta, simogatta, főleg a belső oldalát. Automatikusan széjjelebb tártam a lábam, és szinte már vártam, hogy mikor lesz még merészebb. Akaratlanul is feljebb emeltem a csípőmet, hogy ha akar, jobban hozzáférjen a puncimhoz. Azonban váratlanul elengedett. Meglepődtem: rosszul ítéltem volna meg az eseményeket? Vagy túl kezdeményező voltam? De nem kellett sokat töprengenem: már a combjaim felső szakaszára ült, úgy folytatta a hátam masszírozását. Azt is felfedezhettem, hogy megszabadult a ruhái egy részétől, ugyanis egyértelmű volt, hogy a keményedő farkát érzem a fenekemnél. A női önérzetem megnyugodott, ezek szerint továbbra is kívánatosnak tart. Ekkor döbbentem azonban rá, hogy nem vagyunk egyedül! A párom is itt van, szinte karnyújtásnyira tőlünk. Oldalra néztem, és nem tudtam, megnyugodjak vagy felháborodjak, ugyanis a következő látvány fogadott:
Időközben a masszőrhölgy is megszabadult a ruháitól, a földön ült és Tibi feje az ölében volt, és úgy masszírozta az arcát és a mellkasát. Ahogy előre hajolt, a melle időnként súrolta Tibi arcát. Még szerencse, hogy már háton fekszik, hason nyilván már kényelmetlen lenne neki – gondoltam kajánul, hiszen szemmel láthatóan élvezte a helyzetet. Ekkor találkozott a tekintetünk, és egyetlen összenézésből is éreztük, hogy mind a kettőnknek tetszik a szituáció. Bár még mindig furcsa volt, hogy egymás tudtával, sőt, egymás szeme láttára kerülünk intim helyzetbe valaki mással, de talán épp ez volt az izgató benne. Ezek után már semmi kétely nem maradt bennem: bármi is fog következni, én azt át akarom élni! Gondolkodtam, hogyan jelezhetném a masszőrömnek, hogy benne vagyok a játékban, de szerintem tudta. Akkor már szó sem volt az izmok átgyúrásáról, egyértelműen az érzéki simogatás vette át a helyét. A keze egyre gyakrabban tévedt oldalra, a mellemet súrolta. Szerettem volna megfordulni, hogy jobban hozzám férjen, egy egyelőre nem engedett. Pedig egyre jobban kívántam, éreztem, hogy már nem a lecsurgott olajtól vagyok nedves. Végre felállt rólam, de a kezét továbbra is rajtam tartotta, nem engedett felállni. A lábam közé helyezkedett, megemelte a csípőmet, és akkor megéreztem a nyelvét. Amennyire csak tudott ebben a pózban, nyalni kezdett, de olyan intenzitással, hogy úgy éreztem, perceken belül elélvezek.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.72 pont (65 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Pavlov 2017. 11. 5. vasárnap 22:40
Jó a felvezetés és a szex is. A végén lehetett volna még részletezni az elélvezést, az érzéki részleteket.
#7 genius33 2017. 04. 13. csütörtök 18:10
Nagyon jó kis irás smile
#6 sztbali 2017. 04. 8. szombat 09:12
Nagyon jó írás, legyen folytatása is.
#5 vakon54 2017. 04. 7. péntek 12:32
becky78 Nagyon de nagyon jooóírás.
#4 cscsu50 2017. 04. 7. péntek 08:50
gazi kikapcsolódás
#3 veteran 2017. 04. 7. péntek 08:25
Beneveznék én is.
#2 A57L 2017. 04. 7. péntek 02:25
Jó kis wellness volt.
#1 Törté-Net 2017. 04. 7. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?