A+ A-

Munkatárssal

Semmi több. Nem voltak elvárásaim, csak boldogabbá szerettem volna tenni néhány férfit azzal, hogy könnyít rajtuk.
Igen, az után az eset után, nem tudtam másra gondolni, mint arra, hogy én mindössze arra vagyok jó, hogy egy hímnemű kiélje a saját szexuális vágyait a testemen. Mint egy rongy, amit a sarokba dobsz, mert annyira büdös és koszos. Amit csak akkor veszel elő, ha valamilyen gusztustalan dolgot kell feltörölni. Ha kész vagy vele, mehet vissza a sarokba. Csak egy célt szolgál, másra nem kell.
Azt az esetet elfelejteni talán soha sem fogom. Nem is arról volt szó, hogy nem érdemeltem volna meg, hiszen beismertem, hibáztam. Nem lett volna szabad engedem annak a fiúnak. De akkor sem úgy tekintem a szexre, hogy az egy olyan dologra, amit öröké csak egy emberrel végezhetek. A szex, csak egy tevékenység amit, ha jól csinálnak, földöntúli gyönyörben lesz részünk. Meg szerettem volna osztani a többiekkel, de ha bárkinek is őszintén nyilatkoztam erről, azonnal lekurváztak.
Ez a fickó, viszont felülmúlta minden elképzelésem. Nehezen vettem rá magam, hogy igent mondjak. Megdicsérte, milyen jól néz ki és a saját munkája mellett, még nekem is segített. El is csavarta a fejem, de rendesen. Pontosan tudta, hogy engedni fogok neki, hiszen tízből kilencet megdönt. Én viszont a barátnőimnek mindent bevallottam és hitegettem őket azzal, hogy nemet mondok neki. Ők készséggel támogattak, hogy legyek erős és ne menjek bele, hiszen ő… más.
Igazuk volt, ezt tagadni nem lehetett, a fiú – dehogy fiú, inkább férfi – más etnikai csoportból származott. Viszont amikor kettesben maradtunk, megkérdezte tőlem, hány éves is pontosan, persze nem rosszból. Őszintén válaszoltam, mire a hapsi csak vigyorogva bólogatott, hogy az egy nagyon jó korosztály. Még fiatalok, de már van néhány érett év a hátuk mögött, ismerik a dörgést.
Később örömmel mutatta meg azt is, hogy ő konkrétan milyen előjátékot szokott használni. Az ujjával hosszában végigsimította a nyakam és én teljesen bele borzongtam. Ekkor már tudtam, hogy muszáj elmennem azzal a fiúval is, sőt ha emiatt ribanccá válok, ám legyen. Nem akartam az életem egy olyan férfi mellett leélni, aki a munkája miatt felém sem néz. Mert az akkori pasim ilyen volt.
Én pedig már több mint fél éve elkezdtem másfelé kacsingatni. Ha tényleg szerettem volna, nem tettem volna semmi olyat, de akkor megtörtént. Az a másik, már az első pillanatban megtetszett. Kidolgozott teste, kemény feneke, őrjítő mosolya, de leginkább az, ahogy a testvére kisbabáját a kezében tartotta és gügyögött neki. Eszembe is jutott, hogy erre a látványra minden nő nedvesedne, mint ahogy én is.
Persze őszintén elmondtam a pasimnak, hogy a barátnőm a picivel és a bátyjával lakik egy lakásban. A pasim viszont figyelmeztetett, hogy vigyázzak, nemhogy majd este véletlenül a báty ágyába fekszem. Ismerte a férfiakat, ő is az, tudja, milyen kitalált szöveget vesznek elő, csak azért, hogy megdughassák a lányokat. Engem pedig kissé gyerekesnek gondolt, annak ellenére, hogy kettőnk közül én voltam az idősebb. Telefonbeszélgetésekkel ellenőrizgetett 400 km távolságról. Úgy gondolta, amíg vele beszélek, bajom nem lehet. Arra viszont nem gondolt, hogy ez az egész kontrollmániája, csak olaj a tűzre.
Nem gondoltam, eszembe se jutott, hogy lehetséges, sőt még annak is örültem, hogy egy helységben lehetek a fiúval. Jól elbeszélgettünk a jövendőbeli könyvemről, ahol írás közben egy kicsit elengedtem magam és igen, a 18-as karika ott volt. Ennek jelenlétét a pikáns szöveg is alátámasztotta. A báty mondhatni zavarban volt, minden alkalommal, sőt kissé meg volt ijedve, hogy ilyen rámenős voltam, de tetszett neki, hogy olyan nyíltan tudok beszélni a szeretkezésről. Meghívott a halloween-i bulira, ahová el is mentem... de ez egy másik sztori. Inkább menjünk időrendben visszafelé.
Szóval az a más etnikai csoportba tartozó fiú elég erősen udvarolt nekem, és a melleimet kézrátétellel le is ellenőrizte, hogy vajon valódiak-e. Ekkor kellett volna elcsattannia a pofonnak, de valahogy csak röpke gondolat maradt és nem valósult meg. Ledöbbentem a tisztességes reakcióm hiányán, és azt vettem észre, hogy jól esett. A pasim nem szokott ilyeneket csinálni, sőt nekem kell kikényszeríteni az együttlétüket és már belefáradtam. Ez a férfi pontosan tudja, mitől nedvesednek a nők. Tapasztalata van bőven, hiszen már 14 éves korától csinálja, és nem tagadta, elég sok lányon, nőn, asszonyon végigment.
Ez az információ egyáltalán nem zavart, sőt inkább felnéztem rá és kíváncsivá tett. Persze ott volt annak is a lehetősége, hogy egyszerűen nagyzol, szépít, hazudik, ahogy az összes tenné egy menet kedvéért. Viszont én már elég régen voltam együtt a barátommal és szeretem a szexet. Mi rossz van abban, ha valaki más kisegíti a pasim abban, hogy engem boldogabbá tegyen? Beleegyeztem. A helyszín a legbiztosabb helyen lett volna, ahol senki sem jár: a mező. Az időpont: másnap délután 3 óra.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.17 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 sunyilo 2018. 02. 18. vasárnap 10:05
Érdekes...
#6 cscsu50 2018. 02. 16. péntek 16:58
kusza az egész
#5 vakon54 2018. 02. 15. csütörtök 11:50
Ellehetettolvasni
#4 veteran 2018. 02. 15. csütörtök 08:16
Miért írtad meg?
#3 listike 2018. 02. 15. csütörtök 07:11
Felesleges volt megírni.
#2 A57L 2018. 02. 15. csütörtök 04:06
Zavaros írás.
#1 Törté-Net 2018. 02. 15. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?