A+ A-

Csak te ismersz

A nap átsütött a hatalmas ablakon reflektorfénybe helyezve engem, mintha azt várná, hogy szóljak valamit, döntsek is akár.
Az ágyamban fekszem, a tegnap este miatt őrlődök. Vajon helyesen cselekedtem? Mindig is határozott jellem voltam, de most valami megváltozott az életembe.
A felkelő nap aranyazott sugara átsuhan a testén előtérbe helyezve vonásait, arcán lévő nyugodtságát, gyenge mosolyát. Ő álmában is boldog, határozott, nincs tele kételyekkel, mint én most. Ezt szeretem benne, mindig a dolgok pozitív oldalát mutatja meg nekem, de vigyázva, hogy a végső döntés az enyém legyen. Gyönyörű teste az ágyamon terül el, amikor alszik még szebb. Vigyázva nehogy felkeltsem megsimogatom arcát, olyan sima, olyan védtelen most a világgal szemben. Megrezzen kicsit, pillantásomat elkapom tőle és az ablak felé nézek, azon mosolygok, hogy talán még álmában is hatással vagyok rá.
Figyelem a résnyire kinyitott ablakon a beszűrődő fényt, érzem a kellemesen hűvös levegőt, ami energiát ölt belém. Enyhe bántadat van bennem, nem is tudom miért...de nagyon kedvelem Őt, lehet az érzések mélyebbek, de nem tudom kimondani, most nem. Zsófi mindig mellettem volt, most is. Már évek óta tudom, hogy leszbikus, de igazából nem zavart különösebben, elfogadtam. De én? Én az utóbbi időben azon őrlődtem, hogy esetleg a lányokat is szeretem, ez nagyon megijesztett. Ő ekkor is mellettem volt lelkemet pátyolgatva, hogy minden rendben lesz s bármi legyen elfogadja, mert barátok vagyunk. Múlt este is így történt, de egyik pillanatban megcsókoltam, azt hiszem a tudatalattim régóta kívánta ezt az érintkezést, nagyon szépnek tartottam abban a pillanatban, ez most se változott, talán csak erősödött. Pár hónapja elkezdett épülni bennem ez az érzés, nem tudom kimondani, félek. Belemélyedtünk a csókba s az ágyba kötöttünk ki. Zsófi az a lány, aki nem csak a testem, de a gátlásaimat is képes levetkőztetni. Imádom ezért is. Csodálatos volt, érzéki, tele sok ideig ki nem mondott vallomással.
- Megbántad? –kérdezi lágy hangon valaki. Nagyon belemerülhettem a gondolataimba, mert a szoba teljesen kivilágosodott, megfordulva azt veszem észre, hogy engem figyel a világ legszebb tekintete.
- Nem, de... - felelem bizonytalanul majd félbeszakít. Zsófi összeráncolja szemöldökét, azt hiszem most kételkedik bennem.
- Jó! - veti oda kicsit dühösen s lehervadt mosollyal. Felkászálódik az ágyról maga köré tekerve a fehér lepedőt a fürdőszoba felé véve az irányt. Utánanyúlok és az egyik kezétől fogva magamhoz húzom testét, alig pár milliméter választ el, ajkunk majdnem összeér.
- Nem, de azt hiszem szeretlek! - suttogom fülébe gyengéden. Szerette, ha suttognak neki, ezt még régebben mesélte, mondta, hogy olyankor kellemes bizsergés veszi hatalmába, azt hiszem tudom miről beszélt, mert a közelében én is úgy éreztem magam.
Döbbenten néz rám, mert tudja, hogy ezt a szót nem mondom ki soha, ha nem gondolom komolyan. Látom a szemében azt a csillogást s büszkeséget is talán. Tisztában van azzal, hogy őszintén mondtam, jobban ismer bárkinél.
- Én is szeretlek! - mondja határozott, lágy hangon közelebb húzódva hozzám, csak az oxigén választja el testünket, s gyengéden megcsókol.
Mohón visszacsókolok, nem bírom már, kívánom ezt a lányt, vágyaim felfokozódtak, már amióta ma reggel hozzám szólt. Rekedtes izgató hangja titokban mindig is levett a lábamról.
- Akarlak! - mondom neki két csók közt hevesen és még jobban kezem közé szorítom testét, nehogy elveszítsem valaha.
- Mikor? - kérdezi huncut félmosollyal.
- Mindig! - felelem és ajkaimat újból az övéire tapasztom.
Csókjaink lecsillapodtak kicsit, testem forró testéhez préselődik, még most is ott állunk a fürdőszoba előtt. Ajkaim nyakához barangolnak s gyengéden csókokat hintenek, ekkor egyik kezével átfogja derekam és a fenekemhez téved keze, érintése még jobban lázba hoz. Nyakától a füle melletti részre veszem az irányt, beleremeg mikor forró bőröm odaér. A szemébe nézek, érzem ahogy pulzusa nő, érzem forró leheletét, érzem visszafojtott vágyát, amit most szabaddá enged, végleg.
Hirtelen gyengéden a falhoz présel testével s most Ő csókolja ajkaimat, nyakamat, majd lazán harapdálja a vállam. Egész testemet bizsergés és vágy járja be. Próbálok gondolkozni, de elvette az eszem, most alig tudnék értelmes mondatot kibökni. Igyekszem megszólalni de de vadul csókol és kezét jártatja végig tüzelő testemen.
- El...elkések. Elkések a munkából. - mondom zihálva és teljesen felizgulva.
- Nem fogsz, elviszlek kocsival. - mondta Zsófi is ugyan olyan érzelmi állapotban.
Az ágyhoz értünk valahogy majd játékosan meglöktem az egyik kezemmel és ráfeküdtem. Testéről lekerült a fehér anyag, engedve, hogy bőrünk érintkezése még intenzívebbé tegye a pillanatot. A derekamhoz kulcsolja selymes hosszú lábát s a hátamra fordít. Szóval Ő irányít, kacagom magamban.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.17 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 deajk2008 2017. 07. 22. szombat 16:33
szeretem, ha nők egymással is szeretkeznek... ez az egész a lehető legtermészetesebb
#7 sunyilo 2017. 05. 24. szerda 18:52
Ez jó??? Nem.
#6 tomi19 2017. 05. 23. kedd 19:49
Jóféle várom a folytatását...
#5 navi71 2017. 05. 23. kedd 15:53
Jó!folytasd!
#4 vakon54 2017. 05. 23. kedd 12:17
Szandra15 jooó.
#3 gyuri0926 2017. 05. 23. kedd 07:04
- Szeretlek! - mondja rekedtes hangon, amitől el is ájulnék, ha nem épp dolgozni készülnék.

Nagyon szép mondat , mint az egész story .
#2 A57L 2017. 05. 23. kedd 02:58
Többet vártam.
#1 Törté-Net 2017. 05. 23. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?