A+ A-

Imádok kurvázni

Imádok kurvázni, kurvapecér vagyok. élményeim szívesen leírom. Felhívtam a csajt. Meglepően kedves volt a telefonban,kellemes női hang. Nyoma sem volt bármiféle nagyképűségnek, lenéző stílusnak, vagy hazugságnak
Ami jellemző, sok lányra, hogy meg beszéljük az idő pontot, mi vendégek türelmesen várunk, aztán telefonálluk, és akkor egyszerűen fel sem veszik , vagy közlik,hogy nem alkalmas.
Sok lánynak lenne mit tanulni, jó modorból, illemtanból.
- Szia, mehetek hozzád? - kérdeztem
- Igen, mikor szeretnél jönni? - így a csaj.
- Most - mondtam.
- Masszást vagy, szeretkezés?
- Szeretkezés - válaszoltam
Soha nem veszek igénybe masszást vidékilány.hu hirdetőtől. Ha ilyen szolgáltatás kell, akkor elmegyek egy szalonba. Itteni Nőtől nekem csak sex sex sex. Abban maradtunk, hogy negyed óra múlva telefonálok az általam már jól ismert ház elől. Zsebre vágtam a telefont és indultam. A csaj utcájában megálltam pisilni egy fa mögött.Néhány járó kelő hölgy nem épen nagy örömére.
Telefonáltam a ház előtt és megnyomtam a kettes gombot. brrrr - kinyílt az ajtó. Beléptem , kicsit mentem előre és jobbra fordultam, ott már egy nyitott lakás ajtó várt Fekete színű felsőben volt. Szuper dekoltás , amelyik csajnak ilyen van, azzal nem lehet szemkontaktust tartani. Szimpatikus két kezes keblek voltak. Vállig érő fekete egyenes haj , picit molett cica. Örültem , hogy lesz mit fogni rajta.Igazából a nagy mellek szerelmese vagyok. Legjobban a 18 éves nagy mellű lányokat szeretem. Lesz mit fogni rajta. Ez járt a fejemben. Nyújtotta a kezét. Bemutatkoztunk egymásnak.
- Nelly - vagyok
Én is bemutatkoztam.
- A cipőm levegyem? - kérdeztem.
- Hát...
Levettem , és a zoknit is.Így cipő és zokni nélkül beléptem az általam már jól ismert szobába. Az ismerős szekrény polcán, ruhák voltak így egy székre raktam le a szatyrom. A telefonom és a bukszám volt benne, egy műanyag ásvány vizes palack társaságában.
- Vetkőzz le - mondta a csaj
Levettem a kabátom, pulóverem, a nadrágom. A szerszámom, nyugalmi helyzetben volt. Adott Nelly egy törülközőt,
- Zuhanyoz le - mondta
- Találsz ott tusfürdőt is, - mondta és, maga elé engedett , hogy menyek csak előre.Ott van a fürdőszoba. amit egyébként már ismertem hisz sokszor voltam abban a lakásban. Már olyan mintha haza járnák és mindig más nő fogad. Beléptem a fürdő szobába. mögöttem állt, arra gondoltam,hogy nézi a fenekem. ennek örültem. Becsuktam magam után az ajtót.Előtte még egymásra mosolyogtunk. Beléptem a kádba, kiléptem belőle, letöröltem a vizet a szerszámomról, és a testem egyéb részeiről. Végeztem némi kézi munkát, legalább fél merev állapotba jelenjek meg a nő előtt.Megnéztem magam a tükörben is, íme az ember aki lányokhoz jár. Ez a rész mindig nagyon tetszik, jó érzés tudni, hogy pár perc múlva egy általam teljesen ismeretlen nővel fogok szeretkezni, akinek gyönyörű szép két kezes mellei vannak. Felírhatok egy újabb nevet , a már egyébként sem rövid listámra. Majd a századik nőnek, veszek egy tortát és megünnepeljük, hogy ő a századik. Majd jól rákenek a tortát a lábaira és lenyalom róla. Nagyon szeretek gyönyörű harisnyás női lábakat nyalogatni.
Kézi munkámnak meg lett az eredménye fél merev állapotba kerültem. Még se teljesen lekonyulva jelenjek, meg a hölgy előtt.Természetesen tudtam,hogy Nelly szájában egy pillanat alatt totál kemény lesz. Kellemes a tudat,hogy pár perc múlva le fog szívni egy jó csaj.
Ráraktam a törülközőt a mosógép tetejére és kijöttem a fürdő szobából. Bementem a háló szobába.Picit szomorúan vettem tudomásul, hogy az ablak le van engedve így az utcáról nem fognak belátni. Imádok mások előtt szeretkezni.
.
A ismerős kisméretű tv ott volt közvetlenül az ágy mellet, valami reklám ment. Pár másodperc múlva megjelent a csaj, és közölte,hogy egy pillanat és jön, addig várjak, és kiment. Nagyon jó kényelmes ágy volt abban a szobában. Több nővel szeretkeztem már ott, vártam nagyon az újabb hölgyet. Aki nem váratott sokáig. Megjelent a fekete felsőjében.Rutinosan, gyorsan levetkőzött előttem.
- Feküdj le az ágyra - mondta
Lefeküdtem.
- Gumival vagy gumi nélkül kéred? - kérdezte.
Feküdtem az ágyon, kellemes látvány volt Nelly két kezes mellei. Angyalbőr sorozatban szerepelt egy szimpatikus keblekkel rendelkező csaj, aki butikban dolgozott. Az ő neve szintén Nelly. Kedvenc női nevem a Nelly. Nagyon jó a hangzása.
Simogatta a tököm. A nagy két kezes mellei picit lógtak és nagyon izgatóak voltak
- Gumi nélkül kérem - mondtam
Eljött a dolog érdemi része. Bevette végre valahára a szájába és meglepően erősen és ügyesen szívni kezdte. Eltűnt a kalapom a szájában. tökéletesen csinálta magas színvonalon, hálás vagyok neki azóta is. Vannak emlékezetes franciázások, Nelly franciája ilyen volt. nagyon magas színvonalon csinálta. Profi volt a hölgy. A sok gyakorlás meg tette a kedvező hatását. Döbbenetesen jól le szívott.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.04 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 deajk2008 2018. 01. 13. szombat 07:07
Tényleg jó a kurvázás... 8p lett
#14 A57L 2018. 01. 6. szombat 05:33
Ez sajnos gyenge eresztés lett.3P
#13 cscsu50 2017. 11. 25. szombat 07:02
gyenge.
#12 AdranaLine 2017. 11. 22. szerda 14:10
Legalább Enigmakaka írnád le a nevem helyesen xD Fogyi nyes Tedd azt ahogy gondolod 1 hülye emberrel kevesebb :*
#11 Enigma 2017. 11. 22. szerda 12:55
AdrianaLine: Pedig érdekelhetne, vagy nem leszel itt hosszú életű. :P
De te tudod, viszont a történeteidet a jövőben a neved láttán már el fogom kerülni. wink
#10 Enigma 2017. 11. 22. szerda 12:53
Jó nagy kétkezes egyes ez a szar. Leszí... azaz lehúzom. nyes
#9 AdranaLine 2017. 11. 21. kedd 16:07
Még szerencse hogy nem érdekelnek másik véleményei nyes
#8 veteran 2017. 11. 21. kedd 13:38
Nagyon gyenge.
#7 vakon54 2017. 11. 21. kedd 11:44
Netörődjél a fikázókkal írjálnyugottan!
#6 sztbali 2017. 11. 21. kedd 10:31
Életszerűnel próbáltad leírni ami nem sikerült.
#5 yozsika69 2017. 11. 21. kedd 08:16
Ez nokedli.
#4 Andreas6 2017. 11. 21. kedd 07:56
A történet és a helyesírás szinkronban vannak: mindkettő minősíthetetlenül gyenge. megy az 1 pont.
#3 listike 2017. 11. 21. kedd 07:48
Inkább ne írj többet.
#2 feherfabia 2017. 11. 21. kedd 06:46
Hát ez mi?? Nagyon gyenge!!
#1 Törté-Net 2017. 11. 21. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?