A+ A-

A barátnő, az anyja, anyám és én

Már gyerekkorunkban úgy éreztük, hogy szinte örökké egymáséi leszünk. Szinte nem múlhatott el úgy nap, hogy mi ne találkoztunk volna. Emlékszem - ezt soha nem felejtem el - egyszer, ő állt elő azzal, hogy mutassuk meg, mi van a másik lába közt. Akkor láttam igazán először tini puncit. Már kezdett szőrösödni neki, természetesen megsimogattam, amire az én szerszámom is úgy reagált, hogy meredezni kezdett.
Mivel egymással szemben meztelenül álltunk és gyönyörködtünk egymás testében, nem volt neki nehéz nem észrevenni, hogy meredezik a fütykösöm. Kissé zavartan elnevette magát, majd óvatosan a kezébe vette.
Ezzel talán véget is ért egy pár évig az egymás előtti meztelenkedés, de továbbra is kerestük egymás társaságát. Annyira össze voltunk nőve, hogy szinte lélegezni sem bírtunk egymás nélkül. Már középiskolások voltunk, mikor egyik nap mikor össze-vissza hebegett, habogott, tudtam, hogy valamit mondani akar. Akkor szokott így viselkedni.
- Bökd már ki mit akarsz. Látom, hogy akarsz valamit.
- Hát jó. Lehet, hogy egy kicsit meg fog lepni a mondandóm. Ám legyen. Egyik nap, mikor Anyáék nem voltak otthon és elöl hagyták a laptopjukat, belenéztem. Majd el ájultam a meglepetéstől. Képzeld el, felvették, ahogy szeretkeznek.
- És? Mi ebben a meglepő? Felnőttek, szeretik egymás testét, mit zavar ha élvezkednek?
- Igen. Ám ők mindenki előtt csinálják. Ugyanis rájöttem, hogy egy webkamerás oldalon regisztráltak, ahol élőben, kamera előtt szeretkeznek. De még hogy!! Anyám játszik egy darabig apám fütykösével, majd mikor az már eléggé megmerevedett a szájába vette. Pfuj! Persze, apám sem akart lemaradni. Anyám nuniját simogatta, majd a lábai közé dugta a fejét. Egy darabig még néztem őket, de furdalt a kíváncsiság, ránéztem a többi oldalra is, amik tele voltak pornóval. Itt, jó sokáig elidőztem. Volt olyan is, ami igencsak megtetszett. Volt, hogy a csajszi helyébe képzeltem magam és csak arra lettem figyelmes, hogy nedves a lábam köze. Most pedig, volna egy kérésem.
- Halljuk. Tudod, hogy rám mindig számíthatsz.
- Emlékszel még arra, amikor egymás testével ismerkedtünk?
- Persze, hogy emlékszem. Azt nem lehet elfelejteni. Igaz, hogy még nagyon fiatal voltál, de nagyon szép tested volt, amit csak tetézett, amit ott lent láttam.
- Ha akarod, megint megmutatom, ha te is megmutatod.
Mint akkor, megint egymással szembe álltunk, meztelenre vetkőztünk. Nem győztünk betelni egymás meztelen testével.Ő, már láthatóan borotválta a pináját, nem bírtam ellenállni, hogy oda ne nyúljak. Majd ránéztem a melleire, amik igencsak szépek voltak. Nem is tudtam hirtelen, hogy melyiket válasszam. A pináját vagy a melleit. Ezért hát, egyik kezembe egyik mellét markolásztam, a másikkal már a pinájában kotorásztam. Egyre bátrabb lettem, hogy hagyott mindent. Megfogta az eléggé megkeményedett "szerszámomat" , csak simogatta, színte megéreztem, hogy nem tudja, hogy mit is csináljon. Így, jobbnak láttam, ha rávezetem a "témára".
- Ha már fogod. Húzogasd rajta a bőrt.
Nem is tudom, hogy kerültünk az ágyra. A lényeg az, hogy egyre jobban belejött, hogy hogyan tud nekem örömet szerezni, amiből persze én sem maradhattam ki, színte nem győztem betelni a szűzies testtel. Elég az hozzá, mindketten jól felpörögtünk, ekkor szinte váratlanul ért a kérése.
- Azt szeretném, hogy vedd el a szüzességem, most azonnal.
- De hát....
- Semmi de hát. Akarom és kész. Ha itt lesz az ideje, meg fogod tudni a miértet. Várj csak?! Hogy is mondja Anyám Apámnak?! Ja, igen. Basszál meg.
Furcsa volt a szájából ezt a szót hallani, szinte közönséges volt. De még ezen méláztam, csak azt éreztem, hogy segít betenni a szűzies pinájába a "farkam". Eleinte tartottam tőle, hogy mi lesz, hiszen még mindketten szüzek vagyunk, bár én sokszor végeztem önkielégítést, rágondolva, hogy milyen is lehet vele. Szerintem ő is ugyanígy tett.
Ennek ellenére hamar egy halk nyögés hagyta el az ajkát, majd lenézve, egy pár csepp vér jelezte, hogy a szüzességének immár vége.
Másnap ismét találkoztunk. Alig, hogy magunkra zártuk az ajtót, máris meztelen volt. Nem volt nehéz kitalálni, mit is szeretne. Mondjuk, nekem sem volt semmi ellenvetésem, szeretkeztünk. Kezébe vette a "farkamat". Húzogatta rajta a bőrt, élvezettel nézte, ahogy a makk előbújik, majd eltűnik.
Majd egyszer csak nagy meglepetésemre, a szájába vette. Érezhetően nem tudta még, hogy pontosan hogy is kell csinálni, ezért csak a nyelvével a makkommal játszott. Nagyon jó volt, de nem akartam, hogy meglepődjön. Óvatosan kihúztam a szájából, majd közöltem:
- Ha sokáig így csinálod elélvezek. Nem akarom, hogy a szád gecis legyen.
- Na, jó, de szeretném látni, ahogy kijön a geci.
Hanyatt feküdve, fejemet kissé megemelve néztem, ahogy húzogatja a bőrt, mikor is elélveztem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.94 pont (82 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 sunyilo 2018. 02. 18. vasárnap 10:18
Nem rossz.
#6 Primeriusz 2018. 02. 16. péntek 13:38
Már-már majdnem.... Aztán nem. Majd máskor...
#5 listike 2018. 02. 16. péntek 09:57
Remélem folytatod? Jó írás.
#4 gyuri0926 2018. 02. 16. péntek 07:46
A végét nagyon összecsaptad , az anyád megdugását újra kellene írni és folytatni az egészet anyáddal , apáddal és a barátnőddel és szüleivel , ez minimum egy kis regény lehetene a hosszát illetően .
Írd meg .
#3 zoltan611230 2018. 02. 16. péntek 05:22
Elmondás..
#2 A57L 2018. 02. 16. péntek 03:41
Érdekes kis írás,csak kevés benne szex.
#1 Törté-Net 2018. 02. 16. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?