A+ A-

A bugyivásárlás

Volt az életemnek egy igen vidám, gondtalan szakasza, amikor egy egyetemi városban laktam egyedül, és aránylag független voltam mindentől, és mindenkitől.
Akkoriban abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy pénznek, és időnek is bővében voltam, így gyakran elmerülhettem a bulizás, piálás, csajozás világában. Nem hajszoltam különösebben a kalandokat, de ha rám találtak, nem tértem ki előlük. És gyakran rám találtak, mert a lányok szerint jóképű, sportos, vidám természetű srác voltam, aki benne volt minden hülyeségben.
Egy ráérős délután a város sétálóutcáján lődörögtem, nézegettem a csajokat és a kirakatokat.
Épp fűztem egy tanítóképzős lányt, gondoltam, nézek neki valami kis ajándékot, hogy könnyebben a puncijához férkőzhessek. Azonban semmi ötletem nem volt, így az utcán, sorakozó boltoktól vártam ihletet. Véletlenszerűen fordultam be a keskeny, félhomályos kis utcákba, míg az egyiknek a végén egy eldugott kapualjban egyszerű feliraton akadt meg a szemem: Fehérneműk. Máskor megállás nélkül tovább mentem volna, most viszont megtorpantam. Egy szép szexi tangának biztos örülne a csaj, én meg a látványnak, amit formás kis segge nyújtana benne, aztán le is húzhatnám róla...
Benyitottam az üzletbe, az ajtón levő harangok egyből jelezték érkezésemet. Hangulatos helyiségben találtam magam, a falak mentén a polcokon, a felállított állványokon és a próbababákon mindenfelé férfi és női fehérneműket láttam gazdag szín- és formaválasztékban. A szemben lévő falon nehéz függöny lógott, amit félrelibbentve előbukkant az eladó.
- Szia, miben segíthetek?- kérdezte szolgálatkészen. Kellemes megjelenésű, jó kiállású, velem egykorú srác volt, udvarias, de nem hízelgő, elsőre szimpatikus.
- Szia! A barátnőmnek keresek valami szexi tangát.- válaszoltam.
- Mennyire legyen szexi...?- kérdezte huncut mosollyal.
- Hát, hogy érted...?- lepődtem meg.
- Olyan, amit mások előtt is felvehet, vagy olyan legyen, amit csak te láthatsz rajta...?- pontosított, és még pajkosabban mosolygott. Engem nehéz zavarba hozni, neki mégis sikerült két kérdéssel. Felvázoltam neki az elképzeléseimet, majd elkezdtünk válogatni a kitett készletből. Közben szóba elegyedtünk, és hamar kiderült, hogy hasonló az ízlésünk a bugyik, és a lányok területén is. Nemsokára megtudtam, hogy övé az üzlet, és elég jól fut neki.
-Bocs, hogy megkérdezem, de hogy csinálod ilyen eldugott helyen, minden reklám és hírverés nélkül? Alig lehet idetalálni.
Elmosolyodott, megint azzal a huncut mosollyal.
- Kialakult vevőköröm van, és egyre bővül, pedig tényleg nem reklámozom. Legalábbis cégtáblán...
De... akkor... hogyan...?- kérdeztem óvatosan, mert megéreztem, hogy itt van valami a háttérben. Elgondolkodva rám nézett, aztán úgy látszik, érdemesnek talált a bizalmára.
- Tudod, nem csak azok vannak, amiket itt látsz. Vannak merészebb dolgok is...
- Mesélj...!- csillant fel a szemem.
- Ha megígéred, hogy nem kürtölöd tele a várost azzal, amit látni fogsz...
- Diszkért leszek, ne aggódj!- erősítettem meg.
- Akkor gyere!
Félrehúzta a függönyt, és betessékelt a hátsó részbe. Hosszú, alacsony mennyezetű, sejtelmesen megvilágított helyiség volt, és ahogy beléptem, egy másik világ tárult a szemem elé. Az, hogy szexi, nem fedte a valóságot. Ilyen cuccokat csak fétis pornófilmen lát az ember. Latex, bőr, selyem, csipke bugyik, melltartók, fűzők kavalkádja, vörös, fehér, fekete színben. Tátva maradt a szám a csodálkozástól. Lassan felocsúdtam, a zavarom is kezdett múlni, és behatóbban kezdtem tanulmányozni a választékot. Oldódásomat nagyban segítette, hogy az egész sokkal inkább szobára emlékeztetett, mint boltra. Egy bujaságot, sőt perverzitást sugárzó szobára. Soha életemben nem láttam még ilyet. A túlsó, homályba vesző fal viszont üres volt, csak két szolid, majdnem jellegtelen ajtót lehetett látni.
- Ott mi van?- kérdeztem kíváncsian.
-Az egyik az udvarra nyílik, ahonnan a szomszéd utcára lehet kijutni. A másikat hívjuk mondjuk próbafülkének...- mondta, és megint elmosolyodott.
-Hívjuk próbafülkének? Minek lehetne még hívni?- néztem rá meglepetten.
-Hát, annál azért több egy kicsit...
-Megnézhetem?- kérdeztem egyre növekvő kíváncsisággal.
Válasz helyett intett, az ajtóhoz vezetett, és kitárta előttem. Valójában hálófülke volt, a berendezés mindössze egy hatalmas dupla ágyból, és egy kis számítógépasztalból állt, rajta egy lap-toppal.
A tulajra néztem, aki büszke mosollyal figyelte ámulatomat.
- Hogy tetszik...?- kérdezte halkan.
- Basszus...- nyögtem- Ez egy szexbolt! Nem is, inkább kéjlak! Már bocs...
- Semmi gond. Nem jársz messze az igazságtól...
- Hogy érted?- kérdeztem másodszor is.
-A törzsvendégeim nem csak vásárolni járnak ide. Vannak, akik fel- és ki is próbálják itt amit venni akarnak. - Akkor tűnt fel, hogy a polcokon, szekrényeken segédeszközök, vibrátorok, felcsatolható műfaszok, műpuncik is vannak. Kiszáradt a szám.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.96 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 deajk2008 2017. 07. 14. péntek 17:04
homoszex mindig is izgatott
#10 91boy 2017. 06. 4. vasárnap 15:30
Zseniális az alapsztori is, és ahogy elmondtad, az is smile én is szívesen bemennék egy ilyen boltba :P
#9 A57L 2017. 02. 22. szerda 04:17
Nem lett jó.
#8 vakon54 2017. 01. 15. vasárnap 12:14
Louwanda Nemfognakmeg-e írások.
#7 cscsu50 2017. 01. 14. szombat 22:57
türhető
#6 veteran 2017. 01. 13. péntek 14:35
Jó írás,de nem az én világom.
#5 sunyilo 2017. 01. 13. péntek 11:29
No comment...
#4 RAVETRAIN 2017. 01. 13. péntek 09:59
Nagyon jó a történet, csak kár, hogy nem leszbi smile
#3 feherfabia 2017. 01. 13. péntek 06:20
Jó írás!
#2 genius33 2017. 01. 13. péntek 05:48
Szépen megírt. Igazán érzéki. smile
#1 Törté-Net 2017. 01. 13. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?