A+ A-

Bátyám és én

Mindig is jó kapcsolat volt közöttünk. A bátyám, Robi, ugyan 2 évvel idősebb nálam, mégis mindig megértettük egymást. Miután betöltötte a 18-at már nem beszélgettünk annyit, de a jó kapcsolat megmaradt.
A tavaszi szünetben a szüleink úgy döntöttek, hogy elmennek kettesben egy pár napot kirándulni, így ketten maradtunk.
Eleinte nem igazán tudtuk, hogy mit is kezdjünk a másikkal, de egy pár órán belül feloldódtunk, és sikerült úgy beszélgetnünk, mint régen.
- Hogy lehet valaki ennyire béna? - nevettem éppen az egyik viccén.
- De Hanna, most őszintén. Te mit tennél, ha a haverod a megbeszélt hely helyett, elmenne teljesen máshova, és ott keresne téged?
- Jó igaz. De azért az már gáz, hogy ha valaki ilyen szinten nem tud tájékozódni a szülővárosában.
- Nem mondtam, hogy nem az. Egyébként lehet fáradt volt, és..
- Ahha, ahha, persze. - szakítottam félbe - Inkább elmegyek letusolni, elég késő van már. - felálltam a kanapéról, és elindultam a fürdőszoba felé.
- Még csak fél 10. - szólt utánam Robi, és egy határozott mozdulattal megfogta a csuklóm, majd szembe állított magával.
- És? Fáradt vagyok, szeretném kipihenni magam, ha már végre szünet van.
- Oké. Akkor majd holnap beszélünk. - hajolt közelebb, majd egy huncut mosollyal az arcán távozott.
Nem tudtam mire vélni a történteket. A csuklófogás és az a vigyor az arcán, amikor közelebb hajolt... Zuhanyzás közben végig ezen gondolkoztam, amikor eszembe jutott, hogy nem is köszöntem el.
Kiszálltam a fülkéből, és gyorsan magamra tekertem a törülközőm. Elindultam Robi szobája felé, amikor furcsa zajokra lettem figyelmes. Az ajtaja zárva volt, és apró nyögéseket fedeztem fel. Fogalmam sem volt mit tegyek, de a kíváncsiság urrá lett rajtam, és benéztem a kulcslyukon. Háttal ült nekem, a számítógépét nézte félmeztelenül. Talán csak egy alsónadrág lehett rajta. Nem hittem a szememnek. A bátyám épp pornót nézett, és közben verte. A fülese a nyakában volt, ennek ellenére a folyosóról is hallani lehetett mindent, de nem hallotta meg, hogy végeztem a fürdéssel. Óvatosan benyitottam a szobába. Nem tudom miért tettem, de nem vett észre. Bepréseltem magam a szűk bejáraton, és közelebb mentem. Hatalmas szerszámmal büszkélkedhetett. Egy ideig csak néztem, ahogy kiveri, aztán én is magamhoz nyúltam. Még mindig nem vett észre. Minél intenzívebben verte, annál gyorsabban csináltam én is. Halk nyögések hagyták el a számat, melyek lebuktattak.
- Te mi a francot keresel itt? - kérdezte hirtelen, majd észrevette, hogy két ujjal még mindig magamban vagyok. Annyira meglepődtem, hogy észrevett, hogy elfelejtettem kivenni.
Én csak.. Fürödtem, aztán meghallottalak, és kíváncsi voltam mit csinálhatsz, és amikor megláttam ezt akkor.. Figalmam sincs miért csináltam. - hadartam el gyorsan, de annyira megilletődtem, hogy én magam sem értettem mondanivalóm.
- Te magadhoz nyúltál, miközben én recskáztam? - emelte fel a szemöldökét, és újból végigmért.
- Igen, és tényleg fogalmam sincs, hogy miért csináltam. - folytattam a hadarást.
- Nyugodj meg, és ne hadarj. - mondta, majd felállta a székeből, és közelebb jött hozzám. Farka még mindig keményen állt, és én is rendesen benedvesedtem látványától. Kidolgozott felsőtete csak még jobban vonzott. Hirtelen beleharaptam ajkamba, amit Robi is észrevett.
- Mondd csak húgi, szűz vagy még?
- Igen.
- Ha gondolod megmutathatom milyen érzés. - lépett közelebb, és megmarkolta fenekem a törülközőn keresztül. - Persze, csak ha te is szeretnéd. - lazított markolásán, de még mindig fogta, és közelebb húzott magához.
- Egy kicsit félek. - vallottam be őszintén.
- Nem kell, vigyázok rád, ahogy mindig is. - majd finoman megcsókolt. Lassan, de nagyon jól csinálta. Nem akartam elengedni, de számról áttért a nyakamra, közben egyik kezével a fenekem, másikkal a melleimet maszírozta. Nem bírtam magammal, és cirogatni kezdtem a hátát, végül pedig a farkát. Lassan húzta végig rajta a mutatóujjam, amire fel is nyögött. Kiszabadultam a kezei közül, és lehúztam az alsónadrágját. Először megilletődtem, majd elkezdtem csókolgatni meredző farkát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.32 pont (102 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 sipospista 2017. 07. 17. hétfő 15:03
Igen jo sztori
#8 deajk2008 2017. 07. 10. hétfő 09:47
csak így tovább... folytasd izgató lett
#7 cscsu50 2017. 05. 25. csütörtök 14:42
kezdetnek jó
#6 sportyman (alttpg) 2017. 05. 22. hétfő 14:18
Jó kezdet!
#5 vakon54 2017. 05. 22. hétfő 12:01
LoveMyBoyfriend jooó.
#4 veteran 2017. 05. 22. hétfő 08:41
Nagyon elsietett.
#3 listike 2017. 05. 22. hétfő 07:11
Nagyon gyengécske.
#2 A57L 2017. 05. 22. hétfő 02:35
Kezdetleges próbálkozás,de lesz még jobb is.
#1 Törté-Net 2017. 05. 22. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?