A+ A-

Barátnőm apja 3. rész

Fordítás
Eredeti történet: My Girlfriend’s Dad, Literotica.com
Soha nem fogom megtudni, hogyan tudtam épségben hazaérni azon az éjjel. Próbáltam az útra koncentrálni, de a gondolataim minduntalan visszavittek a kibaszott Danhez. A fájdalom a fenekemben sem segített ebben, ráadásul éreztem a lábam között valami nedvességet, ami valószínűleg a fenekemből szivárgó sperma volt.
Azt hiszem, a legjobban az zavart, ahogy Dan – nevezzük a nevén – elcsábított. Amikor beléptem a nyári lakba, tudtam, hogy valami lesz, de én leginkább arra számítottam, hogy újra leszop, esetleg én is kiverem neki. Arra nem, hogy kinyalja a lyukam és berakja a farkát a seggembe. De amikor a szex hevében rájöttem, hogy mire készül, az efféle dolgok iránti tartózkodásom elolvadt egy pillanat alatt, és az ellenállás legkisebb jelét sem mutattam. Ráadásul a kezdeni fájdalmat leszámítva pokolian élveztem.
Valahol belül aggódtam amiatt, hogy ennyira passzív voltam. A legtöbb sráchoz hasonlóan úgy gondoltam, a férfiank kell kezdeményeznie a szexben, és amikor a dugásra kerül a sor, nekem kell azt megtennem. De hogy működik ez akkor, amikor két fiú van a ágyban? Alul lenni ebben a helyzetben, szóval az, akit megdugnak és nem az, aki dug, elég gáz helyzet. De akkor eszembe jutott pár eset, amikor Jennyvel dugtunk - Dan lánya, hogy vgiyge el az ördög! – szóval szex közben néha ő akart felül lenni, irányítani, hogy mi történjen. Nagyon élveztem, még úgy is, hogy ez többnyire az ő öröme érdekében történt, hogy el tudjon élvezni. Szóval nem csak arról van szó, hogy ki van felül – inkább arról, hogy nem csak adni jó, ahnem kapni is. Ha ez a helyzet, akár én is megdughatnám Dan-t, gondoltam, és a farkam azonnal merevedni kezdett.
- Jézusom, gondoltam, mi a francról álmodozom?
Megdugni egy pasit. Leszopni a farkát. Megcsókolni. Hogy álmodozhatok én ilyesmiről? Pár hete még teljesen heterónak hittem magam, hogyan változhattam meg? Megdugtam jópár csajt, nem? És amikor dugtam őket, arra gondoltam, mint a legtöbb pasi, hogy újabb lányokat fogok megdugni. Persze, egyszer volt olyan is, amikor az unokatestvéremmel, Markkal pár éve egy sátorban aludtunk egy családi nyaraláson, hogy összemértük a faszunkat és végül kivertük egymásnak. De ez egyszeri alkalom volt.
Tényleg nem lett volna több? Emlékszem, akkoriban milyen sokszor vertem ki erre gondolva, hosszan újraelevenítve a memóriámban azt a bizonyos estét. És abban reménykedve, hogy ha megint magunkra leszünk, esetleg újra megtörténik.
Szóval lehet, hogy nem vagyok teljesen heteró. Talán biszexuális vagyok – vannak ilyenek, tudom. A hugomnak volt egy barátja, akiről azt mondta, hogy ő bi, és utólag azt gondolom, Mark is az lehetett. Egyszer azt mondta, mindenkiben van bi hajlam, és nem hittem neki, de msot úgy gondolom, igaza lehetett. Ilyesmik jártak a fejemben, és az, hogy végülis élveztem, amit Dan tett velem , és így kétség nélkül bi vagyok.
Hazaértem. Leparkoltam az autót és bementem, örülve annak, hogy már mindenki lefeküdt a házban. Beérve a szobámba újra éreztem a szivárgást a fenekemben, ezért úgy döntöttem, hogy lezuhanyzom. A fürdőszobában vetkőztem le, és megengedtem a meleg vizet. Mielőtt beálltam volna, mint mindig, most is végigmértem magam az ajtóra szerelt hatalmas tükörben. Büszke vagyok a testemre – nem vagyon túlságosan izmos, de az úszásnak köszönhetően meglehetősen jó alakom van. Van egy kis fölösleg a hasamon – nem látszanak a kockák – de Jenny szerint így is nagyon aranyos. Hirtelen arra gondoltam, vajon Dan-nak tetszik-e így?
Már megint ő! Egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből. Csak kétszer volt velemi valami, de ez a két alkalom jobban hatott rám, mint a számtalan dugás a lányával és más lányokkal. Ráadásul alighogy rá gondoltam, megint merevedni kezdett a faszom. Láttam a tükörben, ahogy növekszik, és lassan elkezdtem huzogatni. Már az elsőnél éreztem egy rándulást a fenekemben, és a lyukamból szivárgó nedvességet. Ösztönösen megfordultam, lehajoltam és a lábaim között háranézve megnéztem a lyukam a tükörben. Azt láttam, hogy most ki van pirosoda – valószínűleg Dan farka dörzsölte ki. Hirtelen ötlettel széthúztam a farpofákat, hogy kicsit megnyíljon a lyukam. Egyik kezemmel odanyúltam, és megérintettem az ánuszom az ujjammal. Megrezzentem, mert még mindig nagyon érzékeny volt a bejárat, de dan szivárgó spermája épp elég volt ahhoz, hogy kellően besikosítsa az ujjam. Elkedztem körözni ott az ujjammal, és meglepődve tapasztaltam, hogy mennyire jól esik. Aztán benyomtam az egyik ujjam – ettől a farkam egyből kőkemény lett.
Ohh, nyögtem.
Kényelmetlen volt ez a póz, ezért kihúztam az ujjam, felegyenesedtem és bementem a zuhanyzóba. A víz forró volt, ahogy szeretem, és legalább egy percig engedtem, hogy folyjon rám. Aztán felraktam a lábam arra a kis székre, amelyet a hugom azért tart a fürdőben, hogy le tudja borotválni a lábait, és újra elkezdtem ujjazni magam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.02 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika 2018. 03. 10. szombat 12:53
Várható volt
#5 deajk2008 2018. 01. 24. szerda 07:45
A homoszex mindig tetszik, mivel bi vok... 9p lett folytasd!!
#4 A57L 2018. 01. 7. vasárnap 04:57
Ennek nem sok értelme van.
#3 cscsu50 2017. 11. 27. hétfő 07:21
Jöhet az anyósjelölt is.
#2 veteran 2017. 11. 21. kedd 13:50
Jöhet az anyósjelölt is.
#1 Törté-Net 2017. 11. 21. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?