A+ A-

Leszbi kaland 1. rész

Ma az egyik bevásárlóközpontba összefutottam Ilivel, az egyik kollégám feleségével, aki a férjem kolléganője és gyakran feljár hozzánk ha közös projekten dolgoznak. Két napja is fent volt nálunk, én éppen egy fejfájás utáni alvásból ébredtem és hallottam ahogy a férjemmel arról dumál, hogy másfél éve a férjével alig van közöttük szex pedig már nagyon kívánja és lassan a nők felé kacsingat hisz az nem megcsalás, meg amúgy is érdekli az is. Havonta talán két három alkalom, pedig Tibi a kollégám többször is azzal dicsekszik, hogy az asszonyt hányszor és hogyan döntötte meg.
Szóval Ilit már messziről kiszúrtam, és elkezdtem követni. Úgy hét éve ismerjük egymást és úgy tíz évvel idősebb nálam, de még most is vadítóan jól néz ki még női szemmel is és nem értem Tibit miért hanyagolja. Fekete csizmát, kosztümöt és fehér blúzt viselt. A kezei tele voltak szatyrokkal, a kabátja pedig a karjára volt dobva.
- Szia! - köszöntem rá amikor utolértem. Széles mosollyal köszönt vissza.
- Jól bevásároltál! Tibi miért nem segít? - kérdeztem.
- Áhhh! Most is pecázni ment és még a kocsit is elvitte! - hőbörgött.
- Segíthetek? - kérdeztem a csomagokra mutatva és válaszra nem várva elvettem tőle a csomagok egy részét.
- Köszi, azt hiszem a buszon bajba leszek ezzel a sok csomaggal.
- Autóval vagyok szívesen hazaviszlek. - Persze elfogadta a felajánlásomat és fél óra múlva már a lakásukon voltunk. Megkínált egy kávéval amiért segítettem felcuccolni. Figyeltem ahogy a konyhaszekrényből kissé nyújtózkodva előszedi a hozzávalókat, figyeltem a formás fenekét, vékony derekát. A látvány egyre jobban érdekelt. Egy új csomag cukorért nyúlt fel a konyhaszekrénybe amit nem ért el.
- Segítenél levenni? - kért, hisz majd egy fejjel magasabb voltam és a kezeim is hosszabbak voltak. Mögé léptem jobb kézzel nyúltam felfelé, de nekem is nyújtózkodnom kellett ezért megbillentem bal kezemet a derekára tettem kapaszkodásként, felnyúltam a cukorért, és a kezébe adtam. Ili megfogta a cukrot, majd kérdőn a szemembe nézett. Mivel nem tolta el a kezem és láttam megnyalja picit az ajkát így erőt vettem magamon és a jobb kezem is a derekára téve mondtam.
- Akaratlanul is hallottam a beszélgetéseteket Józsival és igen engem is rég foglalkoztat már a biszexuális világ.
Ili már szinte bagzón nézett a szemembe, letette a cukrot Ő is átölelte a hátamat és magához húzott, hogy összeért a testünk.
Nagyokat sóhajtottunk, megcsókoltam a fülcimpáját miközben még szorosabban átöleltem. Erre fülembe súgta, hogy kíván, és elkezdte kigombolni a blúzát. Erre segítettem neki és hamar megszabadítottam a blúztól, majd a szoknyától, ő is gyorsan lehúzta a pólóm, kicsatolta az övemet és letolta a nadrágom így már csak tangába, melltartóban voltam. Letérdelt elém kézzel félre húzta a tangám és elkezdte izgatni a vörös, nedves hüvelyem, a nyelve hegyével, majd a fogaival a csiklóm. Pár perc alatt teljesen felizgatott, hangosan hörögtem ahogy egyre vadabbul nyalta, szopta. Ezerszer jobb volt mint Józsival.
- Mindjárt elélvezek! - nyögtem. De erre még keményebb munkára fogta az ajkait, hangosan cuppogva szívta szopta a cunámat és masszírozta közben a fenekem. Hangosan hörögve élveztem a szájába, de nem hagyta abba, a szájából a melleire és a kezére folyt a kiadós váladékom és nyála keveréke. Kezével tovább dörzsölte a csiklóm és alig pár perc alatt ismét akció kész állapotba éreztem magam majd mosolyogva felállt.
- Na most már Te jössz! - mondta.
Alul már csak a harisnyatartó, francia bugyi, harisnya és a csizma volt rajta. Megfogtam a derekát és szinte feldobtam a konyhaasztalra, felszakítottam a nedves csipkebugyit és belenyaltam a lucskos puncijába. Ili mélyen felnyögött - Nem kell izgatnod, gyere ujjaz meg! Felálltam megragadtam a csípőjénél kissé felhúzva az asztalra, majd beletoltam a két középső ujjamat és elkezdtem megdolgozni a csatakos pinát, a tenyerem meg az alhasát csapkodta. Ili hangosan nyögdécselt, a váladékom és nyála keverékétől csillogó mellei, amiről addigra szintén letéptem a melltartóját és félre dobtam fel - alá ugráltak ahogy döngettem vagináját.
- Ahhh,uhhh, ez az, bassz, bassz, méééég. újjai kifehéredtek ahogy az asztal szélét markolta. Csizmás lábait egyre erősebben nyomta a combjaimnak. - Bassz, bassz ,óóóó, úúúúh - teste megfeszült és elélvezett.
Amikor végeztünk felöltöztünk, megittuk a kávét.
- Utoljára talán húszéves koromban dobtam magam így oda szexért, igaz akkor egy fiúnak. - mondta.
- Megbántad?
- Nem, már hiányom volt, mostanában kissé kevés a szex az életemben. És te megbántad, csináltad már más nővel is?
- Nem bántam meg.
- Józsinak elmondod?
- Nem volt még ilyenem és ezzel sem dicsekszem el neki. - Figyeltem ahogy szorongatja a kávéscsészét, tekintetem a váladéktól és nyáltól átázott blúzára tévedt. Szép nagy sötétvörös mellbimbói átlátszottak a nedves blúz anyagán, észrevette, hogy figyelem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.68 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 PEGS_59
2018. 02. 22. csütörtök 16:01
A cselekmények sora tökéletes.Remélem ez egy sorozat első része. Válaszolok rá!
#8 zoltan611230
2018. 02. 21. szerda 01:56
Jó .elvezetes. Válaszolok rá!
#7 cscsu50
2018. 02. 19. hétfő 23:13
igazad van sunyiló Válaszolok rá!
#6 sunyilo
2018. 02. 18. vasárnap 10:00
Ez egész jó, csak a f@sz hiányzik belőle... Válaszolok rá!
#5 vakon54
2018. 02. 15. csütörtök 11:42
Kéké 9 pontg Válaszolok rá!
#4 veteran
2018. 02. 15. csütörtök 08:07
Ez kivételesen tetszett. Válaszolok rá!
#3 feherfabia
2018. 02. 15. csütörtök 05:55
Egész jó! Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 02. 15. csütörtök 04:05
Jó kis erotikus történet.7P Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 02. 15. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!