A+ A-

Felvilágositás 5. rész - Családban marad és a középiskola

Szóval ott tartottam, hogy hirtelen fel sem tudtam igazán fogni a történteket. Négy napja még azt sem tudtam, milyen egy nő. ( Na láttam azért fürdőruhában nőt, de az smafu ahhoz képest ami azután történt). Jött a "nagymosás", utánna a "takaritás" Loló néninél, és legvégül a nagynéni cselekedetei.Hát igen, ez az 50-s évek végén, amikor még az emberek kifelé, úgy tettek, mintha ilyen nem létezne. Akkor olyan képek, írások terjesztése komoly büntettnek számított. Anyámmal, mármint Jutkával megbeszéltük, hogy ami történt, az többet nem történhet meg, szépen be akartuk fejezni, amikor berobogott a Piri nagynéni, Jutka húga, aki akkor vált el és hát valami nagyon hiányzott a lábai közül. Ami azután történt, arra alig találok magyarázatot. Először is mivel zsarolta Jutkát, hogy az mindenben engedett neki. Nem értem, értettem akkor sem. Jött, az a, szaknyelven anális közösülés, magyarul seggbe baszás. Egészben az az érdekes, fájlalta a lyukát, én még el is hittem, mert erről még semmit sem hallottam, vagy tapasztaltam előtte. Nagyon be voltam gyulladva, nem-e baj történt. Pirit otthagytam a szobámba, bementem apámékébe. Ott vártam, hogy Jutka haza érkezzen. Hallom érkezését, mire felocsudtam volna, Piri, mint akinek semmi baja, kirohan eléje. Mi történt, nem rég még sírt a lyuka miatt, most meg rohan. Hogy is van ez? Ilyen gyorsan meggyógyult... vagy ? Vagy csak hülyített? Nem ez volt az első neki? Direkt csinálta ezt velem? Hallom, ujjongva újságolja a történteket. Jutka, először hallgatott, de ami utánna történt, olyat még nem láttam, hallottam ezidáig. Nem akarom megismételni Jutka szavait, de a pofonok csattogása, még mindig a fülembe cseng.
Neeee... naaaaaa... hagyd már abba... mííííííí bajod... nem halt bele.
Abba bele egyeztem, hogy megdugjon a gyerek, de amit te csináltál, az túlmegy minden határon. Mi van ha megfertőzted, te állat. Ezért hagyott ott Laci is, mert ilyen perverz állat vagy. Legalább gumit használtatok? Ugye, hogy nem. Most mi a faszt csináljak veled, te idióta? Ezek után csönd, csak Piri szipogása hallatszott. Jó pár perc eltelt, amikor Piri megszólalt.
Igazad van, hülye picsa vagyok, nem kellett volna becsapnom, de imádom az ilyen dugást. Ezt te is tudod.
Álmomban sem tételeztem fel, hogy a fiam így becsapod, sőt veszélybe sodrod. Mit csináljak veled te idióta. Hiába küldenélek haza, már elcseszted a renomédat, te idióta! Te hülye. Most bemész, szépen bocsánatot kérsz, hogy becsaptad, elmagyarázod, mert biztos, nem véletlenül került a seggedbe a fasza, hanem így szoktad csinálni. Tudom, mert ezt már többször is elmondtad nekem.
Piri gondolkodott egy kicsit és elindult a szoba felé, közben mondta: Igazad van Juci, nagyon hülye voltam.
Mindezt hallottam végig, mondhatni, teljes zavarban voltam. Mi is történt itt? Ezt kellett volna elmondani Pirinek? Fel nem foghatom. Ráadásul jól átvert, azt hittem, én csináltam valami rosszul. Így ez az egész nagyon zavaros volt. Igaz, könyvecskében volt néhány fénykép erről, de Jutka nem is foglalkozott vele, így én sem problémáztam vele. S még mi minden derült ki később, arról az álszent korról. Közben bejött Piri, mindenfélét makogott, amit igazándiból nem értettem, de a végén bocsánatot kért, azért, amiért átvágott. Jutka ezt végig hallgatta, nehogy ne tegye meg, amit kell. Most pedig, holnap csomagolunk, megyünk hozzád, ahogy megbeszéltük, de nincs semmi akciózás, ha valami hiányod van, kiállsz a sarokra, biztos kapsz valamit a valagadba. Világos? A többit majd nálad.
Én nagyon a padlón voltam, nem értettem semmit. Este Jutkánál aludtam. Tényleg aludtam. Reggel szépen becsomagotuk, amit a suli kért, kimentünk a vonathoz és leutaztunk a nagyvárosba. Megérkeztünk és elindultunk Piri lakása felé. Elmondta, úiközben, mivel nem messze lakott a vasúthoz, ez a Közgáz, ez a Szüzgarázs (ez volt a Bábaképző), ez lesz a sulim, boltok, korcsma és a ház ahol lakott. Ő a harmadikon lakik, egy, két szoba, összkomfortos lakásban, amt a váláskor kapott meg.
Na, akkor hogy leszünk - kérdezte Piri.
Mint mondtam, neked semmi Lalával. Mi együtt alszunk, a gyerek a másikban. Világos?
Ez egyértelmü volt, de ez Pirinek nem nagyon tetszett, de azt elintézték egymás között, becsukott ajtó mellett. Pénteken lehetett beiratkozni, szombaton évnyitó. Szóval két napig semmi, császkálás a városban, strand, boltok,, stb, utánna majd beiratkozás. Szóval péntek, beiratkozás, beköltözés a koleszba.Nem nagy szám volt a kolesz, egy emelet, négy háló, tanári lakás, mosdó, stb. Huszan voltunk a szobába, tíz elsős és tíz végzős, emeletes ágyak, szekrények. Amikorrra kiértünk még csak Laci, a szobaparancsnok volt ott, mi voltunk az első fecske.Bemutatkozás, elpakolás, stb. Laci röviden elmondta a házi rendet, de közben állandóan Pirin legeltette a szemeit. Igaz, volt mit, nagyon dögösen nézett ki. Jutka elment kaját venni, mert még a konyha nem működött. Jötek közben fiúk egyedül, de jöttek családok is, ezek szintén elsősök voltak.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.36 pont (59 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 veteran 2019. 03. 10. vasárnap 05:12
Ilyen tanítót én is szívesen fogadtam volna.
#12 Bizse42 2019. 03. 9. szombat 23:38
Kedves Zsuzsika!
A "Tanító nénik" -se voltak akárkik!

Tanulni csak a "tudást birtoklóktól" lehet.
Azaz, a gyakori test gyakorlás, teszi "mesterré" az embert.
(Nekem a tantárgyak gyakorlatai kivitelezései voltak nagyon vonzóik!!)
#11 sojal ignam 2019. 03. 9. szombat 22:27
Kedves hozzászólók. Örülök, hogy tetszenek írásaim, de kell vallanom, jelenlegi történetem, nem az amit publikálni akartam, kissé előre szaladtam időben, de örülök, hogy így is tetszett. ami azt illeti, a történetek nagy részben igazak, csak megpróbálom színesebbé tenni. (sok mindent, az akkori a közegben (korban) én sem értettem.) Köszönöm a szíves hozzászólásokat.
#10 joe013 2019. 03. 9. szombat 21:56
A történeteket elolvasva összességében tetszett......
#9 zsuzsika 2019. 03. 9. szombat 09:09
Tanul a gyerek
#8 feherfabia 2019. 03. 9. szombat 08:18
Elég jól sikerült!
#7 fiesta14 2019. 03. 8. péntek 15:26
picit a helyesirásra figyelj. meg néhol kicsit zavaros de jó irás. folytasd
#6 sunyilo 2019. 03. 8. péntek 11:47
Tanulékonynak kell elnni...
#5 listike 2019. 03. 8. péntek 11:32
Csak még írd tovább, nagyon jó.
#4 cscsu50 2019. 03. 8. péntek 10:14
kellemes tanulási mód
#3 A57L 2019. 03. 8. péntek 05:31
Jó felvilágosítások.8P
#2 zoltan611230 2019. 03. 8. péntek 04:59
Jók mindegyik.
#1 Törté-Net 2019. 03. 8. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?