A+ A-

Holdfény

Ott álltam a barnacsempés fürdőszoba tükre előtt, meztelenül. Vízcseppek gurultak le karomról és vádlimról, s ráfolytak a kék törülközőre, ami a lábam mellett feküdt. Kezemmel megtámaszkodtam a mosdókagylón, amin megcsillant a lámpa fénye. S belenéztem a tükörbe. Izgultam. Ez lesz az első ilyen romantikus alkalmunk, jóllehet, már egyikünk se szűz.
A szüleim adták ki nekünk a balatoni házunkat, ahol általában az augusztusunkat szoktuk tölteni.
De Petrával 1 éve vagyunk együtt, s mivel mára 37 fokot jósoltak, az esti időszakra csupán 7 fok hőingással, édesapám egyik este egy jó borozása után nyomta kezembe a vidéki kuckónk ezüstös kis kulcsát, azzal a jókívánsággal, hogy érezzük magunkat jól - és az öreg ekkor még kacsintott is. Mikor elmeséltem barátnőmnek, hogy mi is lesz a július 20-21-ei hétvégénk programja, nyakamba ugrott, egy édes csókot lehelt ajkamra és szeretetteljesen ujjongott. Te jó ég, egy éve. Hihetetlenül szeretem.
Július 20-a van, szombat. Este 9.
Nagyjából egy órája érkeztünk meg ide, a déli partra. A kocsi motorja kint a ház előtt már langyosodik, a villanykörték a nappali és fürdőszoba lámpáiban forrón izzanak, a bordói meg egy 10 perce szellőzik már, hogy kiszálljanak belőle a tanninok és nagyobb mértékben is csak csekélyke hatása legyen. (bármit is jelentsen ez). Kipakoltuk a bőröndöt, és egy puszival búcsúztunk el egymástól addig, míg kicsit felfrissítjük magunkat, és találkozunk lent a parton...
Végig mértem magam a tükörben. Hideg vízzel öblítettem le az izgultságtól kipirult arcomat, szőkésbarna hajamat pedig szilva illatú hajolajjal dörzsöltem át, de az úgy is le fog ázni majd a vízben.
Behunytam szemem, és Petra csodálatos teste lebegett előttem. Elképzeltem, ahogy alattam fekszik, és végig simítom melleit, majd belé hatolok, ő meg egy nyögéssel jelezné szexuális izgatottságát. Szemem kinyitása után láttam meg, hogy férfiasságom meredezik felfelé. Megsimogattam, és az egész testemet végigjárta valami kellemes érzés, amire egy számon át kiadott, halk nyögéssel reagáltam.
Elővettem fogkefémet, nyomtam rá egy borsószemnyi mentolos krémet, és fogmosás közben végig arra a gyönyörű lányra gondoltam. 1 éve vagyunk együtt és még mindig nem unt meg, nem idegesítem a hülye szokásaimmal. Vagy ha mégis, még mindig el tudja viselni azokat.
Elemeltem kezem a mosdókagylóról, az izzadtságot beletöröltem a félredobott pólómba, és elindultam... kinyitottam az ajtót, mely öreg hangon kitárult. Végig mentem a nappalin, kimentem a teraszra. A forró kőről lassan lekerült lábam, rá a füves földre. Telihold volt.
Az idő meleg ugyan, de a lenge nyári szellőtől karomon felállt a szőr. Lassan leértem a stéghez, amire egy nadrág, bugyi, és póló volt ledobva... és egy alakot véltem felfedezni a gyöngéden hullámzó víz felszínéből kiemelkedve. Egy női alak volt, melle elől kiemelkedett.
Petra volt az. Integetett nekem.
Lassan beereszkedtem a vízbe, a langyosság körbe fonta a lábamat. A talpam belesüllyedt a hínáros iszapba, és szépen lassan sétáltam be, a vízbe... s már kezdett alattam elfogyni a talaj, már éppen hogy a talpamat csiklandozták a vízinövények, elértem Petrát és magamhoz húztam... megcsókoltam.
Lágyan, de mégis, szenvedélyes energiával forrt össze szánk. Éreztem, ahogy nyelvünk eggyé lesz. Testünk összesimult, érzékeltem, hogy az ő kihűlt teste melegszik kéjes egymásratalálásunk hatására. Fenekénél fogva a derekam köré csavartam, nemi szervem lehajlott a lába közötti szorítás miatt, de éreztem, hogy ha lassan elkezdeném mozgatni a csípőm; a töve éppen csiklóját dörzsölné meg..egyszer meg is próbáltam, egy halk sóhajjal felelt...
Az egész csillagos égboltot beragyogó telihold mint éjszakai reflektor egy víziszínpadot, világította be a tó azon részét, melyen párommal voltunk. Ez kölcsönzött valami olyan romantikus erotikát, ami szenvedélyességgel töltött fel mindkettőnket. Milyen kép is lehet... egy szerelmes pár szerelmesen lubickol a házukhoz tartozó balatoni partszakaszon, ruháik a stégen függenek..és fülledten sóhajtoznak egymás fülébe. A fiú néha lehelgeti a lány nyakát, néha gyengéden morzsolgatja feszes mellének bimbóját, sőt olykor, jobb keze a lány kecses derekának simogatásából tér le lába közé, amit csak egy ujjal kellene végig simítani és a lány hüvelye egy pillanatra megfeszülne, majd elengedne...
Teljesen felizgultam. Levegő után kapkodtam, volt, amikor a csókoktól levegőt se kaptam... talán még szívem is kihagyott pár ütemet...
Végre elengedtem Petra ajkait. Tüzesen egymás szemébe néztünk (csodásan fénylő szemei vannak) és kacéran elnevettük magunkat. Elengedtem fenekét, ő kikapcsolta lábait a derekamat körbefogó fogásából. Megpusziltam arcát, megfordultam, kicsit előredöltem... és felugrott a hátamra.
Azzal az édes kis izgő-mozgó súllyal emelkedtem ki a vízből, s a ruhákat a stégen hagyva mentünk fel a teraszra... majd ott leraktam Őt. Megcsókoltam, közben balkezemmel kihajtottam az ajtót..(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 sunyilo 2018. 02. 18. vasárnap 10:08
Egy nagy nulla...
#4 listike 2018. 02. 16. péntek 08:31
Értelmetlen írás.
#3 gyuri0926 2018. 02. 16. péntek 07:06
Sajnálom a párod ....
#2 A57L 2018. 02. 16. péntek 03:40
Ezt kár volt feltenni.
#1 Törté-Net 2018. 02. 16. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?