A+ A-

Falusi románc 3. rész

Széttárt lábakkal fekszem az ágyamon. A behúzott függönyök közül néha rám kacsint a napsugár, de nem érdekel. Ahogy a tömény izzadtság és sperma szag sem, mely elborítja nyirkos testemet. Nézem a pókhálós plafont és a baszásra gondolok. Mert, amit nemrég csináltunk Ferivel az nem szeretkezés volt, szeretkezni Ákossal szoktam, aki kedves velem, finoman átölel, megpuszil, megkérdezi, hogy veszek-e be tablettát, vagy húzzon inkább gumit ... . Hoppácska! Anyám vajon mit szólna, ha bejelenteném neki, hogy terhes vagyok?
Te jó isten! – csapná össze a kezét
– Mit csinált veled az a kedves Ákoska?
Mire én:
- Nyugodj meg anya nem ő volt, hanem a Feri bácsi. Tudod ő az, aki megdugta a nagyit, majd engem is felcsinált. Csodálatos farka van. Kipróbálhatnád! Nem olyan kis ceruza, mint a papusé, hanem hatalmas, vastag és hosszú szerszám. Azt kérdezed, honnan tudom milyen az apué? Meglestem. Egyszer fogadtunk a lányokkal a suliba, és lefotóztuk a faterjaink farkát. Sajna vesztettem, mert, az övé tűnt a legkisebbnek.
Mivel a szaglószerveimet is egyre jobban csiklandozta testemből párolgó illat úgy tettem, mint a nap. Felkeltem. A parányi fürdőszobában letusoltam – igen volt saját fürdőszobám, sőt még meleg víz is folyt a csapból – ez is Feri bácsinak köszönhető, aki tavaly bevezette a XX. századot nagymamám ősöreg rezidenciájába. Felvettem egy, valószínűleg vemhes teheneknek készült méretes trikót, papucsba bújtam és elindultam felkutatni a reggelimet. Otthon persze soha nem mertem volna ilyen lengén öltözködni, de itt, szinte egyedül a természet csöppet sem lágy ölén nem láttam értelmet a szűk bugyinak, melltartónak és a civilizáció többi áldásainak.
Vendégeink voltak. A konyhában két nő, akik mivel úgy hasonlítottak egymásra, mint két tojás – egy záp és egy fincsi friss - valószínűleg anya és lánya, serénykedett. Pillanatokig döbbenten szemléltük egymást. Velem ellentétben ők már túl voltak a ma reggeli sminken, sőt, sikerült az egész hetit az arcukra kenniük. Az idősebbik méretes platform szandáljának köszönhetően volt csak magasabb, mint Dzsenike, aki, hogy el ne felejtse, a vállára tetováltatta a nevét. Egyforma hosszú hajuk is érdekes kettőségről tanúskodott: az anyukának fekete volt lila tincsekkel, a gyermekének, lila, fekete tincsekkel. Nézd meg az anyát és ne vedd el a lányát – ami az egyikükön még vonzó és feszes volt - széles, húsos ajkak, dús mellek, kerek popsi és telt combok – az a másikon megereszkedett, elpuhult, otrombává torzult. Ruha tekintetében mindketten a minimalista vonalat képviselték: anyukán terepszínű melltartó és nagyon – nagyon mini ... szoknya volt, lányán pedig spagetti pántos has póló és áttetsző cicanadrág, amely inkább kihangsúlyozta, mint elrejtette „tevepatáját” melynek formáját még a medinai tevefutató verseny díjnyertes állata megirigyelhette volna.
- Szia – köszöntött az öregebbik. – Hát te kivagy?
- Dóri, a nagymamám....
- Ja persze – szakított félbe egy cuppanós puszival – mondta Feri, hogy jössz a héten. Ő nincs itthon?
- Ma még nem láttam.
- Engem Dzseninek hívnak – ölelt át a fiatalabbik - jöttünk venni....
- Zöldséget – vágott a szavába anya, mire a lányára rátört a röhögő görcs – de nekem most mennem kell dolgozni.
- Én megvárom itt, anyu! – simult hozzám – majd dumcsizok Dórival Pestről.
Puszi, puszi, majd kettesben maradtunk. Nem igazán tudtam mit szóljak, de szerencsére Dzseni gyorsan magához ragadta a kezdeményezést. – Éhes vagy? – kérdezte, majd válaszomat meg sem várva, boszorkányos gyorsasággal egy nagy adag szalonnás rántottát varázsolt elém. Miután az egészet sikerült legyűrnöm, kézen fogott és a verandára mentünk, ahol egy öreg foszlott kanapé várta, hogy végett vessenek a szenvedéseinek és kidobják. Leültünk, majd a kezembe nyomott egy lekváros üveget.
- Ez mi? – kérdeztem.
- Fincsi pálinkás meggy van benne. A fenti kredencben tartja Feri. Csak ne egyél sokat, mert észre se veszed és már bepiáltál.
- Te aztán jól kiismered magad nálunk – jegyzem meg nem minden él nélkül, de nem vette a lapot.
- Aha, sokat járunk ide, segítünk a ... neked most akkor Feri a mostohanagyapád? – vigyorog.
- Elég hülyén hangzik – mosolyodom el én is.
- Te...– húzódik közelebb hozzám – Áruljak el egy titkot? Én már dugtam vele. – jelentette ki büszkén.
- Én is! – tört ki belőlem az igazság.
- Na ne!- hördült fel – Te aztán nem sokat lacafacázol. Ugye milyen jó vele kefélni? Észre se veszed, hogy milyen öreg, akár a nagyapád lehetne! Ja ... de neked az is! – egyszerre robban ki belőlünk a nevetés.
Viháncolás közben egymás karjaiba kötünk ki. Végighempergünk a kanapén és a padlóra huppanunk. Én jól beverem a könyököm, míg Dzseninek semmi baja, ö puhára esik: rám. Elmerülök gyönyörű fekete szemeinek mélységeiben. Közben előbújik kis hegyes nyelvecskéje és játékosan megnyalja vérvörös ajkait. Érzem, az arcomon megy illatú leheletét és nem tudom tovább türtőztetni magam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.9 pont (59 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Barkas 2019. 01. 3. csütörtök 18:33
Nagyon jó lett.
#8 sunyilo 2018. 02. 18. vasárnap 09:58
Vidéki idill. Jó lett...
#7 cscsu50 2018. 02. 16. péntek 16:12
türhető
#6 ferry 2018. 02. 16. péntek 04:22
Ez humorosabb volt, nem olyan halál komoly Rómeó és Júliás.
#5 hairy_pussy 2018. 02. 15. csütörtök 15:38
eddig jobb volt szerintem is
#4 rockycellar 2018. 02. 14. szerda 18:28
tűrhető lett
7 pont
#3 veteran 2018. 02. 14. szerda 08:02
Nem ragadott magával.
#2 A57L 2018. 02. 14. szerda 04:16
Ez nem sikerült annyira jól.5P
#1 Törté-Net 2018. 02. 14. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?