MÁR
02
2018

Etetés

családi, anya-lánya

Amikor anya hasa nőni kezdett, órákig tudtam volna bámulni. Mindig is szépnek láttam de a várandósság még szebbé tette. Néha fürdés után amikor a hajamat szárítva a tükör előtt álltam lenéztem a hasamra és elgondolkodtam azon hogy én hogyan néznék ki. Valószínűleg nekem is olyan jól állna mint neki.
Andrea gyönyörű baba lett és alig vártam hogy segíthessek a gondozásában. Pár hetes volt amikor egyszer megláttam anyát ahogy a kanapén ülve ahogy szoptatja. Nem tudom miért lepődtem meg - talán azért, mert ez volt az első alkalom hogy így láttam őket. Anya felsője nyitva volt és mindkét hatalmas hófehér félgömb látszott. Andrea - t az egyik karjával átölelve tartotta, a húgom pedig lelkesen szopta a mellbimbót.
- Mi a baj Amy? Meglepettnek látszol - kérdezte vidáman anya.

*  *  *
MÁR
01
2018

A fülke

gruppen, anál, leskelődés

Hülyén éreztem magam, amiért nem öltöztem be a Halloweeni bulira. Ami azért fura, mert pont azért nem vettem jelmezt, hogy ne nézzek ki idiótán. Csak azért mentem el oda, hogy felszedhessek valakit. Azt reméltem, erre nagyobb esélyem lesz, ha nem veszek fel semmilyen nevetséges jelmezt. De mikor megérkeztem, láttam, hogy én voltam az egyetlen, aki nem öltözött be; a ház tele volt mindenfélével a vámpírtól az óriás síkosítós tubusig.
Egész jó kis bulinak tűnt, és hálásan meg is köszöntem az osztálytársamnak, aki meghívott. A hely nyüzsgött a csajoktól, pont, ahogy ígérte, és mindegyikük szexi jelmezben virított. Voltak ott dögös szurkolólányok, csini rendőrnők, de még szexi zombik is. Most láttam először testre festett űrhajósruhás, de egyébként teljesen meztelen lányt. Az egész hely úgy nézett ki, mint egy főiskolai fiúkolesz, de persze nem volt az. Ez nekem kimaradt annak idején, ahová én jártam, ott nem voltak ilyen helyek.

*  *  *

Sétám hazafelé

bizarr

Elmesélem, hogy mit csináltam 1 hete szerdaeste, remélem tetszeni fog.
Alapból egy kicsit perverz a dolog, és még csavar az, hogy szeretek női ruhát felvenni, és nagyon szeretem, ha a fenekemmel játszanak.
Így hát van otthon 1-2 játékom, köztük egy kis rózsaszín vibrotojás. Már munkában eléggé felizgultam, mert beszélgettem egy jót chat-en este pedig focizni készültem kollégákkal, de beugrott ahogy pakoltam össze, hogy milyen jó lenne mondjuk hazafelé, ha a villamoson már a fenekemben lenne a kis vibrotojás, a vezetékét a lábaim közt előre vezetve az övemnél épp elérném a távirányítóját és tudnám tekergetni fel-le. Így hát óvatosan bepakoltam táskámba a síkosítómat, egy doboz óvszert és a vibrátort is a cipő, törölköző, szappan, rövidnadrág és tiszta ruha mellé. Már odafelé izgatott voltam, nem tudtam, hogy esetleg nem merültek e le az elemek, ezért beletúrtam a táskámba és bekapcsoltam, rezgett, az elemek rendben.

FEB
28
2018

Kikapcsolódás Ágotával

hetero, tini

Azt hiszem az emberek nagy része tudja, hogy mennek ezek a versenyek. Fellépnek kategóriánként, tánc, zene, aztán a következő versenyző/csapat.. nagyjából ennyi.. A nézők pedig vagy padról vagy lelátóról nézhetik az előadásokat, versenyszámokat..
Ez a verseny más volt, mint a többi. Már nem lebonyolítás szempontjából. Hanem abból, hogy Ágota családja nem jött el. Apja, aki bankár, egy fontos üzleti útra ment, anyukája pedig, aki főállású anya volt, többi gyermekét a nagyszülőkhöz vitte, családi összejövetelre. Nekem akkor tájt lett meg a jogsim, és mivel elég jól élünk, kaptam egy autót is. Nem kell semmi extrára gondolni, nem David Beckham fia vagyok, egy egyszerű, használt Toyota Yarist kaptam. Annyira pont elég, hogy ha kell, tudjak vele utazni, autókázni, ne kelljen a tömegközlekedést használnom. Gyors, egyszerű, kézenfekvő.

*  *  *

Torz vágyak örvényében 2. rész

leszbi, tini, diák

Miközben feltápászkodtam a földre hajított foszlott matracról melyet Roli nagylelkűen ágynak nevezett arra gondoltam, hogy immár nem sokban különbözök a kinti csajoktól. Sőt! Ők talán nem szopnak le akárkit gumi nélkül. Valahogy összebogoztam a blúzom maradványait, fáradt mosolyt villantottam szexpartneremre és elindultam a kijárat felé. Nem tartóztatott. Baj nélkül megtaláltam a kocsimat. Hazatérve jól berúgtam, lehánytam az anyósomtól kapott bőrkanapét majd mély, bódult állomba merültem. Azt álmodtam, hogy a cukorgyárba vagyok, megpróbálok eljönni, de nem engednek. Kikötöznek a betoncölöpökhöz, és a haverjaikkal együtt szép, sorban megbasznak. Ahogy rángatózok, a kötelek fájdalmasan a húsomba vágnak, csorog a testemről az izzadtság a picsámból a geci, de boldog és elégedett vagyok.

FEB
27
2018

Dia bugyija

hetero, vibrátor

20 évesen mikor az embernek nincs, barátnője nagyon sok perverz dolgot kipróbál, hogy izgalmasabbá tegye a masztizást. Én is így voltam ezzel. Az egyik kedvenc módszerem a használt bugyik voltak. Így lehettem a legközelebb egy szaftos puncihoz. És mivel limitált a hely ahonnan ilyen bugyit találhat az ember én is itthon keresgéltem.
Diával ketten laktunk egy házba. Ő anyu barátnője volt egy tipikus 40-es szexi nő. Mindig kiöltözve, elegánsan, formás dekoltázs, harisnya, stb. ahogy kell. A férfiakkal viszont kicsit úgy volt mint én a csajokkal. Kereste az igazit, de nem találta. Nem kerestem sokat épp ezért laktam vele együtt. Neki tetszett, hogy egy fiatal sráccal lakhat együtt, aki minden szaván csüng én pedig ingyen laktam ott és tényleg jó fej volt.

*  *  *

A fürdőző srác

homo

A nyár csodálatos, a napfény, a természet, a forróság és persze véget nem érő bulik mindenhol. Boldogabb időszak nem is lehetne ugye? Kivéve ez a nyár! Életem legrosszabb időszakát elem éppen, akiknek pedig jobbá kellene ezt tenniük, csak belém rúgnak. Kezdem megszokni, az életem romokban hever, így már nem is fáj annyira, viszont most már tényleg ideje lenne, hogy történjen valami jó is még mielőtt feladom.
Ezek és ehhez hasonló gondolatok kavarogtak a fejemben akkor is, amikor eldöntöttem, hogy egy kis pihenésre van szükségem, különben megörülök.
Jelenlegi helyzetemben nem vágyom semmi másra csak minél messzebbre kerülni és kilépni ebből a sok szarból, ami most egyszerre a nyakamba zúdult, éppen ezért döntöttem úgy pár hete, hogy elutazom egy wellness hétvégére.

FEB
26
2018

Erzsébet 4-5. fejezet

családi, anál, szobalány/lakáj, testvérek

Az ablakon beszűrődő reggeli világosság ébresztgetett gyönyörteli álmaimból, majd eszméltem megriadva, elaludtam! Épp hogy rendbeszedtem magam, kopogtattak az ajtón. Mire a szívem hevesen kezdett verni, vajon ki lehet?
A személyzet egy számomra eddig ismeretlen tagja közölte velem, hogy a gróf úr meghagyta, hogy amint a kisasszony készenáll, átszállíttassék az úr erdélyi rezidenciájára. Meglepetésként ért, de második gondolatra már nem is annyira, hiszen megszokhattam volna, hogy az utóbbi időben semmibe vesz, szinte levegőnek néz. Pedig annyira vágytam már haza, az otthonom egyszerűsége ellenére hiányzott.
4. fejezet - Vadászház
Hosszú és fárasztó utazást követően, unalmas és magányos napok, hetek következtek. Unalmas esték, korai lefekvés, én pedig csak vártam és vártam, de mindhiába, se üzenet, se hír nem érkezett felőle. A tavasz napsugarai, a zöldellő táj, a csicsergő madarak elhesegették bánatos gondolataimat.

*  *  *

Osztálytalálkozó 2. rész

gruppen

Mire felébredtem, már világos volt. Ellentétben a tegnappal, síri csend honolt a környéken. Elégedetten nyújtóztattam ki a tagjaimat, amik bágyadtan tiltakoztak. Oldalra néztem, de az ágy üres volt. Enyhe csalódottsággal másztam ki, és a kötelező fürdőszobai kör után a konyha felé vettem az irányt. Sehol senki, minden csukva. Már épp nyitottam a szám, hogy megkérdezzem, van-e itthon egyáltalán valaki, amikor egy cetlin akadt meg a szemem.
"Elugrottunk vásárolni, csók: N."
Az órámra pillantottam: fél egy. Ideje ránézni a telefonomra, illetve előbb megkeresni, hiszen két napja volt a kezemben utoljára. Első próbálkozásra meglett: valaki a táskámba tette. Gondolatban dobtam egy csókot "valakinek" és előkotortam a töltőt. Ahogy bekapcsoltam, valóságos üzenetáradat indult meg. Szilvi... Amióta elindult innen a kocsival, még csak nem is gondoltam rá.