DEC
01
2017

Szertár

hetero, tini, diák

Mindenki arról álmodik, hogy a gimnáziumban menő, és sikeres lesz. Velem nem így volt. Visszahúzódó lány voltam, még 12. év közepén is csak némán figyeltem a cselekményeket körülöttem. Természetesen voltak barátaim csak iskolai körökön kívül. Nem szerettem az osztályomat.
Az évfolyamon volt egy fiú, akivel remekül kijöttünk, és sokat beszélgettünk. De nem mentem oda hozzá a suliban. Nem voltam vékony, és magas mint a többi korombeli. Sokan azt mondják, aranyos, mosolygós vagyok.
Egyszer testnevelés óra végén rakodtam be a labdákat a szertárba mikor bejött Márk, a fiú akivel jól kijöttem. Váltottunk néhány szót, elmondta, hogy neki is tesije volt, és a beszélgetés közepette egyszer csak egy nagy csapódás hallatszik, és egy kulcs csilingelése.

*  *  *
NOV
30
2017

Bűnbe esve 6-7. rész

gruppen, vibrátor

6. rész
Kívül rekedt a világ.
„Utolsó kör!” – ez lüktetett bennem, ahogy elhagytam a háromezer-hatszázas célvonalat. – „Most robbants! Gyerünk!”
Monoton ritmusomat nagyobb fokozatra kapcsoltam, tekintetem mereven előre szegeztem. Alig hallottam a tömeg üvöltését, ahogy elhagytam a ziháló miskolci versenyzőt, majd a csapattársamat. Csak éreztem, ahogy Levi a hátamat bámulja, és szinte kisulykolja remegő tüdejéből a gondolatot, belepasszírozva a kánikulától kocsonyássá lett agyamba: „Menj! Nyerd meg!”
Futottam. Háromszáznál még négyen, kétszáznál már csak egy ember volt előttem. A kanyarban nem is próbáltam előzni, csak amikor befordultunk a célegyenesbe. Újabb fokozat, combizmaim akár az izzó fémszálak, lüktető fájdalmat pumpálnak az agyamba. Nincs megállás.

*  *  *

Fehérnemű vásárlás, meglepetéssel

leszbi, vibrátor, anya-lánya

A kedd ugyanúgy kezdődött, mint általában. Felébredtem, nyújtóztam egyet, majd a hátamra fordultam. Fontolgattam, hogy átfordulok a másik oldalamra, és tovább alszom, de eszembe jutott, hogy a suli véget ért erre a nyárra. Hirtelen jókedvem lett. Ez azt jelenti, egész nap ülhetek a medencénél és lógathatom a lábam. - Azaz, várjunk csak! Anya mondott valamit a bevásárlásról. - Az még belefér. Felkeltem és végig mértem magamat a falitükörben.
16 éves korom ellenére már igen jól nézek ki. Lábaim hosszúak, szépek, simák, a bőrömet már megfogta a nap. - Hű! Egész barna lehetek majd a nyár végére. - Hamvas melleim feszesek, kemények, két hegyes, vékony, de annál hosszabb bon-bonnal a hegyein. Érzékenyek, és halvány rózsaszínben tündöklenek.

NOV
29
2017

Nyári kalandom

hetero

Alapból elég visszahúzódó srác vagyok. Soha nem úgy gondoltam a kapcsolatokra mint a korombeliek. Manapság az lett az ideál, hogy pénteken elmennek bulizni az emberek, és ez legtöbbször egy egyéjszakás kalandként ér véget. Abszolút ez ellen voltam/vagyok, de hát ha egyszer dúlnak a hormonok..Ha nyár, akkor mindenki tudja
- Balaton. Én meg a haverjaim sem voltunk másként mikor eldöntöttük, hogy érettségi után lemegyünk a magyar tengerre. Június végére terveztük a kiruccanást, és már alig vártam a kezdetét. Kocsival mentük az egyik nagyvárosba, a parthoz, mivel addigra már négyünkből rajtam kívül mindenkinek meg volt a jogsija. Mikor leértünk az apartmanhoz, láttam, hogy a szomszédba nagyon jó testi adottságokkal megáldott, hasonló korú lányok húzzák éppen be a bőröndjeiket. Mondtuk is magunk között, hogy velük tényleg buli lenne megismerkedni.

*  *  *

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 17. rész

hetero, anál

Csütörtök
Lorena a műszak vége után, előre megbeszélten, a munkahelyéhez legközelebb lévő buszmegállóban találkozott Sanyival. Együtt indultak a lányhoz a leghamarabb érkező járattal.
Hazaérve ettek valamit, majd ittak egy üdítőt, ami után Lorena zuhanyzáshoz készülődött.
– Elmegyek zuhanyozni – mondta törölközőjét a vállára dobva – Addig készülj fel! – utasította a már otthon megfürdött partnerét mosolyogva, és egy csókot nyomott a szájára.
A lány gyorsan letusolt, aztán mindenhol szárazra törölte a testét, kivéve a combjai között. A közelgő szex gondolatától keletkező, vízcseppekkel keveredett kéjnedveket, szándékosan nem itatta fel.
Teljesen meztelenül lépett ki a fürdőszobából. Nővére nem tartózkodott otthon, szülei pedig ilyenkor már nem szoktak feljönni, ezért nyugodt léptekkel tartott a hálószobája felé.

NOV
28
2017

A férjem figyel rám

gruppen, nyaralás, anál, férj-feleség

A nevem Lívia. 28 éves vagyok, szexinek mondanak. Szerintem is csinos vagyok, talán mellem lehetne kicsit nagyobb. Három éve házasodtam férjem,Ákos, aki 52 éves, és azt mondja, én vagyok az ő elégedetlen kis kurvája, Én nagyon imádom őt. Szexuális életünk nagyon izgalmas, sok szokatlan és lehetetlen helyen szeretkezünk, mindig bátorít vetkőzzem le gátlásaimat. Élvezzem a szexet. Különleges volt számomra, az élvezet filozófiáját megismerni, és az asszimmetria gondolata a szexben. A szerelmi szeretkezésből lassan átjutottam az élvezeti szex birodalmába. Két éve voltunk már házasok, amikor barátja András egy 40- es fickó, az Adrián, vitorlázásközben csatlakozott hozzánk, hogy fűszerezze a szeretkezést számomra. Óriási élmény volt orgazmusból zuhantam orgazmusba és amikor a két farkat megéreztem, két lukamban a csillagokban éreztem magam. Nem tudom összehasonlítani semmivel csúcs érzés volt.

*  *  *

Melegek története – Lóri és a többiek

homo

Bevezető: Ez egy nem valós történet, ami egy meleg életét mutatja be. Az élettel való esetleges egybehangzás teljesen véletlen
Az Egy meleg élete című sorozatom kiegészítése egyetlen történetben, melyet 2 részre bontok!
I. Lóri életének végkifejlete
Lóri életében ugyan 7 hónap eltelt egy újabb kapcsolatig. A párját (Zolit), egy vendéglátóhelyen ismerte meg, ahol az „első” randevúik is zajlottak. A férfi 18 hónappal volt idősebb Nála. Ez a kapcsolat gyorsan (kb.) mindegy 3 hónap alatt révbe ért és további 199 hónapig tartott. A „fiatalabb” férfi 53 éves 11 hónapos, míg az „idősebb” férfi 55 éves 5 hónapos volt, amikor megismerkedtek. kb. 3 hónappal az „első randi” után már fel is vetődött az összeköltözés lehetősége. Amely párnappal később Zolinál meg is történik. A következő 16,5 év remekül zajlott közöttük.

NOV
27
2017

A nagypapa nagyon gazdag 2. rész

családi, anál, vibrátor, tini

Tompa fejfájásra ébredtem. Ezúttal szerencsére a saját ágyamban. Kibotorkáltam a fürdőszobába és lezuhanyoztam. A langyos víz felfrissített és lassan fejem is kitisztult. Emlékképek villantak, de nehezen tudtam összerakni őket. Megdugott a saját nagyapám! – villámlott belém hirtelen a felismerés. Meredten bámultam a rózsaszín csempét. Mi lesz, ha kiderül? Mi lesz, ha anyám megtudja? Bűnös vagyok. Egy ribanc. Egy… . Élveztem. Nem kell szégyellnem a vágyaimat! A szüleim elmehetnek a francba! Bármikor újra megtenném! – kiabáltam a csobogó víznek.
Ebben a harcias hangulatban törülköztem meg, kaptam magamra a köpenyemet és robogtam le a konyhába reggelizni. Alexa, miniatűr otthonkájában a mosogatógépnél ügyködött. Nagyapám kávéját kortyolgatta. Amint meglátott, felállt, mellém lépett és megcsókolt. Egy szempillantásra meghökkentem, de aztán győzött a bátrabbik/erkölcstelenebbik énem és átdugtam nyelvemet a szájába.

*  *  *

Home video

hetero, iroda

Kiküldetésben voltam az egyik budai irodaházban az egyik munkatársam helyett, és az irodaház folyosóján fel, s alá sétálgatva a pontos feladatokról érdeklődtem a telefon másik végén lévő munkatársamnál. Iroda átalakítások miatt mozgásérzékelőket és kamerákat kellett áthelyezem, mert a rekonstrukciókat követően néhány kamera és mozgásérzékelő nem a megfelelő teret figyelte.
Mivel az ilyen munkákat az iroda nyugalmának megóvása érdekében csak munkaidő után lehet elvégezni, nagyon meglepődtem, amikor egy irodai dolgozó jött velem szembe folyosón. Egy gyönyörű női alkalmazott.
Alacsony termete, barna, hosszú, egyenes haja, a fehér lenge blúz alatt megbújó mellei, és a rövid szoknya által alig takart lábai elkápráztattak, ezért hosszasan bámultam, miközben elhaladt mellettem.