A+ A-

Dóra

13:45
Csengőszó.
Máté feleszmélt gondolataiból. Ránézett farmernadrágjára, s miután a látott után érezte is az erekciót, lassan felcsúszott székében, majd körülkémlelt, remélve, hogy senki más nem vette észre izgatottságát. A barátnője (mint olyan, barát, aki lányból van), aki mi tagadás, egészen jól néz ki ma, talán ezért is gondolt rá az előbb úgy. Pulcsiját vette fel és barátnőivel beszélgetett. A tanár már kiment. A háttérben elhangzott "milyenóraleszúszás" után Máté felállt, elpakolt asztaláról, az úszáscucca felé nyúlt, majd elindult lefelé, ám mielőtt kilépett volna a földszinti ajtón az udvarra, egy érces férfi hang megállította azzal a kérésével, hogy tudna-e segíteni neki lehordani néhány zsákot az alagsorba.
A zsákokban valami keményporszerű dolog volt, 3 levitt adag után kiszáradt kezét nadrágjának szárához dörzsölte. A gondnok megköszönte a segítséget, egy, a fiú kézfejét összenyomorító kézfogás után el is engedte Andrást, aki óráját nézve lépett ki a bejárati ajtón.
13:56
A tanár általában 14:05-kor kezdi a tanórát, de egészkor már úszónadrágban kell toporogniuk az öltöző, medencék felé vezető ajtajánál. Rákapcsolt a tempóra, 58-kor már az uszoda bejárati kapuját közelítette meg. Mikor belépett a nagy épületbe, klór- és kávészag csapta meg az orrát, a védőnővel megíratott ál-felmentéssel rendelkező évfolyamtársai már ott beszélgettek az aulában. Máté rájuk köszönt, ők mormogtak valamit viszonzásképp. Végig ment a büfé és a vitrinben kiállított úszókupák hada előtt, majd befordult az öltözők felé. Egy ujjlenyomatokkal maszatos ablakon belátott az üres huszonöt méteres medencére, s mivel nem szeretett úszni, megsajdult a gyomra. Végig ment egy kis folyosón, majd befordult a férfiaknak fenntartott részleg felé, ahol 2 ajtó állt. Ösztönösen ment, a már megszokott jobb oldali ajtóhoz, majd benyitott.
Ekkor egy riadt jajkiáltást hallott; Dóri, az egyik évfolyamtársa volt bent, akin csupán egy fehér melltartó volt, bugyija szelíden lógott le az öltözőpad széléről. Máté még éppen végigfuthatta szemét a lány rémült arcától, egészen nőies csípőjéig, s így még láthatta, hogy hófehér, csupasz szeméremdobját nem takarja semmi, de ekkor Dóri sebesen maga elé kapott egy lila törülközőt. Máté egy gyengén kilehelt "bocsánat" után lendületből csukta be az ajtót, majd egy pillanatig állt az ajtó előtt tétovázva, nem tudta, de valamire várt, pár másodperc múlva viszont bement a szembelévő fiúöltözőbe, melyet szerencsére üresen talált.
Megilletődött, szeme előtt ott lebegett Dóri gyönyörű teste. Alsó tagozatban osztálytársak voltak, negyedik évükben fülig szerelmes volt belé, miután viszont felsőben két különböző osztályba kerültek, ez egyoldalú szerelem ily' beteljesületlenül ért véget.
Hogy lehet valakinek ilyen szép teste?
Egyre inkább Dóri formás melleire és combjára gondolt, s hogy milyen jó lett volna végig simítani ujjaival combjainak belső részét, alulról felfele…Nadrágja kidudorodott. Máté letette cuccát a padra, levette pulcsiját, kigombolta nadrágját, majd lehúzta azt. És lassan becsúsztatta kezét alsóneműjébe. Hűvös kezének érintésére merev pénisze megfeszült, mutatóujjával végig simított makkján, ekkor nyögött egy kicsit. Igencsak felizgult, ez meg is látszott, hiszen nemi szerve kőkemény volt, a boxer meg egyre kényelmetlenebb. Ám eszébe jutott…úszás óra. Az időt se tudta megnézni, gyorsan levetkőzött, majd felvette fecske úszónadrágját és arra koncentrált, hogy férfiassága lekonyuljon, izgatottsága alább hagyjon és hogy minél előbb beérjen a tanórára, amelyről - mint akkor megnézte - már 5 perce késik.
Elől kicsit kiduzzadó (jajj csak remélem, hogy nem fog megint felállni) fürdőruhában ment ki a medencéhez, a tanár megintette neki rajtkövének számát (Máté közben látta, hogy előveszi zöldes tanári füzetét, a késés beírásához), majd mikor a fiú elindult, pillantása találkozott Dóriéval, aki kicsit kipirulva, de perverzen rámosolygott. És a szomszédos pályán volt.
Máté az 5-ös pályán óra végéig 200 métert úszott és a háromnegyedénél egy időben érkeztek be Dórival az ellenkező oldal rajtához, amikor is a fiú a víz alá ereszkedett és rálátott a lány szexi testére, amint a bugyija ráfeszül a két combja közti részre, s mellbimbója karcolja a melltartóját. Mikor feljött a klórszagú levegőre, újból összenézett Dórival, aki ekkor - talán megragadva a fiú figyelmét - két kezével - benyúlva a vízbe - húzta fel a bugyiját. Aztán biccentett egyet a fiúnak, majd elkezdte úszni a következő hosszát. Máté újfent elképedt. Érezte, hogy újra felállt neki (ha vízben vagyok, akkor csak nem látják, adja isten, mire kiérek, lankadjon le) és nem tudta hová tenni ezt az előbbi akciót.
(ugyan, csak felhúzta a bugyiját)
Ekkor a tanár figyelmeztette, hogy vagy mozgósítja magát, vagy maradhat plusz egy órát úszni. (Kisfiam!!).
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.77 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 sunyilo 2018. 02. 18. vasárnap 09:44
Szép álom...
#9 cscsu50 2018. 02. 16. péntek 15:41
dupla nulla
#8 Pavlov 2018. 02. 14. szerda 23:02
Hermatgyenge, nem ad semmit az olvasónak.
#7 rockycellar 2018. 02. 13. kedd 17:37
6 pont
#6 vakon54 2018. 02. 13. kedd 12:11
Netörődjél a fikázókkal írjál nyugottan.
#5 veteran 2018. 02. 13. kedd 07:50
Ideje volt felébredned.
#4 listike 2018. 02. 13. kedd 07:48
Ekkora marhaságot még nem olvastam.
#3 gyuri0926 2018. 02. 13. kedd 07:08
Ekkor felkeltem(?)

Nyilván , mert bele lógott a bilibe a kezed .....
#2 A57L 2018. 02. 13. kedd 02:33
És felébredtél az álmodból.
#1 Törté-Net 2018. 02. 13. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?