Hírek

SZEPT.
8.
2023

Táncolj nekem!

A szüleim elváltak, amikor még fiatal voltam, és ez szétszakította az egész családunkat. A bátyám és én apámmal mentünk, a húgunk pedig anyámmal. Azt mondta, hogy mi jobban képesek vagyunk vele maradni. Magyarra fordítva ez azt jelentette, hogy szerinte olyanok voltunk, mint apa, és hogy ő nagyon jól meg tud lenni nélkülünk.
Apa másként viszonyult a szemérmességhez, mint anya. Nyugodtan flangálhattunk alsóneműben, amíg ez másoknak nem okozott kényelmetlenséget. Tényleg nem gondolkodtam rajta sokat. Legalábbis addig nem, amíg mások jobban kezdték szemlélni a testemet, mint én.
Az egyik délután a bátyám áthívta hozzánk a barátját, Lacit. Csak ültek és idétlen videojátékokat játszottak...


SZEPT.
7.
2023

Édes kísértés 2. rész

– Ó, bassza meg! – Roxxie készen állt, hogy kiugorjon a bőréből, ahogy az érzések gyorsan fejlődtek.
A vágy hogy a mosdóba menjen és a kezével véget vessen a kéjhullámoknak, előbb belülről égette a punciját, majd kívül is megjelent. Megfogta az egyik mellét, és simogatni kezdte a bimbót, miközben csípőjét az apja arcára nyomta.
– Apu kérlek!
A férfi széjjelebb húzta egymástól a szeméremajkait, és a nyelve olyan volt, mint egy szigony. Roxanne egyensúlyozott rajta és nekidörzsölte lédús punciját. Ezután az ujjait is bevetve egyszerre csinált valamit a nyelvével és az ujjaival, amitől a lány felsikoltott. Nem tudta visszatartani a lélegzetét, nem tudott gondolkodni. Hullámokban...


Ábrándból valóság 2. rész - Féltékenység

Rohadtul fáradt vagyok. Itt ülök egy gyorsétteremben és a szemben lévő kávézót figyelem, mert a kedvesem ott fog találkozni egy barátnőjével, azt mondta.

Annyira vágytam Lilire, és az, hogy ő az enyém lett a legnagyobb boldogságot hozta el nekem. Aztán a kínt is. Lili annyira gyönyörű, olyan csodás lány, hogy nem tudom elképzelni, hogy csak én akarom őt. Tudom, hogy minden férfi csorgatja rá a nyálát, és azt is tudom, hogy sokan el is akarják csábítani.

Igaz eddig semmi jele annak, hogy ő elcsábulna, szeret engem. Hihetetlen, de tényleg szeret, és csak engem szeret, de tudnom kell, mit csinál, kivel találkozik, ki az, aki ráröppen és el akarja csábítani.

Éjjel...


A napló

Szilveszter előtti nap van. Allison szülei a nagyszüleihez utaznak, és ott töltik az újévet.

– Rengeteg étel van a hűtőben, és tudod, hol van a pénz, ha szükséged van valamire – mondta Mary, majd aggódó arckifejezéssel a lányára nézett, és hozzátette: – Biztos, hogy nem? Nem akarsz velünk jönni? Már egy ideje nem láttad a nagyszüleidet.
– Biztos vagyok benne, anya – mondta Allison mosolyogva. – Megleszek egyedül, ne aggódj miattam.
– Tudod, hogy ez lehetetlen – mondta az anyja, és magához húzta egy ölelésre. – Nagyon fogsz hiányozni. Egy hét múlva jövünk, rendben?
Allison ellépett az anyjától és a szemébe nézett.
– Tudom.
– És tudnál? – kezdte az anyja, majd...


Itt az éjfél megy az 1 pont

Férj

Végre éjfél, majd leragad a szemem, de meg kellett várnom, hogy kirakják az új történeteket. Mindig késnek kicsit. Nyomom a frissítés gombot. Nehezen töltődik be a gépemen, kellene már egy új, ez már elég leharcolt. Na, végre, itt van! Már nyomom is az 1 pontot, szakértői szavazás. Vigyorgok, szakértő vagyok, ezek meg csesszék meg, csak írogatnak a hülyék.

Történetvezetés, megfogalmazás/fordítás, szexjelenetek: 1 pont mindre. Mire mindenkit lepontoztam kiment az álom a szememből, annyira fölizgatott ez a hatalmi mámor. Erős vagyok, én irányítok, majd én megmutatom nekik. Mindenkinek megmutatom, hogy ki vagyok én.

Ha már az álmosságom elszállt, akkor el is...


SZEPT.
6.
2023

Családi sztori 9. rész - Egy új kezdet

Végül jól alakultak a dolgok, anyával lezártuk a szexuális kapcsolatunkat, nővéremmel havonta egyszer összefutottam egy-egy alkalmi légyottra, de leginkább Sárira koncentráltam.

Sárit ’94-ben feleségül vettem, 1 évvel később megszületett lányunk Júlia, aki szerető családban nevelkedett, úgy ahogy egy áltagos családhoz illik. Persze a mi családunk sosem volt az, de még mennyire, hogy nem.

2010-et írunk, ahogy írtam Sárival összekötöttük az életünket. A szerelmünk gyümölcse lett Júlia, aki holnapután lesz 15 éves. Eszembe juttatta húgomat, aki közel ennyi idősen veszítette el szüzességét.

Júlia igencsak szemre való teremtés volt. Korához képest egészen magas, ezt...


Tiszta-tó virága

– Alex megint hozni akarod az az ostoba haverodat, ügye?
– Természetesen. – Felelte a fiú, ki éppen a csomagját tömködte.
– Jó, reméltem mert amekkora barom, annyira jó fej!
– Jah, meg hozz Unikumot. – Nevetett és rám nézett. Fiatal, 16 éves fiú volt Alex. 16 éve ismerem, mert mint kiderült a kórházban egymás mellé fektettek minket a szülőszobán. Milyen kicsi a világ, nem? Kb 10 évvel később a suliban találkoztunk... És kiderült, hogy a szüleink 30 éves ismerik egymást, csak más városba költöztek. Mennyire kibaszottul, kicsi a világ, nem?
Gondolj bele, mondom anyámnak, hogy átjönne egy haverom a suliból. Átjön, bemutatkozik "Drezdai Alex". Erre anyám: "Drezdai? " ritka...


Vidéki pub 1. rész

A feleségemmel, Mary-vel meglátogattuk Londontól távol élő régi barátainkat, Tony-t és Denise-t Yorkshire-ben egy hétre. Mary az egész úton kitartóan próbált felhúzni: amikor előre mozdult az ülésen, felemelte a szoknyája elejét, és a harisnyakötője fölött mutogatta csupasz combjait.

Közvetlenül ebédidő után érkeztünk meg hozzájuk. Én a nappaliban ültem Tonyval sörözve, míg Mary és Denise a konyhában ültek egy pohár borral. Körülbelül fél óra múlva Mary és Denise bejöttek a nappaliba, és Denise azt mondta a párjának:

– Miért nem viszed el Maryt és Dave-et a Woolpack-be, amíg befejezem a felkészülést a ma estére?

A Woolpack egy vidéki pub volt, ahol Denise...


SZEPT.
5.
2023

A kerékcsere 2. rész

Én ültem Erika mellé, Joci és Zoli hátra préselődtek be a Fiestába. Ugyan rögtön lehúztuk az összes ablakot, de a kocsi mégis pillanatok alatt megtelt kanszaggal. A kemping felé vezető úton Erika vitte a szót.

– Tényleg őrülten hálás vagyok nektek, fiúk. Nélkületek borult volna a hétvége, márpedig az nagyon ciki lett volna. Az van, hogy most tartjuk a barátnőm lánybúcsúját. Igaz, csak mi ketten lettünk volna, mert ismerős pasit nem akartunk odavinni, mert ebből csak a gondok vannak, fizetős meg nem kell, szóval inkább lett volna teadélután kötögetéssel meg filmnézéssel, de ha már így összehozott minket a karma, azt szeretném, ha csatlakoznátok, és megpróbálnánk jól érezni egymást....


Frizura

Hajnival huszonkét éve vagyunk a legjobb barátok. Gyerekként nem volt más lehetőségünk, mint egymás mellett élni. Csak pár perc különbséggel születtünk. Ikrek vagyunk. Egy fiú/lány ikerpár tagjának lenni nem volt mindig olyan nagyszerű, amikor kicsik voltunk. Senki sem ismert másnak, csak ikertestvérnek. Állandóan együtt voltunk. Odáig jutottam, hogy néhány évig visszautasítottam, hogy az ikre vagyok valakinek – főleg egy olyan aranyos valakinek, mint Hajni.

Visszatekintve persze értem, miért csinált mindenki ekkora felhajtást miatta, de akkor csak az számított, hogy úgy tűnt, mindent ő kap. Még akkor is, amikor nekem kellett volna a család figyelmének középpontjában állnom. Jó...