A+ A-

A punci is finom

Huszonnégy éves koromig úgy éltem, mint egy átlagos heteró lány. Tizennyolc évesen vesztettem el a szüzességem, az egyetem alatt is volt néhány kapcsolatom, a fiúkkal a szexet élveztem, eszembe nem jutott volna, hogy lányok iránt érdeklődjek. Aztán úgy alakult, hogy az egyetem befejezésekor nem volt állandó partnerem: bár az évfolyamtársaim nagy része akkor már a későbbi férjével járt, az aktuális szingliség egyáltalán nem zavart. A munkahelyem tetszett, a kollégák közül is sok jó ismerőst szereztem, de a régi barátaim nagy része is megmaradt. Hétközben a munkára koncentráltam, hétvégén igyekeztem sokat kikapcsolódni és úgy voltam vele, hogy majd csak jön egy új fiú az életembe.
Ami mindent megváltoztatott, hogy a neten belefutottam egy leszbikus történetbe, szinte véletlenül akadtam rá. Először csak egyféle kíváncsiságból kezdtem olvasni, de nagyon megragadott. A stílusa, a benne rejlő érzékiség, az ott leírt élmény különlegessége nagy hatással volt rám. Megkerestem a szerző további írásait – és ha lehet, azok még tökéletesebbek voltak. Egyre jobban éltem bele magam abba, mi lenne, ha a történetek egyik szereplője lennék? Mind többet álmodtam olyan leszbikus élményekről, ahol az egyik lány én vagyok. Azon vettem magam észre, hogy egyre jobban és jobban belelovalom magam az ábrándjaimba. Amikor egy lánnyal átélni szándékozott kapcsolatra gondoltam, különösen a meghódítás, a csók, egymás kölcsönös levetkőztetése jelent meg leggyakrabban az agyamban. A szexben pedig két pozícióra gondoltam sokat: az egyik, amikor a két punci egymáshoz ér, a másik pedig a végtelenné nyújtott 69-es póz. Ha átélhetném mindezeket! Az elképzelés egyenesen megrészegített. Egy idő után az ábrándozás átfordult tenni akaró vággyá: elhatároztam, akárhogyan is lesz, át fogok élni egy hasonló kalandot magam is. Az elején elhessegetni próbáltam magamtól ezeket a gondolatokat, hiszen én a fiúkat szeretem! De a mindent elsöprő vágy erősebb lett bennem. Félretéve minden józanságomat, döntöttem: ha törik, ha szakad, a tettek mezejére fogok lépni!
Volt azonban egy nem kis gond. Minden bátorságomat összeszedve, ugyan elmentem olyan szórakozóhelyekre, ahol leszbikusok találkoztak, ezen kívül egy közösségi oldalon kezdtem levelezni is: a lehetséges partnerek azonban nem olyanok voltak, amilyeneket elképzeltem, Fiús kinézetűek, fiúsan viselkedők. Én viszont egy igazán nőies lányra vágytam, olyanra, mint amilyen én magam is voltam – nőies alak, érzéki gondolkozás. Az ilyen típusú lányok azonban meg sem fordultak ezekben a körökben.
Az egyik leszbikus lány tanácsa viszont nagyon hasznosnak tűnt: ha egy lány megtetszik és nem vagy biztos abban, hogy érdeklődik-e a saját neme iránt, először lopva, majd egyre feltűnőbben kezdd el bámulni! Ha nem mutat érdeklődést, előbb vagy utóbb el fogja kapni a fejét, zavarba fog jönni – ha viszont van esélyed nála, akkor tartani fogja a tekintetét! Ezt a technikát igyekeztem ügyesen alkalmazni. Kivétel nélkül úgy jártam azonban, hogy az általam kinézett lány először dicséretképpen fogta fel a felé mosolygást, ám amikor a nézésem már feltűnően folyamatos lett, mind egytől egyig elfordították az arcukat. Szerencsére sikerült ezt a módszert azért úgy elsajátítani, hogy ne legyen botrányos: pusztán csak addig mentem el, amíg egyértelmű volt, hogy a másik nem tudta mire vélni a nézésemet, de utána én is úgy tettem, mintha csak véletlenül bambultam volna el és rögtön nem nézegettem tovább. Szóval egyelőre kudarcot vallottam.
Egészen addig, amíg el nem jött a szilveszter. A barátokkal sikerült egy két éjszakás szállást foglalni, ráadásul egy számomra különösen kedves vidéken. December 30-án érkeztünk és miután felderítettük a környéket, egy kellemes vacsorán vettünk részt. Nagy társaság gyűlt össze, családok és baráti társaságok is érkeztek. Az egyik csapatban, akik mellettünk ültek, észrevettem egy gyönyörűen szép lányt: hosszú barna haj, bájos tekintet, vadító fekete ruha, nőies formák. Először lopva tekintettem rá, de egyre inkább képtelen voltam róla levenni a szememet. Egy idő után észrevette, hogy nézem és ugyanaz a szokásos reakció kezdődött, mint máskor: visszamosolygott, egy kicsit lesütötte a szemét. Miután azonban nem hagytam abba a figyelését, hihetetlen módon ő sem visszakozott: állta a tekintetemet. Éreztem ugyan, hogy először ő sem érti, mit bámulok, de azután vagy kíváncsiságból vagy váratlan ötlettől vezérelve, úgy döntött, hogy nem fordul el. Mind a ketten végigmértük a másikat, folyamatosan mosolyogtunk egymásra. Várta, hogy mi fog történni. Itt a soha vissza nem térő alkalom, ha más nem, legalább beszélgethetek és közben álmodozhatok! A barátaimnak valami olyan rövid magyarázattal, hogy egy ismerőst vettem észre, felálltam és egyenesen odamentem a lányhoz. Közben mutogattam neki, hogy menjünk, üljünk a pulthoz! Megértette, ő is felállt és két szabad széken helyet foglaltunk. Még nem tudtam, mi fog történni, de azt tudtam, hogy folyamatosan rögtönöznöm kell.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.85 pont (68 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2018. 01. 7. vasárnap 04:59
Erotikus és szép történet.8P
#8 RAVETRAIN 2017. 12. 3. vasárnap 10:53
Ez nagyon izgalmas!!! Érdekelne amúgy, hogy férfiként honnan szedted össze a történetet? Kitaláltad, beleélve magad, mintha nő lennél? Vagy egy csaj mesélte? Nagyon jó, élethűnek hangzik! Nekem nagyon bejön!
#7 cscsu50 2017. 11. 25. szombat 06:54
jól megírtad.
#6 sunyilo 2017. 11. 22. szerda 21:51
Nagyon jól van megírva.
#5 Almoska5 2017. 11. 22. szerda 18:44
Furcsállom, hogy nem tudták meg egymás nevét, de a puncijuk már összeért?

De lehetséges az is, hogy egy futó kalandnál nem kell a másik személyt ismerni. A Cseh pornó világban, bemutatkoznak egymásnak, s utána jöhet aminek jönnie kell. Lehet így is, csak ez kicsit személytelen...
#4 veteran 2017. 11. 22. szerda 07:35
Ma ez is remek,pedig a leszbi ritkán tetszik.
#3 Andreas6 2017. 11. 22. szerda 06:23
Szépen megírtad. (Egy apróság: "nyelveimmel behatoltam a szeméremajkai közé." Hány nyelved is van tulajdonképpen?)
#2 joozsi 2017. 11. 22. szerda 02:23
Nagyon jó!
#1 Törté-Net 2017. 11. 22. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?