A+ A-

Szex a nyári lakban

A következő történet, amiről beszámolok, szintén egy feledhetetlen élmény volt szexuális életem során. Ez is régebben történt úgy 2005 környékén, ha jól emlékszem 24 éves lehettem. Partnerem ezuttal is idősebb volt nálam, 34 éves és ezen az oldalon találtam rá. Dekoratív, vonzó nő volt a képei alapján, azonnal megtetszett, így hát írtam neki. Pár levélváltás után, mivel kölcsönös volt a szimpátia beszéltünk telefonon is és egyeztettünk egy randit. Abban maradtunk, hogy az első alkalommal még nem lesz szex, beszélgetünk, ismerkedünk és ha megvan az a bizonyos tűz, akkor tovább léphetünk. Nagyon kellemes volt az első találkozás sétáltunk a Duna parton, fagyiztunk és beszélgettünk, sok mindent megtudtunk egymásról. Pozitív benyomások értek mindkettönket a személyes találkozó alkalmával és mindketten éreztük, hogy akarjuk a folytatást. Éppen ezért megbeszéltük a következő randit, amire nála került sor egy Budapesthez közeli kis városban. Egy szerda délelöttre esett a találka, mert a férje dolgozott napközben és nem lett volna jó, ha kiderül a dolog.
Természetesen minden teljes titokban tortént, ügyeltünk a diszkrécióra.
Elérkezett a várva várt nap, odaértem a megbeszélt helyre és egyfajta nyári lakban húzodtunk meg. Hozzá kell tennem, hogy kemény februári hideg volt, így nem éppen volt melegünk... egyenlőre:). Habár beüzemeltünk egy kis hordozható hűtőtestet, nem igazán éreztük a meleget, az ágy is eléggé hideg volt.
Partnerem kicsit zavarban volt, új volt még neki ez a helyzet és hogy oldjam zavarát megfogtam a kezét és az ágyra húztam. Egymással szemben térdeltünk, magamhoz húztam és finoman megcsókoltam. Átöleltük egymást és heves csólolózásba kezdtünk, közben simogattuk egymást. Beletúrtam rövid, fekete hajába és nyalogattam édes ajkait. Aztán lekerültek a pulóverek és a polójában kirajzolódtak hatlamas, asszonyos mellei. Azelőtt nem volt dolgom még ilyen szép nagy mellekkel ezért rendkívül örültem nekik, simogattam őket a polón át. ő közben megszabadított engem a felsőmtől és simogatni kezdte szőrős mellkasom, vállaim, hátam és a hasamat is. Ekkor már igencsak éreztem, hogy szűk a nadrágom, elég szépen ágaskodtam már. Mintha csak megérezte volna ezt, mert kioldotta övemet és gombolni kezdte a nadrárom. Mikor befejezte, gyorsan kihasználtam az alkalmat és lerántottam a polóját. Még több tárült elém gyönyörűséges kebleiből, simogatni kezdtem őket. Közben ő a térdemig letolta a nadrágom és simogatni kezdte a hosszanti dudort a boxeromon. Már nem bírtam tovább, akartam a melleit teljesen, hátranyúlva kioldottam a melltartóját és és eldobtam, jó messzire.
Ahogyan a melleihez értem megremegett, óvatosan markolászni, gyurni kezdtem őket. Isteni érzés volt. Hatalmas mellei nem fértek el a markomban. Masszíroztam őket körkörösen, majd összenyomtam széthúztam őket, az újjaimmal dörzsölgettem a bimbóit, láthatóan nagyon élvezte. Érzékenyek voltak a mellei, minden érintésre reagáltak. Mindeközben előkapta boxeromból a már kőkeményen álló farkam és verni kezdte. Két kézzel markolta és körkörössen masszírozta, nagyon jó érzés volt, lüktetett a farkam a kezei között. Majd az egyik keze a zacsimra csuszott, jól megmarkolta, a másikkal meg gyurta tovább a farkam, huzogatta rajta a bőrt fel és le.
Nekem sem kellett több, letoltam a nadrágját a térdéig, becsúsztattam kezem a bugyijába és simogatni kezdtem a punciját. Sűrű bozontot simítottam végig mire a réséhez értem. Mindenhol szörtelen volt, kivéve a punciján, ami meglepett, mert mostanában csak csupasszal volt dolgom, de azért nem riasztott el.
Éreztem a nedvességet a combjain és az ajkain is. Miközben a punciját simogattam szopni kezdtem hatalmas melleit, felváltva, rácuppantam a bimbóira rendesen és szopogattam őket akár a cukorkát. Élvezhette nagyon, mert mélyeket sóhajtott, rámarkolt a farkamra és olyan ütemben kezdte el verni, hogy majdnem eldurrantam. Hogy ezt megelőzzem finoman az ágyra fektettem, megszabadítottam a nadrágtól és a bugyitól és a lábai közé feküdtem, hogy végre kinyalhassam. Megláttam a bozontos puncit és nagyon izgatóan hatott rám.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.65 pont (49 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 sunyilo
2017. 04. 6. csütörtök 21:34
Átlagos. Válaszolok rá!
#6 vakon54
2017. 04. 6. csütörtök 12:15
Péter jooó csakígytovább. Válaszolok rá!
#5 listike
2017. 04. 6. csütörtök 08:42
Nem rossz. Válaszolok rá!
#4 veteran
2017. 04. 6. csütörtök 08:40
Jó, de szex lehetett volna részletesebb. Válaszolok rá!
#3 cscsu50
2017. 04. 6. csütörtök 07:04
jó lett Válaszolok rá!
#2 A57L
2017. 04. 6. csütörtök 02:44
Jó lett a történet. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2017. 04. 6. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!