Hírek

ÁPR.
25.
2014

Irigység

Végre hazaértem. Apám, kicsit tömény volt a mai nap. Reggel sikerült letudnom egy piszkos nehéz vizsgát, nem is számítottam rá, úgy volt, hogy nem is jövök haza hétvégére. De sikerült. A mobilom szarrá ment, nem is tudtam hazaszólni, hogy hazajövök.
Rohadt meleg van odakint, még nincs nyár, de már olyan meleg van. Nem megyek be a bejárati ajtón, inkább a garázs bejáratát használom, mert a cuccom dögnehéz, ide meg csak lerakom, majd este felviszem a szobába.
Belépek a lakórészre és lefagyok az ajtóban:
Az ajtóval szembeni szobában, ami a szüleim szobája, éppen kefélnek. Anyám középen kutyapózban van meztelenül, a fejével rá van bukva apám farkára. DE A PUNCIJÁNÁL A BÁTYÁM FARKA JÁTSZIK DUGATTYÚSAT! A kis faszom! Elmegy az eszem. Mozdulni sem bírok. Nézem őket: anyám meghallotta az ajtó nyitását, kiengedi a szájából az apám farkát és felém fordul....


Egy kedves kis történet

Amióta megláttam a képen azóta különleges bizsergés fog el. De ha belegondolok, hogy már csak pár napot kell várnom rá hogy összebújhassunk. Valamilyen vonzó hangszín tart életben, és segít legyűrni a folyton vissza - visszatérő késztetést nehogy magamhoz nyúljak.Ki kell bírnom. Addig inkább nézegetem a felhőket......
Szóval ennyire bennem él! Örjítő, mindent elsöprő elemi vágyakozással. Talán más számára ez semmit sem jelent, de nekem most ez az élet. Olyan ez mint amikor egy hajszál választ el a valóságtól, és ahol a földi élet napi rutinfeladatai elnyomják azt az ősi energiáit. Amelyek majd gejzírkénk fognak feltörni a mélyből. Ösztönösen lágyan mindenhol körülsimítva beterítve testünket. De az általa megélt érzés még sok - sok órán, sőt napon keresztül elkísér, és beragyogja a szürke hétköznapokat.


ÁPR.
24.
2014

Búcsúbuli 1. rész

Ha meghívsz egy Jagerre, leszoplak! - írta a recis csaj.
Túl voltunk már pár durva sms és e-mail váltáson dugás előtt, helyett és után, de ezzel meg tudott lepni.
Abban maradtunk, hogy munka után nálam találkozunk. Megérkezés után a tárgyra is tért rögtön.
- Na add azt a Jagert mielőtt nekiállnék!
Nem kellett bíztatni, négy órája azon kattogtam, hogy mi lesz. Ledobtunk egy-egy felest, majd megkérdezte hol akarom. A fürdőben, közöltem vele. Ott a egész falnyi tükör, végignézhetem hogy csinálja, gondoltam. Egy elképesztő smárolás után már nyúlt a farkam után.
- Vetkőzz le, órák óta várom, hogy a számba vegyelek!
Amíg a ruháimtól szabadultam mosolyogva nézett a szemembe és már térdelt is elém.


Találkozás és szex

Alexa a nevem, vagyis az állnevem most ez lesz.
24 éves vagyok fiatal mégis szexi testemmel, hatalmas mellemmel, fekete hajammal, ami göndör. Nem vagyok az a magas termet, hiszen 170 centi vagyok.
Ez pár hónapja történt velem és azért írom le mert engedélyezve van.
Hétfőn meg lett beszélve egy találka egy régi osztálytársammal, akivel több, mint 10 éve megszakadt a kapcsolat, a házamhoz egy közeli bárban beszéltük meg a találkát.
Délután 1re lementem a bárba vártam, hogy eljöjjön és el is jött.
- Szia, Alexa. - Nagyon helyes maradt pont amilyennek emlékeztem rá.
- Szia, András. - Ahogy végig néztem a testén szinte eszméletnek hogy 10 röpke év alatt mennyi izmot felszedett magára.


ÁPR.
23.
2014

Délutánunk története

Összejöttem a múlt héten egy Budapest melletti nővel, és meg kell mondjam ilyen élményt nem éltem át még.
Az akció előtti napokon chat-en lebeszéltük az elképzeléseket. Én ezt úgy hívom, hogy testtérképezés.
Aztán amikor találkoztunk, elmentünk egy kis panzióba. Ott még kicsit feszült volt, de ahogy az ágyon hozzábújtam simogattam, szép lassan feloldódott. Szép arcú, átlagos testű 38 körüli No egyébként.
Ígértem neki a masszázst, úgyhogy szépen megmasszíroztam, a nyakától a lábáig, nagyon finom masszázsolajjal.
Aztán amikor már úgy tűnt teljesen feloldódott, indult az erotikus része a délutánnak.
Végigcsókoltam a nyakától a hasa aljáig, és rövidesen megérkeztem a célhoz.


Hatan dugtak meg

Szombat este értem a parkolóba Padova mellé és hétfőig kellet várnom.Este láttam nagy élet folyik a bokrok között de túl fáradt voltam mindenhez.Másnap reggel aztán reggeli után elkezdtem egy magazint olvasni és az egyik cikk arról szólt hány pasival dugnak a prostik egy nap.Felkeltette az érdeklődésemet milyen lehet amikor szinte futószalagon kell szopni,dugni.Elhatároztam kipróbálom,minél több pasival dugok de nem élvezek el.
Előkészítettem egy csomó gumit,törlőkendőt,vazelint aztán jól bekentem magam és felhúztam egy alsógatyát,visszaültem az ülésbe és kinyitottam az ajtót és vártam.Nem sokára arra sétált egy matróz fehér makulátlan ruhában,frissen borotváltan.Én is rendbe tettem magam még reggel illatoztam,mint a rózsa az arcszesztől.Ciao!Micsoda meleg van ma,-mondta és legyezgette magát.Látom neked is,hogy csak egy gatyában vagy,-mutatott hiányos...


ÁPR.
22.
2014

Építőkészlet 3. rész - B verzió

Délután 16-kor jött meg anya és beállt az udvarra. Amint megláttam az ablakból érdekes mód elmúlt a remegésem és lenyugodtam, tudtam, hogy én ma Őt vagy így, vagy úgy, de magamévá teszem.
- Szia Ádám köszöntött
- Helló, milyen volt Erzsi néninél?
- Semmi különös, csak besegítettem nekik a házi munkánál. Gondolom te is házimunkáztál ,ebben a langyos időben, hi-hi. Itt volt a kis meleg haverod? Gondolom elütöttétek ez időt a héten
- Persze válaszoltam. Nem igaz, hazajön, és egyből lebuziz, máskor bántana a dolog, de most nem tud felhúzni, mert nemsokára rá fog jönni, hogy egyáltalán nem meleg az Ő kicsi fiacskája.
- Mutatni akarok valamit, ami érdekelni fog mondtam, amire nem jött még válasz sem.


Próbálta már négyesben?

Nem taxitörténet.
Ez a történet úgy kezdődött, hogy ki akartunk szabadulni a napi taposómalomból. A gyerek elmúl már hat éves, mi meg már harmincon túl, és elhatároztuk az asszonnyal, hogy végre újból kettesben megyünk el nyaralni. A gyerek már elvan a nagyiékkal.
Tengerhez szerettünk volna menni, de nem valami hangos beachre, hanem egy nyugalmas helyre, ahol nem vagyunk sokan egy tömegszálláson. Ismerősök ajánlottak egy kis horvát tengerparti faluban egy házat, amelyben csak két szobára hirdettek. Gondoltuk, kivesszük az egészet, és végre kettesben leszünk. Kiderült, hogy a tulaj is magyar, így beszélni is könnyű volt vele. Sajnos az általunk kinézett időpontra már a másik szobát valaki lefoglalta, de csak azt. A tulaj mondta, hogy ne aggódjunk, egy másik hasonló pár vette ki, akik szintén gyerekmentesen szeretnének nyaralni.